Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813274 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı İhsan

kaç membtan oıldugunu bılen goren varmı bugun bılgı akısı yavas oldu fotoda gelmedıgı ıcın

@serti67 saat 1 gibi on membran dı. iki kırmızı file hazırlanmıştı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ikarus

Bir isletme sahibi oldugunuzu ve calisaninizin sosyal mecrada sizin isletmenizi yerdigini, rakibinizi ovdugunu hayal edin...

Ne yapardiniz?

Kovardım. Ancak o işletme Beşiktaş olunca işler farklı olur. Kulubün adı halkın takımı, emek, şeref kelimelerinin karşılığı olunca böyle bir olayla gündeme gelmesi biraz ironik olmuş. Sorun burda kimin haklı olup olmadığı değil cezanın ağırlığı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hayırlı olsun efendiler bu adami attirdiniz isten vicdanınız sizlamaz uumarım.
Hani yazmis ya SANLI FENERBAHCEM diye

Sanli Fenerbahcesi is verir ona simdi

Insan once ekmek yedigi yere saygi gösterecek herseyin bir bedeli var.

Stad bu senede bitmez diyip dalga gecer gibi bide gulucuk koyup sonuna da Sampiyon sanli fenerbahcem dersen olacagi budur !

Ihanetin nedeni olmaz , er yada gec bedeli olur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı idil

Önemli bir konu bence.. Bizim stada takılacak dijital panolar hakkında bilgisi olan var mı? Bu konuya dikkat edilir umarım

https://twitter.com/stadyumlarnet/status/701066281424986113
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

hakıkaten zemınımız turkiyede deil dunyada ılk 5 e girecek zemin. hakıkaten 4 4 luk bı stad oluyor. sadece bıze deıl tum rakıpleride heycanlandırıp korkutacak bı stad oluyor.Drenaj sıstemı gorunce sok olmustum zaten.
ilk beşe giriyorda bir konuyu belirteyim ilk beşin birinci sırasında olacak
gerçekten eşi yok şu an yapılan zeminin benzerleri var ama hepsinde eksik bir şeyler var
bizde olması gereken her şey zeminde oluyor @cadavra

Çevrimdışı kartalpençesi

Stad yapılırken herkes emek ve fedakarlık yaptı bazı işçilerimiz CAN VERDİ. çalışan herkes saygılı olacak.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı cadavra

Önemli bir konu bence.. Bizim stada takılacak dijital panolar hakkında bilgisi olan var mı? Bu konuya dikkat edilir umarım

https://twitter.com/stadyumlarnet/status/701066281424986113
Bursanın stadi ovaldi ama tff stadin giris cikisini kapattigi gerekcesiyle acil durum icin oval kismi iptal ettirmisti yani sen ne kadar oldu bitti desende tff nin izin durumu var.Stadi medela 18 martta ucu ucuna bitirelim tff den gorevlilerin gelmesini bekliycez geldikten sonra onlar liste cikaracak oynanabilir derlerse sıkıntı yok oynanamaz derlerse bi liste cikarip vericekler o listede de onlarin istedigi ekdiklikleri giderip tekrar cagirmamizi isteyecekler bide onu bekleyecez o liste tamamlanana kadar bole gidicek isler.tabi temennimiz o listeyi hic gormeden acabilirsiniz demeleri.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

ilk beşe giriyorda bir konuyu belirteyim ilk beşin birinci sırasında olacak
gerçekten eşi yok şu an yapılan zeminin benzerleri var ama hepsinde eksik bir şeyler var
bizde olması gereken her şey zeminde oluyor @cadavra
Aynen necmi abi ne catinin kaldirilisi ne mebran beni zemini gordugum kadar etkilememisti bi kere indikleri derinlik bu kazdilar ya seritten o normal bi derinlik deil baya girmisler iceri borularin enine büyüklüğü hacmi yani cok buyuk diorum sivasin stadi su an oynadigi herkes bayilir cunku bi drenaj yapmislardi guzeldide -30 geceleri don oluo ama zemin iyi durumda o yapilirkende bole deildi bu başka bi sey bayildim yani simdi okuyan arkadaşlar abartio diebilirler ama bittiginde hele bide deli gibi yagmurum indigi gunde mac yaparsak arkadaşlar o zaman anlayacak.

Çevrimdışı xenos

Stad bitimine yakin umarim herşey tekrar elden gecer bugün stadin oralardaydim bazi kufeki taşları uç kisimlari kırılmış,baZıları kirli pas akmış gibi ve ayni şekilde prekast altlari boyanmisti onlarinda bazilari kirlenmiş tepeden pas akmis.

Eminim her nokta en az bir kez daha kontrol edilecektir, mükemmeli yakalamaya çalışıyorlar geçen paylaşılan resimlerden sonra bundan en ufak kuşkum yok.

Onur'un paylaştığı resimde benim de küçük bir detay gözüme çaprtı (evet, derdimi "seveyim"), arka plandaki arkadaş ayaklarını ön koltuğun sırt bölümüne dayamış ve pek rahatsız olmuş gibi de durmuyor, aksine rahataına düşkün izlenimi uyandırdı. Umarım koltuklar fazla yıpranmaz.

Çevrimdışı TTurk

Hani yazmis ya SANLI FENERBAHCEM diye

Sanli Fenerbahcesi is verir ona simdi

Insan once ekmek yedigi yere saygi gösterecek herseyin bir bedeli var.

Stad bu senede bitmez diyip dalga gecer gibi bide gulucuk koyup sonuna da Sampiyon sanli fenerbahcem dersen olacagi budur !

Ihanetin nedeni olmaz , er yada gec bedeli olur..

Kimse kimseyi durduk yere isinden gucunden etmedi. Stadda dunya kadar adam calisiyor. Hepsi de Besiktasli mi? Fenerlisi de var, Bursalisi da. Emegini adam gibi ortaya koyup adam gibi alinterini akitana kimsenin bir lafi yok. Miray olayinin daha sicagi sogumamis iken kor gozun kor parmagina sokar gibi Besiktas'in oldugu yerde kimse arinin yuvasina comak sokmayacak. Bunun Besiktaslilik durusu ile alakasi yok. Sen benim bi yanagima tokat at ben obur yanagimi doneyim sana ! Yok oyle yagma...

Çevrimdışı Ozzy03

İyi yapmışlar kovucaksın tabı ne işsiz gezen ınsanlar var...
Ekmek yedıgın yere saygılı olucaksın ihanet etmıceksın....

Çevrimdışı Efe

mebran 10 olmuşmu kotuk misafir tarafi takilmis imdi yurek burkulur :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ozzy03

Orada çalışan HERKES saygılı olacaktır..Olmazsa Gidersin O Kadar NET!

Çevrimdışı aziz1903

Çevrimdışı Turco

San Mames bencede Dunyanin en iyisi tam bir futbol mabedi

Koltuk diziliminden en ince ayrıntılarına kadar bir stadyumda hic mi kusur olmaz ??

Ondan sonra da Vodafone arena gelir benim için.

Gerçekten harika bir stadyum. Resmen kusursuz.

http://images.performgroup.com/di/library/goal_es/7f/59/san-mames_1gavri7ts533g1xhm52re6qs9c.jpg?t=-1483386069

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Rıdvan Akar'ın haberi veriş tarzı çok manipülatif 2.sınıf ve kışkırtıcı.. Stad yönetimi filan falan...
Stad yönetimi taşeron firma ile görüşüp ilgili emekçinin başka bir şantiyeye kaydırılmasını istemiştir diyip olayı duyursa on numara olurmuş. iNTİKAMI alınmıştır gibi olmuş..Bu mevzu en az  Futbolcu Yalçın'a yapılan kadar ayıp olmuş.. Yakışmamış Şeref Bey'in takımına....

Çevrimdışı kartalpençesi

Daha borular döşenmeden çim serimi nasıl yapılıyor? daha ısıtma+soğutma+kum var https://twitter.com/fatihdogan_38/status/700969033047351296
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı heart

Farkındamısınız ?
Sona doğru yaklaşıldığını anlamaya başladılar bütün sarışınlar konuşmaya başladı.
Yazık gerçekten çamur at tutmazda izi kalır.
İstedikleri kadar konuşsunlar bu stadyum bu sene bi-ti-yor..
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

stad 19.03 te hazir cim mebran falan bitecek acip acmamak yonetimin elinde aciklama yapacaklar heralde 27 şubatta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Aynen necmi abi ne catinin kaldirilisi ne mebran beni zemini gordugum kadar etkilememisti bi kere indikleri derinlik bu kazdilar ya seritten o normal bi derinlik deil baya girmisler iceri borularin enine büyüklüğü hacmi yani cok buyuk diorum sivasin stadi su an oynadigi herkes bayilir cunku bi drenaj yapmislardi guzeldide -30 geceleri don oluo ama zemin iyi durumda o yapilirkende bole deildi bu başka bi sey bayildim yani simdi okuyan arkadaşlar abartio diebilirler ama bittiginde hele bide deli gibi yagmurum indigi gunde mac yaparsak arkadaşlar o zaman anlayacak.

vakkumlama sisteminin bir benzeri dompos arenada yapıldı sis de bir video gördüm felaket bir yağmur yağıyordu
tribünlerden bile şelele gibi su akıyordu sahaya bu bile maçın mükemmel bir sahada oynanmasına etki etmedi. Mesela ısıtma sistemi
çalıştırsan bile kara kısa sürede etki etmez ama bizde sürekli 365 gün toprak bir ısıda tutulacağı için orda kar tutmasına engel olacak
kısa süreli ani bastıran yoğun kar yağışlarında belki kısa süreli etkilenmeler olur ama ciddi bir durum yaşatmayacaktır bize SIS gerçekten
işini çok iyi bilen bir firma işin hibrit kısmındada bir numaralar röportajda her şeyi yazamadık. ama dessodan falan çok daha iyiler
bir kere makine parkı çok gelişmiş hibrit makineleri  çok gelişmiş lazer kontrollü bir makine yani metrekareye 2500 hibrit kökü
dikmeleri gerekiyorsa bu kadar dikiyor ne eksik ne fazla bununda avantajı operatör kontrollü bir makinede göz kararı yaptığın için bazı bölgeler sık bazı
bölgeler seyrek oluyor ve tam saha eşit stabilite sağlanamıyor ama sis makineleriyle hata payı yok kaldıki işin hibrit kısmı %5 bile önemli değil
altta muazam bir teknoloji uygulanıyor ve cidden çok pahalı o nedenle bundan sonra pek Türkiyede başka stadlarda bu uygulamayı göremeyiz
tahminim bir fener yaparsa yapabilir ingilteredeki hibrit sahaların iki katı fiyatta gibi düşünün

Çevrimdışı Hakan Gülcan

İşçinin yaptığının doğru-yanlışlığı bir tarafa, işine son verilip-verilmemesi bir yana, acımasızca eleştirmek("iyi oldu" vb.) bence biz Beşiktaş sevdalılarına yakışmıyor. İşten çıkmak, çıkarılmak, bunlar basit, kolay olaylar değil diye düşünüyorum. Bu tip şeylerde bence konuşurken daha dikkatli olmalıyız. (İşçinin farklı bir şantiyeye geçtiğine inanıyorum bu arada.) Düşüncelerim "iyi oldu" gibisinden düşünenler içindi. Umarım onlar böyle işine veda etme acısını tatmazlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Hibrit çim yapmaya karar verdiklerini duydugum andan itibaren stadın 30 Nisan dan önce acilacagina inancim kalmadı! Başkan da çıkıp aciklasin artık erken açılış ihtimaline umut baglamayalim, hepimizi gerdi ister istemez :)

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eminim her nokta en az bir kez daha kontrol edilecektir, mükemmeli yakalamaya çalışıyorlar geçen paylaşılan resimlerden sonra bundan en ufak kuşkum yok.

Onur'un paylaştığı resimde benim de küçük bir detay gözüme çaprtı (evet, derdimi "seveyim"), arka plandaki arkadaş ayaklarını ön koltuğun sırt bölümüne dayamış ve pek rahatsız olmuş gibi de durmuyor, aksine rahataına düşkün izlenimi uyandırdı. Umarım koltuklar fazla yıpranmaz.

Koltuk aralarida biraz dar gibi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet haklısınız arkadaşın yaptığı ekmek yediği yere ihanet etmek değil, yediği kaba pislemektir.

Hepiniz iş hayatında bulundunuz az çok biliyorsunuz bu işleri. Örnek vermek gerekecek olursak.

BMW'de çalışıyorsunuz işinizi çok iyi yapıyorsunuz. Sağda solda Haydi Mercedes bu sene sizin seneniz satışlarınız daha fazla olacak bunlar bu işi beceremeyecek !!

diye açıklama yaparsanız işinize son verileceğini bilirsiniz. Profesyonellik budur. Ekmek yemek için ilk önce ekmeğe saygı göstermek gerekir.

Arkadaş için üzüldüm ama yaptığı yanlışın cezasını çekti. Bundan sonraki iş hayatında başarılar dileriz abartmaya gerek yok.
İmza :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık