Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5771190 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı denilanz

Acaba alıştıra alıştıra her tarafı piksel mi yapacaklar? Çıldırsın piksel karşıtları.

Çevrimdışı iyimserure

yaşasın piksel! yaşasın minecraft! yaşasın 8 bit grafikler!!!  :evillol:

Çevrimdışı Efe

D'nin biraz altındaki karartıyı diyorsun di mi? O siyah desen değil, beyaz hiç değil. Ya koltuk takılmamış orada ya da biri montunu falan mı bıraktı nedir, öyle bir şey. Orada piksel olmaz.
denizbank yazının en alt kısmını sınır alacaklar galiba o sınırda tüm alt tribünleri döndürecekler yada beğenilirse böyle kalacak beğenilmezse eski haline döndürülecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

denizbank yazının en alt kısmını sınır alacaklar galiba o sınırda tüm alt tribünleri döndürecekler yada beğenilirse böyle kalacak beğenilmezse eski haline döndürülecek
Tribünlerin alçalıp yükselmesi gibi piksele de o görüntüyü vermiş gibi duruyor. Reklamlar biraz daha kamufle oldu böylece, ben harbiden beğendim.

Çevrimdışı Efe

Tribünlerin alçalıp yükselmesi gibi piksele de o görüntüyü vermiş gibi duruyor. Reklamlar biraz daha kamufle oldu böylece, ben harbiden beğendim.
daha piksel istemeyenler görmedi bi görsünler bakalım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bencede güzel sol taraf yanıltmasın orda daha altta 1 koltuk var o galiba başka bişey tam bi bitirsinler bakalım nasıl bişey olacak
Bence tersini siyahdada yapmaları lazım bu şekilde derinliği kaybettiriyor
tribünleri olduğundan alçak gösteriyor :busted_cop:

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

“Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur.”
S.SEBA

Çevrimdışı Efe

Bence tersini siyahdada yapmaları lazım bu şekilde derinliği kaybettiriyor
tribünleri olduğundan alçak gösteriyor :busted_cop:
onu yapacaklarını düşünmüyorum neden dersen abi alt taraf beyaz baya çiğ kaldı yanları biraz dolduralım dediler bence sponsor yanlarını o yüzden bu şekilde yapıldı bakıp ona göre karar verecekler  bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

juventustaki yıldızlar gibi farklı motifmi diyelim yani yazıdan farklı birşeyler olacakmı ??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Factatum

Açılıştan bir hafta önce küfeki temizliği gerekiyor. Çok kirletmiş sağolsun bizim emekçiler.

Bu stadın inşaat temizliği de kolay olmaz bea!

Tüm küfekiler, iç mekan duvar kaplamaları, mobilyalar, taraftar koltukları, zemin falan derken açılış temizliğinin bile çok işi var. Ama yakında hem de çok yakında bu da göreceğiz inşallah.  :ok:

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Yasin A.

galiba benim koltuk siyah 21.sıra 17. koltuk :icool:
iki önündeyim, fellik fellik heyecanla çakmak kibrit vs.. arayan biri dikkatini çekerse aha işte o benim :bandit: 19. sıra 28. koltuk.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

iki önündeyim, fellik fellik heyecanla çakmak kibrit vs.. arayan biri dikkatini çekerse aha işte o benim :bandit: 19. sıra 28. koltuk.
sol üstünden uzatırım fellik fellik aramazsın :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı raichu

sol üstünden uzatırım fellik fellik aramazsın :bandit:
söylemeyin öyle ya gelen var gelemeyen var  :bawling:

Çevrimdışı harund1k3

pikselli daha kotu olamaz derken her gecen gun daha da kotulesiyor. simdi alt tribunlerin her yerine karisik piksel atiyolar. bence ust kata da girsinler her yer pikselli olmali. pikselli tasarim o kadar iyi ki catiya da piksel piksel islenmeli. beli ilerleyen zamanlarda kufekilerde pikselli olabilir neden olmasin ....  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı musacn1903

Alt kat beyaz koltukların aralarında ki siyah koltuklar sütlü dondurmanın üzerinde ki çikolata taneleri gibi duruyor bence harika görünüyor :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Açılıştan bir hafta önce küfeki temizliği gerekiyor. Çok kirletmiş sağolsun bizim emekçiler.

Bu stadın inşaat temizliği de kolay olmaz bea!

Tüm küfekiler, iç mekan duvar kaplamaları, mobilyalar, taraftar koltukları, zemin falan derken açılış temizliğinin bile çok işi var. Ama yakında hem de çok yakında bu da göreceğiz inşallah.  :ok:
yoo çok iş falan yok temizliği arada da yapıyorlar.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

pikselli daha kotu olamaz derken her gecen gun daha da kotulesiyor. simdi alt tribunlerin her yerine karisik piksel atiyolar. bence ust kata da girsinler her yer pikselli olmali. pikselli tasarim o kadar iyi ki catiya da piksel piksel islenmeli. beli ilerleyen zamanlarda kufekilerde pikselli olabilir neden olmasin ....  :s20: :s20: :s20:
aslında dikkatli bakarsan küfekiler doğal taş olduğu için aynı renk değildir
onlardada piksel vardır :kop:

Çevrimdışı Efe

haha necmi abi arkanda o uzatır  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Alt kat beyaz koltukların aralarında ki siyah koltuklar sütlü dondurmanın üzerinde ki çikolata taneleri gibi duruyor bence harika görünüyor :D
süper benzetme :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK