Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813289 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Allahini seven su mir'e mesaj atsin hizli olsunlar su koltuk isleri martin ilk haftasina kadar bitsi  artik 2 haftalari var :@
mirden çok etnaya ve sise bakmak lazım mir ay sonuna kadar tüm koltukları koyacaktır sabitleme işi başlar ay başı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Lütfen konuları Başka Yerde Konuşalım Stat Başıgında Stat ile Alakalı Konuları Konuşalım...!

Çevrimdışı Sezer94

mirden çok etnaya ve sise bakmak lazım mir ay sonuna kadar tüm koltukları koyacaktır sabitleme işi başlar ay başı

Efe abi tahminin ne zaman biter yonunde membran ve zemin/cim calismalari

Ayrica aydinlatma isleri ve scoreboard noldu
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı can1903

Pazartesi günkü gelecek yeniinönüde koltuk ve membranda değişim göreceğiz gibi bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Efe abi tahminin ne zaman biter yonunde membran ve zemin/cim calismalari

Ayrica aydinlatma isleri ve scoreboard noldu
mebran çim koltuk 19 marta kadar bitecektir ama maç oynanacak durum oluşacak mı göreceğiz aslında top sis te şuan diğerleri bi şekilde yetiştirir çim ne durumda olacak  önümüzdeki 10 gün gelişmeler çok önem kazandı artık değişim ne boyutta olacak göreceğiz skorboart ve ışıklar için kablo çekme işleri var gördüğüm kadarıyla onlarıda ay başına doğru takmaya başlarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Pazartesi günkü gelecek yeniinönüde koltuk ve membranda değişim göreceğiz gibi bence
yarında mebran sererlerse kapalı orta bölümü geçecekler nerdeyse baya ilerlemiş olacak koltuklar bence en basiti onların ay sonuna kadar hepsi yerlerine konur ki bugün misafir tribün nerdeyse bitti numaralı alt ve eski açık dönüşlerde 1 haftada biter gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Lütfen konuları Başka Yerde Konuşalım Stat Başıgında Stat ile Alakalı Konuları Konuşalım...!
ok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı burakkk1903

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı 'TaNeR'

Koltuk aralarida biraz dar gibi.

O değil de sanki koltuklar alçak monte edilmiş gibi duruyorlar...

Oturduğun yere hiza ile dizler yukarıda kalmış gibi (resimde) ??
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı FARUK

Gün içinden paylaşıldı mı bilmiyorum

Çevrimdışı Emre Keşküş

Gün içinden paylaşıldı mı bilmiyorum

BEŞİKTAŞ JK bu yazı fontunun değişme ihtimali var mıdır? @FARUK

Çevrimdışı Anıl

Vodafone Arena nin 2017 S.l finaline aday olacagi haberleri dolasiyor ortalikta

Bu kapasite S.L finali icin yetersiz diye biliyorum ama Uefa finali olur cokda rahat kazaniriz..
"UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun yapmış olduğu açıklamaya göre Galler'in Cardiff şehrinde bulunan 74.500 kişilik Millennium Stadyumu Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacakken, İsviçre'de Solna'da bulunan 50 bin kişilik Friends Arena ise UEFA Avrupa Ligi finaline evsahipliği yapacak. 2017 yılı Süper Kupa finali ise Makedonya'da bulunan 33.460 kişilik National Arena Filip II of Macedonia stadyumunda oynanacak."

Çevrimiçi Necmi

en son bi foto gördm 10'du  :tabe:
bende on saydım ama öğleden sonraydı acaba bir tane daha konmuşmudur.
takıldık şu renkli olayına stadada bakamadık :akuma:

Çevrimdışı gokhanwww

İşte böyle insanlar yeni stadimizda olmaz inşallah..adam daha baştan inönüdeki hallerine dewam ediyo dakika 1 bile değil koltuğa ayakla basıyo..neyseki stada gelen taraftar profilimiz değişecek

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

BEŞİKTAŞ JK bu yazı fontunun değişme ihtimali var mıdır? @FARUK
Ihtimal elbette vardır ama ben fontun değişeceğini sanmıyorum belki harflerde düzenleme yapılır

Çevrimdışı kadir137

Son takılan membranlarda vodafone un v si felan olması gerekiyodu gibi geldi bana. Çatının bombeli olması da düşünülürse kusursuz bir görüntü olması için sonradan yazılıcak herhalde

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı POMA

Korkorkurtok sarhosum son durum nedim beyler

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

son durum bir renkli isci insaatan kovuldu :) birde serme cimden vazgecilip hibrit yapilicakmis diyenler
oldu burda kesinmidir bilmiyorum, hadi iyi geceler ben kactim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Süper süper :ok: :ok: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ONUR KOLCU fotograflar icin abine tesekkurler. Membrandan ses yok galiba
@ZEKI Abi acil gönderdi zaten izin istemişler hazırlıksız yakalanmış aniden bunları çekip göndermiş:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Membran saat 15:00 civarı 10. Takiliyormuş arkadaşlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

derbi öncesi silindi yöneticilerin çalışması bunlar önce haberlerde bir köstebek lafı çıkardılar şimdi Stadımızda köstebek çıkarıyolar bilinçli yapılıyo oyuna gelmeyelim , hakem hataları olsun , rakip takımların form düzeyine bakın nasıl artıyo bizim maçlarda . derbi öncesi halis muhlis .. bizim maça atanıyor fenerin eski topçusu açıklama yapıyor silindi şampiyon olsun diye gençlerbirliği maçı bu nedenle çok önemli dikkat edelim oyuna gelmeyelim
Kardeşim burda bu tip bir üslup kullanmıyoruz kimsenin kusuruyla bir Beşiktaş taraftarı
dalga geçmez  @recepss
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 04:23:38 Necmi ]

Çevrimdışı Bekrakn

vakkumlama sisteminin bir benzeri dompos arenada yapıldı sis de bir video gördüm felaket bir yağmur yağıyordu
tribünlerden bile şelele gibi su akıyordu sahaya bu bile maçın mükemmel bir sahada oynanmasına etki etmedi. Mesela ısıtma sistemi
çalıştırsan bile kara kısa sürede etki etmez ama bizde sürekli 365 gün toprak bir ısıda tutulacağı için orda kar tutmasına engel olacak
kısa süreli ani bastıran yoğun kar yağışlarında belki kısa süreli etkilenmeler olur ama ciddi bir durum yaşatmayacaktır bize SIS gerçekten
işini çok iyi bilen bir firma işin hibrit kısmındada bir numaralar röportajda her şeyi yazamadık. ama dessodan falan çok daha iyiler
bir kere makine parkı çok gelişmiş hibrit makineleri  çok gelişmiş lazer kontrollü bir makine yani metrekareye 2500 hibrit kökü
dikmeleri gerekiyorsa bu kadar dikiyor ne eksik ne fazla bununda avantajı operatör kontrollü bir makinede göz kararı yaptığın için bazı bölgeler sık bazı
bölgeler seyrek oluyor ve tam saha eşit stabilite sağlanamıyor ama sis makineleriyle hata payı yok kaldıki işin hibrit kısmı %5 bile önemli değil
altta muazam bir teknoloji uygulanıyor ve cidden çok pahalı o nedenle bundan sonra pek Türkiyede başka stadlarda bu uygulamayı göremeyiz
tahminim bir fener yaparsa yapabilir ingilteredeki hibrit sahaların iki katı fiyatta gibi düşünün

o zamanlarda da sis mi yapıyordu zeminini bilmiyorum abi ama donbas arenada euro 2012 fransa maçıydı yanlış hatırlamıyorsam, maç zeminde suyun birikmesinden değil yağmurun görüşü engellemesi ve yıldırım tehlikesinden dolayı bir saat kadar duraklamıştı :D bizde de vakumlama o şekilde olacaksa yağmurdan yağıştan korkumuz olmaz herhalde :claps:

yine birkaç sene önce bizim de yağmurdan dolayı ertelenen bir maçımız olmuştu, süper final maçlarından biriydi sanırım. düşününce ertelemesi tekrar maç yapması falan boşuna can sıkıntısı.

edit: ama ne yağmurdu o öyle gök gürlüyince tribünler daha bir coşuyor falan :D buralardaki on dakikalık yağmurda havuza dönen zeminler nere bu stadınki nere...

merak edenlere ilgili videolar:

[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 06:11:50 Bekrakn ]

Çevrimdışı ahmet türken

o zamanlarda da sis mi yapıyordu zeminini bilmiyorum abi ama donbas arenada euro 2012 fransa maçıydı yanlış hatırlamıyorsam, maç zeminde suyun birikmesinden değil yağmurun görüşü engellemesi ve yıldırım tehlikesinden dolayı bir saat kadar duraklamıştı :D bizde de vakumlama o şekilde olacaksa yağmurdan yağıştan korkumuz olmaz herhalde :claps:

yine birkaç sene önce bizim de yağmurdan dolayı ertelenen bir maçımız olmuştu, süper final maçlarından biriydi sanırım. düşününce ertelemesi tekrar maç yapması falan boşuna can sıkıntısı.

edit: ama ne yağmurdu o öyle gök gürlüyince tribünler daha bir coşuyor falan :D buralardaki on dakikalık yağmurda havuza dönen zeminler nere bu stadınki nere...

merak edenlere ilgili videolar:

evet ukrayna fransa maçıydı. UefA başkanı platini SİS i arayıp özel olarak tebrik ve teşekkür etmiş

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Sırıtarak ''bu stat bu sene de bitmez'' diyen birini o ortamda tutmak saçma olurdu...Sosyal medyayı kullandığına göre Miray'ın başına gelenleri de biliyordur...Ayrıca attığı resimlere göre stadın her bölümünden haberi olan birisinin bu stat bitmez demesi birçok insanın moralini bozacak bir söylem...