Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788890 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Arkadaşlar herkese güzel bir gün dilerim..
Geçen taraftar etkinliği için şehrimizdeki yegane Kartal Yuvasına gittiğim de personelle çok güzel sohbet yaptık,
- Başka mağaza açmıyor muyuz diye sorduğumda Carrefour'a mağaza açılacağını söylediler.
Biraz ufakmış ama insan görünce mutlu oluyor.
Bursa'nın %40 beşiktaşlı olduğunu iddaa etti, İnternet satışlarında il bazında Bursa ilk 3- 4 te imiş ve Anatolium mağazanın satışları da iyimiş,
(Küçük bir mağaza  ve fazla üründe yok )
Sirkülasyonu iyi olan bir yerde satışlar daha iyi olacak çoğu insanın haberi yok tesadüfi öğreniyorlar.
Ayrıca bütün ilçelerde taraftar derneği olduğunu söylediler başkta bir takımda ve ilde böyle bir şey yok. Çok şaşırdım ama araştırınca doğru olduğunu gördüm..
Ayni durum Istanbulda bile bazi magazalrda mevcut

Mesela Uskudarda 3 katli devasa bir magaza acildi

Ama Akasya avm de bir kartal yuvasi varki keske hic acmasalardi daha iyi dedim

Akasya avm de ki Kartal yuvasi Anlasilabilmesi icin ornek olarak veriyorum stadin arkasindaki Gaziler bufe buyuklugunde hatta ondan bile daha kucuk :by2:
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 09:36:12 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yavvuzz

Akasya avm de ki Kartal yuvasi Anlasilabilmesi icin ornek olarak veriyorum stadin arkasindaki Gaziler bufe buyuklugunde :by2:
Bayrampaşa forum istanbul da stand gibi orta yerde bir satış noktası var , bir şey alasım gelmiyor  .
Bu arada stadın koltukları ve membranı çok güzel  :evillol:

Çevrimdışı bad75

Fener stadında kale arkaların neredeyse %80'i kombineli ve alt tribün üst  tribün arasında giriş ayrımı dahi yok.İçeri girdikten sonra ister alttan ister üstten izleyebiliyolar.

Bu koltuğumuza oturma işi benim de aklımı çok kurcalıyor ama kale arkaları gene istisna yaratabilir gibi,en garanti çözüm stada erken girmek.
valla Başakşehirde bile herkes kendi koltuğunu arıyor. Ama koltukla işi olmayan arkadaşlar da var tabii. son Gençler maçında koltukların önü bile doluydu. Ve herkes birbirine yardımcı oldu. Biz koltukların üzerine çıktık. Diğer arkadaşları araya aldık. Önemli olan yaklaşım. Kabadayılık yaparak kimse kimsenin yerini alamaz. Biz birbirimize yardımcı olursak herşey çözülür.

Çevrimdışı raichu

valla Başakşehirde bile herkes kendi koltuğunu arıyor. Ama koltukla işi olmayan arkadaşlar da var tabii. son Gençler maçında koltukların önü bile doluydu. Ve herkes birbirine yardımcı oldu. Biz koltukların üzerine çıktık. Diğer arkadaşları araya aldık. Önemli olan yaklaşım. Kabadayılık yaparak kimse kimsenin yerini alamaz. Biz birbirimize yardımcı olursak herşey çözülür.
aynen abi  :ok: hoşgörü olduktan sonra herşey basitçe çözülür yalnız arena da koltuklara çıkmayalım lütfen  :busted_cop: aslında hiçbir yer de çıkmasak dahai iyi de..  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bayrampaşa forum istanbul da stand gibi orta yerde bir satış noktası var , bir şey alasım gelmiyor  .
Insan üzülüyor morali bozuluyor abi :s20:

Ayni avm de Feneium bizim kartal yuvasının abartsisiz söylüyorum 6-7 misli büyüklüğünde.

İçeriye bir girdim sadece forma ve 2 cesitte tisort var baska bisey yok zaten olsada sığmaz okadar küçük..

Anadolu yakasinda oturanlara Uskudar kartal yuvasına ugramalarini tavsiye ederim gercekten devasa bir magaza saniriim 3 katli ve Istanbuldaki En buyuk kartal yuvasi magazasi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Akasya avm de ki Kartal yuvasi Anlasilabilmesi icin ornek olarak veriyorum stadin arkasindaki Gaziler bufe buyuklugunde hatta ondan bile daha kucuk :by2:
Evet orada olması bile güzel ama yinede gerçekten çok küçük bir mağaza, zamanla umarım daha büyük bir yer kiralanır orada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın Bayrampaşa Forum yeni büyük mağzasına geçti stand da yakında kalkar :)

Çevrimdışı gokhanwww

Arkadaşlar eski inönü gibi olqcagını aklnızdan bile geçirmeyin..yok bnm yerime biri otrmuş yok koltuk tepesine çıkalm, araya adama alalalm bu tür çağdışı seyler bittttti artık..bambaşka bi taraftar profili olacak orda..

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eagle_kd

ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı ddc1979

Ayakta maç seyretmeyi serserilik barbarlık olarak Görenler var..
Ben kendi adıma söylüyorum.
Stada gittiğimde maç seyretmeye değil takımımı desteklemeye gidiyorum . Destek de tezahüratla olur. Oturduğunuz yerden 3 lü çekemezsiniz.. Omuz omuza veremezsiniz... İnönüden gelen bir gelenek vardır.. Stadın bir bölümü ayakta maç seyredir. Bir bölümü oturarak. Seçme özgürlüğüde size kalmıştır.kimse kimseyi zorlayamaz.
maçı baştan aşağı oturarak seyredecem diyenlerinde ne zevk aldığını anlamadığımı da belirtmek isterim ama saygıda duyarım...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Popular Demand

Bu kadar tepki alacağımı bile bile yazmıştım baya da tepki gelmiş :D Benim demek istediğim kimse size koltukta oturamazsınız falan demiyor ama sen gidip de atıyorum ayakta olan 5bin kişinin arasına girip ben koltuğumda oturuacağım falan diyorsan çok hayallerde yaşıyorsun. Başakşehirde olanlardan yakınan arkadaşlar çok var burda da var. O da modern bir stat bizim stadımızda. Yeni stad gelince herkes değişecek sanıyorsanız polyanıcılık olur bu. Bu tbünlerin amigosu liderleri vs olan kişilerin profili belli çArşının Asının anlamı da belli değişen bir şey yok yani. Ben Dewe Erolun profilinde de geziyorum mesela elinde bilet ile gelip de koltuk arayan adamlarla makara geçiyorlar vs. Yani dediğim gibi gerçekler bunlar ben illa böyle olacak diye bir şey demiyorum ama tezahürat konusunda kimseye katılmıyorum tezahüratlar bu taraftarın duygusudur aşkıdır adamlar höt desek ceza veriyorlar bence taraftara suç atmayın 15bin kişiyi aynı anda yönetemezsiniz hele Türkiyede futbolda kavgada olacak küfür de futbolun güzellikleri bunlar bence. Neyse arkadaşlar diyeceğim şudur koltuk konusunda inşallah kimsenin hakkı kimseye geçmez.

Günaydın Beşiktaş Arena,

Günaydın @Ersinn arkadaşım.

Dün yazılanları anca okuyabildim ve okuduklarım üzerine biraz ağır konuşucam ve sen de bir zahmet kusura bakmayacaksın.

Tribündeki yer konusunda sen ve senin gibi düşünen eski kafalı holiganizm yanlısı tatlı su kabadayılarına bireysel savaş açarım ve beni koltuğumdan ne sen ne de bahsettiğin 5bin kişi kaldırabilir.
Bu kendinde hak gördüğün bu davranışı hangi güç ile çözmeyi planlıyorsun merak ediyorum. Sayısal çoğunluğu kullanamazsın onu söyliyim de..

Bu arabesk dünyanız yüzünden tinerci lakabı aldık renklilerden. Sizin yüzünüzden erkekliğimden utanıyorum maç günleri. Kendi annenizin, kızkardeşinizin veya kız arkadaşınızın/eşinizin tek başına seyahat ettiği toplu taşımada hayatında duymadığı aleni küfürleri sizin gibi 3-5 (diyemicem maalesef çok fazlasınız) kopuk tayfadan duymasını ister miydin? Hayatın her alanında empati şart. Yeterince empati.
Eğitimli insanlara veya toplum kültürüne az buçuk uyum sağlayanlara anlatılmaz bu söylediklerim unutma. Sen kendine yakıştırıyorsan bu tip insanların arasında olmayı aynı varoşlukta taşkınlık yapmayı, bunu kimse değiştiremez zaten öyle kalırsın.

Ben de hayatta nadiren küfür ederim ama trafikte veya tv izlerken gördüğüm olaya karşı falan. Duymaması gereken insanların yanında değil. Erkeklik küfür demek değil yani o kafanızı değiştirin bir zahmet ve anlayın küfrün acizlik olduğunu.
"Futbol demek küfür demek, zevki burada, dünyada bu böyle, Beşiktaşlı küfür eder vs." gibi tamamı zırvadan oluşan argümanların hiçbir geçerliliği yoktur. Bu kafadan sıyrılıp döneme ayak uydurun. 90'larda kaldınız çünkü.

Fikret Başkan ve yönetimi sırf şu gereksiz tipleri kapalı'ya almaması ve beleş bileti bitirmesi bile onu başkan olduğu sürece desteklememe yeter.
Adamlığı ve duruşu konusunda ayrı yeri var zaten bende ve aklı başında tüm Beşiktaşlılarda.

Deve Erol dediğin tayfa başı adamların ve çarşı grubunun (beleş bilet ile menfaat sağlamaları, futbolla alakası olmaması gereken siyasi olaylara karışmaları yüzünden sevemiyorum) Beşiktaş'a verdiği zararlar sizi henüz tatmin etmemiş anlaşılan.
Maçtan önce ağzınızla içmediğiniz belli olan biraları, çıktığınız semtlerden başlayıp metrolarda, otobüslerde, maç önü/sırası/sonrası sürekli devam eden, yanınızdaki kadınların ve küçük çocukların duymasından hiç çekinmediğiniz (hatta duymalarından sapıkça zevk aldığınızı düşünüyorum) küfürleriniz, tribün kültürü adında bir tarafınızdan uydurduğunuz ruhu herkese kabul ettirme ve barbarlığı normalleştirme çabalarınız soğuttu tribünlerden insanları.
Senin dediğin gibi höt demeye ceza verilmiyor, küfür edildi az veya çok. Bu e-bilet'te bunun için var, iyi ki var. Geliştirilip düzene ve standarda kavuşmalı o ayrı. Stadımızda zaten dünyanın en net görüntülü ve yüz tanıyıcı kameraları olacak buna sevindim en çok. Çürük elmaları hızla ayıklamasını istiyorum.

Gerçek Beşiktaşlı kulübünün menfaatleri doğrultusunda hareket eder, biletini/kombinesini alır, statta olması gerektiği gibi davranır (bu önemli çünkü ettiğin küfürler 30-50 liralık bilet ile sağladığın katkıdan çok daha fazlasını maddi zarar olarak veriyorsun), maddi katkıyı bütçesi el verdiği sürece sağlar, yayıncı kuruluşa para öder, forma alır, kredi kartından diş fırçasına lisanslı Beşiktaş ürünlerini kullanır vs.

Bu söylediklerimden yalnızca seni ilgilendiren kısımları al, seni tanımıyorum çünkü.
Yorumlarından çıkardığım sonuç, maç günleri gördüğüm tipleri getirdi aklıma, o yüzden sana söylüyorum.

Seni ilgilendirdiğine emin olduğum kısım; ne Beşiktaş ne de tribünler sadece size ait değil, başka insanların fikirlerine ve beklentilerine de saygı duyduğunuz zaman zaten bu anlamsız sözleri de söylememiş olursun.

Kimse sizden sinema izler gibi efendice oturun, çekirdeğinizi çitleyin tokalaşıp stattan ayrılın gibi romantik beklentilerde değil.
Boğazınız yırtılana kadar bağırın, beste söyleyin, hoplayın zıplayın, koreografi yapın, zekice pankartlar hazırlayın.. Bunların hiçbiri taşkınlık değil, tribün budur zaten.

Kısacası ben artık tribünlerde sadece Beşiktaş aşkı için, Beşiktaş'a zarar vermeyen ve zarar vereni ıslıklayan tepki gösteren bilinçli, duyarlı, gerçek taraftarları görmek istiyorum.
Bu duygulardan uzak kalan, boktan hayatlarının üzerlerinde yarattığı stresi maça gidip ağız dolusu küfürle, stada soktuğu kesici-delici aletle, çıkardığı olaylarla övünen ve kendini tatmin etmeye çalışan zavallı sürüsünden Beşiktaş'ımın kurtulması dileğiyle..

Tekrar söylüyorum @Ersinn kardeşim, söylediğim olumsuzluk içeren cümlelerden üzerine düşeni al, bir kısmı var çünkü sende belli ki.
Kulübe sevgini veya katkını sorgulamıyorum, davranışlarınızı eleştiriyorum.

@Necmi abinin de dediği gibi, artık zaman değişti ve bu pozitif değişime katkıda bulunup normalleşmeniz gerek. Küfür normal değildir, futbolu güzelleştiren bir etmen hiç değildir.

Saygılar.
          [img width=41

Çevrimdışı ErsinA.

İz inşaat Nisan ayında çıkarız stattan diyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı browerdi

Bursa'da yer problemi var AVM dışına açmak mümkün değil malum sebeplerden dolayı
Diğer rakiplerin dışarıda mağazası var bizim o şansımız yok, İlan bilboard vs bile astırmıyorlar..
iyi iş yapan 4 avm var anatolium,carrefour, korupark ve podyum park,
Podyum park güvenliğinizi sağlayamam deyip reddetmiş, Carrefour ve Anatolium' da  yer yok millet sıra bekliyor dükkan için
Korupark ise klüp mağazası kabul etmiyor...
Küçükte olsa mağaza olması iyidir..
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet92

İz inşaatın hangi işi kaldı ki stadda?

Çevrimdışı ahmet türken

Niye ya nesi varki abi :alala:

Ama madem istedin değiştiriyorum abi :ok:

Geleneksel Japon bayrami haftasi nedeni ile Sali gunune kadar profilimi Japon bayragi yapıyorum :D
teşekkür ederim :ok: nedenini özelden atayım

Çevrimdışı Efe

Koltuklar tamamen bitsede ortaya çıkan tabloyu net olarak görebilsek.
eski acigi bitirseler ner gorulecek inşallah su 5 gun icinde komple takarlar koltuklari
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bazı arkadaslar iz insaat sadece catiyi yapiyor zannesiyor icerideki bir cok iside onlar yapiyor ince isleri mart ayinda tam olarak bitirecekler o zaman nisanda da son rutuslari yapip cikacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

bazı arkadaslar iz insaat sadece catiyi yapiyor zannesiyor icerideki bir cok iside onlar yapiyor ince isleri mart ayinda tam olarak bitirecekler o zaman nisanda da son rutuslari yapip cikacaklar
Mebran adedini 84 baz alirsak sırf çati icin nisan mantikli.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ErsinA.

Eski açık-Kapalı köşedeki korkulukları takıyorlardı dün. Birkaç güne oranın koltukları da takılır.

İz inşaat çatı dışında işler de aldı diye duymuştum.  Korkulukları da onlar yapıyor olabilir.

Şuan 40-50 personeli varmış statta.

Çevrimdışı Efe

Mebran adedini 84 baz alirsak sırf çati icin nisan mantikli.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mebrani iz insaat yapmiyorki etna yapiyor :icool: zaman olarak bakarsak zaten 19.03 e yetismeyecegi icin etnada nisan sonuna kadar sallayabilir 2.ekibe falan ihtiyac kalmadi
Şampiyon Beşiktaş JK