Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5794924 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

ysariusta

• Ziyaretçi

Eğerki beton atılan yer taç çizgisi ise bu küçük ekskavatörün eni en fazla 2,5 metre falan verilen değerden daha yakın gözüküyor inşallah da öyle olur

Vaaay eski dostumuz küçük enişte. Nerde bunun takipçisi dostum

Çevrimdışı TayfurU

sis ile röportajda hibrit olursa bu sezona yetişmez demişti

Çevrimdışı Arthur

Ne kadar erken açıp çok maç oynamayı ben de istiyorum fakat farklı bir açıdan da bakmak gerek:

Takım uzun süreden beri bu şekilde şampiyonluğa oynamıyordu. Kadıköy'e en son ne zaman böyle rahat çıktığımızı hatırlamıyorum. fb maçı 6 puanlık bir maç ama şampiyonluk maçı kesinlikle değil. fb de biz de puan ya da puanlar kaybedeceğiz. Geneline baktığımızda iki taraf içinde son derece gergin geçen bir sezon bu sene. fb'nin sezon başında yaptığı yatırım bunun devamında gelen lobi faaliyeti, bizim statsız, lobisiz direnmemiz (hakem-federasyon iç yüzünü biliyorsunuz) daha çok geriyor. Taraftarından başkanına oyuncusundan tesisteki herkes heyecanlı. Maçlarda bariz görülüyor. Biz tv karşısında, tribünde meşhur kanserimizi atlatsak da, birazdan golü atarız desek de takım 1-0 gerideyken ya da 0-0 giderken dakika geçtikçe panikleme yaşıyor. Birkaç yıldır takımda olup daha kazanın orda takım otobüsünün karşılanmasının ne olduğunu bilmeyen bir dolu futbolcumuz var. 3 sezondur göçebe gibi gezen, stada gittiği ilk gün kapı kollarını dahi öpecek, çıldırmış 43 bin taraftarın arasına bir anda atmak ittirici bir güç mü olur yoksa futbolcuları nerdeyim ben diye titretir mi bunu iyi düşünmek gerek. umarım ikincisi olmaz. Allah korusun öyle bir durumda şampiyonluk giderse yazın açsaydık keşke demeyelim. Sadece varsayım yapmaya çalışıyorum. Ha tam tersi olur da yarın yokmuş gibi oynarlarsa o zaman korkum boşaymış derim. Son olarak stad eğer 9 nisan da açılırsa şimdiden hakkınızı helal edin. doğum günümde bilet bulur da maça gidebilirsem memlekete pek sağlıklı döneceğimi zannetmiyorum. :by2: :by2:  :ebebe:
Bu coşkulu takıma bu stad ve taraftar ateşleyici görev yapar. Şampiyonluğumuzu da sene sonunda kutlarız. Telaşa gerek yok. :ok:

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Ilk olarak Bu fotografta olan kısmın(eski a.-numaralı köşe) boruları dösenip kapatlcak galiba.Fotoyu yaklastrnca borular gozukuyor traktorun gectigi yerde.Sebebide çakıl veya kum neyse o gozuken o birkintiyi oraya tasıyıp kalan kısmın kazı calısması yapılacaktır diye tahmin ediyorum ama mantıklımıdır?

Çevrimdışı Sedat.Y

Ne kadar erken açıp çok maç oynamayı ben de istiyorum fakat farklı bir açıdan da bakmak gerek:

Takım uzun süreden beri bu şekilde şampiyonluğa oynamıyordu. Kadıköy'e en son ne zaman böyle rahat çıktığımızı hatırlamıyorum. fb maçı 6 puanlık bir maç ama şampiyonluk maçı kesinlikle değil. fb de biz de puan ya da puanlar kaybedeceğiz. Geneline baktığımızda iki taraf içinde son derece gergin geçen bir sezon bu sene. fb'nin sezon başında yaptığı yatırım bunun devamında gelen lobi faaliyeti, bizim statsız, lobisiz direnmemiz (hakem-federasyon iç yüzünü biliyorsunuz) daha çok geriyor. Taraftarından başkanına oyuncusundan tesisteki herkes heyecanlı. Maçlarda bariz görülüyor. Biz tv karşısında, tribünde meşhur kanserimizi atlatsak da, birazdan golü atarız desek de takım 1-0 gerideyken ya da 0-0 giderken dakika geçtikçe panikleme yaşıyor. Birkaç yıldır takımda olup daha kazanın orda takım otobüsünün karşılanmasının ne olduğunu bilmeyen bir dolu futbolcumuz var. 3 sezondur göçebe gibi gezen, stada gittiği ilk gün kapı kollarını dahi öpecek, çıldırmış 43 bin taraftarın arasına bir anda atmak ittirici bir güç mü olur yoksa futbolcuları nerdeyim ben diye titretir mi bunu iyi düşünmek gerek. umarım ikincisi olmaz. Allah korusun öyle bir durumda şampiyonluk giderse yazın açsaydık keşke demeyelim. Sadece varsayım yapmaya çalışıyorum. Ha tam tersi olur da yarın yokmuş gibi oynarlarsa o zaman korkum boşaymış derim. Son olarak stad eğer 9 nisan da açılırsa şimdiden hakkınızı helal edin. doğum günümde bilet bulur da maça gidebilirsem memlekete pek sağlıklı döneceğimi zannetmiyorum. :by2: :by2:  :ebebe:

Düşüncelerine sonuna dek katılmakla beraber ........
Birincisi BEŞİKTAŞ'ta lisansı olan parasını kazanan tüm futbolcular TÜrkiyenin en büyük klübünde top oynadığının farkına varacak.
Haaa farkında değilse farkına vardırırlar........
İçerde dışarda ...3 yıl deplasman sahası alışkanlığını edinenlerde bir gün gelecek kendi evlerinde 45 bin kişinin önünde maç oynayacaklarını zaten taahhül etmişlerdir.Etmedilerse kendi eksikleri.O eksiklerini zamanı gelince hatırlatırlar onlarda bir anda anadolu takımlarında bulurlar kendilerini......Burası Dingonun ahırı değil.Türkiyenin en büyük klübü.En vefalı taraftarının gönül verdiği klüp.Yok öyle taraftardan etkilendim tırstım muhabbeti.Kazandıkları para bizim bir ömür kazanayamayacağımız paralar.
Onun için canlarını dişlerine takacak oynayacaklar Şampiyonluğuda bize getirecekler........

Çevrimiçi Necmi

sis ile röportajda hibrit olursa bu sezona yetişmez demişti
kayseri maçına  yetişir rahat rahat daha belli değil sermemi olacak ekmemi olacak
hibrit çim diyerek insanları yanıltıyorsunuz yetişmeyecek olan ekme çim hibrit dediğin olay serme
çimede yapılıyor yani onun yetişmeme diye bir problemi yok sadece ekilirse büyümesi beklenecek
fark o @TayfurU buda ikisinin arasında 30gün gibi bir oynama yapıyor serme 40 gün ekme 70 gün
hibrit diye yanlış konuşuyoruz sonuçta ekme çim büyürken üstüne hibrit uygulanıyor yani hibrit için ayrı bir süre gerekmiyor

Çevrimdışı drmmm

Çatı hakkında

mebran (14/42)
şeffaf mebran (0/42)

çatının bundan sonraki yapılacak işleri sıralaması nedir ?

Çevrimiçi Necmi

19 Mart serme çimli, eksikleriyle açılması mı?

30 Nisan hibrit çim, tam bir şekilde açılması mı?

Benim oyum 30 Nisan olsun tam olsun bizim olsun.
19 mart günü kaçırmamak için mini bir protokol açılışı
20 Nisan gerçek açılış desek olmazmı :bandit: zaten o tarihden sonra iki maç kalıyor
kayseri osmanlı

Çevrimdışı drmmm

23 nisan çok uygun bir açılış olur bence   :ok:

Çevrimdışı umutdogan62

Bende tavanından anladım abi @necmi. @ahmetx senin istediğin gibi mi ?

Galaxy S6 Tapatalk

1
9
0
3JK

Çevrimdışı yavvuzz

yazmıyım yazmıyım dıyorum fakat sizin tarihlere bakıyorum stada bakıyorum uyduramıyorum maalesef . olmuyor benım aklım almıyor .

Çevrimiçi Necmi

Düşüncelerine sonuna dek katılmakla beraber ........
Birincisi BEŞİKTAŞ'ta lisansı olan parasını kazanan tüm futbolcular TÜrkiyenin en büyük klübünde top oynadığının farkına varacak.
Haaa farkında değilse farkına vardırırlar........
İçerde dışarda ...3 yıl deplasman sahası alışkanlığını edinenlerde bir gün gelecek kendi evlerinde 45 bin kişinin önünde maç oynayacaklarını zaten taahhül etmişlerdir.Etmedilerse kendi eksikleri.O eksiklerini zamanı gelince hatırlatırlar onlarda bir anda anadolu takımlarında bulurlar kendilerini......Burası Dingonun ahırı değil.Türkiyenin en büyük klübü.En vefalı taraftarının gönül verdiği klüp.Yok öyle taraftardan etkilendim tırstım muhabbeti.Kazandıkları para bizim bir ömür kazanayamayacağımız paralar.
Onun için canlarını dişlerine takacak oynayacaklar Şampiyonluğuda bize getirecekler........
işte sorun burda ya bizim oyuncularda taraftar yöneticilerde taraftar oyuncu sahada taraftarla karşılıklı bağırır
Başkan dışarda 3 lü çektirir. Şimdi kalkta bunlardan duygusal olmayı bekleme tek profesyonel Töre napolyon gibi adam :D

Çevrimdışı Efe

Çatı hakkında

mebran (14/42)
şeffaf mebran (0/42)

çatının bundan sonraki yapılacak işleri sıralaması nedir ?

başka bişey yok çatı biitti :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

ben gittiğimde stada bu kadar kırmızı değildi vodafone yazısı ya ilginç şimdi kıpkırmızı görünoyor :nerd:

Çevrimdışı Efe

ben gittiğimde stada bu kadar kırmızı değildi vodafone yazısı ya ilginç şimdi kıpkırmızı görünoyor :nerd:
kıpkırmızı çok net yanında gördüm :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu arada stadyumda 900 kişinin üstünde çalışan emekçi varmış

Çevrimdışı FARUK

Ilk olarak Bu fotografta olan kısmın(eski a.-numaralı köşe) boruları dösenip kapatlcak galiba.Fotoyu yaklastrnca borular gozukuyor traktorun gectigi yerde.Sebebide çakıl veya kum neyse o gozuken o birkintiyi oraya tasıyıp kalan kısmın kazı calısması yapılacaktır diye tahmin ediyorum ama mantıklımıdır?
Aynen o kısmı tamamlayıp çakılı çekmeye başlamışlar

Çevrimdışı drmmm

başka bişey yok çatı biitti :icool:

:claps:  :claps: 23 nisan'da açılış yaparız 30 nisan'da maçımızı oynar şampiyonluğumuzu ilan ederiz   :ishock:

kıpkırmızı çok net yanında gördüm :D

bende tam yanındaydım baya inceledim uzaktan yakından acaba stadın etrafındaki ışıklar tabelaya vuruncamı o farklılık ortaya çıkıyor çok ilginç yoksa çayıma biri bişey mi karıştırdı çıksın ortaya burdaysa  :steamed: :boxin: :evillol:

Çevrimdışı harund1k3

19 mart günü kaçırmamak için mini bir protokol açılışı
20 Nisan gerçek açılış desek olmazmı :bandit: zaten o tarihden sonra iki maç kalıyor
kayseri osmanlı

%90 oyle olacak takip ettigim kadariyla. muhtemelen 19-03 tarihene kadar koltuklarin hepsi takilmis olur. membran'da biter. cim icinde son asamaya gelinir. protokol acilisiyla beraber geriye bir ay sayariz. Aslinda Ali Ece soylemisti "bir taraftan bitmesin istemiyorum sampiyonluk garanti olmadan" diye. Statsiz sampiyon olduk diyebilelim. Saka maka bitti bitiyor stat.

Çevrimdışı Efe

bende tam yanındaydım baya inceledim uzaktan yakından acaba stadın etrafındaki ışıklar tabelaya vuruncamı o farklılık ortaya çıkıyor çok ilginç yoksa çayıma biri bişey mi karıştırdı çıksın ortaya burdaysa  :steamed: :boxin: :evillol:
senin kolana ilaç atmışlar tek onu farklı gördüysen iyi :evillol: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yazmıyım yazmıyım dıyorum fakat sizin tarihlere bakıyorum stada bakıyorum uyduramıyorum maalesef . olmuyor benım aklım almıyor .
:upto: uyar uyar sıkma canını tarihler bizim tarihler değil firmalara verilen
süre bu tarihde çıkın diyorlar @yavvuzz
hedef belirlenmiş şimdi görmemiz gereken şey ne kadar uyulacağı ama kesin bir şey varsa
şantiyede tarih verildiyse başında boza pişer gerekirse 24 saat çalışır bitirirsin şu anda bütün firmalar bu tarihlere göre
planlamalarını yapmıştır herkes birbirini yer şantiyede :D her tarafta karınca gibi insanların çalıştığını görürsün
yemek yemeğe su içmeye kavga bile etmeye fırsat bulamaz kimse günden güne neler biter şaşarsın

Çevrimdışı asi_kartal

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Koltuklar sayılıyor mu koltuklar  :icool: :D
benim gözler bozuldu sayayım derken telefon ekranında piksel saymak gibi bişey  :D
Şampiyon Beşiktaş JK