Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5791912 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Loca koltuklari siyah beyaz olmasi iyi olmuş ,piksele uyumlu olacak :)
loca koltuklarının siyah beyaz olacağını nerden öğrendin ? @ers1903   :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idilahmet

@ZEKI abi nereden yapılıyor bu bulamadım, bir tarif eder misin? Gerçekten görmek istemiyorum bu sözü, ısrarla tutmanın da ne anlama geldiğini anlamıyorum. Eğer sonunu getiremeyecekse Şenol hoca, "Ben imzaladığı tarihte demiştim, haklı çıktım" demek için mi? Anlamıyorum..

profil-profili düzenle-görünüm ve tasarımın içinde

Çevrimdışı İhsan

Mebranların delikleri dışarıdan belli oluyor, kanal tıkanırsa su taraftarın üstüne taşmaz mı?

@seckinturk
Bence orası birleştirilecek ve açık kalmayacak.
Oluklu borular tıkanmaz. Tıkansa ancak, çemberdeki olukların altındaki dikey tahliye boruları tıkanır. Orası için özel önlem alınıyor. üstelik onlardan çok var.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

evet beyefendi  ve hanımefendi gibi  :tabe:
bu tür taraftarlar dünyanın her yerinde var Katarda bile onlar oturarak maç izlemezler  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iyimserure

bu tür taraftarlar dünyanın her yerinde var Katarda bile onlar oturarak maç izlemezler  :)
o zaman en arkaya geçsinler, milletin önünü kapatmasınlar  :D

Çevrimdışı hakan1976

rahatlıkla 55000 olurdu derken başka bir projen varsa dinley
hocam sadece eski açıktan bahsetmiyorum yeni açıktaki tribün yüksekliği neden diğer trübünlerde de olmasınki trübünleri birkaç sıra daha yüksek yapmanın yada yapamamanın sebebini anlayamıyorum burdaki resimlerden sanki çatı kolonlarının hizasındaymış gibi gözükselerde epeyce aşağısındalar trübünleri bir kaç sıra daha fazla yüksek yapmak pekala mümkün gözüküyor benim düşüncem bu proje çizmeye falan bi niyetım yok

Çevrimdışı celiker1

o zaman en arkaya geçsinler, milletin önünü kapatmasınlar  :D
Tiyatroyada gidebilirsiniz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

oturup efendi gibi izlesinler onlar da. zaten bütün maç "kartal gol gol gol" diye bağırıp strese sokuyorlar takımı!

bu stres geyiği biteli baya olmuştu yeniden mi hortladı?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı iyimserure

neden tiyatroya gideyim? ben maç izlemeye gidiyorum, istediğim tribünde otururum ve ayakta izlemek zorunda da değilim, başka insanların oturarak maç izleme hakkını elinden almak saygısızlıktır

Çevrimdışı iyimserure

bu stres geyiği biteli baya olmuştu yeniden mi hortladı?
bittiyse konuşmayalım sıkıntı yok, bence takımımızın ciddi sorunlarından biri ama önemli değil, bu başlıkta sayfa kirliliği yapmasın

Çevrimdışı sozkul

paint'te kırmızıyla çizdiğim bu bölümde neden tribün alçalıyor? simetriği de aynı şekilde. oralardan ciddi koltuk kaybımız var.

(uzun süredir okuyorum forumu ama önceden sorulduysa da kaçırmış olabilirim kusura bakmayın lütfen.)

Mimar, tarihsel hafızayı yaşatabilmek için projenin dışını tamamen elips olarak tasarladı, aynen inünü gibi. Stadın içi ve tribünlerde dikdörtgen mantığı ile olunca oralar elipse çarptı ve daha fazla yükselemedi.

Çevrimdışı attila_metu

Sadece misafir tribününde değil, yeni açık-kapalı köşesinde de aynı.
Sebebi ne acaba?

Cevap yazan oldumu bilmiyorum ama nacizane bi açıklama yapayım:
Tribün dış sütünlarının uç noktalarını birleştirdiğinizde ortaya elips çıkıyor. Dolayısıyla tribün yapısı oval şeklinde.
Bu şekildeki tribünde köşelerde alçalma olmaması için köşe kısımlardaki tribünün eğiminin farklı (daha dik) olması gerekiyor. İnşaat mühendisi olmadığım için bunun mümkünlüğü hakkında yorum yapmayacağım. Tüm trübünlerin zeminle yaptığı açının aynı olması gerektiğini varsayarsak köşelerde trübünün alçak olması şart.

Çevrimdışı sozkul

Stadın ovalliğinden kaynaklanan bir mecburiyet. Aslında doğrusu şu; o kısımlarda tribünler alçalmıyor, düz kısımlarda yükseliyor.

Bardağın dolu tarafını görmek budur işte..  :)

Çevrimdışı celiker1

Oturarak maç izlemek istersen,oturarak maç izlenen yerden biletini alırsın izlersin.Millet tezahüratı oturarak yapacak hali yok heralde.Orası trübün vede millet hoplayacakta,zıplayacakta.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ers1903

loca koltuklarının siyah beyaz olacağını nerden öğrendin ? @ers1903   :bandit:

Senin paylastigin fotoda beyaz koltukta vardi ,ona istinaden dedim:)

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

Yeni açık arkasındaki korkuluklar siyah olması lazım bütünlüğü bozmuş resmen.

Çevrimdışı denilanz

hocam sadece eski açıktan bahsetmiyorum yeni açıktaki tribün yüksekliği neden diğer trübünlerde de olmasınki trübünleri birkaç sıra daha yüksek yapmanın yada yapamamanın sebebini anlayamıyorum burdaki resimlerden sanki çatı kolonlarının hizasındaymış gibi gözükselerde epeyce aşağısındalar trübünleri bir kaç sıra daha fazla yüksek yapmak pekala mümkün gözüküyor benim düşüncem bu proje çizmeye falan bi niyetım yok
Tribünlerin hepsi Eski Açık hariç aynı yükseklikte. Eski Açık da diğerleriyle aynı yüksekliğe getirilse bile 1500-2000 civarı bir artış sağlanıyor. Öyle dediğin gibi 55 binler falan hayal.

Çevrimdışı sozkul

yedek kulübesi koltukları

Eve birtane alıp deplasman maçlarını buna oturu seyretmek hoş olabilir

Çevrimdışı Samet_

oturup efendi gibi izlesinler onlar da. zaten bütün maç "kartal gol gol gol" diye bağırıp strese sokuyorlar takımı!
Mesele kartal gol golün kendisi değil rakip korner frikik atarken böyle bağırılması.Ne diye bağırsın taraftar hadi kara kartallar lütfen

gol atın bekliyoruz mu desinler :) Bu Beşiktas'ta oynayacak kapasitesi olmayanların uydurması bundan negatif etkilenen futbolcu varsa

o formanın büyüklüğünü kaldıramıyordur ve üzerinden çıkartması gerekir.Böyle kaliteli kadroyla kimse strese girmez o Çağdas atanlı

kadroların bahanesi geçiniz lütfen

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı tangaz

Eve birtane alıp deplasman maçlarını buna oturu seyretmek hoş olabilir

@sozkul abi yataşta falan baba koltukları var ya onlardan biri babacan duruşuna daha çok uymaz mı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ibrahmsr

Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı denilanz

Siz de tiyatroya gidebilirsiniz. :ok:

Oturarak maç izlemek istersen,oturarak maç izlenen yerden biletini alırsın izlersin.Millet tezahüratı oturarak yapacak hali yok heralde.Orası trübün vede millet hoplayacakta,zıplayacakta.
Neresiymiş bu oturarak maç izlenen yer, söyler misiniz? Oraya da sizin gibi düşünen biri gelirse ne olacak peki, onu da ekleyin lütfen. İngiltere vs. oturarak maç izlenen statlarda insanlar tezahürat yapmıyorlar mı? Tribün hoplama zıplama yeri midir?

Çevrimdışı ahmetx

Senin paylastigin fotoda beyaz koltukta vardi ,ona istinaden dedim:)
siyah yoktu ama  :D