Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Necmi

%90 oyle olacak takip ettigim kadariyla. muhtemelen 19-03 tarihene kadar koltuklarin hepsi takilmis olur. membran'da biter. cim icinde son asamaya gelinir. protokol acilisiyla beraber geriye bir ay sayariz. Aslinda Ali Ece soylemisti "bir taraftan bitmesin istemiyorum sampiyonluk garanti olmadan" diye. Statsiz sampiyon olduk diyebilelim. Saka maka bitti bitiyor stat.
yok bütün firmalardan bilgi aynı şekilde geliyor. Şakası falan yok bitti işte geri sayım yapıyoruz :D
Büyük ihtimal stada şampiyon takım girecek ilk maç kayseri maçı olur sanıyorum yıkılır o gün stad ağlamayan kalmaz herhalde
kayseri maçı ilk maç açılışı olur ama sanırım öncesinde bir açılış düzenlenir 20 nisan olabilir 23 nisan olabilir
ama 23 nisanda Akhisar deplasmanı var aynı günü açılışa getirmezler yada ne bileyim dev ekranlar kurup maçıda verirlerse
ceza almadan doya doya bir maç izlemiş oluruz stadda :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:upto: uyar uyar sıkma canını tarihler bizim tarihler değil firmalara verilen
süre bu tarihde çıkın diyorlar @yavvuzz
hedef belirlenmiş şimdi görmemiz gereken şey ne kadar uyulacağı ama kesin bir şey varsa
şantiyede tarih verildiyse başında boza pişer gerekirse 24 saat çalışır bitirirsin şu anda bütün firmalar bu tarihlere göre
planlamalarını yapmıştır herkes birbirini yer şantiyede :D her tarafta karınca gibi insanların çalıştığını görürsün
yemek yemeğe su içmeye kavga bile etmeye fırsat bulamaz kimse günden güne neler biter şaşarsın

Abov işçiler fena sövüyodur abi başımıza bi iş gelmesin :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat.Y

Aslında şahsi fikrim  heyecan yaşayarak şampiyonluğu kazanmak.......
Hani hayal kurarsam durumu şöyle özetleyebilirim.
Stadımızın açılış tarihi son iç saha maçına kalsa,şampiyonluğumuzda o maçta belli olsa........Ne büyük bir heyecandır Allahım.....
İşte bu heyecanı yaşamak beni sonsuz mutlu eder.Daha dur İzmirden geleceğim köy içinde rakı-balık yapacağım Forumun ileri gelenleriyle sonra ağaçlı yoldan sloganlarla stadımıza yürüyeceğiz.Maçımızı izleyip galibiyetle şampiyonluğu kutlayacağız.hayaller hayaller ........  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Aslında şahsi fikrim  heyecan yaşayarak şampiyonluğu kazanmak.......
Hani hayal kurarsam durumu şöyle özetleyebilirim.
Stadımızın açılış tarihi son iç saha maçına kalsa,şampiyonluğumuzda o maçta belli olsa........Ne büyük bir heyecandır Allahım.....
İşte bu heyecanı yaşamak beni sonsuz mutlu eder.Daha dur İzmirden geleceğim köy içinde rakı-balık yapacağım Forumun ileri gelenleriyle sonra ağaçlı yoldan sloganlarla stadımıza yürüyeceğiz.Maçımızı izleyip galibiyetle şampiyonluğu kutlayacağız.hayaller hayaller ........  :)
Allah aşkına kalmasın sonlara
Kopalım gidelim
Her olayımız son dakika,yaş 27 ben hissediyorum 67 bu son dakikalardan dolayı

Çevrimdışı can1903

2 gün bakmadım membrana 4 tane takılması bile çok ilerlenmiş hissi verdi be
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat.Y

Allah aşkına kalmasın sonlara
Kopalım gidelim
Her olayımız son dakika,yaş 27 ben hissediyorum 67 bu son dakikalardan dolayı

bizim kaderimiz olmuş bu son dakikalar.O heyecanı yaşayamazsak nerede kaldı şampiyonluk heyecanının TADI.........

Çevrimdışı yigitcan1903

bizim kaderimiz olmuş bu son dakikalar.O heyecanı yaşayamazsak nerede kaldı şampiyonluk heyecanının TADI.........
Son dakika hüzünleri de çok götürüyo
Neyse inşallah şampiyon olalım da son dakika ya da birkaç hafta önceden fark etmez  :)

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Baskan yarin saat 17.00da yapacagi fulyadaki röpörtajda acilis tarihini acikliyabilir, simdiden stadin disina ekran yerlestirmisler
muhtemelen yarin acikliyacagi tarihlen ekranda geri sayim basliyacak diye düsünüyorum hadi hayirlisi  :super:

edit: pardon fulya acilis kutlamasi bugünmüs haberde yarin yaziyordu :ebebe: :ebebe:
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 00:50:36 siyah-beyaz1903 ]

Çevrimdışı Emre_ZA

Bu sitede en pozitif insanlardan birisiydim tarihle ilgili..Kimsenin moralini bozmak istemem lütfen yanlış anlamayın ama 30 Nisan'da maç oynarsak öpüp başımıza koyalım. Bu kadar söyleyebiliyorum  :locked:
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu sitede en pozitif insanlardan birisiydim tarihle ilgili..Kimsenin moralini bozmak istemem lütfen yanlış anlamayın ama 30 Nisan'da maç oynarsak öpüp başımıza koyalım. Bu kadar söyleyebiliyorum  :locked:
Şu vaziyette izin çıkıp çıkmamasına bağlı aslında
Zaruri yerleri bitirip,bitmeyen yerlere geçişi kapatırlarsa izin çıkabilir
60 gün kadar da süremiz var
Hayırlısı bakalım

Çevrimdışı harund1k3

Fener maçı çok önemli. Alırsak maçı, hem deplasmanda yenmiş oluruz moral falan kalmaz onlarda hem maç eskılgıyle 4 puan yaparız farkı. Ondan sonra zaten yavaştan başlar şampiyonluk hazırlıkları. Fenerin daha GS deplasmanı var. Ne olursa olsun kolay maç vermez GS. Yalnız son haftalara doğru şampiyonluk garanti olursa. O son maçları yeni stadımızda hayal bile edemiyorum. İnşallah güzel günler görücez.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 00:55:09 harund1k3 ]

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaşlar şu halay çeken adam psikolojimi bozuyor. :(
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Hasankavraz

Kayseri maçıyla açılır bu stad öncesi için yok ya mümkün değil.
Ama hiç kimse bizden umudumuzu söküp alamaz :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Fener maçı çok önemli. Alırsak maçı, hem deplasmanda yenmiş oluruz moral falan kalmaz onlarda hem maç eskılgıyle 4 puan yaparız farkı. Ondan sonra zaten yavaştan başlar şampiyonluk hazırlıkları. Fenerin daha GS deplasmanı var. Ne olursa olsun kolay maç vermez GS. Yalnız son haftalara doğru şampiyonluk garanti olursa. O son maçları yeni stadımızda hayal bile edemiyorum. İnşallah güzel günler görücez.
çok önemli değil bizim için onlar için çok önemli o nedenle gereksiz strese sokmayalım
kendimizi bizim kaybımızda bir şey olmuyor fener kaybederse şampiyonluk bile gider bırak onlar strese
girsin yorgun dönecekler beraberliğin bile yetmeyeceği bir maça çıkacaklar ve karşılarında aslında çok defosu olan defanslarını
delip geçecek bir hücum gücü var yıllardır ilk defa MAF kadrosu döneminde gibi hissediyorum kendimi :D
rahatım sonuç önemli değil 0-1 de alsak olur 0-5 de alsak olur adamlar öyle bir çıkmazın içindelerki üstümüze gelseler
fena cezalandırırız gelmeseler şampiyonluk gider neden kendime dert edeyimki biz yenilsek ne olur sadece işi uzatmış oluruz

Çevrimdışı heart

@Necmi abi ışıklandırmayla ilgili bilgi var mı ?
başlandı mı ? ve ya ne zaman başlanacak ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi ışıklandırmayla ilgili bilgi var mı ?
başlandı mı ? ve ya ne zaman başlanacak ?
:dontknow:

Çevrimdışı harund1k3

çok önemli değil bizim için onlar için çok önemli o nedenle gereksiz strese sokmayalım
kendimizi bizim kaybımızda bir şey olmuyor fener kaybederse şampiyonluk bile gider bırak onlar strese
girsin yorgun dönecekler beraberliğin bile yetmeyeceği bir maça çıkacaklar ve karşılarında aslında çok defosu olan defanslarını
delip geçecek bir hücum gücü var yıllardır ilk defa MAF kadrosu döneminde gibi hissediyorum kendimi :D
rahatım sonuç önemli değil 0-1 de alsak olur 0-5 de alsak olur adamlar öyle bir çıkmazın içindelerki üstümüze gelseler
fena cezalandırırız gelmeseler şampiyonluk gider neden kendime dert edeyimki biz yenilsek ne olur sadece işi uzatmış oluruz

Abi takım takır takır oynuyor zaten de ben çok heyecanlıyım :)). Yani Fenerbahçe'ye tüm bu olaylardan sonra sahada vereceğimiz iyi futbolla cevap vermek beni cezbediyor. İlk devredekı maçta en etkili oyuncuları markovıc olmuştu sakatlandı çıktı. Bu maçta da yok. Nani de gününde değilse hücum da şanstan başka silahları yok. Takım çıksın kendi oyununu oynasın tek istediğim o.

Yalnız bu takım statsız böyle top oynuyorsa, guzelim hibrit sahada 40 bin taraftar önünde, Dolmabahçe 'de ne top oynar hayal bile edemiyorum.

Çevrimdışı FARUK

@hüseyin karabulut farketti ama forum uyuyor sanırım :)
SIS drenaj boruları üzerine çakıl sermeye başlamış numaralı önünde

ysariusta

• Ziyaretçi

@Hüseyin Karabulut farketti ama forum uyuyor sanırım :)
SIS drenaj boruları üzerine çakıl sermeye başlamış numaralı önünde

orası ne zaman kazıldı da boru döşendi @FARUK ben daha yeni tesviye atılıyor sandım

Çevrimdışı FARUK

orası ne zaman kazıldı da boru döşendi @FARUK ben daha yeni tesviye atılıyor sandım
Abi akşam üstü sadece o izolasyon örtüsü seriliydi 5 ten sonrada çalışmışlar sanırım boruları tamamlayıp üzerine çakıl almışlar bir miktar

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Abi akşam üstü sadece o izolasyon örtüsü seriliydi 5 ten sonrada çalışmışlar sanırım boruları tamamlayıp üzerine çakıl almışlar bir miktar
nerde gördün @FARUK

Çevrimdışı FARUK

nerde gördün @FARUK
Abi burda siteye yüklediğimiz fotolarda
Boruların bağlantısı yapılmamış ama üzerine çakıl döküp traktörü geçirmişler

Çevrimdışı Sedat.Y

0-5 olsun bizim olsun  :D
90 ların başındaki gibi  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2016, 02:35:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Betonlar 105x68 saha çizgilerin den daha geniş
Daha önce paylaşmıştım bu şekilde olacak

Faruk çizgiler mi doğrudan 105'e 68 yoksa çim zemin mi?

Sahada optimum çizgi içi çim zemin 102'ye 65 genç takıma sahip olan takımlar avantaj yaratmak için zemini biraz daha büyütürler sadece yaşlı takımlar da daraltır standartlar içerisinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli