Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781607 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı fburkay

Tribünle çatının arasının kapanmasının çime etkisini bilmiyorum ama hem görüntü açısından hem de akustik açısından iyi olacağını sanmam. Kertenkele Arena'ya bakarsanız onlar kapatmış, bence çok boğucu görünüyor ayrıca Fikret başkan çatı havada duruyor gibi olacak vs diyordu ters düşer. Zaten bursa da büyük ihtimal dışarıdan kertenkele yapmak için mecburen kapattılar. Akustik olarak ise orayı kapatmanın mantıken sesin daha kuvvetli gitmesinden ziyade yankılı ve netliği bozacak şekilde gitmesini sağlayacağını düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

@ALI RIZA

keske silmeseniz bu forumu guzel yapan aslinda biraz da konudisilari. yani bazen makara bazen farkli konularla alakali olaylari burada konusabiliriz bence. neden burada derseniz bu basligi takip eden onca insan var hepsi abartmamak kaydiyla fikirlerini soyleyebilse keske burada.
Uzun zamandır izin vermiyorduk bu tür tartışmalara nedenide insanların birbirini kırmasıydı
konuya hemen müdahale eder tartışma başlamadan bitirirdik ama artık gördümkü forum tartışmayı öğrenmiş
insanlar fikirlerini karşılarındakini kırmadan söyleyebiliyor bir iki olumsuz mesaj oldu. O kadar olacak bu beni mutlu etti
ve bu tartışmayı bölmemek için uzaktan izledim :)

aslında silmekte istemedik kalsın diye düşünüyorduk ama diğer taraftan konu dışı diye mesajlarını sildiğimiz yüzlerce arkadaşa haksızlık olurdu. Adil bir şekilde davranmamış olurduk.

İstemeyerekte olsa silmek zorunda kaldık ama olsun en azından forum iki gündür gerçek bir Beşiktaş forumu oldu.
ciddi bir konu bir çok farklı görüşe ramen sert kelimelerde kullanılarak ama karşısındaki Beşiktaşlı olduğu unutulmadan
yazıldı.

iki günde bu kadar sert ve konu dışına ramen bir 2-3 mesaj haricinde şikayet mesajı bile almadık bu şikayetlerde
işlem yapmayı gerektirecek türden değildi. 1 yeni üye ikinci mesajında üyeliği iptal edildi onun dışında hiç bir müdahale olmadı.

bunlar gerçekten güzel şeyler herkes aynı fikirde olmayabilir ama Beşiktaşlılara artık tahammül olması ve dinlenilmesi bir
aşamadır. eskiden malesef bunu başaramıyorduk demekki yol almışız.

geçmişde silinen mesajlarla iktidar yanlısı olduk iktidar düşmanı olduk Çarşıyı koruduk çarşı düşmanı olduk yönetim yalakası olduk
yönetim düşmanıda olduk  :)  bu sefer ilk defa bizde her hangi bir şeyle suçlanmadık.

Bunlar önemli değil bu gün önemli olan Beşiktaşlı olmanın gerektirdiği şekilde farklı düşüncede bile olsa fikirleri dinleme söyleyeni
dışlamama ve gerçektende kötü niyetli mesajlara kendi düşüncesine uygun olduğu halde barındırdığı fikri düşünmeden verilen tepkiler oldu.
neyse konu kapandıktan sonra mesajlar temizlendi.

Bundan sonraki aşama böyle bir tartışmanın çıkması halinde hemen yeni konu açılıp
tartışmanın oraya kaydırılması olmalı buda silinme gibi aslında çok  çirkin bulduğumuz olayıda çözüme kavuşturacaktır.
iki günlik tartışma esnasında hiç mesaj silinmedi tartışma bittikten sonra temizlik yapıldı.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

38 bin dediğim taraftar koltuğu abi  :D toplamda 40 bini geçeriz  :busted_cop:

Taraftar koltuklari 40 bini gecmeyecek. Belki senin dedigin gibi 38 binlerde bile kalabilir.

Çevrimdışı darthvader

Günaydın arkadaşlar.Ne kadar kombine satıldığı hakkında bilgisi olan var mı?Kale arkasından kombine almak istiyorum ancak 3 ay içerisinde para biriktirebilirim,o zamana kadar kombineler tükenmiş olur mu?

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın arkadaşlar.Ne kadar kombine satıldığı hakkında bilgisi olan var mı?Kale arkasından kombine almak istiyorum ancak 3 ay içerisinde para biriktirebilirim,o zamana kadar kombineler tükenmiş olur mu?
En son 18 bin civarıydı
3 ayda tükeneceğini sanmam ama özellikle istediğin blok varsa satış durumuna bakayım

Çevrimdışı ddc1979

bırakın koltukları içerlere sızabilirseniz  :photo:
sahaya inebilirseniz şu ince boruların kalın borularla bağlantı yerlerinide rica edeyim :D
soyunma odaları basın toplantı odalar vs numaralı alt girebilirseniz iyi gider numaralı üstlere girebileceğinizi sanmıyorum
orda gömü saklıyorlar herhalde hiç foto gelmiyor :evillol: @ddc1979  sanırım @ZEKI  ilede bağlantı kuracaksın

Valla girebileceğim her yere girecem... Yakalanırsam da " Abi yolu kaybetmişim " diyecem :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı raichu

günaydım  :)
@ddc1979 ben de bi rica da bulunabilir miyim  :us:
eğer çekebilirsen köşe tibünleri şöyle cepheden çekebilir misin koltuk sayması sıkıntı da oralar da :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

@ZEKI abi uyku tutmadı galiba heyecandan,divandan yeni haberler bekliyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl1903

Günaydın herkese,iyi haberler alalım divan toplantısından hayırlısıyla .

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı ddc1979

Çevrimdışı Ensar

17 membran oldu
Eski açık numaralı üst koltuk montajı ilerledi
Yeni açık numaralı köşede drenaj boruları üzerine çakıl sermeye başladılar
Yarın divan toplantısı var statta :)
eyvallah sağol abi  :) bugün çok fotoğraf gelecek yani :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi uyku tutmadı galiba heyecandan,divandan yeni haberler bekliyoruz.
valla ben ctesi pazar hep bu saatlerde kalkiyorum @ahmetx, erkenden gidip fotograf cekeyimmi diyorum. Sonra yagmurda var camura bulanmayalim takim elbiselerle diyede dusunmuyor degilim yalan yok :D @raichu icin koseleri cekecketim ama benden istememis cekmeyecegim   :kop: :kop: :kop: :photo:

Çevrimdışı raichu

valla ben ctesi pazar hep bu saatlerde kalkiyorum @ahmetx, erkenden gidip fotograf cekeyimmi diyorum. Sonra yagmurda var camura bulanmayalim takim elbiselerle diyede dusunmuyor degilim yalan yok :D @raichu icin koseleri cekecketim ama benden istememis cekmeyecegim   :kop: :kop: :kop: :photo:
bak şimdi hiç olur mu öyle şey ben @ZEKI abi yazacaktım yanlışlıkla @ddc1979 yazmışım  :kop: :kop:

Çevrimdışı ddc1979

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

oh oh bugün bana gün doğdu  :bandit:
@raichu senin bu nickin anlami ne ya :alala:

Raichu derken hani su Pikaçunun gelişmişi olan Raycu mu :evillol: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ddc1979

Koltuklar sırt dayama 44 cm...
Mir kapalı alt eski açık Köşeyi takıyor

Koltuklar sırt dayama 44 cm...
Mir kapalı alt eski açık Köşeyi takıyor
Oturma yeri ? Orasi da 44 se tamamdir bu iş :bandit:

Çevrimdışı ddc1979

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı raichu

@raichu senin bu nickin anlami ne ya :alala:

Raichu derken hani su Pikaçunun gelişmişi olan Raycu mu :evillol: :kop: :kop:
evet  :D içindeki çocuğu öldürmiyecen hayat öbür türlü çekilmiyor  :kop: :kop:

evet  :D içindeki çocuğu öldürmiyecen hayat öbür türlü çekilmiyor  :kop: :kop:
:ok: :D

Pikacunun Raycuyu yendigi bolum efsaneydi :bandit: