Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5801794 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı serti67

verici anten gıbı bıse olabılırmı ya bellı yerlere koyulacak bu esrarengız cısım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Soyunma odalarının şuanki görüntüsü sıvası yapılmış daire gibiymiş.

yani ince işler henüz başlamamış.  Havuzda varmış soyunma odasında. (projede de vardı)
zaten çok bişey yok soyunma odasında yapılacak.Futbolcu dolapları,yer döşeme ve bir kaç küçük ayrıntı o kadar.1 ay içinde tamamen bitecek soyunma odalarının hepsi.😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

@Sertaç Durgun çekmiş fotoyu ne olabilir sizce
https://twitter.com/srtcdrgn/status/702119230649536513
tahminim, merdiven yukarı kalkacak, korkuluk da kimse oraya çıkmasın diye koyuldu oraya.

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tuncaboylu

1- BE ve JK harfleri simetrik değil. Bulundukları bloklar eşit büyüklükte ama BE sol tarafa JK'nin sağ tarafa olduğundan daha uzak. Bu nasıl bir simetri anlatabilir misiniz? İkili harflerin birbirine uzaklığının eşit olmasını diyorsanız bunu B ve E harflerini genişletip J harfini incelterek de (bence kuyruğu zaten fazla açık) yapabilirlerdi.

2- BEŞİKTAŞ JK yazısı bu haliyle tribünü ortalamıyor. BE ve JK harfleri arasını simetrik tutacağım diye bütünün simetrisini bozmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Bunu bilgisayarın yaptığını da hiç sanmıyorum.

Ha, çok önemli mi? Değil bence. Ama bu eksikliği görüp söyleyenlere de laf etmek doğru değil.

Hemen cevap vereyim:

B ve E harfleri arasında 4 (5 de olabilir, tam göremiyorum) sıra koltuk var, J ile K harfleri arasında da.

J harfi sol tarafa 1 sıra koltuk uzaklıkta, E harfi de sağ tarafa 1 koltuk uzaklıkta.

Harflerin bir ağırlık merkezleri var, BE ile JK arasında net bir fark mevcut. B'yi biraz sola kaydırsan, bu sefer E'den uzaklaşacak. E'yi de B ile beraber kaydırsan, bu sefer J'nin sola olan yakınlığı E'nin sağa olan yakınlığından az olacak.

İsyan edenlerin hemen hepsi daha JK takılmadan, "BE birbirine yakın, ŞİK TAŞ ile farklılar" diye isyan ediyordu. JK da takılınca, kusursuz olmasa bile gayet güzel bir görüntü oldu. Zaten isyan eden kişi sayısı da azaldı.

Bir tane kuşbakışı görüntü vardı o tribünün son halinin, şimdi bulamıyorum. Orada gayet güzel görünüyordu.

Çevrimdışı rubi_tobin

Çevrimdışı rubi_tobin

Buda alçak yapılmış, tekrar kazmışlar v.s. dedikodu yapanlara gelsin.
Arkadaki minibüs ile tavan arasındaki farka bakın.

Çevrimdışı cadavra

soyunma odalarına pek bi dokunuş yapmamışlar.

Site bi izin verse ekliycemde
aynı dediğim gibi; Işıklandırma,dolaplar,yer döşeme ve bir kaç ayrıntı(süslemeler) haricinde çok bir işi yok soyunma odalarının.😀😀

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı YunusEmre

Buda alçak yapılmış, tekrar kazmışlar v.s. dedikodu yapanlara gelsin.
Arkadaki minibüs ile tavan arasındaki farka bakın.

ama buralara gomezin kafası değiyor  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı kartalpençesi

Stad açılsada Gomez gol atınca bu şarkıyı dinlesek
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı cadavra

yalnız stadın her yerınden kablo fıskırıo hea :D :D

Çevrimdışı ozan062

yalnız stadın her yerınden kablo fıskırıo hea :D :D

ee akıllı stad boşuna değil:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Soyunma odalarınıda görünce içim rahatladı😄En geç 2 ay içerisinde ince işlerin tamamı bitmiş olacak

Çevrimdışı denilanz

Hemen cevap vereyim:

B ve E harfleri arasında 4 (5 de olabilir, tam göremiyorum) sıra koltuk var, J ile K harfleri arasında da.

J harfi sol tarafa 1 sıra koltuk uzaklıkta, E harfi de sağ tarafa 1 koltuk uzaklıkta.

Harflerin bir ağırlık merkezleri var, BE ile JK arasında net bir fark mevcut. B'yi biraz sola kaydırsan, bu sefer E'den uzaklaşacak. E'yi de B ile beraber kaydırsan, bu sefer J'nin sola olan yakınlığı E'nin sağa olan yakınlığından az olacak.

İsyan edenlerin hemen hepsi daha JK takılmadan, "BE birbirine yakın, ŞİK TAŞ ile farklılar" diye isyan ediyordu. JK da takılınca, kusursuz olmasa bile gayet güzel bir görüntü oldu. Zaten isyan eden kişi sayısı da azaldı.

Bir tane kuşbakışı görüntü vardı o tribünün son halinin, şimdi bulamıyorum. Orada gayet güzel görünüyordu.

Bahsettiğiniz durumları çözmenin başka yolları da var. J harfi iki piksel bile daraltılabilir mesela. B ve E harfleri de genişletilebilir aynı şekilde. O zaman hem bütünde hem BE ve JK bloklarında simetri sağlanabilirdi.

Şu anda ortalanmamış bir yazı var ve şöyle duruyor.

| BE Ş İ K T A Ş JK|

Şu şekilde yapılabilirdi en azından.

|B E Ş İ K T A Ş JK|
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 16:07:43 denilanz ]

Çevrimdışı serti67

hanı bırı soyunma odaları oval dedı ya az önce netını goremedık ama görünen kısımlar oval degıl
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı khanlu

Juventus Stadyum turlarını bilmeyen yoktur herhalde. O şehre giden herkes o tura katılıyor, ula neymiş bu diyerek.. Mutlaka ama mutlaka deniz tarafından başlayan ve soyunma odalarında biten bir tur planlaması şimdiden yapılmalı ve broşür vs ne ise tur operatörleri ile şimdiden paylaşılmalı.. Bu yüzden stadın her bir köşesi ince ince işlenmeli. Örneğin koskoca stad yapıp soyunma odalarını toki arena gibi basit yapmamalı, restoranlarını müzeni ve hatta koridorlarını dahi şık ve klas DİZAYN etmelisin, bunun için çok para harcamana da gerek yok. Henüz detay dizayn aşamasına geçilmemişken bu konularda çok dikkatli olunmalı. Eminim ki Başkan, yönetim ve profesyoneller bunları da düşünmüştür ancak yine de hatırlatmakta fayda var.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 16:23:26 khanlu ]
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı dj_dellyy

başkanın stadın açılış tarihini vereceği toplantı ne oldu ? bilen var mı ?