Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761878 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

resmi hesap resim yüklemiş bakın derim :)
çok güzel resimler sis cidden yardırıyor  :D

Çevrimdışı Anıl

legolas anil nasil gordun pikselli harika :D
Ben görmedim abi @TØLGA görmüş söyledi :D

Çevrimdışı cursedofdragon

çok güzel resimler sis cidden yardırıyor  :D

Sis adamdır pırıl pırıldır  :iblush:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi kaldıramadı bu son darbeyi :)

işin şakasındayım @FARUK  :D . Sadece umutsuz bir tükenişle yeni açık üst kat pikselciklerde bir düzenleme bekliyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

işin şakasındayım @FARUK  :D . Sadece umutsuz bir tükenişle yeni açık üst kat pikselciklerde bir düzenleme bekliyorum.
oda olmaz abi pes edelim  :icool:

Çevrimdışı Burak Akay

Açılış tarihi 9 unda açıklanacak ise zeminin nasıl yapılacağınada karar verildi demektir aslında SİS ile tekrar bi konuşulabilse en son röportajda henüz çim siparişi verilmedi denmişti.Artık verilmiştir diye tahmin ediyorum.
İyi Günde Kötü Günde

Açılış tarihi 9 unda açıklanacak ise zeminin nasıl yapılacağınada karar verildi demektir aslında SİS ile tekrar bi konuşulabilse en son röportajda henüz çim siparişi verilmedi denmişti.Artık verilmiştir diye tahmin ediyorum.

ekme olucak :)

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı ahmetx

emin misin nereden öğrendin ya  :bandit:
o zaman en erken 30 nisan olur

zaten 30 nisan olucak :)

Çevrimdışı ahmetx

Gündüz maçları ne gider bea vodafone arenada hava ılık , stad aydınlık .

https://pbs.twimg.com/media/CceaIYoWEAEaYWc.jpg:large

Çevrimdışı raichu

şu anki "yayıncı kuruluş"la o iş zor abi

Çevrimdışı iyimserure

şu anki "yayıncı kuruluş"la o iş zor abi
@raichu  eskiden büyük takımların her hafta özellikle deplasman maçlarının biri veya bir kaçı sabah oynanırdı, gerçekten çok keyifliydi, sen daha o zamanlar pikachu'ydun bilmezsin  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

kışın güzel olur.. yazın gölge yapar çatı

Çevrimdışı raichu

@raichu  eskiden büyük takımların her hafta özellikle deplasman maçlarının biri veya bir kaçı sabah oynanırdı, gerçekten çok keyifliydi, sen daha o zamanlar pikachu'ydun bilmezsin  :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

kışın güzel olur.. yazın gölge yapar çatı
yazın maç yok ki zaten  :D

Çevrimdışı ahmetx

premier ligin , bundesliganın yayıncı kuruluşları enayi mi gündüz yayınlıyorlar maçı .

Çevrimiçi Necmi

:upto: drenajın bitmesini bekliyorum.
@Burak Akay

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı raichu

premier ligin , bundesliganın yayıncı kuruluşları enayi mi gündüz yayınlıyorlar maçı .
gel onu buradaki nato kafa nato mermerlere anlat  :akuma:

Çevrimdışı sallapati

yazın maç yok ki zaten  :D

ağustosta yok mu :D .. eylül mayıs da güneşli istanbulda  :D

ama kışın çok güzel oluyor gündüz maçları.. 100. yılda bir istanbulspor maçı vardı... merdiven olayının yaşandığı bursa maçı vardı.. o da güzeldi

Çevrimdışı ahmetx

gelişimini tamamlamamış serme çime sentetiği dokuyacaksın hem çiimler kök salacak hem de stad hızlı açılacak en iyi yöntem bu  , şaka şaka böyle bir serme çim yok .  :D