Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789775 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

oturarak maç izlemek mi  :D ben evde tv karşısında 50 takla atıyorum yerimde duramıyorum orada nasıl oturayım  :lol:
Sen de oturmazsın o zaman güzel kardeşim. Ama hep atladığımız bir şey oluyor, herkesi kendimiz gibi sanma alışkanlığımız var. Bu öyle sırayet etmiş ki içimize kendi yaptığımız şeyleri hep en doğru sanıyoruz. Hiç empati kurmadan anlayamayız karşımızdakini. Sen yerinde duramıyor olabilirsin ama kimisi de var ki çok sakin izliyor maçları. Kimisi var ki yanındakini görmüyor bile, bazen duymuyor hatta. Onları ne yapacağız?

Tabii ki pozisyonlarda falan istemsiz şekilde ayağa kalkmalar oluyor. Gole de oturduğumuz yerden sevinelim demiyorum. Ama doğrusu ayakta maç izlemektir demek, oturarak izleyeceğini söyleyene de "tiyatroya git" diye tavsiyede bulunmak bence saygısızlıktır.

Çevrimdışı murat_

Ya aga derdin nedir? Beşiktaş taraftarı oturmaz. Beşiktaş taraftarı maç boyu ayakta takımını destekler. Genci,yaşlısı birbirinden enerji alarak, takımını destekler omuz omuza. Beğenmiyorsan gelmezsin kardeşim. Şu memnuniyetsizliği bırakın artık. Azıcık olumlu olun.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aha bir ağa vakasi daha dun bu hitap tarzindan ve sonrasinda israrla kullandigindan  dolayi bi arkadas  :by2: aldi  :D

Çevrimdışı denilanz

Ya aga derdin nedir? Beşiktaş taraftarı oturmaz. Beşiktaş taraftarı maç boyu ayakta takımını destekler. Genci,yaşlısı birbirinden enerji alarak, takımını destekler omuz omuza. Beğenmiyorsan gelmezsin kardeşim. Şu memnuniyetsizliği bırakın artık. Azıcık olumlu olun.

Öyle aga lı maga lı konuşma öncelikle. Beşiktaş taraftarı nasıl olunur diye sana soracak değilim. Senin gibi birinden enerji alacak hiç değilim. Gelip gelmemek de benim bileceğim iş. Son iki cümleni hiç anlamadım, alakaya maydonoz.

Çevrimdışı SDemirsoy

borular yerleştirildi mi acaba sanki kapatılmaya başladı çukurlar  :alala:

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı kadir137

oturup efendi gibi izlesinler onlar da. zaten bütün maç "kartal gol gol gol" diye bağırıp strese sokuyorlar takımı!
Tezahurat yapılsa dert yapılmasa dert sanırım
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimiçi Necmi

üslubunu düzelt burası istediğin şekilde davranabileceğin bir yer değil
kimseyede o şekilde hitap edemezsin. @xxxkingme

Çevrimdışı Eagle_kd

ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı Aydemir54

Bu denizbank yazısı niye hala düzeltilmedi. Yoksa öyle mi kalacak.

Çevrimdışı sozkul

@sozkul abi yataşta falan baba koltukları var ya onlardan biri babacan duruşuna daha çok uymaz mı  :icool:

:) :) haha, yarın profil fotomu değiştireceğim, o yedek kulübesi koltuklarına sığmayacağımı düşünüyorsun biliyorum, burda tombul çıkmışım..  :icool:

Çevrimdışı brci

Sen de oturmazsın o zaman güzel kardeşim. Ama hep atladığımız bir şey oluyor, herkesi kendimiz gibi sanma alışkanlığımız var. Bu öyle sırayet etmiş ki içimize kendi yaptığımız şeyleri hep en doğru sanıyoruz. Hiç empati kurmadan anlayamayız karşımızdakini. Sen yerinde duramıyor olabilirsin ama kimisi de var ki çok sakin izliyor maçları. Kimisi var ki yanındakini görmüyor bile, bazen duymuyor hatta. Onları ne yapacağız?

Tabii ki pozisyonlarda falan istemsiz şekilde ayağa kalkmalar oluyor. Gole de oturduğumuz yerden sevinelim demiyorum. Ama doğrusu ayakta maç izlemektir demek, oturarak izleyeceğini söyleyene de "tiyatroya git" diye tavsiyede bulunmak bence saygısızlıktır.

canım kardeşim aslında söylediğin tam tersi anlatmak istenilen Tribün psikolojisi biraz farklıdır özellikle Türkiye de çok daha farklıdır . en ufak en mantıklı örneği 2-1 kazandığımız inönüdeki liverpool maçında tüm ingiltere Beşiktaş taraftarını konuştu alışık değiller çünkü ayakta çılgınlar gibi maç izleyen taraftara ve tüm dünyanın takdirini toplayıp ana haberlere çıktı bu olay.Ben gitmediğim bir maçta bile takımımın taraftarını oturarak maç izlerken görmek istemem . ha oturana da kimse kalkıcaksın diyemez öyle bir olay yok .

üslubunu düzelt burası istediğin şekilde davranabileceğin bir yer değil
kimseyede o şekilde hitap edemezsin. @xxxkingme
Forumda yeniyiz. Bir kişi der anlarız. Neden aynı anda 15 kişi aynı şeyi söylüyor?

Sizde emri vaki konuşmazsanız sevinirim.

Çevrimdışı sallapati

33gomez e her Gomez golünden sonra basıyorum ben de @Popular Demand

Çevrimdışı denilanz

Yahu benmi yanlis biliyorum

12-13 yasindan beri Inonude maclar izledim

Bizim stadda Numarali tribun bile Ayaga kalkip tezahuratlara eslik ediyordu

Boyle bir taraftar topluluguna sahip takimin taraftarina Hoplayip ziplamak isteyen stada gelmesin demek HAKARETTIR !
Öyle bir şey diyen oldu mu? Kaçırdıysam başka ama bunu diyen biri olursa ona da karşı çıkarım. Bunun tam tersini diyen oldu. Hatta tavsiye de verdi, "tiyatroya gidin" diye. Bu da HAKARET midir peki sana göre de?

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar birbirimize karşı lütfen üslubumuza dikkat edelim. Hepimiz Beşiktaşlıyız  :ok:

(eski maçlar aklıma geldi tribünde kavga çıkar ardından kavga edenler sarmaş dolaş lay lay lay ooo Beşiktaş die zıplamaya başlardık  :D)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı erenoz

Bu ayakta izleme oturarak izleme konusunda en iyi çözüm yine Alman işi sanırım. Bir tribünü koltuksuz yapmak gayet mantıklı bu açıdan. Ne ingiltere'deki gibi ayakta izlemeyi yasaklayıp ona haksızlık. ne bizdeki gibi oturanları mağdur etmek.

Çevrimdışı Eagle_kd

bu divan kurulu toplantısı neresinde olacak stadın, konferans salonu tarzı bir bölüm mü var?
ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı tangaz

:) :) haha, yarın profil fotomu değiştireceğim, o yedek kulübesi koltuklarına sığmayacağımı düşünüyorsun biliyorum, burda tombul çıkmışım..  :icool:

bilakis gayet fit görünüyorsun abi. ben naif üslubun nedeniyle babacan kelimesini yakıştırdım sana  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

Merdiven prekastlar boyanacak mı? Boyanacaksa ne renk olacak bilen yok mu ?

Çevrimdışı celiker1

Oturanlar da gayet güzel yapıyorlar tezahüratlarını. İlla marş söyleyip slogan atmak değildir tezahürat. Bir ıslık, bir aaaa, ooooo bile takıma destek olmayı sağlar.

Tribün için kesin bir yargıyla hoplama zıplama yeridir demek doğru değil. TDK'nın tanımını da koydum bir önceki mesajıma. Hoplayıp zıplayamıyorsam, yani öyle bir kabiliyetim yoksa, bir engelim, bir sorunum, bir ameliyatım varsa, yaşım bunları yapacak kadar genç değilse tribünde maç izleyemem mi yani?
Saydığın tüm istekler veya kusurlar için trübünün dört bir yerinde koltuklar mevcuttur.Ama sen gidipte ayakta tezahürat yapılan yerden bilet alıp ben oturmak istiyorum,oturmayanlar saygısızdır diyemezsin.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ErsinA.

borular yerleştirildi mi acaba sanki kapatılmaya başladı çukurlar  :alala:

Sabah orada bi işler dönüyodu.