Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5803296 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı quentine83

umarım başkanın elinde küçüklü büyüklü  stadla alakalı yapılacaklar listesi vardır ve hepsini sıraya koymuştur.düşündüğüm zaman yine bir sürü iş çıkıyor .çevre düzenlemesi ince işçilik, soyunma odaları ,hakem odaları ,büfeler ,içerinin mobilyaları ,tezgahları boya badanası,daha aklıma gelmeyen bir sürü iş.biz hep çatı çim ve koltuğa kitlendik ama onların dısında bir sürü akla gelmeyen iş var.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Emre.Guler

fenerlisi gs lisi ts lisi dolu hepsi almışlar.
bursayala berabere kalıp sevinen ve Beşiktaş maçı kazansın diye dua eden fenerlileri okuyorum forumlarda :biggrinking:

Keşke maddi durumumuz iyi olsaydıda alabilseydim. Ay başından beri neredeyse %200 yükseldi maşallah 50 koysan aybaşı şimdi 100 olmuştu

http://borsa.doviz.com/hisseler/BJKAS#

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena 22 Şubat 2016 arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

umarım başkanın elinde küçüklü büyüklü  stadla alakalı yapılacaklar listesi vardır ve hepsini sıraya koymuştur.düşündüğüm zaman yine bir sürü iş çıkıyor .çevre düzenlemesi ince işçilik, soyunma odaları ,hakem odaları ,büfeler ,içerinin mobilyaları ,tezgahları boya badanası,daha aklıma gelmeyen bir sürü iş.biz hep çatı çim ve koltuğa kitlendik ama onların dısında bir sürü akla gelmeyen iş var.
yahu kardeşim 5 gün önce fotoğraflarda gördüm saydıklarının neredeyse çoğu bitmek üzere.Bir tek mobilyalar kalmış ve hala gelip bir sürü iş var diyorsun durduk yere moralimizi bozuyorsun.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre.Guler

Şu yeni açık korkuluklarda keşke cam olsaymış

Çevrimdışı enemy1903

@FARUK

kale arkaları ile direk arası uzak değil mi ? 6 metre deniyordu fakat resimde daha uzak gibi geldi bana.

Çevrimdışı martin40

Şu yeni açık korkuluklarda keşke cam olsaymış

Görsellerde cam degilmiydi bunlar ?

Çevrimdışı serdart

nazar değmesin sis iyi götürüyor. bu hızla giderse önümüzdeki hafta serilmeye başlanır çimler. tabi yoldaysa? bilen var mı ne durumda çimler?

bir de çok fazla yazmayalım şuraya 7. başlıkta bitsin stadımız 1000. sayfaya az kaldı  :icool: :lol:

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı samet-53

Abiler kusura bakmayın, şarj bitti telefon kapandı ancak bu kadar çekebildim. Eve gidince eksik kalan fotoğraflarıda atarım. Merakınızı giderebildiysem ne mutlu bana :)

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Emre.Guler

Görsellerde cam degilmiydi bunlar ?

Bende öyle biliyordum ama değilmiş. Zaten ilk renderlar hiç bir zaman gerçek sonuç ile aynı olmaz

Çevrimdışı samet-53

Çevrimdışı samet-53

Çevrimdışı FARUK

@FARUK

kale arkaları ile direk arası uzak değil mi ? 6 metre deniyordu fakat resimde daha uzak gibi geldi bana.
Kale arkası 7.95 taç çizgisi 6.15 mesafede olacak

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı cagdas44

bursayala berabere kalıp sevinen ve Beşiktaş maçı kazansın diye dua eden fenerlileri okuyorum forumlarda :biggrinking:

Abi nereleri buralar bizde mi okusak az

Çevrimdışı cagdas44

Abi nereleri buralar bizde mi okusak az

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı CanEmre

abi şakası bile kötü  :D
Yangın anlamında değil yahu, güzelliğinden yanıyor
Zaten alevleri de sahte alevden shopladım neme lazım diye  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

stada girdik bugun baskana fikret baskan diye bagirdi bize eliyle karsilik verdi isler tam gaz Altuga 50 uzeri foto attik yayinlar heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..