Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5792564 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Projeden abi, ama bu @bjk_mabet in bana 2 sene önce hediye ettiği projeden sonra değişiklik olmuş olabilir :) @ahmetx
stad bitti sen hala projeyi paylaşma bakayım  :boxin:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın arkadaşlar, en azından 30 Nisan'ın kesin açılış tarihi olabilmesi için bir zaman belirleyip işçi abilerimize şöyle baklavalı tezahüratlı bir motivasyon ziyareti mi yapsak diyorum ne dersiniz?
900 kişiye baklava  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sozkul

terası neyle kapatacaklar ?

Kapanırsa çirkin olur bence, siyah-beyaz şemsiye koyarlar..

Çevrimdışı vural

ona Tokinin değil de Tr nin sorunu dersek daha doğru olur tüm stadlarımızda öyle maalesef.

Tr de yapılan stadyumlar devlet tarafından yapıldığı için o şekilde projelendiriliyor diye biliyorum. En son örneği kertenkele arenada gördük ve stadı ne hala getirdiklerine tanık olduk. Biz kendimiz yaptığımız için dışarıdan müdahale edilmeyecek ve projedeki gibi tel örgüsüz premier lig atmosferi tadında maçlarımızı oynayacağımıza eminim. Bahsedilen stadyumların çimleri bile belediyeler tarafından yapılıyor, parklara döşenen çimlerin birebir aynısı tek artısı altta drenej olması :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Erdem Çözer

aslında Kadir hasta öyle ama orda da taraftar yok  :D

:D Kadir Has'ta mı aynı yakınlıkta
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

stad içi gelen fotolarda taraftarların yarıdan çoğu kartal pozu vermeyi bilmiyor eller avına yaklaşan bir kartal pençesinden çok semazenlerin kollarını kaldırıp ellerini aşağı doğru çevirmesini andırıyor. Stad inşaatı bitince tribünlerde maç öncesi kısa kurslar organize edilmeli bu hususta  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

stad içi gelen fotolarda taraftarların yarıdan çoğu kartal pozu vermeyi bilmiyor eller avına yaklaşan bir kartal pençesinden çok semazenlerin kollarını kaldırıp ellerini aşağı doğru çevirmesini andırıyor. Stad inşaatı bitince tribünlerde maç öncesi kısa kurslar organize edilmeli bu hususta  :D

çok doğru  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Projeye göre çim alan 72x113 metre, oyun alanı ise 68x105 metre. Çim alan bittikten sonra tribün sınırına kadar %7.01 lik eğim var. Su kanalı tam tribün sınırının ucunda. Orta sahadan çizgilere doğru da %0.4 lük eğim var. Reklam panoları tribün sınırından 2 metre önde ve projeye göre Numaralı tarafında reklam panoları yok. Ayrıca tribünde ayak basılan yer(-2.80) saha zemininden(-2.45) 35 cm daha aşağıda :)

Küçük birşey ekleyeyim
-2.80 prekast eklenmemiş kot
Bunun üzerine 15cm lik prekast geliyor.
1cm de pay bırakırsak - 2.64 e yükselir
Yani ayak basılan ilk basamağa göre   çim zemin  19cm yüksek

Çevrimdışı ahmetx

eski açık alt köşe koltuk takma işlemi bitmiş .

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ozan062

tokideki en büyük sorun tel örgü yüzünden ön koltukların boş kalması

çok çok yüksek ihtimal bizdede olacak bu

bildiğim kadarıyla fenerde yok cnk o önceden yaptı gs sonradan yaptı, simdi adamlar saf değildir sanmıyorum neden böyle birşeyi kendileri yapmak istesin, orada bir kural varki yapılıyor

ondan dolayı çok birşey beklemeyin olmazsa süpriz olur çokda güzel olur ama biz ençok ceza yiyen takımız en cok sahaya atlayan adamların olduğu bir takımız yani hatta bize özel kural bile cıkarabilirler:) o derece  :lol:

örnekle bunu pekiştirelim

bursada olmayacak dendi,, haftasında her taraf tel örgülerle kaplandı,, ha onlar devlet biz özel yapıyoruz vs diyebiliriz ama bu tel örgüleri biz belirlemiyoruz simdi kurulun bir adı vardı inanın unuttum:) yani maç öncesinden alınacak güvenlik önlemlerini belirleyenler işte siz anladınız onları, onların cercevesinde bu  tribün seyleri ortaya konuyormuş bursa stadında en azından durum boyleydi
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 11:55:29 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Son günceli paylaşan arkadaş pençe değil kanat yapmış olabilir abi :D

Çevrimdışı Anıl

Küçük birşey ekleyeyim
Doğrudur abi çünkü projede gösterilen testere kiriş kotu :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Küçük birşey ekleyeyim
old trafford da 70-80 cm filan herhalde .

Çevrimdışı Erdem Çözer

bildiğim kadarıyla fenerde yok cnk o önceden yaptı gs sonradan yaptı, simdi adamlar saf değildir sanmıyorum neden böyle birşeyi kendileri yapmak istesin, orada bir kural varki yapılıyor

ondan dolayı çok birşey beklemeyin olmazsa süpriz olur çokda güzel olur ama biz ençok ceza yiyen takımız en cok sahaya atlayan adamların olduğu bir takımız yani hatta bize özel kural bile cıkarabilirler:) o derece  :lol:

kural olsa herkese olur.. olmayan statlar var ve bizde de yıkılmadan önce yoktu.. yani olması için bir sebep yok ve yokken de istisna 1-2 durum haricinde öyle atlayıp duran olmadı

edit: bu arada fenerde de var
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 11:56:12 Erdem Çözer ]

Çevrimdışı martin40

Membranlar takilinca siyah koltuklar çok canli durmaya basladi. Birde isik vursa çok güzel duracak gerçekten.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 11:57:14 martin40 ]

Çevrimdışı ahmetx

bizde tel örgü olmayacak , kale arkarında ağ olacak .

Çevrimdışı ozan062

kural olsa herkese olur.. olmayan statlar var ve bizde de yıkılmadan önce yoktu.. yani olması için bir sebep yok ve yokken de istisna 1-2 durum haricinde öyle atlayıp duran olmadı

işte önceki stadlarda yoktu ama sonrasında yapılanlarda var,, mersinde varmı bilmiyorum ama bursa ve gs de var simdi bunun garantisi yok ben fikrimi söylüyorum öyle bosada sallamıyorum yapılmış uygulamalr üzerinden gidiyorum birseye dayandırıyorum yani görücez inş dediğiniz gibi tel örgü değişlde bizim belirliceğimiz maddelerle oraları kaparız kapanması sartsa

Çevrimdışı ahmetx

taraftarın sahaya atlaması yılda 3-5 kişiyi geçmez bu zaten dünyanın her yerinde olan bir şey onun için tel örgüye gerek yok . Yüzlerce insanın sahaya girmesi  kesinlikle önceden organize edilmiş durumlardır( bakınız Olimpiyattaki Gs maçına .)
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 11:59:45 ahmetx ]

Çevrimdışı Emre_ZA

örnekle bunu pekiştirelim

bursada olmayacak dendi,, haftasında her taraf tel örgülerle kaplandı,, ha onlar devlet biz özel yapıyoruz vs diyebiliriz ama bu tel örgüleri biz belirlemiyoruz simdi kurulun bir adı vardı inanın unuttum:) yani maç öncesinden alınacak güvenlik önlemlerini belirleyenler işte siz anladınız onları, onların cercevesinde bu  tribün seyleri ortaya konuyormuş bursa stadında en azından durum boyleydi

Selamlar, dostum Allah rızası için şu imzanı değiştir. Şenol Güneş ile ilgili olanı. Ya gözüm mü takılıyor sürekli bilmiyorum ama her defasında moralimi bozuyor, aklıma olumsuz olumsuz düşünceler geliyor.. Hayır bir de alta olumsuz düşünceleri yok edin demişsin üstte de Şenol Güneş'in sonunu getireceğine inanmıyorum demişsin. Sil lütfen sil bunu acayip taktım bak  :)
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı martin40

Türkiyede kurallar degismeli, bu kadar masraf bosunami edildi güvenlik kamera sistemi için.

Sahaya atlayani agir cezalandir Ingilteredeki gibi, bak gör kim atlamaya cesaret ediyor.

Çevrimdışı İhsan

eski açık alt köşe koltuk takma işlemi bitmiş .

Ve taze çakıl gelmiş galiba
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Selamlar, dostum Allah rızası için şu imzanı değiştir. Şenol Güneş ile ilgili olanı. Ya gözüm mü takılıyor sürekli bilmiyorum ama her defasında moralimi bozuyor, aklıma olumsuz olumsuz düşünceler geliyor.. Hayır bir de alta olumsuz düşünceleri yok edin demişsin üstte de Şenol Güneş'in sonunu getireceğine inanmıyorum demişsin. Sil lütfen sil bunu acayip taktım bak  :)

dolu takan var hocam peee:) ama bunu ben hocayla imzaladıgımız gün koydum o gundur duruyor :iblush:

ben hocanın geçmişi ve ligin geçmişine dayaranak yazıyorum bunu hiçbirşeyin garantisi yok uzun zamandır hiç olmadığı kadar takıma güveniyorum ama hiçbirsey net değil uzun maraton bu