Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ddc1979

bu korkuluklar siyah olmalıydı gri olmamış malesef.. siyah kolonlara, küfekilere, beyaz betone, beyaz membrana siyah korkuluk güzel dururdu  :alala:

İlla estetiğe ters gelen bi olay yapacaklar.. Bildiğin hapishane parmaklığı yapmışlar . Insan Göze hoş gelen ferforje bir çalışma yapar . Sonuçta kuytu köşe bir yer değilki. Herkesin gözünün önünde îlan bir yer :(
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Fener taraftarinin yaptigi gibi maca gidipte tek kufur etmedigi halde passolari kitlenen kisilerin dava acmasini isterim. Cok buyutulerek yapilan bu sistemin adaletsiz bi bicimde pfdk kararlari ile yonetildigi goruluyor. Yapan taraftarlarin tek tek tespit edilcek denmesi hayal urunu oldugunu dusunenlerdenim. Bir bankaya para kazandirmak icin kurulan sistemdir bu passolig bana gore.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı cisse557

Lazio'nun zeminini ve çim rengini çok beğendim. Umarım bizde de koyu yeşil olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu gece koni disilari silmeyecegim herkes okusun diye...
Imzalar a gelince bende imzalar pasif görmüyorum gormeme sebebi ise imzalari konus disi zannedebilir konus disi diye yorumlari silebilirim  :bandit:
@Necmi abi @yoksul

Çevrimdışı harund1k3

Fener taraftarinin yaptigi gibi maca gidipte tek kufur etmedigi halde passolari kitlenen kisilerin dava acmasini isterim. Cok buyutulerek yapilan bu sistemin adaletsiz bi bicimde pfdk kararlari ile yonetildigi goruluyor. Yapan taraftarlarin tek tek tespit edilcek denmesi hayal urunu oldugunu dusunenlerdenim. Bir bankaya para kazandirmak icin kurulan sistemdir bu passolig bana gore.

Basindan beri hep aynisini soyledim. milyonlarca lira gelir elde ediyor o banka taraftarlar uzerinden. bizim stadi doldurmamiz gerektigini biliyor bilirileri sampiyonluk yolunda. o yuzden basiyorlar cezalari gelsin yeni passoligler. Kufur etmeyen o kadar taraftarin hakkini kim verecek ? ayrica mevzu sadece kufur de degil cirkin ve kotu tezahurat. tezahuratin cirkin ve kotu olduguna kim karar veriyor. Futbolun katili turk hakemleri diyince ceza mi aliyoruz yani ! Passolig icin verdigim para haram zikkim olsun.

Çevrimdışı celiker1

Yok mu acaba kombinesi bloke olanlardan mahkemeye başvurabilecek?Yasa kişiye ceza verilir demiyor mu?Hani passolig bunun için vardı?Bursa'nın seyircisiz oynaması,Çoğu maçta trübünün tamamının kartlarının bloke olması hukuksuz değil mi?Yok mu bu işlerden anlayan dava açacak kimse?Kendi adıma sosyal medyada yüklenmeye başlıyorum :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Yok mu acaba kombinesi bloke olanlardan mahkemeye başvurabilecek?Yasa kişiye ceza verilir demiyor mu?Hani passolig bunun için vardı?Bursa'nın seyircisiz oynaması,Çoğu maçta trübünün tamamının kartlarının bloke olması hukuksuz değil mi?Yok mu bu işlerden anlayan dava açacak kimse?Kendi adıma sosyal medyada yüklenmeye başlıyorum :akuma:
Bunu fener taraftaru yapti bugun twitterda gordum ne kadar dogru ne kadar yanlis bloke nin kaldirilmasina karar vermis mahkeme yazili belgeyi paylasmislardi.

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Konu Dışı = Konyaspor-Beşiktaş maçına gitcem allah izin verirsebirde kardeşim var 3 yaşında allahın izniyle iyi bir Beşiktaşlı olma yolunda ilk maçınada götürmek istiyorum ama bilet almam gerekiyormu onun içinde bilen varmı  :alala: internetten araştırdım ama kesin bi bilği bulamadım ? Özür dilerim herkezden konu dışı oldugu için.

Çevrimdışı celiker1

Konu Dışı = Konyaspor-Beşiktaş maçına gitcem allah izin verirsebirde kardeşim var 3 yaşında allahın izniyle iyi bir Beşiktaşlı olma yolunda ilk maçınada götürmek istiyorum ama bilet almam gerekiyormu onun içinde bilen varmı  :alala: internetten araştırdım ama kesin bi bilği bulamadım ? Özür dilerim herkezden konu dışı oldugu için.
Gerekmez
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 21:20:44 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

bu korkuluklar siyah olmalıydı gri olmamış malesef.. siyah kolonlara, küfekilere, beyaz betone, beyaz membrana siyah korkuluk güzel dururdu  :alala:

Ben tam tersi düşünüyorum gri silik kalmış belli olmuyor genel resimde dar alandaysa ikisi de olumsuz görünecek zaten

Çevrimdışı BlackEagle26

Porto soyunma odası. İnşallah bu tür bir soyunma odamız olur :super:

Çevrimdışı iilkerr

Yine yanlış zamanda girdim. Yine ''vay anam vay nele dönmüş serhat ya'' moduyla okudum sayfaları. düşündüklerimi merak ettiklerimi başka arkadaşlar-abiler söylemiş sormuş sağ olsunlar :tabe: stad çevresiyle alakalı ''küçük'' bir sorum olacak.

abiler tamam çoğumuz yaptık, semtten sonra insanın ister istemez ihtiyaçları geliyor ama kapalının önündeki billboardların arkası gerçekten çok kötü oluyor. iki kere derin derin nefes çeksek vallahi billahi ürik asitten ciğerleri yere sereriz. görüntü olarak da sıkıntı her türlü sıkıntı açıkcası. insanlar hemen stada girmiyor vakit geçiriyor eğleniyor. bu gelenek oldu semtte içerek gelmek haliyle sıkıntı yaratıyor. çevre düzenlemesi olarak düşünsek ne gibi bir şeyler yapılabilir. o tarafa umumi tuvalet yapılabilir mi? saçma bi soru oldu kusura bakmayın ama dolmabahçe'den sağa dönünce olan görüntüyü biraz hatırlayın. demek istediğimi anladınız :) yapılmasa bile fikir alış-verişi yapmış oluruz  :)

edit: yanlış kelime düzeltildi.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 21:59:36 iilkerr ]

Çevrimdışı Pikselli

Yine yanlış zamanda girdim. Yine ''vay anam vay nele dönmüş serhat ya'' moduyla okudum sayfaları. düşündüklerimi merak ettiklerimi başka renkdaşlar söylemiş sormuş sağ olsunlar :tabe: stad çevresiyle alakalı ''küçük'' bir sorum olacak.

abiler tamam çoğumuz yaptık, semtten sonra insanın ister istemez ihtiyaçları geliyor ama kapalının önündeki billboardların arkası gerçekten çok kötü oluyor. iki kere derin derin nefes çeksek vallahi billahi ürik asitten ciğerleri yere sereriz. görüntü olarak da sıkıntı her türlü sıkıntı açıkcası. insanlar hemen stada girmiyor vakit geçiriyor eğleniyor. bu gelenek oldu semtte içerek gelmek haliyle sıkıntı yaratıyor. çevre düzenlemesi olarak düşünsek ne gibi bir şeyler yapılabilir. o tarafa umumi tuvalet yapılabilir mi? saçma bi soru oldu kusura bakmayın ama dolmabahçe'den sağa dönünce olan görüntüyü biraz hatırlayın. demek istediğimi anladınız :) yapılmasa bile fikir alış-verişi yapmış oluruz  :)
''Renkdaş'' nedir?
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı Bekrakn

abiler drenaj boruları döşendikten sonra bir daha branda serimi oluyor mu yoksa direk çakıl döküp kapatıyorlar mı? bazı yerlerde iki kere serilmiş gibi o yüzden soruyorum nedir drenajın aşamaları?

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-25-subat-2016-12-00/Vodafone-Arena-25-Subat-2016-12-00-13.jpg

fotoğrafta görünen iki kat brandanın olduğu yerlerde boru işi bitmiş diyebilir miyiz?

Çevrimdışı chucky

son koltuk genişliği olayından sonra kapasite kaç gibi olacak ?

Çevrimdışı sosyalkartal

şu fotoşhop yapan arkadaşlar bir de tribün aralarına bunner runlardan koysalar ne güzel olur amerikada ki stadlar gibi nasıl duracak merak ediyorum
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı iilkerr

''Renkdaş'' nedir?

@Pikselli güzel yakalamışsın kalbin de temizmiş hocam. Forumdakilere toplu olarak nasıl hitap etsem bilemedim renkdaş yazdım. afedersiniz. müsadenle editliyorum kalbini kırmadıysam sorumu da cevapla ama :)

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı iilkerr

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

işarelettgm yerde korkuluklar böylemi olacak acaba ? :steamed:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Pikselli

iyice utandırın, yerin dibine sokun hakettim ben   :bawling: :bawling: :)
Amacım o değil ama bilmelisin :)
Twitterdan bi abimizin güzel bi sözü var sonuna kadar katıldığım; SİYAH BEYAZ renk değildir! Renk olmadığı için renktaşlık olmaz SİYAH BEYAZ ölümdür yaşamdır hayatın ta kendisidir.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı iilkerr

Amacım o değil ama bilmelisin :)
Twitterdan bi abimizin güzel bi sözü var sonuna kadar katıldığım; SİYAH BEYAZ renk değildir! Renk olmadığı için renktaşlık olmaz SİYAH BEYAZ ölümdür yaşamdır hayatın ta kendisidir.

benimkisi dediğim gibi koca foruma tek bir şekilde nasıl hitap edeceğimi bilemediğimden. kaosa sebep oldum. ders oldu bana da: ilker bin düşün bir söyle :)