Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813113 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada söylemeden edemeyeceğim Rahmetli Süleyman Seba olsaydı bu adamı işten çıkarırmıydı diyen arkadaşlar var.Rahmetli bir çek davasına Beşiktaş'ı küçük düşürdüğü için Tarihimizin sayılı oyuncularından Feyyaz Uçar'ı tek kalemde silmiştir.eğerki Rahmetli şuan olsaydı bu işcinin yaptığı paylaşımda en ufak bir art niyet görseydi onu bir daha o kapıdan içeri sokturtmazdı
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim iki çocuğum var ama fb stadında çalışssam ne resim paylasırım nede yorum yaparım. Çünkü bu sosual medya tehlikeli işimden olurum diye düşünürüm.
Düşünmeyip bide sen yürü fb bu stad bitmez bu sene diye msj atarsan böyle kapının önüne koyarlar.
Aynen oyle cok Net !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı cursedofdragon

Eminim her nokta en az bir kez daha kontrol edilecektir, mükemmeli yakalamaya çalışıyorlar geçen paylaşılan resimlerden sonra bundan en ufak kuşkum yok.

Onur'un paylaştığı resimde benim de küçük bir detay gözüme çaprtı (evet, derdimi "seveyim"), arka plandaki arkadaş ayaklarını ön koltuğun sırt bölümüne dayamış ve pek rahatsız olmuş gibi de durmuyor, aksine rahataına düşkün izlenimi uyandırdı. Umarım koltuklar fazla yıpranmaz.

adam koltuğa basmış ayağı ile.

Çevrimdışı Oktay

82 cm sence darmı :D
abi sana göre normalde adamın boyu 2.10 cm kilosu 130 sa dar  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 18:45:56 Oktay ]

Çevrimdışı burakkk1903

Koltuk aralarida biraz dar gibi.
dar değilde oturan arkadaşın boyu uzun bacaklar leylek gibi  :D :D :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı ZEKI

@ONUR KOLCU fotograflar icin abine tesekkurler. Membrandan ses yok galiba

Çevrimiçi Kartal Ç

adam koltuğa basmış ayağı ile.

Böyle çok kavga çıkar 2. katlarda. Oturan kişinin kafası bi arka sıradakinin ayak hizasında tam.
İstemli yada istemsiz o ayak o kafaya vuracak illa ki. Gerçi insanımız sinemada bile öndeki koltuğa ayağıyla basıyor orası ayrı.
Mevzu biraz da tasarımla değil medeni olmakla alakalı.

Çevrimdışı asi_kartal

Cogu stadyumda mesela bu ( fener ve gs nin kilerde öyle ) kapalı alt tribunde mesela 9-10 parca varken bizde neden 6 parca mevcut ? Büyüklük olarakta aynı olmasına ragmen.

Bunu bende merak ediyorum nedeni nedir. Sukru saracogludan buyuk deniliyordu ama onlarda bolme daha cok.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Karabay

şimdi son karar hibrit mi? serme çimden vazmı geçildi?

Foruma biraz geç baktım neler olmuş böyle :)

Arkadaşlar bakın size güzel bir örnek vereyim;

5 yıldır Turkcell genel merkezinde çalışıyorum. Bu zamana kadar bir çok kez formamla işe gittim ama Vodafone forması ile daha bir kere bile gitmedim. Gitsem ne olur? Hiçbir şey ama ben yine de etik olarak gitmeyi doğru bulmuyorum. Ekmeğini yediğim firmaya rakip bir firmanın isminin yazılı olduğu bir kıyafet ile gidilmez. 

Bu olay da bunun benzeri olmuş.

Sen yine özveri ile çalış, kazandığın paranın hakkını ver ama böyle bir söz söyleme, senin için eğlence bile olsa yüzlerce binlerce kişi bu stadın bir an önce yetişmesi için var gücü ile çalışıyor. Sen böyle dersen domino taşı etkisi ile onlara da sıçrar bu. "Nasıl olsa yetişmez" der ve herkesin performansı düşer.

Ben gönderilmesini bir mecburiyet olarak görüyorum çünkü gönderilmemesi durumunda daha ağır bir tepki ile karşılaşırlardı.

Ayrıca burada "forum bitmiş", "alın ne yaptınız" diyenler de azıcık sosyal medyaya baksınlar, internet bu forumdan ibaret değil, binlerce kişi tepki göterdi internette.
:claps: :claps:

Yahu ekmegiyle oynadilar lafina deli oluyorum

Adam ASEN şirketinin işçisi ve Rodavan beyinde dedigi gibi STADdaki işine son verildi yani Arkadas Calistigi sirketin baska bir santiyeisnde çalısacak

Staddan atilmasi ise son derece doğru bir karar , Sen binlerce insanin 1 dakika bile iceri girebilmek icin Kapidaki gorevlilere saatlerce yalvaran , O stada gozu gibi bakan , Evinden cok orayi takip eden insanlar varken sen orada çalışıyorsun ve yaptigin bu insanlara Saygısızlıktir terbiyesizliktir

Boyle adamları degil stadda calistirmak stadin onunden bile gecirmeyeceksin NOKTA !

şimdi son karar hibrit mi? serme çimden vazmı geçildi?
Hibrit olacak çim! 19 martta açılış çok zor artik!

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aşığımsana

[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 19:25:18 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

:claps: :claps:

Yahu ekmegiyle oynadilar lafina deli oluyorum

Adam ASEN şirketinin işçisi ve Rodavan beyinde dedigi gibi STADdaki işine son verildi yani Arkadas Calistigi sirketin baska bir santiyeisnde çalısacak

Staddan atilmasi ise son derece doğru bir karar , Sen binlerce insanin 1 dakika bile iceri girebilmek icin Kapidaki gorevlilere saatlerce yalvaran , O stada gozu gibi bakan , Evinden cok orayi takip eden insanlar varken sen orada çalışıyorsun ve yaptigin bu insanlara Saygısızlıktir terbiyesizliktir

Boyle adamları degil stadda calistirmak stadin onunden bile gecirmeyeceksin NOKTA !
bir konu kapanmaya yüz tuttuğunda neden gelip alevlendiriyorsun :alala:
yeter bence artık biz stadımıza bakalım neler yapılmış

Çevrimiçi Necmi

Bunu bende merak ediyorum nedeni nedir. Sukru saracogludan buyuk deniliyordu ama onlarda bolme daha cok.
onların en büyük bölmesinde 25 koltuk var bizde 50 koltuklu bölmeler var soru sormadan önce saysanız
sizde göreceksiniz

bir konu kapanmaya yüz tuttuğunda neden gelip alevlendiriyorsun :alala:
yeter bence artık biz stadımıza bakalım neler yapılmış
Geriden okuyarak geliyorum onun icin :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Nerden aldın bu bilgiyi?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Orhan

K.bakmayın bugun dısarda oldugum için pek forumu takip edemedim.Nasıl hibrit olacak yine mi vazgeçildi sermeden?

Çevrimdışı kivanc

Söylendi mi bilmiyorum kusuruma bakmayın serme çimden vaz mı geçtiler acaba

Çevrimdışı can1903

Yeni İnönüye fotoraf rica ettim Pazartesi atıcaz dediler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı eypseker

Fatih Dogan: Vodafone Arena'da serpme çim yapılım üzerine hibrit çim ekmesi yapılacak..

Çevrimdışı ddc1979

Çıkarılan arkadaş için ne duygu kastınız be... Sanarsınız ki 10 yıllık kontratı vardı bizde. Zaten bikaç aya işi bitince ayrılacaktı ...
Ekmek yediğin yer, stad bu sezon açılacak diye şekilden şekle girerken sen seneye açılacak diye mesaj atamazsın bu kadar net ...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...