Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5793910 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Ben de saçmaladm heralde o  yuzden kimse cevap vermiyor sandım :D @FARUK abi orayı tamamlamaları lazımki mıcırı oldugu yerden kaldırıp oraya alsınlar ki köşeyi de kazsınlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

işte sorun burda ya bizim oyuncularda taraftar yöneticilerde taraftar oyuncu sahada taraftarla karşılıklı bağırır
Başkan dışarda 3 lü çektirir. Şimdi kalkta bunlardan duygusal olmayı bekleme tek profesyonel Töre napolyon gibi adam :D
:kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Popular Demand

Tokinin kale arkalarının ölçüleri neydi geçen sayfalarda görmüştüm ama bulamam şimdi.
Bizim kale arkaları 7,95'ti sanırım.
Bunların kale arkasından daha mı yakın olacak bizimki?
          [img width=41

Çevrimdışı ahmetx

neyden bahsediyorsunuz abi ben kaçırdım anlayamadım :)
kırmızı ile işaretlediğim yerden bahsettik , ledler ızgara şeklindeymiş panel değilmiş yani anlıyacağın içerden öyle görünecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Tokinin kale arkalarının ölçüleri neydi geçen sayfalarda görmüştüm ama bulamam şimdi.
bizimki 25 cm daha yakın yaklaşık 1 karış  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

kırmızı ile işaretlediğim yerden bahsettik , ledler ızgara şeklindeymiş panel değilmiş yani anlıyacağın içerden öyle görünecek.
sağol abi , başka fotoğraflarda da ggördüm anladım durumu da acaba o komple orayı kapatacak mi ? bazı fotoğraflar vardı yarıya kadar geliyor , o bitmemiş hali miydi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

8.20 m @Popular Demand
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 09:59:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmetx

sağol abi , başka fotoğraflarda da ggördüm anladım durumu da acaba o komple orayı kapatacak mi ? bazı fotoğraflar vardı yarıya kadar geliyor , o bitmemiş hali miydi ?
Benim fikrim böyle kalacak, eklenecek parça olsaydı ekleyip asarlardı.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ask1903

Gördüğüm resimler arasında, son zamanlarda beni en çok etkileyen resim bu sanırım. Tribünler inanılmaz heybetli görünüyor.

Çevrimdışı Ensar

Benim fikrim böyle kalacak, eklenecek parça olsaydı ekleyip asarlardı.
komple olsa daha iyi olur sanki ya

ayrıca çok şık olmuş bence , oraya reklam panoları gibi olsaydı hiç yakışmazdı stada
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı fatihbjk

Gördüğüm resimler arasında, son zamanlarda beni en çok etkileyen resim bu sanırım. Tribünler inanılmaz heybetli görünüyor.

Isaretlenen bolgelerin devami ne olacak? Ayrica mesela otobus duraklarinda ledli reklam panolari gibi tum stadi cevreleyen panolar konulsa hem isil isil guzel bir goruntu olur, hemde surekli guzel gelir getirir diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Efe

@Efe
Membranlar serildikten sonra, çatının kabası bitti diğelim.  :eyes
Ondan sonra çatıya yazılar yazılacak,
Membranın suları oluklu borulara, ve çember kirişe bağlı olan oluklara akması için sızdırmazlık yapılacak,
Skorboard asılacak
Tamir boyaları yapılacak
Işıklandırma takılacak....
Ses sistemi gelecek
lazer şov için ekipman gelecek
ısıtma takılacak...

hepsi açılış için olmazsa olmaz değil ama daha çok iş var . !  :hiho:

onlar basit isler abi hepsi 1 aya biter zaten 19.03 olmadi nisan 30 artik tek tarih 2 ayda tum isler sonlandirilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harun1903

Allah'ım şu stada buruk değil şampiyon olarak dönmeyi nasip et  :claps:

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Ama cok kucuk duruyo yaaaa :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Efe

Güncel Galiba Arkadaşlar.
guncel aglar 3 cikmaya baslamis gun icinde 2 mebran gelebilir hava durumuna gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Efe

benim anladigim şeffaf mebranlat icin ag germeye gerek yok ufak olduklari icin beyazlarin uzerinde acip one dogru cekecekler yerine gelincede gerdirecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bozkurtözcan07

guncel aglar 3 cikmaya baslamis gun icinde 2 mebran gelebilir hava durumuna gore

Kazasız belasız inşallah :)

2.ekip işi yattı galiba demi.

hızlansa da bir an önce şeffaf kısma geçeydiler.

:s20: