Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5776269 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erhan

inceyi kesss :) rüzgar duvar falan :) @Deadam

Arkadaşlar, şimdi drenaj bitmek üzere de ısıtma sistemi falan nereye yapılacak? Isıtmanın hemen drenajın üzerine yapılması gerek miyor mu? yoksa ısıtmadan vaz mı geçildi?

Sarı kum serilip rezistanslar onun içine döşenecek benim bildiğim

Çevrimdışı ers1903

Eski acigin ustu kapaninca daha iyi gorunmeye basliyor ,yalniz eski acik ust sira sayisi 22-23 olsaydi tam efsane olacakti neyse bunada sukur elbet o tribun uzayacak :)

Çevrimdışı eski inönü

Sis'le yapılan roportaj ve Fikret Orman'ın divan kurulunda soyledikleri yanyana getirildiğinde çim konusu netleşiyor gibi. Serme çim üzerine hibrit çakacaklar anlaşılan. Sis roportajında şöyle bir cümle geçiyordu :   ''Zaten hibrit çakma makinesi İstanbul’da. Gerek görürsek serme çime de hibrit çakabiliriz. Dediğim gibi karar verilmiş bir şey yok ne gerekliyse yapılacak. Aslında ekme çimle serme çim arasında bir fark yok tamamen tercih meselesi.''

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Bazen kendi kendime düşünüyorum. Şu bizim koltuk firması, stadı tasarlayan, inşaatını yapan, çatısını yapan, çimini seren, diğer ince işlerini yapan firmaların ortaya koydukları işin kalitesine bakınca kendi işlerinden hiç mi yüzleri kızarmayacak acaba. çok merak ediyorum. tamam belki de pikselden farklı seçeneklerden sunmuşlardır ve nihayetinde pikselli olan uygun bulunmuştur. ancak tribünlere yapılan uygulamaya bakınca içim cız ediyor. hiçbir yerde bir standart yok. daha tasarım aşamasında demek ki batırmışlar. umarım yönetim müdahale eder ve stat açılmadan bazı rötuşlarla biraz olsun düzelttirir.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı panic13

Sarı kum serilip rezistanslar onun içine döşenecek benim bildiğim

Hmmm, tamamdır anlaşıldı. Teşekkür ederim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı hakan1976

ben hep bu sezon yeni stadımızda maç izleyemeyeceğimizi düşünüyordum ancak görüyorum ki on düzlükte epeyce gaza basılmış sistemli bir şekilde sona yaklaşılmış durumda en geç nisan sonunda yüzdeyüz bitmesede maç oynanmasına hazır hale gelecek gibi tek aklıma takılan işıklandırma skorbord ve jenaratör gibi hala takılmayan ve takıldıktan sonrada test yapılması gereken sistemler henüz başlamadı hani bunları kurarsın ama birde bunları kurduktan sonra heralde hiç denemeden maç yapmayı planlamıyoruzdur o yüzden sanki bu konularda biraz gerideyiz gibi birde bunları yaptıktan sonra bir ruhsat yada izin gibi bir şeyler bir prosedür vardır heralde oda zaman alacaktır yaptık bitti hadi maç oynayalım diye bir şey olmaz heralde.Bu konudada ilk bakacakları şey zemin,işıklandırma ve yangın çıkışları vs güvenlik önlemleri stadın üstü kapanmış kapanmamış bir sorun teşgil edeceğini düşünmüyorum ama bu işıklandırma ve jenaratör olayları inş biran önce takılır ve denenir

Çevrimdışı Erhan

Hmmm, tamamdır anlaşıldı. Teşekkür ederim.

Yazıyı bi daha okudum da fotoda borulardaki ok yönleri hep hava üfleme yönünde.Sistem ters çalıştırılarak emiş yani vakum yapılabilicek.

Ayrıca rezistans yazdım yanlış oldu, ısıtma için özel karışım antrifiz borular içinde dolaşacak.

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben hep bu sezon yeni stadımızda maç izleyemeyeceğimizi düşünüyordum ancak görüyorum ki on düzlükte epeyce gaza basılmış sistemli bir şekilde sona yaklaşılmış durumda en geç nisan sonunda yüzdeyüz bitmesede maç oynanmasına hazır hale gelecek gibi tek aklıma takılan işıklandırma skorbord ve jenaratör gibi hala takılmayan ve takıldıktan sonrada test yapılması gereken sistemler henüz başlamadı hani bunları kurarsın ama birde bunları kurduktan sonra heralde hiç denemeden maç yapmayı planlamıyoruzdur o yüzden sanki bu konularda biraz gerideyiz gibi birde bunları yaptıktan sonra bir ruhsat yada izin gibi bir şeyler bir prosedür vardır heralde oda zaman alacaktır yaptık bitti hadi maç oynayalım diye bir şey olmaz heralde.Bu konudada ilk bakacakları şey zemin,işıklandırma ve yangın çıkışları vs güvenlik önlemleri stadın üstü kapanmış kapanmamış bir sorun teşgil edeceğini düşünmüyorum ama bu işıklandırma ve jenaratör olayları inş biran önce takılır ve denenir

ışıklar takılmaya başlandı.. jeneratör haziran ayında gelmişti
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

tangaz arkadaşım valla kaç gündür niye bilmiyorum ama hep bu skor geçiyo içimden inşallah Allah gönlümüze göre versin

aynen abi :) zaten en çok gelen tahmin de bu skor üzerineymiş zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

İddalı konuşmayı sevmem ama hakemde devreye girse , dengelemeye de çalışsa Yeneceğiz. Bu kadroyla fb den korkacaksak kapatalım gidelim zaten dükkanı. Onlar iliklerine kadar korksunlar. Ge-li-yo-ruz !

Ayrıca stat da maaşallah süper gidiyor . Yani her türlü geliyoruz !!  :steamed: :steamed:
allahtan iddalı konuşmayı sevmiyorsun yoksa bayrağı kaptığım gibi şampiyonluk turuna çıkardım
şimdiden :nerd:  @mülkübey

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 12:07:22 FARUK ]

Çevrimdışı murat

Bazen kendi kendime düşünüyorum. Şu bizim koltuk firması, stadı tasarlayan, inşaatını yapan, çatısını yapan, çimini seren, diğer ince işlerini yapan firmaların ortaya koydukları işin kalitesine bakınca kendi işlerinden hiç mi yüzleri kızarmayacak acaba. çok merak ediyorum. tamam belki de pikselden farklı seçeneklerden sunmuşlardır ve nihayetinde pikselli olan uygun bulunmuştur. ancak tribünlere yapılan uygulamaya bakınca içim cız ediyor. hiçbir yerde bir standart yok. daha tasarım aşamasında demek ki batırmışlar. umarım yönetim müdahale eder ve stat açılmadan bazı rötuşlarla biraz olsun düzelttirir.
Pikselli koltuk tasarımı koltuk firmasının işi değildir.tasarımı yapan farklı koltuğu üreten yerine takan farklıdır.en azından seçimi onlar yapmamışlardır.

Çevrimdışı burhan

Çevrimdışı Efe

yeni açığın orayada file hazırlığı var acaba ikinci ekip mi geliyor.
bence yeni aciktan devam edecekler artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

jeneratörler takılalı 7-8 ay oldu sanırım 4 adet büyük jenarötör takıldı zaten elektrik beslemeyi
direk şebekeden almayacağız o nedenle elektrik kesilmeleri bizi etkilemeyecek değişik bir sistem var
sanırım batarya gibi hücrelerde yaptılar elektriği depoluyor. dünde saha aydınlatmasına başlamışlar sıkıntı yok :)

Çevrimdışı FARUK

Yeniaçık membran ların da iki membran arası oluk kısımları da kapatılmaya başlanmış

Çevrimdışı aek

Mincraft'ta hazırlamışlar projeyi heralde

Çevrimdışı tangaz

eski açık alt kat piksel yoğunluğu kapalıya göre biraz fazla mı olmuş bana mı öyle geliyor. sanki simetri sağlanamamış gibime geldi?

Çevrimdışı Anıl1903

Yeniaçık membran ların da iki membran arası oluk kısımları da kapatılmaya başlanmış
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

numarali arkasindaki duvari gun gectikce kesiyorlar ve baya alcaldi cokta guzel oldu goruntu guzellesti buyuk istinat duvari olmayacak artik guzel bi calismaylada kalan duvar goze gayet hos gelir beles tepe aynen korunmus oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aynen oyle cokta guzel duruyor şu eski acik ust koltuklarida bi bitirseler ustten stad harika gorunecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre_ZA

Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK