Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797005 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı aoguzd

Niye Bursaspor ile yapıyoruz açılışı?

niye yapmayalım ki? konya, gaziantep, sivas neyse bursa da onlar gibi normal bir anadolu takımı :) asıl stad hazır olduğu halde sırf bursa geliyor diye açmazsak bu sefer bursa'dan çekinmiş gibi oluruz hem de maddi olarak zarar ederiz. bunun bilet satış hasılatı var, başakşehir'e ödenen kira ve diğer masraflar var..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Suan bizim zemine yapılan uygulama bursanın zeminine yapılmısmıydı ? Bilgisi olan varmı.

tabi ki bir drenaj çalışması yapıldı ama bunun yanından geçemez
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı raichu

Daha öncelerden paylaşılmıştı. Loca şöyle böyle diye diye kafalar karışmış hatırlatmakta fayda var. Korkmayın gençler o stad dolsun nah böyle görüntü olacak.
yeni açıkta biraz zor..malum deplasman orda

Çevrimdışı Efe

Yalnız dikkatinizi çekti mi bilmiyorum,yakın zamanda stad içinden gelen fotoğrafların hepsi yeni açık-kapalı üst köşeden çekilme.muhtemelen diğer taraflardan tribünlere giriş yasaklandı.
ćalismalardan dolayi oralara gecis yok her yerde isci kayniyor ters biseyler olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

ben isterim  :D gayet güzel duruyor tabi 360 yapılacaksa bunun için izin alınamıyordu
yanlız bildiğim kadarıyla dış reklam hakları vodafone ait bundan bizim bir kazancımız olmazsa gereksiz olursa
ala derim boşverin takılmayın böyle şeylere o borç üfleyerek kapanmaz Şampiyon olmak
şl ye katılmak bol sponsor almak mümkün olduğu kadar reklam gelirlerini arttırmak taraftarın maçlara gelmesi ve
kartal yuvalarına imkanları dahilinde yüklenmesi bizim borçlarımızı kısa sürede eritmemizi sağlayacaktır.
bu borçlar altında bunları başardığımıza göre borcu olmayan bir Beşiktaşı düşünün doğru yoldan geldikten sonra
sizde her gelire gelsin dersiniz :bandit: beğenmek falan bunlar şu anki durumumuz için gereksiz boş laflar
karnımı doyuramazken üstümdeki kıyafetin uyumunamı bakayım  @ahmetx ha ilerde paraya ihtiyacımız olmaz
o zaman bu tip şeyleri daha rahat sorgularız.
bu işin sonu yok ki ekonomi düzeldiğinde rakiplerin Barca, Real, Manu, Chelsea ,Arsenal ,PSG , Bayern ,Milan , Juve , İnter  olacak onlarla yarışmak için yine paraya ihtiyaç olacak yine  o roma mimarisinin içinden zaman tüneline giriş gibi led panel çıkacak  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 15:01:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
konu bu değil ortada yanlış anlaşılma falan yok buraya yüklenen her resimi filigran yoksa beş dakika sonra
onun sitesinde görürsün filigran koyup yayınlar sonrada tepki verirsen ben istediğimi alıp yayınlarım diyor.
ha bu bizim için önemlimi kesinlikle değil zaten amaç Beşiktaş taraftarının görmesiyse ne sakınca olur.
sen merak etme o drone çekimlerini kimin çektiğini gayet iyi biliyorlar ve bilinçli olarak alıp yayınladılar.
genede kaldırmazlardı ama o çekimlerin kimin tarafından yapıldığı bütün internet kullanıcısı Beşiktaşlılar
tarafından biliniyor. Burdan bunun Taraftar tarafından tepkiyle karşılanacağını söylediğimiz için kaldırdılar.
Çekindikleri bu oldu aslında yoksa sallamazlardı.
Yok ters olan gelip burda tehdit etmesi oldu neymiş kulübe şikayet edip kaldırtacakmış tüm resimleri :D
şikayet etmesine gerek yokki kulüp zaten takip ediyor burayı sakıncalı bir şey yapsak haber sitesinde telefonlarımız zaten var
Biz çektiğimiz her fotonun altına çeken kişinin ismini koyuyoruz. kimseden gizli resim çektirmiyoruz onların yaptığı gibi
foto çekmek için stadda kusurda aramıyoruz Beşiktaşa zararı dokunabileceğini düşündüğümüz hiç bir fotoyuda
burda yayınlamayız Bizim için önce Beşiktaş gelir onlar gibi hit çekmek için özellikle sorun olan resimleri
 çekmeye yayınlamaya çalışmıyoruz. adam baretsiz birini görse vurgulayarak çeker resmi stadda bir kusur görse her köşesinden
pozlar resim çekerken birinci önceliği kusur aramaktır. Bu çabalar 3 tane fazladan adamı sitesine çekip hit kazanmak içindir
bunun Beşiktaşa vereceği zarar zerre umrunda olmaz. Burda bir resmi yüklendiğindede sosyal medyadan ağır hakaret ve
küfür ediyor. en doğrusu ne adını anmak nede resmini yayınlamak
Arkadaşlar bizim için önce Beşiktaş gelir. Beşiktaşa destek olan taraftarla bilgi paylaşımı yapan her sitenin bizim başımızın üzerinde
yeri vardır. Seve seve tanıtımlarını yaparız. ama asla göz yumamayacağımız bir şey varsa bunu menfaat sağlamak için yapanlardır.
Burda asla bu tip kişilere ve sitelere izin verilmeyecek.  @osman1903

+ Olarak bir şey söylemek istiyorum.

Kimse burada masumane bir hareket gibi gösterip kendini ortaya böyle koymamalı. Neymiş göndermiş yüklesin fotoğrafı diye suçu yokmuş böyle bir şey olabilir mi?

Video zaten yayınlanmış. Sen oradaki fotoğrafı çekip buraya atılsın diye yöneticilerden birine haber veriyor musun? Hayır.

Üstüne buraya 3-4 resim atıp yorgunum kalanı öbür sitede diyip buradan oraya hit çekmek istiyor musun? Evet.

Yetmiyor tamamen konudışı olduğunu bile bile  kendi sitende yayınladığın futbol haberini buraya başlık atıp altına linkini yapıştırıyor musun? Futbol haberlerinin stat konusunda paylaşılması zaten yasak. Hadi bunu bilmiyor. Haberi kopyalaıp buraya yapıştırabilir.

Çünkü konudışı olacağını bilmeden masumane şekilde yapan arkadaşlar böyle yapıyor. Onu da yapmadı geldi başlık atıp kendi sitesinin linkini yayınlamaya kalktı beyefendi. Kimse kusura bakmasın hiç hoş değil bir şeyi yapıp yapıp sonra saçmasapan tehditler savurmak.

Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı en gelemediğim şey insanın aklıyla dalga geçilmeye çalışılmasıdır.
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 15:03:48 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eronimo18

İstanbul'dan Yunanistan'a göç eden Beşiktaş sempatizanlarının kurduğu PAOK'la inşallah  :ok:

bursayla yapilmayacak bence özel mac yapilacak diye dusunuyorum acilis ilk mac lig maci olmayacaktır milli takim arasindan dondukten sonra hafta ici bi ozel mac yapilabilir 5 nisan sali stad özel etkinlile acilabilit
HADİD - 20

Çevrimdışı martin40

Eski açik, Numarali köse koltuklar takiliyor

Çevrimdışı SDemirsoy

zemin iyice püskevitli pastaya falan benzemeye başladı baktıkça canım tatlı çekiyor yav

buraya bir şeyler yapıyorlar  :alala:
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 15:06:58 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Popular Demand

niye yapmayalım ki? konya, gaziantep, sivas neyse bursa da onlar gibi normal bir anadolu takımı :) asıl stad hazır olduğu halde sırf bursa geliyor diye açmazsak bu sefer bursa'dan çekinmiş gibi oluruz hem de maddi olarak zarar ederiz. bunun bilet satış hasılatı var, başakşehir'e ödenen kira ve diğer masraflar var..

Bence açılış stadın en özel anıdır (derbilerde sarışınlara koymak da tabi) ve büyük bir takımla açılış yapılmalıdır.
Bursa'yı önemsediğim için söylemedim onu. Sivas'tan Antalya'dan farkı yok benim gözümde.

1-2 maç daha öderiz kira sorun değil. AIK ile yapılmış ilk maç ve hala herkes tarafından hatırlanıyor bu. Neden sıradan bir Türk takımı ve sıradan bir lig maçı olsun açılış?
Özetle ben açılış daha özel olsun istiyorum :)
          [img width=41

Çevrimdışı Efe

şimdi baktim program cok sıkışık mart ayi ile beraber 19.03 olmazsa 30.04 olacak yada 30.04 ten bi kac gun  once ozel bi macla acilabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

koltuklar tükendi mi acaba o yüzden mi artık koltuk takılmıyor ya da az takılıyor. yenileri mi bekleniyor.

ek olarak şu drenaj işlemlerini anlatan bi video v.s. var mıdır? ben hala mantığını çözemedim. membranlar suyu toplamak için o sular nasıl borulara yönlenecek? sonuçta üstü kumla kaplanacak diye biliyorum. tüm borular tek tek birleşecekse borulara sular nasıl girecek?

Çevrimdışı sallapati

zemin iyice püskevitli pastaya falan benzemeye başladı baktıkça canım tatlı çekiyor yav

buraya bir şeyler yapıyorlar  :alala:

ben de kitkat a benzettim :D

Çevrimdışı Popular Demand

ben de kitkat a benzettim :D

Yapmayın şunu diyetteyim akşam spora gidicem ben ya :D
          [img width=41

Çevrimdışı mkundak

Açılış için Başakşehir, Osmanlı, Konya ve Sarıyer takımları ile karma ve sembolik bir maç yapılabilir. "Zor günümüzde yanımızda olan dostlarımızı Tarihimize altın harflerle yazıyoruz" vs. gibi bir sloganla tanıtımını da yaparsak sarışınlara da güzel bir cevap olur.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sivasın yeni arensında tartar pist olacak.Çok kötü bir görüntü oluşacağını söylüyorlar forumlarında.Allah'tan bizde yok öyle birşey.  :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı raichu

Açılış için Başakşehir, Osmanlı, Konya ve Sarıyer takımları ile karma ve sembolik bir maç yapılabilir. "Zor günümüzde yanımızda olan dostlarımızı Tarihimize altın harflerle yazıyoruz" vs. gibi bir sloganla tanıtımını da yaparsak sarışınlara da güzel bir cevap olur.
başakşehir seneye avrupada olursa maça gidip desteklesek güzel olurdu..adamlar zor günümüz de yardımcı oldular

Çevrimdışı ahmetx

:alala:

Eminmisin abi

Ben 9 a 10 diye biliyorum

kale arkalarında düz alanda engelli alanları mevcut o kısım evet 10 m ama normal sıralar 13 m. Ana tribünler ise en aşağı 10 m vardır burdan bak istersen @Yunus Emre Dökmeci
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aoguzd

vallahi çıkıp alıyorum şimdi naptın :(

dörtlü kitlatlar sadece migroslarda var aklında olsun :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

WOW'dan alıntı.
Eski Açık tarafında daha çok iş var.Ben sırf bu bölüm yüzünden açılışın sarkma ihtimalinden korkuyorum.  :alala: :alala:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre_ZA

Bu sıkışık takvimde özel bir maç yapılacağına en ufak bir ihtimal dahi vermiyorum. Belki yeni sezon öncesi olabilir ama şu an tüm takım maçlara odaklanmışken odak değiştirmek olmaz. Sakatlık olur, o olur bu olur. Aman diyeyim. Stat ne zaman hazırsa rakip kim olursa olsun o maçla açılmalı.
Bu sene...O sene...