Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813231 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ZEKI

çatıdaki anten montajlarından
emekcilerimizin isi cok zor, Allah yardimcilari olsun.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Teşekkürler fotoğraflar için @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

Teşekkürler fotoğraflar için @Abdullah

Fotoğrafları ben çekmedim abi ama çeken arkadaşın adına teşekkürler diyeyim  :)

Çevrimdışı tugozcan

Bu arada simdi bana kizacaksiniz ama bursa stadindaki bursa yazisindaki A harfi fena degildi sanki? Bizimki de oyle olamaz mi?

Ben gerci bu halini de cok begendim de begenmeyenler icin diyorum :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone Arena nin 2017 S.l finaline aday olacagi haberleri dolasiyor ortalikta

Bu kapasite S.L finali icin yetersiz diye biliyorum ama Uefa finali olur cokda rahat kazaniriz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı raichu

Vodafone Arena nin 2017 S.l finaline aday olacagi haberleri dolasiyor ortalikta

Bu kapasite S.L finali icin yetersiz diye biliyorum ama Uefa finali olur cokda rahat kazaniriz..
olsa efsane olurdu da kapasite kurtarmıyor  :bandit:

Çevrimdışı cadavra

bir şey soracağım zemin serme de olsa hibrit de olsa drenaj sistemi aynı mı oluyor ?
Drenaj sabit o deismiycek drenajla beraber 70 gundu serme olunca 45 gune indi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 23:22:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Uefa kupası alabiliyoruz ancak Şampiyonlar ligi finali alamıyoruz kapasiteye takılıyor maalesef.

Tek ihtimal var. Kale arkasında koltukların kaldırılmasına izin vermesi Uefa'nın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaşlar hepiniz diğer tribünlerdeki yazılara takıldınız ama kimsenin eski açık alt tribündeki yazıdan bahsettiğini görmedim... Eski açık tribünündeki Denizbank yazısı bildiğiniz ucube olmuş ...Bu yazıyı düzeltmeyi düşünüyorlar umarım. Ben Denizbank ın yerinde olsam sponsorluktan çekilirim :)

Çevrimdışı dj_dellyy

+70k kaç tane stat var ki ?

2017 - CL finali 74,500 kapasite Millennium stadyumu
2016 - 80,000 kapasite Giuseppe Meazza Stadyumu
2015- 74,475 kapasite Berlin Olimpiyat Stadyumu

Çevrimdışı mygoynuk

Şimdi bir ara çatı elektrik üretecek deniliyordu, bu güneş panelleri çatının uç kısmına mı yerleştirilecek ve ne zaman yerleştirilecek?

Çevrimdışı Ersinn

Giriş kapıları eğer rahatsız ediyorsa şöyle sade siyah beyaz yada pankart ile kapatabiliriz. Köşelerdeki yarıkları da kesinlikle pankartlarla kapatmalıyız. Bursa stadında reklam ile kapatmışlar heralde tam seçemedim.

Çevrimdışı Sezer94

Bunu vodafone arena calisani yazmis arkadaslar
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Hamza

Arkadaşlar hepiniz diğer tribünlerdeki yazılara takıldınız ama kimsenin eski açık alt tribündeki yazıdan bahsettiğini görmedim... Eski açık tribünündeki Denizbank yazısı bildiğiniz ucube olmuş ...Bu yazıyı düzeltmeyi düşünüyorlar umarım. Ben Denizbank ın yerinde olsam sponsorluktan çekilirim :)
Benim düşüncem oraları koltukları sabitleme aşamasına geçtikten sonra duzeltirler. Şu anda zaman kaybetmemek için ugrasmiyorlardir.

Soruldu mu bilmiyorum ama bu korkuluklar otururken sahayı görmeye engel olabilir mi , gerçi aramızda oturarak izleyen var mı pek bilmiyorum  :biggrinking:

Çevrimiçi murat

Soruldu mu bilmiyorum ama bu korkuluklar otururken sahayı görmeye engel olabilir mi , gerçi aramızda oturarak izleyen var mı pek bilmiyorum  :biggrinking:
Tribüne çıkıp test ednler hiç bir görüş problemi olmadığını birçok kere söyledi.görüş problemi değilde görüntü problemi var.siyah koltuklara siyah korkuluk olsaydı   :akuma::akuma:

Çevrimdışı sallapati

Membran kac oldu beyler bilen var mi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Membran kac oldu beyler bilen var mi?

yok 10 olduğunu tahmin ediyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Tribüne çıkıp test ednler hiç bir görüş problemi olmadığını birçok kere söyledi.görüş problemi değilde görüntü problemi var.siyah koltuklara siyah korkuluk olsaydı   :akuma::akuma:
Teşekkürler abi , belki boyarlar ilerde  :tabe:
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 00:32:23 Ömer ]

Çevrimdışı sallapati

yok 10 olduğunu tahmin ediyoruz
Eyvallah... Kufeki ve zemin de iyi gidiyor... Membrana bir ekip daha sart gibi...

Çevrimdışı Efe

Eyvallah... Kufeki ve zemin de iyi gidiyor... Membrana bir ekip daha sart gibi...

mebrana kesin 2.ekip gelecektir biraz da malzemelerin tam gelmesi bekleniyor olabilir ay sonuna doğru 2.ekipte iş başı yapar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Saat 16 gibi çekilmiş kedi yolu üzeri 8. Membran olduğuna göre toplamda 10 a ulaşmışız

Çevrimdışı Efe

Saat 16 gibi çekilmiş kedi yolu üzeri 8. Membran olduğuna göre toplamda 10 a ulaşmışız
2 mebranı sermişler 2 tanede ağ sermişler yanlış görmüyorsam bu demek yarın 2 tane daha mebran serebilirler buda 2 kat hız demek :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Allahini seven su mir'e mesaj atsin hizli olsunlar su koltuk isleri martin ilk haftasina kadar bitsi  artik 2 haftalari var :@
Her zaman her yerde en büyük kartal.