Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ozan062

Fatih Doğan, çimlerin bu Salı değil bir sonraki Salı günü yani 1 Mart'ta serilmeye başlanacağını söyledi.

Bakalım doğru çıkacak mı :)

daha boruların dosenmesi devam ediyor peee onumuzdeki hafta salı bile zor bence:) ha bi tarafı bitirip obur tarafından serilirse işler değişir ama tamamıyla bitmesi beklenirse bence baya zamanı var onun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Fatih Doğan, çimlerin bu Salı değil bir sonraki Salı günü yani 1 Mart'ta serilmeye başlanacağını söyledi.

Bakalım doğru çıkacak mı :)
serilmeye baslanmasi gerekiyor ki cim kendisini toparlasin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben ilk serme ustune sentetikleri caksalarda olur degimde yok olmaz oylesey demisti bir cok kisi öyle yapacaklar galiba :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustij1903

Abi sorun Bursaya puan vermek mi sence ?

Biz Bursayi Toprak sahada oynasak yine yeneriz Senelerdir iceride disarida tokatliyoruz onlar bizim rakibimiz degil siradan bir anadolu takimi !

Sorun su : Acilis Bursa maci ile olursa bu onursuz , Bizim uzerimizden Prim ve reklam yapan kulup , Vodafone arena ve Besiktas tarihine gececek biz buna karsiyiz iste !

Tarihte Vodafone Arenanin ilk resmi maci Bursa - Besiktas maci olarak gozukecek !

Kusura Bakma Güzel Kardeşim. Ama küçük bir eleştirim var. Her hangi bir kulübe sıradan Anadolu takımı demek bana aşırı yanlış bir ifade olarak geçiyor. Bursa Rakiptir. düşman değil. tıpkı diğer takımlar gibi. Açılışın hangi takımla yapılacağını taraftar takabilir ama futbolcu asla takmaz. Yorum yazmak ile kabul edilecek yorum yazmak arasındaki farkı iyi anlamak lazım. Bir stadum işaaa ediyoruz. Ama bizim gibi inşası devam eden onlarca stadyum var. bizim için ne derece değerliyle bu mabed onlar içinde kendi takımları ve stadyumları o derece önemli. Açılışı  Bursa ile yapsan ne olur madrit ile yapsan ne olur. Önemli olan mutlu sona ulaşmaktır. benim nacizane ricam tadını çıkartalım şu stadın ve büyük Beşiktaş ın. Gerisi 3 cümlelik paragaflardan ibaret olsun. Yazdıklarımı sakın kişisel algılama. ben sadece takımını destekleyen bir taraftar olduğum için bu hissiyata sahip olabilirim. yazdıklarında basit Anadolu ifadesi karşı çıktığım konudur.yoksa derdim polemik meselesi değil. Elbette tüm taraftarımız  kendi stadını alın teriyle yapan tek klüp olduğumuz konusunda hem fikir, Lakin yazılanlara hassasiyet östermek bizi biz yapan değerlerdir. Sevgiler saygılar. Umarımkırmadan yazabilmişimdir.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı kivanc

Abi emeğine sağlık fotoğraflar harika @Popular Demand

Çevrimdışı Erdem Çözer

serilmeye baslanmasi gerekiyor ki cim kendisini toparlasin

çimin kendini toplaması diye bir şey yok ertesi gün bile maç yaptırabiliyorlar.. yeter ki doğru çim ve doğru uygulama yapılsın.. örneğin sürüngen arenadaki gibi yapılırsa aylar önceden de serilse bir şey değişmiyor :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Abim Dün stada girmiş murat abi fotoğraflar falan hikaye diyor , eğer iyi bi şekilde iç saha avantajımızı kullanırsak kimse çıkamaz diyor birde yanında fenerbahçeli arkadaşı vardı ben böyle bi stat ilk kez görüyorum efsane bişey olmuş demiş.
söylüyoruz ama görmeyince inanmıyorlar.devasa bir çukur gibi.zeminden çatıya baktığınızda 12 katlı bir bina yüksekliğinde.zeminden baktığınızda eski kapalının çatısının neredeyse iki katı yükseklikte.

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Popular Demand videoyu sabırsızlıkla bekliyoruz.. bu arada hangi drone'u kullandığını öğrenebilir miyim?

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya bu mir yine aynı şeyi yapıyor köşeye bak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Salı günü zor mor adam yönetimden bişey duymuş bilgi vermiş 10 günlük süre var bu süreçte şuan için çalışma yapılan kısım hazır hale getirilip başlanabilir gayet normal çünkü Fikret Orman bu stadyumda 2 veya 3 maç yapmak istiyor ve firmaları sıkıştırıyor.

Sadece Fatih Doğan değil bazı değerli sayfalardasalı günü çim serileceği bilgisi veriyorlar ve özel haber olarak geçiyorlar.

Her söylenene bi negatif yaklaşma çabası içinde olursa olur olmazsa da 3 5 gün sonra olur ne farkedecek yani ne kadar basit şeylere takıntı yapıyorsunuz .
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 15:12:41 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand videoyu sabırsızlıkla bekliyoruz.. bu arada hangi drone'u kullandığını öğrenebilir miyim?

Render henüz bitti sıra Youtube upload'da.
DJI Phantom 3 Advanced abi.
          [img width=41

Çevrimdışı tayfunyasar

Fatih abi şimdi yazdı bana..
Iceriden bilgi alabiliyor cok ilginc. Baskan da bu ise ses etmiyor. Daha da ilgiinnc.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı cadavra

Ne zaman yuklersin youtube a ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben de almayı düşünüyorum da 4 bin küsür değil mi onların fiyatı.. ikinci el falan mı buldun?

Çevrimiçi Kartal Ç

Önümüzdeki haftasonu vodafone arenada yapılacak divan kurulunu merakla bekliyorum.
Muhtemelen Fikret başkan beklenen tarihi orada açıklayacak.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı eypseker

Bu karakartalpasha necidir. Ordan burdan resim toplayip paylasiyor. Kendine ait gibi.

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı happy_

Bu SIS gercekten de alışık olmadığımız bir hiz ve ekiple calisiyor. Kaba insaattan beri her isin once acemiligini, ardindan ekip sayisinin artirilmasini, ardindan sistematik bir hal almasini kaniksamistik. İlk kez bir iş bizi sabirsizlandirmadan ilerliyor.

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Dier yari alandaki isleride baslatmislar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

zemine serilen branda suyu geçiren kum toprak geçirmeyen membran galiba.

Çevrimdışı Popular Demand

ben de almayı düşünüyorum da 4 bin küsür değil mi onların fiyatı.. ikinci el falan mı buldun?
evet sıfır fiyatı o, 2.el aldım ben 3 bine.
          [img width=41