Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5787987 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Popular Demand

bir ricam olacak :)
yeni açık - numaralı tarafını merak ediyorum (dış tarafı)
şü küfeki ile kaplanan duvar kısım
şimdiden Teşekkürler  :)

Tabii ki kardeşim ne demek. Hiç çekmediğim açılara giricem zaten bu sefer.
Çok yakın plan alıcam koltukları ve tarihi duvarı.
          [img width=41

Çevrimdışı samet-53

Oteli kiralamışız ve işletmesini almışız, yenileme sözü de verilmiş ki zaten yenilenmesi lazım.
fenerin dünya masraf yaparak sıfır temelden yaptıgı topuk yaylasının muadili olarak düşünebiliriz arkadaşlar.
Valla Fikret Orman ve diğer yöneticilerden korkulur, çok iyi bir ticaret bilgileri var ve ikna kabiliyetleri yüksek.
Neredeyse bedavaya tesise konduk, bir yenileriz orayı antreman sahaları vs.. mis gibi olur daha da yurt dısına kampa gidip o kadar masrafa gerek kalmaz, fener iyi tasarruf yapıyor bu sayede. bizimde bu işe girmemiz çok iyi oldu.
Ayrıca otel, otel olarak hizmet vermeye devam edecek, yani takım kampta vs.. degilken tesis para kazandırmaya devam edecek.
yanlıs olmasın kirası 15.000 tl gibi duydum, dogruysa vay anasını diyorum  :super:

15.000+KDV yani 20 yıllık kirası toplam 3 milyon TL'ye falan denk geliyo.
Sıfırdan yapmak istesen en az 5 katını harcamak zorunda kalabilirdik.
Anladığım kadarıyla yenilenmesinde de bizden para çıkmıcak.
Sahalarıda SİS'e verdikmi tamamdır bu iş :D
O zaman DANS!  :ishock:
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı raichu

iyi bari koltuk sayarken yardımcı olur görüntüler o zaman  :evillol:

Çevrimdışı cadavra

Drenajıin kapama isleri baslanmis

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 13:37:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
buraya da girebilir misin :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı betoo38

yil da 2ay gidecegimiz tesisi 20yil kiralamak ne kadar mantikli?
kalan 10ay da turizme acik olacak mi?
olacak ise kulübün cikari var mi bundan?
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 13:39:13 betoo38 ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Drenaj işi çok iyi gidiyor.Mart'ın ortalarında drenaj işi bitecek gibi gözüküyor.Mart'ın son günlerinde çim serme işi biter.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

15.000+KDV yani 20 yıllık kirası toplam 3 milyon TL'ye falan denk geliyo.
Sıfırdan yapmak istesen en az 5 katını harcamak zorunda kalabilirdik.
Anladığım kadarıyla yenilenmesinde de bizden para çıkmıcak.
Sahalarıda SİS'e verdikmi tamamdır bu iş :D
O zaman DANS!  :ishock:
yenilemeyi biz yapacağız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

şüyle düşün aylık 20000 se yıllık 240000 yapar hadi işletme masrafları ile 1000000 tl olsun yaz aylarında yurtdışı kamplara ne kadar para ödüneyir biliyormusun ben bilmiyorum  :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı berkayyalcin963

@Popular Demand eger zamanin olursa boyle 30 dk lik falan yapabilirmisin yaparsan yuklenmesini 1 gun bile bekleyebiliriz bence :halay:
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Gürcan

Kis icin antalya da tesis yaz icin gerede uygun yerdir. Yurtdisinda deli paralar veriyoruz. Antalya ya da ayni sekilde yatirim yaptik mi tesislesmeler biter

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

20 yıllığına çok iyi rakam @tangaz 20 yılda aynı kira rakamından düşünecek olursak 3 milyon 600 bin tl+kdv kira parası ve 3 milyon tl de yenileme masrafımız olacak .

rakam çok iyi düz bir yuvarlama ile 2 milyon euro bir bedelle bu yatırım çok mantıklı. turizm ve otelcilik çok karlı bir sektör ben olsam işletmeciliği kurumsal ve pazarlama kabiliyeti çok iyi olan bir taşerona verirdim. @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı samet-53

yenilemeyi biz yapacağız.

Yanlış anlamışım abi ben o zaman,
Ama yinede bizim için karlı bi anlaşma olduğu kanaatindeyim :)
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı sozkul

Oteli kiralamışız ve işletmesini almışız, yenileme sözü de verilmiş ki zaten yenilenmesi lazım.
fenerin dünya masraf yaparak sıfır temelden yaptıgı topuk yaylasının muadili olarak düşünebiliriz arkadaşlar.
Valla Fikret Orman ve diğer yöneticilerden korkulur, çok iyi bir ticaret bilgileri var ve ikna kabiliyetleri yüksek.
Neredeyse bedavaya tesise konduk, bir yenileriz orayı antreman sahaları vs.. mis gibi olur daha da yurt dısına kampa gidip o kadar masrafa gerek kalmaz, fener iyi tasarruf yapıyor bu sayede. bizimde bu işe girmemiz çok iyi oldu.
Ayrıca otel, otel olarak hizmet vermeye devam edecek, yani takım kampta vs.. degilken tesis para kazandırmaya devam edecek.
yanlıs olmasın kirası 15.000 tl gibi duydum, dogruysa vay anasını diyorum  :super:

yenileme masraflarınıda koyarsak aylık kirası 30.000TL oluyor.
Fener Topuk yaylasını kaça yapmıştı acaba? kirada vermiyorlar.
Gerçi karşılaştırmak mümkün olmayabilir, arsa spor tesisi karşılığı verilmişti, otel gibi kullanınca sorun yaşıyorlar. Bizde hiç kısıtlama yok.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 13:50:35 sozkul ]

Çevrimdışı ahmetx

muhtemelen oteli biz işleteceğiz , kayak pisti filan da varmış. Yazın biz kullanmadığımız zamanlar gs ye kiraya da veririz  :D .Hem yurt dışı kamplarına bir dünya para veriyorduk her halukarda kardayızdır yoksa bu işe girmezlerdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

@Popular Demand eger zamanin olursa boyle 30 dk lik falan yapabilirmisin yaparsan yuklenmesini 1 gun bile bekleyebiliriz bence :halay:

Zaten çift batarya çekicem net 30dk :)
          [img width=41

Çevrimdışı Erhan

Aylık 15bine böyle bi tesis helal olsun başkana :claps:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Zaten çift batarya çekicem net 30dk :)

madem öyle şu pek inilmeyen numaralı arka tarafa da girebilirsen bomba olur @Popular Demand   :super:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı bozkurtözcan07

[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 14:04:44 bozkurtözcan07 ]

Çevrimdışı ahmetx

onlar açısındanda güzel bir iş olmuş zarar eden otellerinden hem para kazanacaklar hem de oteli kayak pistine varıncaya kadar yenileyecekler hem de Geredeye turist çekecekler.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 14:03:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kiralamış satın alma opsiyonunu da koydurmuştur başkandan korkulur :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı DOĞAN

Ev aldık bark aldık hatta ev yaptık ama Beşiktaş yeni bir tesise sahip olunca daha fazla heyecanlanıyorum mutlu oluyorum. :D

madem öyle şu pek inilmeyen numaralı arka tarafa da girebilirsen bomba olur @Popular Demand   :super:

Evet orayı da çekmedik hiç. Nedense herkes giriş kapısı olan yeni açık-kapalının kesiştiği noktadan çekiyor :)
Dediğim gibi farklı noktalara ağırlık verebiliriz bu kez.
          [img width=41

Çevrimdışı sozkul

Eyvahhh, bir drone daha gidecek. Daracık yere drone sokmak için savaş pilotu olmak lazım..  :icool: