Evet diyen oldu abi beyfendi gibi oturup mac izlensin ayakta izlenmesin dendi !
Bir onceki mesjada da yazdim sana gozunden kacti sanirim
Kimse kimseye ayakta izleme hoplayip ziplama kardesim deme hakkina sahip degil ayni sekilde Oturan bir kişiye de kimse kalk ayaga hopla zipla deme hakkina sahip degil
Daha oncede yazdim illa oturmak isteyen , 1903 tribunu , Numarali tribun , Vip tribun den kombine veya bilet almali
Gerci Inonude Vip ve Numarali bile ayaga kalkip tezahüratlara eslik ediyordu orasi ayri konu 
Gözümden kaçmadı
@Yunus Emre Dökmeci , aynı şey değil sadece. Birinde diyorsun ki "Hoplayip ziplamak isteyen stada gelmesin demek HAKARETTIR" diğerinde ise daha tatlı bir uslup var; "oturmak isyersen yine oturur" , "Oturan bir kişiye de kimse kalk ayaga hopla zipla deme hakkina sahip degil". Ona HAKARETTİR dememişsin. Bir de şöyle bir gerçeği gözardı ediyorsun. Oturarak izleyen birinin önünde ayakta izleyen kişi oturarak izleyene mani olur ama tam tersi durumda ayakta izleyen kişi oturarak izleyen kişiden rahatsız olmaz. O yüzden bu iki durumu karıştırma.
"Daha oncede yazdim illa oturmak isteyen , 1903 tribunu , Numarali tribun , Vip tribun den kombine veya bilet almali" demen son derece yanlış ve dikta bir tutum. Benim o kadar param yoksa ne olacak? Şöyle anlaşalım o zaman, ayakta izlemek isteyenler bu tribünlerden bilet alsınlar ve rahat rahat hoplayıp zıplasınlar. Ne dersin?
"Evet tribün hoplayip ziplama yeridir , Stres atma ve takimina destek olma yeridir"
Ayrıca bunu deme hakkın da yok. Ben oturarak da hem stresimi atıp hem takıma destek olabilirim.