Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5802935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ALI RIZA

yanlız başkan boş zamanlarında işçi gibi çalışıyor sanırım baksanıza kotun paçalarına  :evillol: :D
O stat girdin mi paça çamur olmadan çıkarsan vuruyorlar...!
ben girdiğimde zemin bataklık idi paça ayakkabı kalmadı çamur olmuştu...!
Çaycı sağolsun çay servisi yaptırdı  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Necmi

Hibrit çimin her sene yenileneceği nerde yazıyor abi? Ben yapılamaz demiyorum her sene yenilenmesi maliyetinin konserlerden elde edilecek parayla eşit olacağını söylüyorum onun yerine çimlerin üstünün korunmasının daha mantıklı olduğunu dile getiriyorum..
@Serhat Akkaya  yapılması gerekiyormuş aslında sene boyu hibrit çime sürekli bakım ve kumlama yapılıyor
bu normal çime göre çok düşük tutuluyor ama genede hibrit kısım kumun altında kalıyor ve üstte gevşek bir tabaka oluşuyormuş
o nedenle yazın üst tabaka sıyrılıyor hibrit kökler özel bir yöntemle tekrar dikleştiriliyor ve yaniden çimleme yapılıyor. Bunun
konserlerle hiç alakası yok hibrit bakımıyla ilgili bir konu hiç konser olmasada bu işlemler yapılacak ingilteredeki stadlardada
yapılıyormuş hibrit saha güzeldir ama bu güzelliğin bir bedeli var yoksa sahada konser yapılması sahayı bozmuyor 5-6 konsere kadar koruyabiliyorlar.

Çevrimdışı canergiray77

En merak ettiğim konu bu bizim stadyumdaki gibi Bordeaux'un  Stade Matmut Atlantique kale arkasına engelliler tribününü koymuş o Tribünden görüş açısı bence çok iyi Hem yüksekte hemde diğer taraftarlara "arkadaşım çekilir misin göremiyorum" sorunu yaşanmayacak bizim engelli  tribünü olacak bölgeye en son kısma kadar koltuk koyulmuş buna nasıl bir çözüm bulanacağını daha önce görmedim  :s20: Bordeaux stadı fotodakiler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum, şampiyon olduğumuz gün buraları da süslersiniz inşallah :D

Biz yaban ellerde olanlar için güzel olur. Bu forum da bizim Vodafone Arena'mız bi nevi :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Açılış maçı kesinlikle olmalı normal lig maçıyla açmıyalım gs kanal d'de yayınlamıştı açılışı galiba bizde öyle bir kanalla anlaşma yapalım orda para aksın bilet fiyatları çok yüksek
olmasa da diğer maçlara göre biraz yüksek olmalı zaten full dolar her türlü hemde Beşiktaşımız kazanır  :evillol:

sistem nasıl bilmiyorum ama günlük sponspor olayı varsa olabilir stad içine etrafına filan sanatçı olarakta bir sponsporla anlaşılmalı yine sponspor getirmeli istediği kişiyi yabancı olmak şartıyla herşeyi onlar karşılar kendi reklamlarını da yapar  :lol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

En merak ettiğim konu bu bizim stadyumdaki gibi Bordeaux'un  Stade Matmut Atlantique kale arkasına engelliler tribününü koymuş o Tribünden görüş açısı bence çok iyi Hem yüksekte hemde diğer taraftarlara "arkadaşım çekilir misin göremiyorum" sorunu yaşanmayacak bizim engelli  tribünü olacak bölgeye en son kısma kadar koltuk koyulmuş buna nasıl bir çözüm bulanacağını daha önce görmedim  :s20: Bordeaux stadı fotodakiler
Alt tribün Son 2  basamak yükseklik farkı loca koltukları için daha fazla bu fark engelli tribününde de devam ediyor
Yani görüş açısı son 2 basamakta c90 dan daha fazla
Ancak öndeki vatandaşın boyu, engelli vatandaşın göz hizasının yerden yüksekliği veya sahaya yakınlığı gibi değişkenler belli bir standart yakalamayı zorlaştıran unsurlar
Bu yükseklik ne kadar faydalı olur ek bir yükselti oluşturulur mu bilmiyorum
Yapıldıkça görüyoruz hep beraber.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bence hic merak etme bu konuyu. Baskan bu detaylari kesinlikle atlamaz.

Gordugum kadariyla yeni acik altta son basamaga kadar degil de son basamagin bir altina kadar koltuk takilmis. (toplam 26 sira koltuk)

Eger bir alt siradaki seyirci ayaga kalktiginda son son basamaktaki engelli seyircinin gorus acisini kapatiyorsa, ayni 1903 tribunundeki gibi yukseltme yapilacaktir.

Orada genis bir alan ve yukseklik var, her turlu degistirilebilir orasi. Bu konuda engelli taraftarlarimizin magdur kalacagini kesinlikle dusunmuyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydın Beşiktaş Arena bol membranlı bir gun olsun

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Gün içinden
Ofofof güzel görünüyor. 4'erli eksik yerlerde kapatılmış.

Bu tribün fena oldu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Kartal39

Günaydın lider takımın muhteşem taraftarları.En az 3 membran bekliyorum bu moralle.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın arena kartalları :super:

Güne bir mutlu bir pozitif başlamışım ki sormayın gitsin :evillol: Umarım bugün stadda da işler böyle gider.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Anıl

Forumdan birçok kişi de çıktığı için burada da paylaşayım, maç sonu liderlik coşkusu :) ! No longer available

Çevrimdışı İhsan

Forumdan birçok kişi de çıktığı için burada da paylaşayım, maç sonu liderlik coşkusu :) ! No longer available

@Anıl konu dışı olmuş  :boxin: Affetmem için bir saniyede olsa beni de çekmeliydin  :D
Nede olsa 2 saat omuz omuza maç izledik.

Şaka bir yana, dün ilk defa forumdan değerli arkadaşlarla tanıştım. Liderlik maçına denk gelmesi ayrı güzeldi. :super:

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı eronimo18

:halay:

Günaydın.

Hayırlı işler,

Bol güneşler
HADİD - 20

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin...

kale arkası koltuk montajları tamamlanmis

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Şanlı Karakartallar. Günaydın Siyah-Beyaza adanmış hayatlar.

Çevrimdışı Ensar

Günaydin...

kale arkası koltuk montajları tamamlanmis
deplasman tribünü olan taraf daha eksik abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozankarakoc

Tüyler diken diken... Teşekkürler Anıl!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı SuperBJK

deplasman tribünü olan taraf daha eksik abi

Sportoto'nun iki yanındaki boşluklardan bahsetmiş sanırım kardeşim. Sonunda oralarda dolmuş :)

Çevrimdışı Alparslan