Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5790066 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan bari zemine yeşil bi branda serseler yeşil görmek istiyorum artık :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sozkul

Yahu benmi yanlis biliyorum

12-13 yasindan beri Inonude maclar izledim

Bizim stadda Numarali tribun bile Ayaga kalkip tezahuratlara eslik ediyordu

Boyle bir taraftar topluluguna sahip takimin taraftarina Hoplayip ziplamak isteyen stada gelmesin demek HAKARETTIR !

Şimdi gerek var mı hakarettir lafına, insanlar tartışıyor, farklı fikirleri var,  tribünleri galeyana getirip tartışmaya seviye atlatmanın sana ne yararı var?

Çevrimdışı EagleForce

Yeni stadla birlikte zamanla kapali tribun fiyatlari gittikce yukselecek ve Carsi gibi macin tamamini ayakta izlemek isteyen gruplar kale arkalarina kayacaktir. Ama bizim taraftar yapimiz goze alininca her zaman her tribunde illaki ayakta izlemek isteyenler olacaktir.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Evet tribün hoplayip ziplama yeridir , Stres atma ve takimina destek olma yeridir

Oturarak izlemek isteyen Vip tribun , 1903 tribun ve Numaralı tribun lden bilet veya kombine alabilir ve loca alabilir..

Ayrica Oturmak isyersen yine otur ama sen kimseye hoplayip ziplama deme hakkina sahip degilsin bu kadar basit aslinda !

Kimse de oturana hoplayip zipla deme hakkina sahip degil..
katılmıyorum ben dediklerine.. Hoplayan zıplayanların ayakta izleyenlerin bi yeri  olmalı.. Oradan bilet alınmalı dediklerini yapmak istiyorsa.. adam almış biletini oturarak maç izlemek istiyor adam önünde zıplarsa ayakta izlerse nası görecek bu adam.. Zincirleme herkes ayakta izlemesi gerekecek.. İnönüdeki gibi devam ederse evsahibi avantajımız eskisi gibi olur.. Takımı strese sokarız bu tezahuratlarla.. Değişmek gerek..gelişmek gerek

Çevrimdışı mehmetcan1903

bu korkuluklar siyah olmalıydı gri olmamış malesef.. siyah kolonlara, küfekilere, beyaz betone, beyaz membrana siyah korkuluk güzel dururdu  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Ciddi misin abi :D

ııı, şeyyy, kem, küm...
aaa
mesai bitmiş ben çıkıyorum   :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Ulan bari zemine yeşil bi branda serseler yeşil görmek istiyorum artık :duman:

şuna bak dur o zaman @Yusuf Tekeli
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı smyrniankiwi

Merdiven prekastlar boyanacak mı? Boyanacaksa ne renk olacak bilen yok mu ?

bundan 4-5 sayfa önce ben de sormuştum sağolsun @ahmetx cevaplamıştı. boyanmayacakmış, şu andaki şekliyle kalacakmış.  :halay:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ciddi misin abi :D
40 bini bulmaz takcak çok az alan kaldı.. Bunun içinde localar vib 1903 yok.. Bekleyip görcez

Çevrimdışı celiker1

Öyle bir şey diyen oldu mu? Kaçırdıysam başka ama bunu diyen biri olursa ona da karşı çıkarım. Bunun tam tersini diyen oldu. Hatta tavsiye de verdi, "tiyatroya gidin" diye. Bu da HAKARET midir peki sana göre de?
Tiyatroya gidin lafını eden bendim.Bu lafı senin düşüncedekilere etme hakkım yok.Bu“o zaman tiyatroya git" lafı o zaman oturup efendi gibi maç izlesinler veya oturmuyorlarsa arkaya geçip ayakta dursunlar gibi bana saçma gelen bir şeye bilinçli olarak aynı saçmalıkta bir yanıttı.Oturma taraftarı olanlar alınmasın lütfen.Saçmalamaya karşı saçmaxa bir söz :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Yeni stadla birlikte zamanla kapali tribun fiyatlari gittikce yukselecek ve Carsi gibi macin tamamini ayakta izlemek isteyen gruplar kale arkalarina kayacaktir. Ama bizim taraftar yapimiz goze alininca her zaman her tribunde illaki ayakta izlemek isteyenler olacaktir.

Ikinci kat ilk sıra oturarak izlemek için en güzel yer. Bende rakip takım bizi baskı altına aldığında top bizim sahamızda dolanırken ayakta izleyenleri anlayamıyorum, ötekini anlıyorum heyecan adrenalin filan..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öyle bir şey diyen oldu mu? Kaçırdıysam başka ama bunu diyen biri olursa ona da karşı çıkarım. Bunun tam tersini diyen oldu. Hatta tavsiye de verdi, "tiyatroya gidin" diye. Bu da HAKARET midir peki sana göre de?
Evet diyen oldu abi beyfendi gibi oturup mac izlensin ayakta izlenmesin dendi !

Bir onceki mesjada da yazdim sana gozunden kacti sanirim

Kimse kimseye ayakta izleme hoplayip ziplama kardesim deme hakkina sahip degil ayni sekilde Oturan bir kişiye de kimse kalk ayaga hopla zipla deme hakkina sahip degil

Daha oncede yazdim illa oturmak isteyen , 1903 tribunu , Numarali tribun , Vip tribun den kombine veya bilet almali

Gerci Inonude Vip ve Numarali bile ayaga kalkip tezahüratlara eslik ediyordu orasi ayri konu :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

borular yerleştirildi mi acaba sanki kapatılmaya başladı çukurlar  :alala:
@SDemirsoy şefim, fotolara dön bir bak. Sayısız emekçi boru yerleştiriyordu   :sevinc
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet tribün hoplayip ziplama yeridir , Stres atma ve takimina destek olma yeridir

Oturarak izlemek isteyen Vip tribun , 1903 tribun ve Numaralı tribun lden bilet veya kombine alabilir ve loca alabilir..

Ayrica Oturmak isyersen yine otur ama sen kimseye hoplayip ziplama deme hakkina sahip degilsin bu kadar basit aslinda !

Kimse de oturana hoplayip zipla deme hakkina sahip degil..
buda bir onceki mesajim @denilanz Abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı heart

Yeni açık arkasında yapılan çelik yapı nedir ?
Bilgisi olan var mı ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

bundan 4-5 sayfa önce ben de sormuştum sağolsun @ahmetx cevaplamıştı. boyanmayacakmış, şu andaki şekliyle kalacakmış.  :halay:

:bawling:

Çevrimdışı DOĞAN

Arkadaşlarım abilerim kardeslerim çok eski bir üye değilim ama takip ettiğim kadarıyla hafta başından beri vodafone arena sayfamizda çok fazla tartışma atışma dönüyor artik stad hakkında bi resim gorebilmek bi bilgi alabilmek için sayfalarca  tartışma metni okumamiz gerekiyor yanlış bir girdiyi bile 15-20 kişi uyarıyor buda en ufak bilginin bile nerdeyse 10-15 kere tekrar tekrar  sorulmasina tekrar cevaplanmasina neden oluyor lütfen herşeye tartışma atışma tavrimizi bir yana bırakalım yanlısı uyaralim ama bu sayfa en azından benim goruşume gore stadyum hakkında bilgi alışverisi sayfasıdır ne kadar çok gereksiz yazışma okadar az okumunma demektir.

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy şefim, fotolara dön bir bak. Sayısız emekçi boru yerleştiriyordu   :sevinc
hayırlı olsun döşemişler o zaman :D

Çevrimdışı Librarius

Eminim bunun herkes farkındadır abi. Üstelik bu işlerin mutfağında biri olarak sunucu maliyetlerini biliyorum ama çoğu arkadaşımız tahmin bile edemez ne kadar masraflı olduğunu.
Beşiktaşlı adama yakıştıramıyorum ben menfaatçiliği. Gerçekten kanıma dokunuyor, renklileri karaktersiz ve yüzsüz olarak biliriz ya, ondan yakıştıramıyorum.

Bu arada inceleyin abi benim siteyi de örnek teşkil etmesi açısından, menfaatsiz reklamsız hatta amaçsız :evillol:
33gomez.com  :super:

Yunus senin site benim ufak kizin en cok sevdigi site.  "Baba cha cha" diyor ve bir kac tik atiyor butona.

Bu arada Necmi abi sizi tanimiyorum, Amerika'da yasiyorum ama sizi seviyorum sevgili abim.

Basarilarinizin devamini diliyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Loca ,vip,yedek kulübesi ve basın koltuklarını yayınladık kimseden ses çıkmadı  :D Herhalde kimse oturmayacağı için ilgilenilmedi   :bandit:

Yedek kulubesinin koltuklarini goremedim? Digerlerini cok begendim ama su kokarca renkli olanlarini degil. Sirf Beyaz veya siyah olmali.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı denilanz

Evet diyen oldu abi beyfendi gibi oturup mac izlensin ayakta izlenmesin dendi !

Bir onceki mesjada da yazdim sana gozunden kacti sanirim

Kimse kimseye ayakta izleme hoplayip ziplama kardesim deme hakkina sahip degil ayni sekilde Oturan bir kişiye de kimse kalk ayaga hopla zipla deme hakkina sahip degil

Daha oncede yazdim illa oturmak isteyen , 1903 tribunu , Numarali tribun , Vip tribun den kombine veya bilet almali

Gerci Inonude Vip ve Numarali bile ayaga kalkip tezahüratlara eslik ediyordu orasi ayri konu :icool:
Gözümden kaçmadı @Yunus Emre Dökmeci , aynı şey değil sadece. Birinde diyorsun ki "Hoplayip ziplamak isteyen stada gelmesin demek HAKARETTIR" diğerinde ise daha tatlı bir uslup var; "oturmak isyersen yine oturur" , "Oturan bir kişiye de kimse kalk ayaga hopla zipla deme hakkina sahip degil". Ona HAKARETTİR dememişsin. Bir de şöyle bir gerçeği gözardı ediyorsun. Oturarak izleyen birinin önünde ayakta izleyen kişi oturarak izleyene mani olur ama tam tersi durumda ayakta izleyen kişi oturarak izleyen kişiden rahatsız olmaz. O yüzden bu iki durumu karıştırma.

"Daha oncede yazdim illa oturmak isteyen , 1903 tribunu , Numarali tribun , Vip tribun den kombine veya bilet almali" demen son derece yanlış ve dikta bir tutum. Benim o kadar param yoksa ne olacak? Şöyle anlaşalım o zaman, ayakta izlemek isteyenler bu tribünlerden bilet alsınlar ve rahat rahat hoplayıp zıplasınlar. Ne dersin?

"Evet tribün hoplayip ziplama yeridir , Stres atma ve takimina destek olma yeridir"
Ayrıca bunu deme hakkın da yok. Ben oturarak da hem stresimi atıp hem takıma destek olabilirim.

Çevrimdışı mülkübey

eskiden biz de tepinirdik hatta bir ara arkanı sahaya dönüp yapılan bir tezahürat vardı . Maçın 10 dakikasını falan kafadan kaçırırdık .  :D .herhalde yaş arttı aksiyon azaldı gollük ataklaarımız dışında pek ayağa kalkmıyorum o yüzden şu anda bende bütün maç tepinenleri anlamıyorum. Umarım bu statta 900 lira verip 2500 lük koltukta tepinmeye çalışan olmaz . İnsanlar eşiyle , çocuğuyla maça gelecekler çoluk çocuk  koy şu ..tverene. vb gibi 90 dakika küfür içinde kalmasınlar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .