Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809777 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı warofpoet

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı özismet

Yeni açık tarafında ninjalar ikinci ekip olsa gerek😀File için hazırlıklara başladı😄

Çevrimdışı smyrniankiwi

1.ci Sorunun cevabi : Kesinlikle Demir parmaklik olmayacak

2.ci sorunun cevabi : Kirilmaz Camla ayrilacagini düşünüyoruz buyuk ihtimallede böyle olacak

3.cu Sorunun cevabi : Numarali ustun en ortasına koltuk takilmayacak cunku orasi BASIN tribunu oraya Uzun masalar , Bilgisayarlar ve koltuklar gelecek..

3.cu sorunun cevabi görüntülü anlatim asagida : Tokide ki basin tirbunu bizim numarali ust orta da ayni boyle olacak

teşekkür ederim. gayet kötü bi görüntü. umarım bizim piksellerin arasında kaybolur gider basın tribünü. toki arena'da at ve kelebek ikilisi olmuş.  :dry:

Çevrimdışı OnizukaSensei

@Popular Demand Harika olmus, tesekkurler :) Bu arada stadin ustunden cekimlerde membran harika gorunuyo cok begendim. Insallah tamaminin bittigi gunleri de goruruz 🙏

Çevrimdışı kartalpençesi

Kırmızı işaretlediklerim merdiven oluyor.Siyah ok olan yerde koltuk takılacaktır. Öyle olsada yan yana 3 merdiven çok olmuş
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ers_an

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı ZEKI

@Popular Demand elleirne saglik harika bir cekim olmus videoyuda dort gozle bekliyoruz. pazartesi maca geleceksen konusalim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kapalı ve numaralı hatta eskiaçık membranlar yeni açık tribününe nazaran daha küçük olduğu için daha hızlı gitme ihtimali var.

Çevrimdışı Anıl

kale arkalarından emin değilim ama yanlarda kendi yerine oturmak isteyenler engellenirse, bir daha o fiyatlara kimse kombine almaz.
Aynen öyle, Numaralıda sıkıntı olmaz herkes yerine oturacaktır ama Kapalıda daha şimdiden ben yerime oturmam kafasında olanlar var. Umuyorum ki Kapalıda da herkesin yerine oturması sağlanır aksi takdirde ertesi sene kombine sayılarında ciddi düşüş olacaktır :)

Çevrimdışı tayfunyasar

Herkese merhaba drone fotolarini gorunce sessiz cigliklar attim deyim yerindeyse. Bu arada agistos 2016 da acilir diyen bir tek benim sanirim. Sebebini aciklayayim; totem. Ben acilamaz dedikce daha cok yaklaşıyoruz gibi  :halay: nisan 30 diyen var onu birak 19.03 diyen var hala acilmaz arkadasim acilmaz. :D :ok:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fotoğraflar on numara eline sağlık @Popular Demand

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Mehmet92

Bize gene heyecan çıktı beklemelik,ellerine sağlık @Popular Demand

Çevrimdışı Tolga

1 mart daha olasi bir tarih ama daha sahanin yarisinda drenaj isleri tam bitmedi bile diger yarisinda ise hic baslamadilar.  Belki biten kısımdan mi baslayacaklar acaba?
Bana da öyle geliyor @ZEKI abi. Biten yerlere çim sermeye başlayabilirler.

@Popular Demand fotolar harika bu arada eline sağlık :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sozkul

Bu sefer fazla iyi çekim olmadı maalesef arkadaşlar, zemine biraz indim, başkan içerdeymiş kızmış çıkartın cihazı diye, geldi güvenlik atarlandı biraz çıktım mecburen çatının üstüne.
2. batarya ile devam edip tribünleri yakından almayı planlıyordum ama sürekli engel oluyorlar maalesef :bawling:

Yine de fena olmadı hiç yoktan iyidir napalım..

Bence tam tersi fotolar harika. Teşekkürler.

Çevrimdışı Ensar

Forumun yüzde doksanı senin gibi düşünüyor @Yunus Emre Dökmeci  ama ben hem katılmıyorum hem sıkıldım artık bu yaklaşımlardan, Bursa muhabbetinden de sıkıldım.

Stadımız en ihtiyaç hissettiğimiz anda bitecek, şampiyonluğa koşuyoruz, açılışı Bursa ile yapmayalım diye açmayacağız öylemi?
Söyle bana lütfen bu yaklaşım biçimi büyük takım'a yakışır mı?
Böyleyse bursa hedefine ulaşmış demektir, bu düşünce yapısının içinde karşı tarafı yüceltme var çünkü.
+1903 , hem bursayı önemsemiyoruz bursa kim deniyor hemde yok ismi tarihe geçmesinmis , geçerse geçsin arkadaş ha bursa ha antalya ha rize ne farkeder hepsi Anadolu takımı koyarsın 5 tane tarihe öyle gecer olur biter , insan kardeşinin evine gitse misafirliğe rahat edemiyor biz maç beğenmiyoruz olaya bak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı GörkemGörkem

fenerde gs de kapalı alt tribunde 8-9 hatta mersinde 11 parca varken bizde neden 6 parca mevcut bilgisi olan varmı ? Büyüklük olarakta bizimkiler kücük gözüktügü halde bu durum nasıl olabiliyor ?

Çevrimdışı TayfurU

bursa nın diğer anadolu takımlarından farkı yokki kim gelirse gelsin asıl siz böyle bir psikolojiye girerek kendiniz büyütüyorsunuz.

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı sabu

Merhaba, acaba kedi yolunun üzerindeki bölüme neden membran takılmadan diğer kısımlara takılmış?

Çevrimiçi murat

fenerde gs de kapalı alt tribunde 8-9 hatta mersinde 11 parca varken bizde neden 6 parca mevcut bilgisi olan varmı ? Büyüklük olarakta bizimkiler kücük gözüktügü halde bu durum nasıl olabiliyor ?
maksimum kapasite için minimum merdiven yolu yapılıyor.stadların saha ölçüleri birebir aynı.fb nin kale arkası biraz uzun.tv maç görüntüsüne göre değerlendirme yapmayınız.vodafon arenayı tv çekimlerinde daha büyük ve daha yüksek göreceksiniz.fotoraflar yanıltıcı oluyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

maksimum kapasite için minimum merdiven yolu yapılıyor.stadların saha ölçüleri birebir aynı.fb nin kale arkası biraz uzun.tv maç görüntüsüne göre değerlendirme yapmayınız.vodafon arenayı tv çekimlerinde daha büyük ve daha yüksek göreceksiniz.fotoraflar yanıltıcı oluyor.

Abim Dün stada girmiş murat abi fotoğraflar falan hikaye diyor , eğer iyi bi şekilde iç saha avantajımızı kullanırsak kimse çıkamaz diyor birde yanında fenerbahçeli arkadaşı vardı ben böyle bi stat ilk kez görüyorum efsane bişey olmuş demiş.

Çevrimdışı harund1k3

Fatih abi şimdi yazdı bana..

sali gunu cok zor. daha drenaj icin borularin ne kadari koyuldu o bile belli degil. sis'in ornek uygulamalarinda da bir kisimda drenaj devam ederken diger kisimda cim serilmesi gibi bir uygulama gormedim ben acikcasi. en az iki haftasi daha var ilk yesili gormemize. beli su olabilir; kenarlarda mesela tac cizgisinin bittigi yerden tribunlere kalan yerlere serilebilir. aklima baska bisey gelmiyor acikasi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fatih abi şimdi yazdı bana..

o zaman yaza birdaha rulo çimleri söküp ekip beklemeyeceğiz :)