Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806636 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Burası vodafone arena stadının başlığı. Ben de bu stadın başlığında, beğendiğim ve beğenmediğim yönleri söyledim. Diğer statlarla da kıyas yaptım. 50 sayfa Juventus'un, Dortmund'un stadıyla yapılan karşılaştırma bulurum. Benim söylediğimde yanlış olan neyi gördün de bana burayı kirlettiğimi söylüyosun. Yeni gelen üyelerinize böyle mi davranıyosunuz? Beğenmediğimiz şeyleri söylemeyelim mi? Üye mi olduk koyun mu orayı anlamadım? Ayrıca beğenmediği şeyleri söyleyen yüzlerce kişi var burada.
Beğenmediği yeri söyleyen kimseye bir şey dediğimiz yok
sadece burda bursa hayranlığı yapma Beşiktaş forumunda olduğunu unutma
Beğenmediğini söylemek başka bir şey Taraftarı tiksindirecek mukayese yapmak
başka bir şey Bak dediğin gibi beğenmediğini söyleyen yüzlerce kişi var ama hiç birinede
kimse bir şey demiyor ama sana söylendiğine göre otur düşün yanlışını  @Kai Hiwatari
Bursa stadına hayranlık duyabilirsin burda bile stadyumlar başlığı var gider orda yazarsın
burda kimsenin miğdesi kaldırmaz böyle bir mukayeseyi Bizim yeni gelen üyelerimiz
Beşiktaşlıysa zaten Beşiktaş forumunda nasıl davranması gerektiğini bilir.

Çevrimdışı Sezer94

İyi akşamlar. Stat bir an önce açılsa da gitsek artık. Çok sıkıldık, çok bekledik. Ama aklımı kurcalayan bazı şeyler var. Tribünleri hiç beğenmedim. Tabii ki bu benim kişisel görüşüm, katılırsınız katılmazsınız orası ayrı. Bursanın kertenkele arenasının tribünleri bence Türkiye'nin en iyi tribünleri. Özellikle kale arkalarındaki dümdüz görüntü harika. Bizim statta beğendiğim tek yer yeni açık tribünü. Onun da bir kısmı deplasman seyircilerine verilecekmiş. Kapalı ve numaralı tribünleri beğenmiyorum. Alt tribün idare eder ama üst tribünler çok kötü. Oldukça küçük, görüntü anlamında hiç hoş olmayacak stat dolduğunda da. Eski açık tribününe zaten bişey demiyorum. Üst tribün rezalet. İnanılmaz dar. Madem böyle olacaktı, biz de spor toto tribününü dümdüz yapabilirdik. Dortmund kale arkası gibi.

Hiçbir şeyden memnun olmayan biri gibi konuşmuş olabilirim, onun için özür dilerim öncelikle. Beni yanlış anlamayın. Sadece hissettiklerimi söyledim. Tabii ki stadımız Türkiye'nin en modern stadı. En iyi sahasına sahip ve hatta dünyanın en güzel yerine sahip. Ama tribün konusunda maalesef sınıfta kaldık bence. Dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın, kişisel fikrim...

Oncelikle hic sıkılmadık aksine her gelisen ve ilerleyen insaat olaylarinda muhabbet ederek zaman gecirdik

Ayrica bu forum senin gibi trolleri cok gordu...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Beşiktaşlılığımı sorgulayabilecek bi insan değilsin. Yeryüzünde öyle bi insan da yok. Hiçbirimizin Beşiktaşlılığını sorgulayacak adam yok hatta. Önceki mesajlarımı okusaydın bursanın stadına Kertenkele Arena dediğimi görürdün. Bursa hayranlığı falan yapmıyorum. İlk mesajımda da bunların yanlış anlaşılmamasını söyledim ve baştan özrümü diledim. Ama yine yanlış anladınız. Dediğim tek şey stadımızın tribünleri ve loca şekli bursanınki gibi olamaz mıydı. Biri çıkmış ben bursanın çatısını beğenmiyorum diyo, diğeri bursaya hayranlık duyuyosun diyo. Ne alaka? Tribün anlamında çok güzel dedim. Kale arkalarının hoş durduğunu söyledim. "Bursanın stadı bizimkinden güzel bu ne biçim stat lan." mı dedim? Konum olarak dünyanın en güzel stadı, modern anlamda da Türkiye'nin en iyi stadı olduğunu söyledim. Ama koltuk dizaynını, yazı fontlarını, tribün şeklini -yeni açık hariç- beğenmediğimi söyledim. Bunu söylediğim için ne kimseye hesap veririm ne de Beşiktaşlılığımı sorgulatırım.

sen bence biraz daha bekle stat bitince yorum yap, burda zamaninda o kadar cok kisi yapilan isleri begenmemisti illaki birileri bir takim seyleri begenmiyorlar yanliz zaman ilerledikce
o begenmedikleri birden bire hoslarina gitmeye basliyor ve söylediklerini geri aliyorlar, mesala tribün dizayni ilk basta cok karsi cikanlar oldu ama su an bitimine az kala daha önceki
düsüncelerini degistirebiliyorlar ve begeniyorlar onun icin sende az biraz daha sabir et stat gercekten güzel oluyor bir bitsin sende eminimki cok begeneceksin  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 03:33:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar son günlerde gelen iyi haberlerle çok sıkı takip yapmadık ancak abartı olmaya başladı.

Lütfen futbol ile ilgili her türlü konuyu futbol kısmına yazalım. Hem o konuların da canlı kalması için, hem stat ile ilgili bilgileri ile takip etmenin daha kolay olması için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Affedersiniz ama adam sırf stadın bir yerini beğenmedi, şunun gibi olsa daha iyi olurdu dedi diye adamın ne trollüğü, ne bursa hayranlığı kaldı. Resmen hain ilan ettiniz, sakin olun biraz.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Ben katılmıyorum, tek tribün ama hiç de güzel değil. Hatta arkadaşın- abinin bizim stadı çıplak gözle görmediğini düşünüyorum. Ama aynı zamanda düşüncesine saygı duyuyorum kendi düşüncesidir ve Bursalı veya troll olduğunu düşünmüyorum. Ayıp ediyorsunuz bazen.

Çevrimdışı auysal4

Bir Bursa'li olarak Bursasporun'un stadinin begendigim yanlari vardir ama bizim stad inanin bazan ruyama giriyor. Bu kadar sert olmayin. Rakibin bir futbolcusunu , formasini , rengini , baskanini nebiliyim taraftar grubunu begenebilirz ovguyle soz ettigimiz olabilir. Aylardir yazmamistim. Ilk kez yazma ihtiyaci duydum.Biraz sakin olmak lazim. Herkese saygilar..

Çevrimiçi Necmi

Affedersiniz ama adam sırf stadın bir yerini beğenmedi, şunun gibi olsa daha iyi olurdu dedi diye adamın ne trollüğü, ne bursa hayranlığı kaldı. Resmen hain ilan ettiniz, sakin olun biraz.
oldukça sakiniz @Ogün
burda bu güne kadar bir Beşiktaşlıya rastladınmı bursa ile ilgili herhangi bir şeyi öven
ve bizimle mukayese eden bir Beşiktaşlı bu şekilde konuşmaz konuşuyorsa bilki trollük yapıyordur.
 yoksa burda her gün stadın bir yerleri eleştiriliyor. ama bunda iyi niyet yokki tepeden tırnağa stadı kötüledi tamam
onada eyvallah ama yanlış stadla mukayese ediyor orda haddini bilecek hani tek kat tribün seviyorsan git dortmuntun stadıyla
mukayese et burda Bursa dediğin an hakarettir bu. Bir Beşiktaşlı konumunu bilir ve kendini kiminle mukayese edeceğininde
bilincindedir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 03:55:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Dostum ben kendim Bursalıyım Baba kökeninden. Babam da Bursalıdır, Yarı Bursasporludur üstüne ki ben de severim Bursa'yı.

Ama burası Beşiktaş forumu. Özellikle yeni gelen üyelerin birçoğu başta bunun farkına varamıyor. İnternette çoğu site -ki içinde Beşiktaş forumu/sitesi de mevcut- küfür ve hakaretle hatta trollükle besleniyor ancak burası farklı.

Kurallarımızı oturtmadan önce daha esnektik ancak artık burası Türkiye'nin en büyük Beşiktaş ve taraftar forumu. Çok fazla takipçisi var medyadan söylenenler ertesi gün haber oluyor. Bazen direk kopyalandığı oluyor. O yüzden herkes eleştirecekse de övecekse de cümlelerini doğru seçmesi gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bir Bursa'li olarak Bursasporun'un stadinin begendigim yanlari vardir ama bizim stad inanin bazan ruyama giriyor. Bu kadar sert olmayin. Rakibin bir futbolcusunu , formasini , rengini , baskanini nebiliyim taraftar grubunu begenebilirz ovguyle soz ettigimiz olabilir. Aylardir yazmamistim. Ilk kez yazma ihtiyaci duydum.Biraz sakin olmak lazim. Herkese saygilar..
doğru diyorsun rakibimizle ilgili bir şeyi beğenebiliriz elbet ama sorun şuki bursa rakibimiz değil
onların bir taraflarını kaldırmaya gerek yok kendilerini yükseltmek için bizi sıçrama tahtası olarak gören bir
kulübün ciddiye alınıp adının bile telafuzuna gerek yok. Biz ciddiye aldıkça kendilerini bir şey sanıyorlar.

Çevrimdışı sado

iyi güzel eleştiriyorsun yok tribünler güzel degil tek tribün olsaydı ? pekı bunu yaperken stadın konumunu övuyorsun ama alandan bahsetmıyorsun.
stad zaten dar bır alanda en yuksek kapasıte ve gelır getirmesı ıcın yapıldı
sen tek tribün olsun görüntü sana göre ıyı oluyorsa öyle olsun ıstıyorsan loca olmucak buda gelir kaybı demek.
belkı görsel olarak dıgerlerı daha ıyı olabılır ama cıplak gözle mac ızlemek ambıyası yasamak lazım bence.

içinden herkes dusunuyor elbet şöyle olsa felan dıye ama yer ımkanlar şartlar göz onune alınsın emnım Baskanımıza sorsanız bıraz daha alan verılse neler yapardı.

başkanımızın beledıye onayına sundugu ilk projede stadın yanından gecen yolların yer altına alınması stad alanın buyumesı vardı ama kabul etmedıler. demekkı baska bır proje vardı ılk basta.

imkanlara göre en ıyısı oluyor herkesın emegıne saglık.
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 04:52:39 sado ]
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı Eren Özdemir

Ben bunu bir süredir görüyorum. Ne söylense tepki görülüyo. Yazarken bile insanlar çekinir oldu. Azarlanıyo üzerine yok orada gayet sakindim açıklaması yapılıp karşı taraf azarla kalıyo. Stat konusu birden fanatikliğe dönüştü. Yanlış olan şeyleri eleştirenlere onun doğrusu odur git araştır diyip yollanıyo. Yazık olucak yazmıcak insanlar

Çevrimdışı ZEKI

Günaydın Beşiktaş Arena yağmur yok, burgun gelsin iki membran o zaman :D

Çevrimdışı zorhba

Günaydın herkese. Yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum, aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Uğurlu gelirim inşallah daha da hızlanır belki mabedimiz 😃

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kucuk detaylar onemlidir, ozellikle goz onunde olanlar. Yanlarin ayni derinlikte olmamasi belki goze batmaz ama o ust kose nedir oyle.

Madem koseli beceremiyorsun yuvarla gitsin, boyle goze batmazdi o zaman.

[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 07:08:54 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın herkese. Yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum, aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Uğurlu gelirim inşallah daha da hızlanır belki mabedimiz 😃

Günaydın Beşiktaş Arena.

Hoşgeldin @zorhba

Çevrimdışı ZEKI

Hosgeldin Aramiza

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

En son siranin arkasina takilacak olan cam korkuluklari betona baglayacak parcalar bunlar sanirim. Bu sekilde mi monte edilecekler acaba ?

Bence bunlar takildiktan sonra son sirayada koltuk eklettirecek Baskan.

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Beşiktaş Arena,

Geleneksel "hafta sonları takip etmeyip, 2 gün sonra değişikliklerin, gelişmelerin daha fazla olması" uygulamasına geçmiş bulunmaktayım. Herkese hayırlı hafta sonları, bol membranlı, drenajlı, ince işçilikli, koltuklu, küfekili, Siyah-Beyaz günler. Pazartesi görüşmek ümidiyle. Selametle.  :bye:

Çevrimdışı ERAY G

Vay arkadas bursa rakip olmuş... betonu bile fahatsız ediyormus meģer...

Çevrimdışı mülkübey

Vay be bursa neymiş de haberimiz yokmuş . Onlar yatsinlar kalksinlar bursa belediyesine tesekkur etsinler. Vergisini veren ( begenmedikleri BEŞİKTAŞ lılar da dahil ) vatandaşlara teşekkür etsinler.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kucuk detaylar onemlidir, ozellikle goz onunde olanlar. Yanlarin ayni derinlikte olmamasi belki goze batmaz ama o ust kose nedir oyle.

Madem koseli beceremiyorsun yuvarla gitsin, boyle goze batmazdi o zaman.

bunu biz gördüysek Başkan da görüyordur.. mutlaka düzeltilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı furkankaya1903

cümleten Selamün Aleyküm herkese güzel haftasonları diliyorum değerli Beşiktaş ve Vodafone Arena sevdalıları;

konu dışı bir sorum olacak (çünkü ilgili konu başlığında uzun zamandır mesaj yazılmamış, bu başlık son derece aktif olduğu için buraya yazıyorum)

Beşiktaş külüp logolu passolig kartı alırsam Vodafone Arena'da maç seyredebilmek için kombine almak şart mı?  :alala:

(işe yeni başladım, deneme sürecinde olduğum için kombine alacak durumda değilim şu anda) cevaplarsanız sevinirim  :tabe: