Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5771976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı raichu

forumun koltuk sayma memuru olarak birşey soracağım
şimdi bütün 1. kat tribünlerini ele alırsak yeni açık 26 sıra kalanlar 24 sıra, kapalıdaki 24 sıranın arkasına 1903 tribünü koltukları takılacak peki bu 24 sıra olan numaralı ve eski açığın da arkasına takılacak mı acaba ?  :busted_cop:

Çevrimdışı FARUK

forumun koltuk sayma memuru olarak birşey soracağım
şimdi bütün 1. kat tribünlerini ele alırsak yeni açık 26 sıra kalanlar 24 sıra, kapalıdaki 24 sıranın arkasına 1903 tribünü koltukları takılacak peki bu 24 sıra olan numaralı ve eski açığın da arkasına takılacak mı acaba ?  :busted_cop:
Olacak 3 sıra loca koltuğu gelecek
Kapalıda ekstra bir prekast ile 1 basamak daha var 4 sıra orası
Ama bunlar loca koltuğu

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı raichu

Olacak 3 sıra loca koltuğu gelecek
Kapalıda ekstra bir prekast ile 1 basamak daha var 4 sıra orası
Ama bunlar loca koltuğu
teşekkürler

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

allah inşallah bize onları  bu sene vodafone arenada 'misafir' etmeyi nasip eder. :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı TayfurU

9 nisanda mutlaka açmak lazım takım o zamana kadar kayıpsız gelirse yeni stattan sorma şampiyonluğu bırakmayız. Fenerle Vodafone arena da da oynamak çok istiyorum

Çevrimdışı Tarık16

bu forumda olmasa napıcaz bilmem.. kafa dağıtmak için birebir stadyum başlığı.. artık bursalı olmama ve bursasporu hiç sevmememe rağmen          9 nisan veya öncesinde o statta olmayı istiyorum.. eksiğiyle gediğiyle açılsın vodafone arena bu stat bize çok lazım çoook. hadi başkanım açıkla en yakın tarihi neşemiz yerine gelsin.. bu arada forum ahalisi hepinizi seviyorum :)

Çevrimdışı Eren Özdemir

Şöyle bir sorum var. Zamanında hatırlarsınız eski açığa atak yaparken sol köşe gönderinin oradaki çimler üçgen şeklinde yanmıştı yıllar önce. Hatta araştırma falan yapılmıştı da sonra arkadaki kafesin güneş ışığını yansıtıp yaktığı anlaşılmıştı. Sizce böyle bir şeyi hesaba katmışlar mıdır? Katmadılarsa sorun nasıl olur? Kattılarsa ne önlem alınmıştır?

Çevrimdışı Oktay

Mevzu sadece bu mesajlar değil. Forum yöneticilerinin bu konudaki genel tutumu. Misal daha hafta sonu ben oturarak izlerim sen ayakta izle tartışması okuduk sayfalarca. İki gün boyunca tek bir müdahalede bulunulmadı. Konu dışı mesaj silme ve konu dışına müsade edip etmeme konusunda bir standart yok maalesef. Neye göre belli değil. Ya neyse bunun da yeri burası değil. Konu dışı olarak bu mesajımı ve bundan önce atmış olduğum mesajı da silmenizi rica ediyorum. Saygılar.

konu dışı olduğunda bir müddet silmiyoruz yani anlıcan biraz tölera ediyoruz sonrasında konu uzayınca mecbur silmek zorunda kalıyoruz.. bu işin standartı yok tabiki  burdaki yöneticiler etten kemikten hepimiz bu işi gönüllü yapıyoruz ve mümkün mertebe hakkaniyete uymaya çalışıyoruz

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yasin A.

koltuk sabitleme işine ne zaman başlayacaklar bilgi geldi mi?

Çevrimdışı Efe

konu dışı olduğunda bir müddet silmiyoruz yani anlıcan biraz tölera ediyoruz sonrasında konu uzayınca mecbur silmek zorunda kalıyoruz.. bu işin standartı yok tabiki  burdaki yöneticiler etten kemikten hepimiz bu işi gönüllü yapıyoruz ve mümkün mertebe hakkaniyete uymaya çalışıyoruz
burdaki tüm yöneticilerin işleri var herkes gönüllü yapıyor her dakika bakamıyoruz ki bazen almış yürümüş oluyor konular her an aynı müdaleyi yapamıyoruz maalesef o yüzden biraz daha yazarken dikkatli olunmasını istiyoruz bazı arkadaşlar mesajlar silnince aşırı tepki koyuyor hemen  kıyaslama içine giriyor bu çok yanlış bu forum senin benim değil herkesin amacı o zaten bilgi vermek insanların doğrusunu bilmesini sağlamak o yüzden burda bir çok kişi biraz daha sakin ve düşünerek mesaj yazarsak bişey olmaz mesajlarda silinmez :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tünaydın forum.

Bu sene o sene, hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Membranlar hakikaten nefis oluyor da.. Siyah kolonlar ve özellikle kirişler göze batıyor sanki.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

Tünaydın forum.

Bu sene o sene, hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Membranlar hakikaten nefis oluyor da.. Siyah kolonlar ve özellikle kirişler göze batıyor sanki.
kaplamaları lazım onları  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

Güncel
1 tane membran gerilmiş yüksek ihtimalle
21 olmuştur.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 13:42:59 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

koltuk sabitleme işine ne zaman başlayacaklar bilgi geldi mi?
belki başlamış olabilirler bazı bölümlerden yada koltukların tam bitmesini bekliyorlar bi bilgi yok kesin olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ebabil

21.mebran

dakika skor

21-42 beyaz mebran

42-42 şefaf mebran  :D

42-42 olan görünmez mi ne ara gerdiler  :iblush:

Çevrimdışı kartalpençesi

21.mebran

dakika skor

21-42 beyaz mebran

42-42 şefaf mebran  :D
42-0 diyecektin
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ensdndr

Dün  akşamki üzücü sonuçtan sonra kimsenin stadyum ile ilgili bir şeyler karalayası kalmadı sanırım.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Sekosese

Selamlar millet, bu siyah kolonlar kaplanacak mı ? Boyanacak mı ? Bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ? Görseli bozan tek şey onlar bence.

Çevrimiçi Necmi

kelimesi kelimesine katılıyorum.

pek yazmayan ama forumu başından beri takip eden biriyim. bazen saçmasapan muhabbetler dönerken kimse bir şey demiyor, bazen de konudışı diye hassasiyet gösteriliyor nedense.  stadla alakalı gelişmelere bakayım diye geliyorum sayfalarca boş muhabbete maruz kalıyorum. madem konudışı mesajlar siliniyor, o zaman tam yapılsın, hiç müsade edilmesin; yapılmayacaksa da tamamen serbest olsun, bazen öyle bazen böyle olmasın.
bu forum açıldığı günden beri asla taviz vermediğimiz bir şey var oda burda futbol konuşulması
evet konu dışılara bazen göz yumuyoruz konuşuluyor arkasından konu geçince siliyoruz buda konuşan insanlara saygısızlık yapmadan
halladilmiş oluyor ama bu konunun içinde futbol yok çünkü aktif bir futbol başlığımız var o nedenle burda futbol konuşulmaz konuşulduğu andada silinir
ama konu dışı başlık açmaya değmeyecek anlık reflekslere göz yumuyoruz futbol olmaması koşuluyla birde başlıkta kavga çıkartacak bir konu olmamalı
burda hangi konu hemen silinmeli hangisinin kalmasında sakınca yok bunlar kazanılan tecrübeyle seçiliyor ve bir sistem dahilinde yapılıyor. Yani
kmse bu mesajı kafama göre sileyip demiyor. Birde forumda mesaj silmek aslında tercih ettiğimiz bir yöntem değil dün gece forumda aktif yönetici
yokmuş bir süre bunun karşılığı bir kaç atılma bir sürü moderasyon ve no post oldu. yani silerek ceza vermekten kurtuluyoruz aslında ne zaman insanlar birbirine
saygı duymayı öğrenir ondan sonra her şey konuşulur mesajlar silinmez. Bu konudada forum iyi yol kadediyor. Bu işleride doğru ve tarafsız yapıyoruzki
forum sürekli büyüyor.bu forumda hiç kimseye kişisel saldırı ve kasıtlı davranış olmaz. Yöneticiler kimseye takmaz merak etmeyin takan olursa geçmişte
olan arkadaşlar bilir bırakın yönetici olarak kalmayı forumda bile kalamıyorlar. Kaldıki dönem dönem bazı arkadaşlarla tartışmalarımız oldu hemde bayağı sert
tartışmalar ama hala forumda yazdıklarına göre demekki kırmamışız şahsi davranmamışız. Stadda omuz omuza maç seyrettiğimiz ama burda benden ceza alan arkadaşlar
var. burda ayrıcalıklı kimse yok daha doğrusu her Beşiktaşlı özeldir ayrıcalıklıdır ama forumuda disiplinde tutmak gerekiyor tabi bunuda kimseyi kırmadan yapmaya
gayret gösteriyoruz. Mod onayına alınan arkadaşlarda üzülmesin bu bir ceza değil aslında bazen atılmayla sonuçlanacak agresiflik olunca alıyoruzki
atılmayla sonuçlanacak problemler yaşamadan sakinleşebilsin.

Çevrimiçi Necmi

Selamlar millet, bu siyah kolonlar kaplanacak mı ? Boyanacak mı ? Bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ? Görseli bozan tek şey onlar bence.
şu an siyaha boyanıyor zaten belkide bitmiştir boyanması :)