@ALI RIZA
keske silmeseniz bu forumu guzel yapan aslinda biraz da konudisilari. yani bazen makara bazen farkli konularla alakali olaylari burada konusabiliriz bence. neden burada derseniz bu basligi takip eden onca insan var hepsi abartmamak kaydiyla fikirlerini soyleyebilse keske burada.
Uzun zamandır izin vermiyorduk bu tür tartışmalara nedenide insanların birbirini kırmasıydı
konuya hemen müdahale eder tartışma başlamadan bitirirdik ama artık gördümkü forum tartışmayı öğrenmiş
insanlar fikirlerini karşılarındakini kırmadan söyleyebiliyor bir iki olumsuz mesaj oldu. O kadar olacak bu beni mutlu etti
ve bu tartışmayı bölmemek için uzaktan izledim
aslında silmekte istemedik kalsın diye düşünüyorduk ama diğer taraftan konu dışı diye mesajlarını sildiğimiz yüzlerce arkadaşa haksızlık olurdu. Adil bir şekilde davranmamış olurduk.
İstemeyerekte olsa silmek zorunda kaldık ama olsun en azından forum iki gündür gerçek bir Beşiktaş forumu oldu.
ciddi bir konu bir çok farklı görüşe ramen sert kelimelerde kullanılarak ama karşısındaki Beşiktaşlı olduğu unutulmadan
yazıldı.
iki günde bu kadar sert ve konu dışına ramen bir 2-3 mesaj haricinde şikayet mesajı bile almadık bu şikayetlerde
işlem yapmayı gerektirecek türden değildi. 1 yeni üye ikinci mesajında üyeliği iptal edildi onun dışında hiç bir müdahale olmadı.
bunlar gerçekten güzel şeyler herkes aynı fikirde olmayabilir ama Beşiktaşlılara artık tahammül olması ve dinlenilmesi bir
aşamadır. eskiden malesef bunu başaramıyorduk demekki yol almışız.
geçmişde silinen mesajlarla iktidar yanlısı olduk iktidar düşmanı olduk Çarşıyı koruduk çarşı düşmanı olduk yönetim yalakası olduk
yönetim düşmanıda olduk

bu sefer ilk defa bizde her hangi bir şeyle suçlanmadık.
Bunlar önemli değil bu gün önemli olan Beşiktaşlı olmanın gerektirdiği şekilde farklı düşüncede bile olsa fikirleri dinleme söyleyeni
dışlamama ve gerçektende kötü niyetli mesajlara kendi düşüncesine uygun olduğu halde barındırdığı fikri düşünmeden verilen tepkiler oldu.
neyse konu kapandıktan sonra mesajlar temizlendi.
Bundan sonraki aşama böyle bir tartışmanın çıkması halinde hemen yeni konu açılıp
tartışmanın oraya kaydırılması olmalı buda silinme gibi aslında çok çirkin bulduğumuz olayıda çözüme kavuşturacaktır.
iki günlik tartışma esnasında hiç mesaj silinmedi tartışma bittikten sonra temizlik yapıldı.