Foruma biraz geç baktım neler olmuş böyle 
Arkadaşlar bakın size güzel bir örnek vereyim;
5 yıldır Turkcell genel merkezinde çalışıyorum. Bu zamana kadar bir çok kez formamla işe gittim ama Vodafone forması ile daha bir kere bile gitmedim. Gitsem ne olur? Hiçbir şey ama ben yine de etik olarak gitmeyi doğru bulmuyorum. Ekmeğini yediğim firmaya rakip bir firmanın isminin yazılı olduğu bir kıyafet ile gidilmez.
Bu olay da bunun benzeri olmuş.
Sen yine özveri ile çalış, kazandığın paranın hakkını ver ama böyle bir söz söyleme, senin için eğlence bile olsa yüzlerce binlerce kişi bu stadın bir an önce yetişmesi için var gücü ile çalışıyor. Sen böyle dersen domino taşı etkisi ile onlara da sıçrar bu. "Nasıl olsa yetişmez" der ve herkesin performansı düşer.
Ben gönderilmesini bir mecburiyet olarak görüyorum çünkü gönderilmemesi durumunda daha ağır bir tepki ile karşılaşırlardı.
Ayrıca burada "forum bitmiş", "alın ne yaptınız" diyenler de azıcık sosyal medyaya baksınlar, internet bu forumdan ibaret değil, binlerce kişi tepki göterdi internette.

Yahu ekmegiyle oynadilar lafina deli oluyorum
Adam ASEN şirketinin işçisi ve Rodavan beyinde dedigi gibi STADdaki işine son verildi yani Arkadas Calistigi sirketin baska bir santiyeisnde çalısacak
Staddan atilmasi ise son derece doğru bir karar , Sen binlerce insanin 1 dakika bile iceri girebilmek icin Kapidaki gorevlilere saatlerce yalvaran , O stada gozu gibi bakan , Evinden cok orayi takip eden insanlar varken sen orada çalışıyorsun ve yaptigin bu insanlara Saygısızlıktir terbiyesizliktir
Boyle adamları degil stadda calistirmak stadin onunden bile gecirmeyeceksin NOKTA !