Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5786884 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

Fb derbisine kadar 21 membran (yarısı)
koltukların tümü de yerine yerleştirilmiş olsa süper olur @Efe   :D

Çevrimdışı drmmm

zeminin en zahmetli isi bu zeminin kazilmasi, direnaj borularinin yerlestirilmesi, ikili brandalar serilmesi ve ustunun kapatilmasi bolumuydu. bundan sonrasi cok daha hizli gececek.

19.03 saha yemyeşil diyorsun .. hadi bakalım inşallah..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı drmmm

haftasonu  21 membran taktık diyelim (28.02.2016)

bu tarih itibariyle kaç günde taktık yarı membranı  ? @FARUK  @Efe

Çevrimdışı sallapati

Çimler Slovenya dan Tırlara ne zaman yüklenir acaba?   :D

Çevrimdışı b.damatoglu

Say kardesim  :D
İnönüde maç izlemek daha keyifliydi ama... manzaraya bak bee

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

16 membran yanlış görmüyorsam
Güncel
evet 16 ama benim en sevdiğim sayı 42
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

ben iddia ediyorum stadın tamamı zemini koltugu bitirecez yine catıyı bekleyecez mebranların bitmesini.

Çevrimdışı samet-53

Yeniinönüye mesaj attım inşAllah isteğimizi karşılıksız bırakmaz :)
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı drmmm

Çevrimdışı raichu

@ahmetx abi şu anda durum şu..yalnız yine belirtiyorum köşeler için daha yüksek çözünürlüklü foto lazım seçilmiyor ama %90 doğru (ufak tölerans bırakalım lütfen :D)
kapalı 8620
yeni açık 8800
kapalı-yeni açık köşe 2150
yeni açık-numaralı köşe 2000 (çıkış yüzünden)
eski açık 3910
25.500 lerdeyiz..bunlarda fotolar
edit:büyük boyutlu fotoları yeni görüm abi de gözlerde mecal kalmadı yarına bi daha bakarım olmazsa
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 17:09:09 raichu ]

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi şu anda durum şu..yalnız yine belirtiyorum köşeler için daha yüksek çözünürlüklü foto lazım seçilmiyor ama %90 doğru (ufak tölerans bırakalım lütfen :D)
kapalı 8620
yeni açık 8800
kapalı-yeni açık köşe 2150
yeni açık-numaralı köşe 2000 (çıkış yüzünden)
eski açık 3910
25.500 lerdeyiz..bunlarda fotolar
teşekkürler @raichu

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı ers1903

Sahadaki reklam panolarinin hemen arkasindaki prekastlari inşallah boyarlar ,ayni arsenalin stadi gibi boyasinlar onların kırmızı gibi bizimkide füme yada siyah olsun harika görünür :)

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı raichu

teşekkürler @raichu
rica ederim abi uygun foto olsa emin olmak için hepsini tek tek de sayarım da bu kadar oldu şimdilik  :dontknow:

Çevrimdışı ers1903

skorbordlar nerde kaldı yahu  :bandit:

Çime baslamadan gelir takilir ,çim disinda kalan yerlerden çok rahat kamyonda geçer ,vincte ..

Çevrimdışı FARUK

haftasonu  21 membran taktık diyelim (28.02.2016)

bu tarih itibariyle kaç günde taktık yarı membranı  ? @FARUK  @Efe
9 Şubat ta ilk membran takılmış
18.gün bugün 16 oldu

Çevrimdışı Emre_ZA

valla kusura bakma ama hükümet mi atadı adamı bizim kulüp de dahil olmak özere 15  16 kulübün desteğiyle orda.. ha bnu adam hala sporun içindeyse bunun için de bir oturup düşünelim Beşiktaşımızı mahveden borçlandıran uefadan ceza almasına neden olan ve başarısızlıklarla dolu 8 yılı olan demirörene tek laf edilmedi ve hala da Beşiktaşımıza zarar vermeye devam ediyor..

Evet hükümet atadı. İşaret etti, tüm kulupler de mecburen kabul ettiler. Türkiye'yi bilmiyormuşsunuz gibi konuşmayın isterseniz.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı ahmetx

rica ederim abi uygun foto olsa emin olmak için hepsini tek tek de sayarım da bu kadar oldu şimdilik  :dontknow:
en son koyduğum daha net fotoları gördün mü?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tamam canım kardeşim sıkıntı yok
:ok:
Bizler bazen boyle atarlaniyoruz da sonra üzülüyorum niye boyle yaptim diye özümuzde iyi cocuklariz :D
Konu Beşiktaş olunca canavarlasiyouz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

@raichu Ne göz varmış sende maşallah
Gözlerine sağlık 
Ben bi bakayım dedim gözüm kesmedi :D

41903 ü bulamazlarsa toplamda Miray'ı kaçırırım :fkr:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet hükümet atadı. İşaret etti, tüm kulupler de mecburen kabul ettiler. Türkiye'yi bilmiyormuşsunuz gibi konuşmayın isterseniz.
Bazilari bunu gormek istemez kör numarasi yapar ben takilmiyorum artik boyle seylere..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı raichu

en son koyduğum daha net fotoları gördün mü?
gördüm abi topluyorum her açıdan kontrol edicem yakında  :ok: