Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797020 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Led ler tüm stadı dolanmaz ve 4 köşeye konursa hem gece hem gündüz oluşacak görüntüyü hayal etmek bile istemiyorum :bawling: :bawling:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Necmi

Forumdan üyeliği silinen karakartalpasha'nın bana attığı mail:

Selam abicim. Seninle konuşmak istememin sebebi, dün bir olay yaşandı. Twitter'dan bana bir arkadaş 2 resim yolladı Vodafone Arena ile ilgili. Bende bu resimleri RT yapıp ayrıca Mustafa'ya (@ALI RIZA Tarafından Yasaklandı) söyledim. Bunları paylaşabilirsin diye.
Sonradan Mustafa bana kendisini Besiktas Arena'dan aradıklarını ve forumda hırsız dediklerini söyledi. Ancak Mustafa'nın suçu yok. O resimleri ben başka arkadaştan gelince kendisine ilettim. Sitede de bu konuda tartıştım. Daha önce siteden kaydınız silinemez bu mümkün değil diyorlarken birde baktım kaydım silinmiş. Cevapları okuyamadım. Ancak kimle tartıştığıma dikkat etmedim. Sanırım bu resimleri çeken senmişsin. Eğer seni kırdıysam özür dilerim. Aryıca Mustafa'nın bu konuda hatası yok. Olay tamamen benim O'na resimleri paylaşabilirsin dememle ilgili. Bazen yaptığım RT'leri başka sitelerde alıp paylaşıyor. Ancak ilk kez böyle bir tepki geldi. Bun konuda seni kırdıysak tekrar özür dilemek istiyorum. Ayrıca Mustafa'ya da kızmamanı rica ediyorum. Bu arada Mustafa ile yakın olduğumu düşünebilirsin ama inan ne Mustafa ne de başka bir site ile ilgim yok. Kendi internet haber sitem (xxxxx) haricinde tek düşüncem Beşiktaş'lıların doğru bilgiyi alması ve Vodafone Resimlerine bakıp mutlu olmasıdır.

Benim cevabım:
Merhaba.
Mustafa arkadaşımız da twitter'dan yazmış zaten bunları ve olay anlaşıldı.
Art niyet olmadıktan sonra benim için sıkıntı yok. Daha hassas olunursa bu konularda kimse kimseyi kırmamış olur.
Saygılar.

Kamuoyunu aydınlatma platformuna saygılarımla  :biggrinking:
Forumdan üyeliği forumu tehdit ettiği için silindi. yoksa kolay kolay küfür hakaret olmadığı sürece forumdan
üyelik silmeyiz.

Çevrimdışı denilanz

Aynen öyle. Cevap geldi; sıra sıra durup bakmış, tüm saha her koltuktan net bir şekilde görülebiliyormuş.
Sıra sıra durup değil sıra sıra oturup baksaymış.

Şaka bir yana tabii, saha her taraftan görünüyorsa demek ki oturunca beton göz hizasını geçmiyor.

Teşekkür ederiz kendisine.

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı raichu

Aynen öyle. Cevap geldi; sıra sıra durup bakmış, tüm saha her koltuktan net bir şekilde görülebiliyormuş.
öyleyse sıkıntı yok  :ok:

Çevrimdışı ozan062

yalnız ucaktan baktıgınıda tek gorunnen sey denizbank bence hayli düğşündürdü beni bilerekmi aldılar orayı acaba:D

yani denizbank vodafone arena stadı gibi:D

o sebeble bizle alakalı birşeyler catıya konmalı yani Beşiktaş la alakalı yazımı olur amblemmi olur birseyler eklenmeli
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 14:02:08 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Doğru diyorsun ama koltukların yanındaki duvar, oturulduğunda göz hizasından yüksek kalıyorsa isterse zemin aynı hizada olsun aut çizgisinin tamamını göremezsin.
O korkulukların prekast tan yüksekliği 80cm
Görüntü yanıltıyor
İlk sıra prekast ta 80cm ilk sıradaki de çizgiyi göremez oradaki görmüyorsa :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sfr03

Eski ve yeni stad arasındaki kapalı taraf yükseklik farkı.

Çevrimdışı İhsan

Gerçekten ya! İyi yakalamışsın abi, hakikaten ne olacak o kısımların hali?

Birisinin oraya oturması lazım. bence o duvar görüş açısını engellemez
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı eronimo18

Küfür acizliktir.

:ok:   Bu kadar   :ok:

Herkes empati yapsın bu küfür konusunda.

Diyelimki mobilyacısınız. Bir ailenin evine mutfak dolabı yaptınız. Gittiniz o ailenin evine dolabı taktınız.

Ailede kimse dolabı beğenmedi ve her gören sizin yüzünüze küfür etti ! Yetmedi o ailenin

komşuları,akrabaları ve arkadaşlarıda yüzünüze küfür etti !

Ne hissedersiniz ..?

Ne yaparsınız ..?
HADİD - 20

Çevrimdışı serti67

zemine beton atılıyor.
tam olarak zemının nerelerı abı kenarlarını cızgı boyunca beton dökülen yerım dış tarafı mı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı denilanz

O korkulukların prekast tan yüksekliği 80cm
Görüntü yanıltıyor
İlk sıra prekast ta 80cm ilk sıradaki de çizgiyi göremez oradaki görmüyorsa :)
O zaman sıkıntı yok. Fotoğrafta fazla yüksek gibi görünüyor. Ben yine de oradan koltukta oturmak istemem. :D

Çevrimdışı oguzhan1310

Arkadaşlar bugun membran işi nasıl gidiyo varmı bilgisi olan yağmur etkiledi mi acaba ?

Çevrimdışı khanlu

Daha öncelerden paylaşılmıştı. Loca şöyle böyle diye diye kafalar karışmış hatırlatmakta fayda var. Korkmayın gençler o stad dolsun nah böyle görüntü olacak.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

tam olarak zemının nerelerı abı kenarlarını cızgı boyunca beton dökülen yerım dış tarafı mı
herhalde kenarlara atılıyordur .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ersinn

Yeni açık efsane ya inşallah ilerde eski açıkta böyle olacak

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar bugun membran işi nasıl gidiyo varmı bilgisi olan yağmur etkiledi mi acaba ?
fotolarda gorunen daha bisey takilmadigi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı berkotistis

Eski ve yeni stad arasındaki kapalı taraf yükseklik farkı.

Eski stadın ruhu bambaşkaydı tabii ki ama yenisinin yanında gecekondu gibi kalmış  :icool:

Çevrimdışı FARUK

O zaman sıkıntı yok. Fotoğrafta fazla yüksek gibi görünüyor. Ben yine de oradan koltukta oturmak istemem. :D
Şöyle diyeyim
Korkuluk aşağı doğru eğimli
Prekast ın en arka noktası yanı Koltuğun sırt kısmının arkasında 96cm prekast ın ucu yani öndeki koltuğun sırt kısmında 80 cm e iniyor yani görüş açısında bu aralıkta korkuluk
Benim boyum 1.75
Yerde düz otururken zeminden göz seviyem 78cm
Hadi buna 75 diyelim oradaki koltuklar en az 25-30 cm yüksek prekast tan
Yani göz hizası 1. 00-1.10m arasında otururken ve Korkuluğu en uzun noktasında dahi en az 5cm geçiyor

Çevrimdışı mustafa.kuru

%100 paint terk adlı çalışmam...şimdiden özür dilerim....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz