Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5794578 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cisse557

Denizbank ve Sportoto yazıları tribünü ancak bu kadar kötü hale getirebilirdi. Keşke hiç yazilmasalar.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

kural olsa herkese olur.. olmayan statlar var ve bizde de yıkılmadan önce yoktu.. yani olması için bir sebep yok ve yokken de istisna 1-2 durum haricinde öyle atlayıp duran olmadı

edit: bu arada fenerde de var

ben çok yaygara yaptım ama dediğin gibi fenerdede varmış enson maçlarının özetine baktım hakkattende var

ama fark su adamlar oraya pankart vs koymuyorlar yani taraftar geriyte 2,4 sıra çıkmıyor o leş görüntü olmuyor tokideki gibi,, misal bizde öyle bir malzeme kullanalım görüş konusunda sıkıntı cıkarmayan onun seçimini bize bıraksınlar yani biz seçelim :ok: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Ve taze çakıl gelmiş galiba
gercekten mukemmel duruyor iyiki piksel oldu butunluk oldukca dahada iyi durmaya basladi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Kimse farkina varmadi, yeni açik bosluklar kapandi  :halay:

Çevrimdışı denilanz

kural olsa herkese olur.. olmayan statlar var ve bizde de yıkılmadan önce yoktu.. yani olması için bir sebep yok ve yokken de istisna 1-2 durum haricinde öyle atlayıp duran olmadı

edit: bu arada fenerde de var
Aslında yapılması gereken basit. Kaldıracaksın tel örgüleri tümden. Olur da giren olursa öncelikle kamera onu kesinlikle çekmeyecek. Yani ertesi gün sözde hava atacak bir kozu olmayacak giren şahsın. İkinci adımda (bu çok önemli) afsız men edeceksin spor müsabakalarından. Sadece futbol da değil, hepsinden. Ha, şu anda bir şekilde diğer branş alanlarına girer, engel olunacak bir altyapı yok ama cebinde o ceza dursun, aklının bir köşesinde "acaba bugün fark edilir miyim" diye düşünsün dursun.

Fikret Orman zaten kesinlikle taviz vermeyeceğiz dedi. Ben inanıyorum ki kameralarla vs. bu iş çözülecek. Sahaya şu kadar bu kadar yakın diye övündüğümüz tribünün en ön sırasında taraftar olmayacaksa ne anladık o işten! Biz çözeceğiz bu işi bence.

Çevrimdışı Erdem Çözer

işte önceki stadlarda yoktu ama sonrasında yapılanlarda var,, mersinde varmı bilmiyorum ama bursa ve gs de var simdi bunun garantisi yok ben fikrimi söylüyorum öyle bosada sallamıyorum yapılmış uygulamalr üzerinden gidiyorum birseye dayandırıyorum yani görücez inş dediğiniz gibi tel örgü değişlde bizim belirliceğimiz maddelerle oraları kaparız kapanması sartsa
Konya da yok..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

gercekten mukemmel duruyor iyiki piksel oldu butunluk oldukca dahada iyi durmaya basladi :)
  :alala: iyi ki piksel mi ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Kimse farkina varmadi, yeni açik bosluklar kapandi  :halay:
günaydın martin Strasbourg'a geç mi geliyor haberler vardık farkına çoktan :D

Çevrimdışı ozan062

Aslında yapılması gereken basit. Kaldıracaksın tel örgüleri tümden. Olur da giren olursa öncelikle kamera onu kesinlikle çekmeyecek. Yani ertesi gün sözde hava atacak bir kozu olmayacak giren şahsın. İkinci adımda (bu çok önemli) afsız men edeceksin spor müsabakalarından. Sadece futbol da değil, hepsinden. Ha, şu anda bir şekilde diğer branş alanlarına girer, engel olunacak bir altyapı yok ama cebinde o ceza dursun, aklının bir köşesinde "acaba bugün fark edilir miyim" diye düşünsün dursun.

Fikret Orman zaten kesinlikle taviz vermeyeceğiz dedi. Ben inanıyorum ki kameralarla vs. bu iş çözülecek. Sahaya şu kadar bu kadar yakın diye övündüğümüz tribünün en ön sırasında taraftar olmayacaksa ne anladık o işten! Biz çözeceğiz bu işi bence.

zaten su passoligin davası bitsin olcak sey suymus,, klupler dagıtacak sistemi yani bu demek oluyorki kurallarıda biz koyarız yani biri bizim adımıza zarar gelecek birsey yaptı

artık tff değil biz kararını vericez belki bir yerde bu cok farklı anlamlara cekilebilir ama birisinin bunlara dur demesi gerekiyor yani:) o kadar görüntü sistemlerine vs yatırım yapılıyor

bakalım olmazsa yalnız sıkıntı var çnk düzelme olmaz hersey aynı devam eder

Çevrimdışı tangaz

bu Mir @FARUK 'un eğitici bilgileri sonrası köşeleri kotardı sanki değil mi?

Tekrar teşekkürler @FARUK
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı vural

ben çok yaygara yaptım ama dediğin gibi fenerdede varmış enson maçlarının özetine baktım hakkattende var

ama fark su adamlar oraya pankart vs koymuyorlar yani taraftar geriyte 2,4 sıra çıkmıyor o leş görüntü olmuyor tokideki gibi,, misal bizde öyle bir malzeme kullanalım görüş konusunda sıkıntı cıkarmayan onun seçimini bize bıraksınlar yani biz seçelim :ok: :ok:

Senin bahsettiğin ve adını hatırlayamadığın kurum il güvenlik kurumu sanırım, onların stadyuma direk olarak etki etme ve trübünlerin önüne parmaklık yapacaksınız gibi bir diretme hakkı olmadığını biliyorum, bunu sadece devletin ve belediyelerin yaptığı stadyumlarda koşul haline getirebiliyorlar.Bize karışamazlar , stadyumun her noktasndan biz sorumluyuz.

Çevrimdışı sfr03

Çevrimdışı muhendis

Tüm stadın şu yeni açık gibi yapıldığını, locasız olduğunu ve yeni açık alttaki gibi çıkış kapısına gerek olmadığını bir hayal ediyorum da oooyy oyyy oyyyy! Bana kızmayın lütfen ama bu çift kat loca işi görüntüyü biraz bozuyo bence, en azından tek kat olsaydı :s20: ha şimdi diyeceksiniz ki localardan gelen para vs., iyi de futbol bu kadar parayla iç içe olmamalı be abi, böyle diye diye tribünlerden elini ayağını çekti işte insanlar.üzülüyorum bu duruma :by2:

VİA @Birisi

Çevrimdışı martin40

günaydın martin Strasbourg'a geç mi geliyor haberler vardık farkına çoktan :D

Günaydin abi, vallaha de  :ebebe: saat farkindan'dir  :D  :iblush:

Çevrimdışı denilanz

Kesinlikle. :tabe: Ama gerçekten Yeni Açık'ta üstte pikselin bitiş kısmı çok yoğun. İlginçtir, sadece orası öyle. Hatta köşeler de o şekilde yapıldı. Yani sadece Yeni Açık'a özgü bir dizilim var orada. O tribün olduğu gibi sert bir pikselle bitiyor. Kesinlikle bir şey düşünülerek kasten böyle yapıldı. Acaba sebebi ne?

Çevrimdışı Popular Demand

Başakşehir Stadındada yok diye hatırlıyorum kale arkalarında.

Var, kuzeyde izledim son maçı, mecburen çapraz kısma geçtim görüntü kirliliği olmasın diye.
          [img width=41

Çevrimdışı ozan062

Senin bahsettiğin ve adını hatırlayamadığın kurum il güvenlik kurumu sanırım, onların stadyuma direk olarak etki etme ve trübünlerin önüne parmaklık yapacaksınız gibi bir diretme hakkı olmadığını biliyorum, bunu sadece devletin ve belediyelerin yaptığı stadyumlarda koşul haline getirebiliyorlar.Bize karışamazlar , stadyumun her noktasndan biz sorumluyuz.

gazetede o donem bursa için aynn senindediğin il güvenlik kurulunun kararıyla örgülerle çevrildiği bilgisi vardı,,

muhtemelen gazeteciler cok yazar ama boş yazarlarya muhtemelen arastırmadan yaptılar o zaman o haberi siz egerki net biliyorsanız bu konuyu

o zaman bize bırakırlar bizde istediğimiz gibi belirleriz bak bunu netleştirmek güzel oldu endişemiz olmayacak,, sadece kale arkası ağlar olacak

oda kotunun iyisi sıkıntı yok :ok: beyin fırtınası yapmak güzel oldu :claps:

[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 12:22:17 ozan062 ]

Çevrimdışı bad75

Başakşehir Stadındada yok diye hatırlıyorum kale arkalarında.
başakşehirin güney tribününde var.

Çevrimdışı bad75

Kesinlikle. :tabe: Ama gerçekten Yeni Açık'ta üstte pikselin bitiş kısmı çok yoğun. İlginçtir, sadece orası öyle. Hatta köşeler de o şekilde yapıldı. Yani sadece Yeni Açık'a özgü bir dizilim var orada. O tribün olduğu gibi sert bir pikselle bitiyor. Kesinlikle bir şey düşünülerek kasten böyle yapıldı. Acaba sebebi ne?
localarla geçişi uyumlu olsun diye öyle yapıldı...

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 25 Şubat 2016 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Birisi   'ne teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güncel
Açilar cok yanıltıyor

Bu açıdan bakinca tribunlerin sahaya ne kadar yakin olduğu açık bir sekilde belli oluyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

ahmet x sen begenmiyorsun anladikta görsel olarak bence mükemmel duz olsaydi bu kadar gorsel olmazdi bence mebran yukariyi ortaya cikardi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

öyle deme hocam gözleri şaşırtıyor yani ordaki karmaşıklık bizim merdivenlere bakış açımızı değiştirdi

hangimiz merdivenlere kelime yapıyoruz artık bak bu konuyu çözdük :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Tüm stadın şu yeni açık gibi yapıldığını, locasız olduğunu ve yeni açık alttaki gibi çıkış kapısına gerek olmadığını bir hayal ediyorum da oooyy oyyy oyyyy! Bana kızmayın lütfen ama bu çift kat loca işi görüntüyü biraz bozuyo bence, en azından tek kat olsaydı :s20: ha şimdi diyeceksiniz ki localardan gelen para vs., iyi de futbol bu kadar parayla iç içe olmamalı be abi, böyle diye diye tribünlerden elini ayağını çekti işte insanlar.üzülüyorum bu duruma :by2:

loca konusu bence hiç sıkıntı değil hatta güzel bile duruyor. ben en başından beri farklı bir projeyi düşündüm hep 2 kale arkasında da loca yok, kapalıda 2 kat şuanki gibi loca var, numaralı ise alt kat şuanki gibi ancak üst kat ortada protokol+basın tribünü sağındaki solundaki bölümler kat kat teras evler tadında bol miktarda loca yapılsa totalde 300 civarı loca yanii deli bir gelir kapısı olurdu kale arkası localarından 4-5 kat pahalı localar...kamera açısına girmiyor nasılsa görselliği etkilemiyor 2 kale arkasında da loca olmadığı için baskı muazzam vsvs...
(başkan duyarsa  :evillol:)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona