Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773821 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

trabzonada nur topu gibi pikselli stad geliyor .Ankette bu tasarım önde  :lol:

http://akyazistadi.com/anket/src/media/big/4.png
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GörkemGörkem

serme çime hibriti o nedenle yapıyorsun zaten bahçeye hibrit yapmıyorlar :)
olayı hibrit üzerinden değerlendirmek lazım birde bu profesyonel insanların yaptığı
serme çimden bahsediyoruz bende okudum bunun değişik türleri var kök vermeyen geçici
serdiğin diğer taraftan kök veren kalıcı serdiğin ekme ile serme arasındaki tek fark maliyet
aralarında oynayan sürede 20-25 gün azami 30 gün 30 gün için değermi 300-400 bin euro vermeye
bunun hesabını yapmak lazım ben olsam ekerim sermeyi düşünmem hep algınız kalkan stadlarla
ilgili ama onların hiç biri profesyonelce yapılmadı Bursayı gördük teyzeler elleriyle yerleştirdi :D

Hadi bakalım insallah en iyisi olacak SIS e güvenimiz tam  :ok:

Çevrimdışı SuperBJK

sana şikeci diyen bir takımı tarihine yazacaksın iş büyük görme görmeme değilki
git pendik sporu davet et neden demem gs fb bursa dışında her takım olabilir olay büyüklük küçüklük
değil Türkiyenin en önemli stadını açıyorsun açılış günü bunlardan birinin adı o stadda olmaz.
sana sürekli ana avrat söven birini geldiğindede sövecek olan birini sen aman sokaktaki diğer insanlardan benim gözümde bir farkı yok
diye evine kabul eder misafir edermisin ailenin karşısına oturturmusun bir bunu düşün sonra önemsiz de

Abi anlıyorum ben seni ama benim görüşüme göre Bursa'nın bu durumdan hiç bir avantajı onuru vs. olamaz. Ki mecbur oynama durumunda olabilirdi ya da olabilir. Davet ve özel maç olsa kesinlikle katılıyorum sana Bursa kim. Stadın bu sene kesin açılma diye bir şeyi de söz konusu değil. Aksilikler hep üzerimizde. Oldu ki açamadık. yaz ayında özel bir maçla açtık. Gelecek sezon fikstüründe İlk maç içerde Bursa ile çıktı. Yine geçicekler abi tarihimize. Vodafone Arena tarihinde ilk SüperLig maçı Bursa ile. Büyütülecek bir şey görmüyorum. Ama fikrine de saygı duyuyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

serme çime hibriti o nedenle yapıyorsun zaten bahçeye hibrit yapmıyorlar :)
olayı hibrit üzerinden değerlendirmek lazım birde bu profesyonel insanların yaptığı
serme çimden bahsediyoruz bende okudum bunun değişik türleri var kök vermeyen geçici
serdiğin diğer taraftan kök veren kalıcı serdiğin ekme ile serme arasındaki tek fark maliyet
aralarında oynayan sürede 20-25 gün azami 30 gün 30 gün için değermi 300-400 bin euro vermeye
bunun hesabını yapmak lazım ben olsam ekerim sermeyi düşünmem hep algınız kalkan stadlarla
ilgili ama onların hiç biri profesyonelce yapılmadı Bursayı gördük teyzeler elleriyle yerleştirdi :D
Abi ne olursa olsun, parça parça yapılan bir zeminle ekme zemin bir olur mu? İstediğin kadar birbirlerine kaynaşsınlar yinede sıfırdan yapma gibi olmaz, Firmayla yapılan röportajda belirtmiştiniz zaten 2 tane yerin ismi geçiyordu bunların bu çimleri hangi koşullarda nasıl yetiştirdiklerini bilmemiz olası değil, SIS takip ediyordur elbette ama farklı iklimlerden gelen bir çimi bizim zemine yerleştireceğiz bu bile başlı başına bir soru işareti. Kötü olacak demiyorum yanlış anlaşılmasın elbet iyi olacaktır ama serme çim kadar sağlıklı olamaz. Tek farkı maliyet algısı olarak dile getirmen yanlış bence, temelde dile getirmek istediğim nokta buydu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı raichu

trabzonada nur topu gibi pikselli stad geliyor .Ankette bu tasarım önde  :lol:

yuh artık anketle de bu seçiliyorsa ben kendimden şüphe etmeye başladım  :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

14 mart haftası çimler serilir 19 marta protokol açılışı olur RTE ilk golü filelere gönderir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yuh artık anketle de bu seçiliyorsa ben kendimden şüphe etmeye başladım  :biggrinking:
yakında gs ve fb taraftarlarıda bizm neyimiz eksik bizde pikselli isteriz derse şaşırmam  :D

Çevrimdışı raichu

yakında gs ve fb taraftarlarıda bizm neyimiz eksik bizde pikselli isteriz derse şaşırmam  :D
belki öyle olursa bizimkiler utanıp değiştirir  :D

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı betoo38

trabzon'un piksel cok güzel. alt tribünler pikselsiz harika olmus. keske biz de böyle yapsaydik

Çevrimdışı harund1k3

hibrit cimin tohumdan top oynanacak seviyeye gelme suresi 60gun (+-5 gun oynar en fazla).

https://twitter.com/sis_pitches/status/635740544220663808

agustosun sonunda tohumlama islerini bitirdiler nevzat demirde.

6 kasimda hazir halini paylastilar.

https://twitter.com/sis_george/status/662871926369624064

muhtemelen bu tarihten 3-4 gun once hazir olmustu.

Arkadaslar stat %90 hibrit ekme cim olacak. tohumlama basladigi gun 2 ay sayicaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

14 mart haftası çimler serilir 19 marta protokol açılışı olur RTE ilk golü filelere gönderir .

ondan sonra galibiyet haram bize :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı OrhanAker

trabzonada nur topu gibi pikselli stad geliyor .Ankette bu tasarım önde
Piksel çatal ne ararsan var   çatıyı yapabileceklermi bakalım.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

şu adamlarının adının tarihte yeni stadımızda ilk maçımızı oynayan takım olarak geçmesini bırak forumda geçmesi bile gereksiz.. bunu kompleks veya onları adam yerine koymak olarak anlamak için ise kafanın baya güzel olması lazım :)

Bende adam yerine koymak olarak değerlendiriyorum ve kafam şu an gayet yerinde @Erdem Çözer, ancak maç sonrası kafam güzel olabilir.  :)
Birisi biraz gereksiz bir adım atınca senin ikitane atmana gerek yok.

Çevrimdışı sozkul

''Bursa kim yaa, bu onuru onlara vermeyelim'' diyenlerin yaş ortalaması 15 'tir umarım. Yani o yaşlarda böyle gaza gelmeler normaldir.

Sizin tatmin olmanız için bu sezon stadı açmayalım o zaman. Bursa'dan sonra Kayseri ve Osmanlıspor maçları var. E onların Bursa'dan ne farkı var? Madem Bursa'yı önemsemiyorsunuz, küçük görüyorsunuz Kayseri'yi niye tercih ediyorsunuz.

Ha eğer ''Kayseri ve Osmanlı'ya da açılmasın sezon başında Barcelona ile hazırlık maçı ile açılsın'' derseniz onu da anlarım doğru bulmasam da.

Benim gözümde Bursa, Kayseri, Osmanlı hiç farketmez. Stat hazır olduktan sonraki ilk maç ne olursa olsun girelim artık şu stada!

Sende abartmışsın, farklı fikirleri olanları onların canını acıtacak birşey yapmaya çalışmadan konuşamayacağız burda değil mi?
Ülkeyi yönetenlerden öğreniyor ve hakkınız sanıyorsunuz böyle fütursuzca gırgır geçmeyi sizden farklı düşünenlerle?

Düşün Bursa konusunda temelde aynı düşünüyoruz ama buna rağmen söylediklerin çok rahatsız ediyor.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı GörkemGörkem

hibrit cimin tohumdan top oynanacak seviyeye gelme suresi 60gun (+-5 gun oynar en fazla).

https://twitter.com/sis_pitches/status/635740544220663808

agustosun sonunda tohumlama islerini bitirdiler nevzat demirde.

6 kasimda hazir halini paylastilar.

https://twitter.com/sis_george/status/662871926369624064

muhtemelen bu tarihten 3-4 gun once hazir olmustu.

Arkadaslar stat %90 hibrit ekme cim olacak. tohumlama basladigi gun 2 ay sayicaz.

Ekme olsunda bu sene acılmasın ben razıyım zaten sezonun son 2-3 macı oynanacaksa o macların illaki vodafone da oynanmasına gerekte yok . Oynarsın o macları olimpiyatta 80 bin kisiye sonundada kırılması imkansız bir rekorun sahibi olursun. Stadsız sampiyon.

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar, bu Bursa meselesi cok uzadi. uzadikca da uzuyor.

Futbolda, kesin galibiyet yok. Brezilya-San marino mac yapsalar ne kadar sonuc kesin gozukse bile farkli degiskenlere bagli sonuc degisebilir.

Butun mevzu futbol dinamiklerini ve faktorlerini en iyiye optimize edebilmek. Mesela nedir bu kazanma faktorleri;

-Kadro kalitesi
-Kadro formu
-Oyuncularin moral durumu
-Mac oncesi ve genel antreman formu
-Futbol oynanacak zeminin kalitesi.
-Seyirci faktoru.
-Diger psikolojik etkenler.
-Hava sartlari vb.

Simdi bunlar belli basli futbol dinamikleri. Bir takimin yapmasi gerekenler bu faktorleri en ust seviyede tutabilmek.

Hadi diyelim acilis tam Bursa macina denk geldi. Biz de gittik Vodafone Arena'da degil Basaksehirde oynadik. Otomatik olarak futbolcularda neden bu mac yeni stad'da oynanmiyor diye akillarinda soru isareti olacak. Ve otomatik olarak futbolcularin mental durumunu az da olsa etkileyecek. Bursa kendini nimetten sanip bizden korktular sahayi acmadilar diyip ekstra gaza gelecek. Basaksehirin ortalama zemininde oynanacak mac. Butun tribunler yine ayri telden calacak. tum bunlara ragmen kazanma sansimin %75-80 civarinda.

Diyelim Bursa ile vodafone arenada yaptik. Bursa zaten seyirci getiremiyor. 42.000 kisi tepelerine binicez. Ilk mac futbolcularda, seyircilerde ekstra motivasyon saglayacak. bizim haftalardir idman yaptigimiz cimde adamlar ilk defa oynayacak. elleri ayaklari birbirine dolanacak. tum bu sartlar altinda maci kazanma ihtimalimiz en az %95.

Simdi diyelim ki ilk maci basaksehirde oynadik ve kaybettik. Bunun hesabini kim verecek ? Adama sormazlar mi Vodafone arena'da oynama ihtimalin varken neden oynamadin diye ? dusunun bir de Allah korusun boyle sampiyonlugun gittigini. O yuzden mantikli dusunmek zorundayiz. En erken tarih neyse o zaman acilacak bu stat.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar yavas yavas sizleri fb macina dogru alalim lutfen.

Fenere dogru kaymaya baslayalim.

Bakin bizim ismail koybasinda bile bir sertlesme olmus Mac saatini bekliyormus cocuk.

Çevrimdışı mylife1903

Bursa meselesi ilginc ben de bursa maciyla acilmasini istemiyorum. Ilk mac aik ile olsun baris icinde cozulsun bu is. Zaten stad ilk acildiginda gol atan oyuncunun adi verilecekti, diye bir efsane vardi, suleyman seba ilk golu atti, stada da onun adi verilsin tamamdir bu is.

Zemin meselesine de cozum hazir. Umraniyeden getirip koysunlar zemini futbolcularin tanidigi zemin.

Neyi tartisiyorsunuz.

Yok cimlerin koyulugu topun gidisini etkiler mi?
Koseler cok cirkin?
Piksel biyerde yogunlasmis?

Bitmis iste stad. En kotu yeni sezonda seve seve oynayacagiz orda, bazisina inat tepinecegiz

Simdi camianin ve hepimizin sinerjiye ihtiyaci var, lutfen fbye kaymaya baslayalim.

Çevrimdışı ddc1979

19 martta Protokolün olacağı bir açılış yapılacak.. Maç oynanmayacak... 09 Nisan maçlı açılış olacak büyük ihtimalle arkadaşlar.. Bilgi içerden :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı İhsan

tesekkur ederiz bakalim artik 9 nisana acacaksada olur benim icin problem yok ama baya tepkide gelecektir bursa maci oldugu icin hayirlisi artik

Bir açılış 4 Nisan'da deniliyor  :bandit:  :money:
Come to Beşiktaş