Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5776377 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı iyimserure

bugün feneri yenemezsek çim serme olur 9 nisana açılır, yenersek ekme olur 30 nisana açılır son 2 maçı oynarız benceee  :busted_cop:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkan daha 2 gün önce, UEFA ile yaptığımız anlaşma ve Vodafone'dan alacağımız parayı devreden itibaren saydırabilmemiz için bir an evvel açmamız lazım dedi ama hala bugünkü maça göre karar verilir, yenersek acele etmeyiz, açmasak da olur vs vs..

Bu stat oynanacak duruma gelir gelmez açılmak zorunda.. durum bundan ibaret
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

bursa stadi izin aldiysa biz 19 unda cimsiz bile acariz net :icool:
Evet işte izin meselesi önemli olan
Bursa da az beklemedi yalnız izin için

Çevrimdışı aek

is bursanin canini okumak degil acilis macinda bursayla oynamamiz oyuzden bir cok kisi istemiyor

onlar istemiyo diye bir maç daha başakşehir stadında mı oynayalım yani böyle saçma bir düşünce hayatımda görmedim stad ne zaman biterse o zaman oynanmalı rakip önemsiz önemli olan şampiyonluğa giderken şerefbeyde o havayı yaratmak taraftarla bütünleşmek kupa mı önemli yoksa bu tarz gereksiz tripler mi

Çevrimdışı Efe

onlar istemiyo diye bir maç daha başakşehir stadında mı oynayalım yani böyle saçma bir düşünce hayatımda görmedim stad ne zaman biterse o zaman oynanmalı rakip önemsiz önemli olan şampiyonluğa giderken şerefbeyde o havayı yaratmak taraftarla bütünleşmek kupa mı önemli yoksa bu tarz gereksiz tripler mi
biraz sonra mesajina sert tepkiler gelebilir  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

Başkan daha 2 gün önce, UEFA ile yaptığımız anlaşma ve Vodafone'dan alacağımız parayı devreden itibaren saydırabilmemiz için bir an evvel açmamız lazım dedi ama hala bugünkü maça göre karar verilir, yenersek acele etmeyiz, açmasak da olur vs vs..

Bu stat oynanacak duruma gelir gelmez açılmak zorunda.. durum bundan ibaret
öyle olacak zaten, oynanacak duruma gelme tarihini bence bugünki maç belirleyecek, tamam çabuk olsun istiyoruz ama bazı konularda da kaliteden ödün vermek istemiyoruz, bunlardan biri de zemin, benim anladığım kadarıyla başkan ekme olsun mükemmel olsun istiyor ama daha erken açmamız gerekirse bu konuda ufak bir ödün verilebilir

Çevrimdışı Erdem Çözer

öyle olacak zaten, oynanacak duruma gelme tarihini bence bugünki maç belirleyecek, tamam çabuk olsun istiyoruz ama bazı konularda da kaliteden ödün vermek istemiyoruz, bunlardan biri de zemin, benim anladığım kadarıyla başkan ekme olsun mükemmel olsun istiyor ama daha erken açmamız gerekirse bu konuda ufak bir ödün verilebilir

mükemmel olması için ekme şart değil.. sermeye hibritte aynı işi görüyor.. ayrıca çimin bir kere yapılacağını da açıkça söyledi.. bugünkü maça göre değişecek bir durum yok yani

dediğim gibi bugünkü maç sonucundan çok daha önemli etkenler var ve bu yüzden açılabilecek en erken tarihte açılması gerekiyor
[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 14:34:22 Erdem Çözer ]

Çevrimdışı ahmetx

güncel zannedersem Deniz bank yazısı güzel oldu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aek

biraz sonra mesajina sert tepkiler gelebilir  :D

Allah'tan klübü onlar yönetmiyor o zaman ne diyeyim :icool:

Çevrimdışı serdart

selamlar, bi kaç gündür bakamadım son durumlara kaçırdım mı bilmiyorum. eski açık önünde drenaj boruları yerleştirildi mi? çakılla kapatıldı mı yoksa daha oralar kazılmadı mı?

üstteki fotoğraf güncel bu arada istanbulu sis kapladı. bi yer görülmüyor  :)

Çevrimdışı CanEmre

selamlar, bi kaç gündür bakamadım son durumlara kaçırdım mı bilmiyorum. eski açık önünde drenaj boruları yerleştirildi mi? çakılla kapatıldı mı yoksa daha oralar kazılmadı mı?

üstteki fotoğraf güncel bu arada istanbulu sis kapladı. bi yer görülmüyor  :)
Henüz kazılmadı oralar
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SuperBJK

is bursanin canini okumak degil acilis macinda bursayla oynamamiz oyuzden bir cok kisi istemiyor

Abi Bursayı neden bu kadar büyütüyoruz ki ? Adamlar üzerimizden sayemizde prim yapıyolar da yapıyolar yani. Benim için tarihi bir kenara koyarsak ha Antalya ile açmışız ha Bursa ile değişen hiç bir şey yok. Antalya gözümde neyse Bursa da odur. Bence onun münakaşasını yaparak, isimlerini tartışıp bir taraflarını daha da arşa çıkarmamak gerek. Adamlar piyasa yaptıysa bizim sayemizde yaptı zaten yeter bu kadar onlara.  :lol:

Çevrimdışı iyimserure

mükemmel olması için ekme şart değil.. sermeye hibritte aynı işi görüyor.. ayrıca çimin bir kere yapılacağını da açıkça söyledi.. bugünkü maça göre değişecek bir durum yok yani

dediğim gibi bugünkü maç sonucundan çok daha önemli etkenler var ve bu yüzden açılabilecek en erken tarihte açılması gerekiyor
ekme çim, yaşayacağı yerde olgunlaştığı için daha sağlam olur, kesinlikle ikisi aynı olmaz, ama senin bildiğin daha farklı hususlar var galiba stadın açılmasına engel olabilecek. Neyse başkanın açıklamasını bekliycez yapacak bir şey yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çıkış kapıları ile merdiven boşlukları boyanacak mı acaba? Bu haliyle çok kötü duruyor bence..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı burakkk1903

bence bugün ki maçın sonucuna göre karar verilecek stadın açılışına, Feneri yenersek acele etmeyeceklerdir diye tahmin ediyorum
abi şu kafayı artık bi kenara bırakın stadın açılmasını bir maça bağlamayın şampiyon olsakda olmasakda bu stadı açmaları gerek başkan zaten dedi bunu stadın açılması gerek niye milletin stadına para verelim ki? Acele edilecek tabiki bu stad beyaz sayfa demek para demek borçların azalması demek 👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı tangaz

güncel zannedersem Deniz bank yazısı güzel oldu.ig_cache_key=MTE5NTYxOTI2MjAzMjI1MDg4OQ%3D%3D.2

yukarlarda belirtmiştim eski açık alt kat piksel yoğunluğu çok oldu die kimse bişey söylemedi bu fotoda da net görünüyor. kapalı alt kat süper oldu "ŞİKTAŞ" HARFLERİ ÜZERİNE BAKILIRSA PİKSELLER GAYET SEYREK AMA "Denizbank" yazısı üzerinde karman çorman çok sık oldu. bu uyarıyı aslında senden beklerdim @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı iyimserure

abi şu kafayı artık bi kenara bırakın stadın açılmasını bir maça bağlamayın şampiyon olsakda olmasakda bu stadı açmaları gerek başkan zaten dedi bunu stadın açılması gerek niye milletin stadına para verelim ki? Acele edilecek tabiki bu stad beyaz sayfa demek para demek borçların azalması demek 👍🏽
bugünkü maç "sadece bir maç"tan çok öte

Çevrimdışı efecell

beyler forum olarak genelde kacıncı bloktan alındı kombineler? soyleyebilir misiniz?  :busted_cop:

Çevrimdışı Erdem Çözer

ekme çim, yaşayacağı yerde olgunlaştığı için daha sağlam olur, kesinlikle ikisi aynı olmaz, ama senin bildiğin daha farklı hususlar var galiba stadın açılmasına engel olabilecek. Neyse başkanın açıklamasını bekliycez yapacak bir şey yok

ikisi arasında fark olmadığını SIS söyledi ve Başkan'ın konuşmaları çok net, başka bildiğim bir şey yok..

Çevrimdışı serdart

Teşekkürler @CanEmre, ben bitti sanıyordum.

Bu da benden olsun. kartalım yuvasını bekliyor.

Çevrimdışı burakkk1903

bugünkü maç "sadece bir maç"tan çok öte
Stad en kısa zamanda açılcak bu maça bağlı birşey değil yani.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı firewater

Hibrit olduktan sonra ekme olmuş serme olmuş hiç bir önemi yok. Aynı sağlamlıkta oluyor ikiside.

Çevrimdışı minsk kartali

Çevrimdışı iyimserure

Hibrit olduktan sonra ekme olmuş serme olmuş hiç bir önemi yok. Aynı sağlamlıkta oluyor ikiside.
o zaman niye ekme çim yapılıyor, serme yapsınlar her yere

Çevrimdışı kartalpençesi

ZTK Konya Beşiktaş maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu Konyalı. Eskidende konya maçına verilmiş ve sonra itiraz üzerine geri alınmış. Lütfen Sosyal medyada yazalım  :busted_cop: http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/412194/MHK_den__hakem__skandali_.html
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR