Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5764649 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

boru ısıtma için yerden ısıtma kalorifer tesisatı olarak düşün soğutma sistemi şu anda döşenen borularla yapılacak @Efe
7-8 gün sonra çime hazır hale gelir gibi geliyor bana oda en geç
tamam onlardan bahsettim bende 10 gun icinde rulo çimler gelir sahaya tahminimce ekme olma olasiligi bence yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

hep merak ederdik nasıl durur diye övünç özdemin yüklediği foto kalitesi düşük anca bukadar yapabildim elbette bi 3D çalışmasının verdiği fikri vermez ama merakımızı gidersin

Çevrimdışı Efe

@Efe baska boru yok. sadece bu resim gorulen beyaz-beyaz gecen isitma sistemleri var. muhtemelen toprakla bu zeminin arasina yerlestirilecek bu beyazlar.
tamam iste dedigim oydu sogutma ayri sekildeymis orayi atlamisim ama boru dosenecek yinede islem var daha yani
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

@Efe baska boru yok. sadece bu resim gorulen beyaz-beyaz gecen isitma sistemleri var. muhtemelen toprakla bu zeminin arasina yerlestirilecek bu beyazlar.
sahanın ortasındaki kot ölçme aleti ve yanındaki merdiven,traktör ve romorku bile bizimkiyle aynı :)

Çevrimdışı birkanmaraz

Şimdi baktım da 415. blokta 57 koltuk, 416. blokta 107 koltuk yer var. 5 bin lira olan 115 ve 116. bloklarda da toplam 400 küsür koltuk boş :)
@Anıl o zman biraz sallamışmı ?

Çevrimiçi Necmi

tamam onlardan bahsettim bende 10 gun icinde rulo çimler gelir sahaya tahminimce ekme olma olasiligi bence yok
rulo çim olursa saha 19 marta oynanacak duruma gelir. ama çatı bitermi o tartışılır.

Çevrimdışı tnevel92

Loca balkonlarınada pikselli şerit yapalım :D
gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Çevrimdışı Efe

rulo çim olursa saha 19 marta oynanacak duruma gelir. ama çatı bitermi o tartışılır.
ayin 9 u gelsede şu tarihi oģrensek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı sozkul

@Anıl o zman biraz sallamışmı ?

belki satıldıkça satılmış gibi gösterdikleri bazı yerleri açıyorlardır satışa.. :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı harund1k3

Loca balkonlarınada pikselli şerit yapalım :D

@tnevel92 @raichu

Arkadaşlar pixelli ile alakalı iğneleme yapılacaksa ben yaparım burada lütfen :)))

Minecraft oyunu tasarımcıları geçen hafta stada gelip incelemelerde bulunmuşlar ve mir ofise pixelli çalışmaları ile alakalı plaket vermişler..

Çevrimiçi Necmi

Kapalı üst kombineli bitmiş nerdeyse (Küfür Yasak) 415-416 toplasan iki blokta 30 kişilik yer kalmamış
Yeni Açık Eski Açık blokların sadece orta ve arka kısımlarında az sayıda yerler kalmış
5,000,000 lira olan 115.blokta 36 kişilik yer kalmış

Beşiktaş transfer dedikoduları admininden aldım bilgiyi
sallamış ama az kaldı en fazla %10 boş yer var kapalı ve numaralıda
yeni açık ve eski açık altlarda nerdeyse bitti 121 blokta biraz yer var diğer bloklarda tek tük
bazı bloklarda tamamen bitti satıştan çıktı
kapalı numaralı komple ve kale arkaları altlar kapalı gişe oynar
eğer satışa açmadıkları yerler yoksa bu güne kadar 30000 rahat satılmış olması lazım

Çevrimdışı Anıl

belki satıldıkça satılmış gibi gösterdikleri bazı yerleri açıyorlardır satışa.. :)
Abi aslında olabilir. Çünkü ben ara sıra girip bakıyorum bana kalan koltuk sayısı artmış gibi geldi :D

Çevrimdışı raichu

@tnevel92 @raichu

Arkadaşlar pixelli ile alakalı iğneleme yapılacaksa ben yaparım burada lütfen :)))

Minecraft oyunu tasarımcıları geçen hafta stada gelip incelemelerde bulunmuşlar ve mir ofise pixelli çalışmaları ile alakalı plaket vermişler..
:kop: :kop:
ben zaten pes ettim her türlü

Çevrimdışı Anıl

Piksel severlere müjde! Pikselli loca koltukları :evillol:

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Efe

Alıntı yapılan: Anıl  :nerd:link=topic=1962.msg496560#msg496560 date=1456935491
Piksel severlere müjde! Pikselli loca koltukları :evillol:
legolas anil nasil gordun pikselli harika :D
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 18:22:22 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yeşilleri ne zaman görmeye başlayacağız, benim nazarımda görünce onları bitmiş sayacağım  :D

Çevrimdışı cadavra

hep merak ederdik nasıl durur diye övünç özdemin yüklediği foto kalitesi düşük anca bukadar yapabildim elbette bi 3D çalışmasının verdiği fikri vermez ama merakımızı gidersin
Olsaymis super olurmus hee tam collezium havasi olurmus.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

resmi hesap resim yüklemiş bakın derim :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Maketten kombine almak ile biterken kombine almak farklı fiyatlarla olmalı. Ben olsam 9 martta açılış tarihini açıklamadan % 50 zam yaparım kombinelere  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK