Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785985 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Mali disiplin tamamlandı.
Kadro, transfer ve teknik model az çok işliyor.
Tesisler anlamında 4 senede az buz değil birçok iş yapıldı.

- Akatlar Kültür ve Spor Merkezi'nin devralınması
- Fulya - Hakkı Yeten Tesisleri restorasyonu
- Umraniye Nevzat Demir tesisleri restorasyonu
- Vodafone Arena
- Şan Ökten Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi
- Bolu Kamp Tesisleri

2016-2019 arasını Beşiktaş'ın yeni "Altın Yılları" hedefiyle;
tüm camianın kenetleneceği, yönetimi/muhalefeti, eskisi/yenisi, küslüğün dargınlığın kalmayacağı bir dönem olarak hedeflemenin tam zamanı.

Her kim kendi ölçüsünde destek vermek istiyorsa; şimdi tam zamanı, başka zaman değil.

Rakiplerimizin kendi içlerinde açmazları, çözmeleri gereken problemleri var bir süre.
Kendi kendimize dert çıkarmayalım, bu kadar bölünmüşlük yeter.

Bir tek BEŞİKTAŞ var ve bu kulübü destekleyen kimse BEŞİKTAŞ'tan daha "değerli" değil, hepimiz basit neferleriz yüzyıllık çınar altında.

evet 2-3 yıl sonra kesinlikle deloitte para ligindeyiz , Yıldırım Demirörenin kulübü batırması çok iyi oldu neden derseniz sülükler tuz sürmüş gibi koptu gitti kulüpten.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

üst sağ taraftaki bölümün sayısı neyse soldaki koltuk takılmayan yerde aynıdır ekleseydin onuda
ekli hali abi bu zaten onları gözden kaçırmıyorum... foto da işaretleyemedim

Çevrimdışı ahmetx

ekli hali abi bu zaten onları gözden kaçırmıyorum... foto da işaretleyemedim
an itibariyle saydığın bölümler de kaç koltuk var net rakam nedir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

koltuk sayacam ya bi eski açığın güzel foto su gelmiyor  :akuma:

@raichu kardesimiz @Efe nin bir gelişmiş verziyonu gibi..  :captain: büyük rakamları bile sayıyor  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı raichu

an itibariyle saydığın bölümler de kaç koltuk var net rakam nedir.
25.300 civarı
eksik yerler numaralının tamamı,eski açığın numaralı ve kapalı ile birleştiği köşeler bir de kapalının en üstte korkuluk olan ama koltuk olmayan sıra var oraya koltuk konulacak mı bilmiyorum  :alala:
bazı fotolardan net seçemedim ama en fazla 200-300 tolerans bırakıyorum
bakalım bi tamamlansın da toptan sayarım yine  :busted_cop:

Çevrimdışı ahmetx

25.300 civarı
eksik yerler numaralının tamamı,eski açığın numaralı ve kapalı ile birleştiği köşeler bir de kapalının en üstte korkuluk olan ama koltuk olmayan sıra var oraya koltuk konulacak mı bilmiyorum  :alala:
bazı fotolardan net seçemedim ama en fazla 200-300 tolerans bırakıyorum
bakalım bi tamamlansın da toptan sayarım yine  :busted_cop:
tribün tribün yazarmısın ?

Çevrimdışı drmmm

https://twitter.com/besiktasonliine/status/703224214271234048

drenajlar kapatılıyor.. Başkanımız Fikret Orman , Sinan Engin ve Beşiktaş Kulübü Pazarlama Komitesi Başkanı Umut Güner Vodafone Arena'da !

Çevrimdışı raichu

tribün tribün yazarmısın ?
olur tabi abi yalnız biraz bekleteceğim sağa sola çok karaladım da... :biggrinking:

Çevrimdışı idilahmet

drenajlar kapatılıyor.. Başkanımız Fikret Orman , Sinan Engin ve Beşiktaş Kulübü Pazarlama Komitesi Başkanı Umut Güner Vodafone Arena'da !

eğer mümkünse ve fazla uğraştırmıyorsa resim yükleyen arkadaşlar bir ricam olacak. işyerinden giriş yaptığım için bazı resimleri göremiyorum. biraz önce de dediğim gibi zor birşey değilse ve mümkünse bu sınırlamalara takılmayacak şekilde yüklemek mümkünmüdür? belkide her iş yerinin sınırlama şekli farklıdır çok anlamıyorum ama varsa böyle bir imkan çok sevinirim.

Çevrimdışı mülkübey

sinan engin yükseklikten korkmuş sanki  :D
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı FARUK

eğer mümkünse ve fazla uğraştırmıyorsa resim yükleyen arkadaşlar bir ricam olacak. işyerinden giriş yaptığım için bazı resimleri göremiyorum. biraz önce de dediğim gibi zor birşey değilse ve mümkünse bu sınırlamalara takılmayacak şekilde yüklemek mümkünmüdür? belkide her iş yerinin sınırlama şekli farklıdır çok anlamıyorum ama varsa böyle bir imkan çok sevinirim.
Bu şekilde görebiliyor musunuz

Çevrimdışı hakan1976

bu başkanla sinan enginin olduğu fotoda drenajın bir kısmının üzerinin kapatılmaya başladığı gözüküyor o kısımdaki iş bitmişmi demektir bu

Çevrimdışı idilahmet

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı GD8

Gerede
1-İlçe Merkez bir noktada Ankara 'ya 2 saat mesafede ,bolu 30-40 dk lık mesafede Karabük ,Samsun gidenlerde bu Gerede'den  geçer . Ulaşımı. Çok rahat
2-Şehir Merkezine gelecek olursak hiçbir sosyal aktivite yapabileceğiniz bir alan yok AVM si yok, alışveriş yapabileceğiniz tek tük mağazalar var ...bir tanesi sadece Lcwaikiki nın ürünlerini satıyor ..ama ilçe gelişime açık Besiktaş'ımızın gelmesi kesinleştiğine  göre Belediye gerekli yatırımları yapacaktır
3-Gelelim Esentepe'ye bölgenin tek can simidi desek yeridir.. Havası cok temizdir insanı rahatlatır Esentepe Otelinin bulunduğu kısım aynı zamanda Mesire (piknik ) alanıdır...
4-Fakat Esentepe Oteli ile Sahanın olduğu bölge arasında Yarım saatlik yürüme mesafesi var (Aracla 10 Dk da varılır ) ve daha tepede...
5- Aynı zamanda yağışı bol olan bir bölge Nisan ayında bile kar yağabiliyor
6-Takim geldiğinde taraftar için kalacak 1 veya 2 Butik otel vardı esentepenin girişinde ama orda bulunduğum sürede hiç işletildiğini görmedim ....

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin aylardır stada gideceğim diyordu sonunda gidebilmiş :D

Yarın akşam Beyaz Futbol'da duyduklarını anlatır artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı drmmm

evet. çok teşekkürler :claps:

link  +  fotoğrafın yüklenmiş hali diyorsunuz.. kendi adıma bu şekilde yapmaya dikkat ederim..  :ok:

Çevrimdışı idilahmet

link  +  fotoğrafın yüklenmiş hali diyorsunuz.. kendi adıma bu şekilde yapmaya dikkat ederim..  :ok:
eyvallah sağolasın.

Çevrimdışı cadavra

mebran ne oldu ya bugun fotograf gelmedi pek.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ddc1979

Konu dışında çığır açıldı..Adminlerimiz artık lütfen harekete geçsin...
Çatımız bu haliyle yeni ve temiz.. Hoş duruyor tabi..
Ama zamanla kirlenmesi ve kuş Faktörü Şeffaf halini kötü gösterecek bu da bir gerçek...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı drmmm

16 membran yanlış görmüyorsam
Güncel

haftasonu membran yarı olur heralde   haftasonu membran hedef 21

Çevrimdışı harund1k3

zeminin en zahmetli isi bu zeminin kazilmasi, direnaj borularinin yerlestirilmesi, ikili brandalar serilmesi ve ustunun kapatilmasi bolumuydu. bundan sonrasi cok daha hizli gececek.