Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5808985 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bencede 5 Nisan sembolik açılış,30 Nisan Kayserispor maçı resmi açılış. :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı can1903

Ben 19 mart veya 9 nisan da açılmazsa şampiyonluk töreninde açılmasını istiyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ysariusta

• Ziyaretçi

İyi akşamlar. Stat bir an önce açılsa da gitsek artık. Çok sıkıldık, çok bekledik. Ama aklımı kurcalayan bazı şeyler var. Tribünleri hiç beğenmedim. Tabii ki bu benim kişisel görüşüm, katılırsınız katılmazsınız orası ayrı. Bursanın kertenkele arenasının tribünleri bence Türkiye'nin en iyi tribünleri. Özellikle kale arkalarındaki dümdüz görüntü harika. Bizim statta beğendiğim tek yer yeni açık tribünü. Onun da bir kısmı deplasman seyircilerine verilecekmiş. Kapalı ve numaralı tribünleri beğenmiyorum. Alt tribün idare eder ama üst tribünler çok kötü. Oldukça küçük, görüntü anlamında hiç hoş olmayacak stat dolduğunda da. Eski açık tribününe zaten bişey demiyorum. Üst tribün rezalet. İnanılmaz dar. Madem böyle olacaktı, biz de spor toto tribününü dümdüz yapabilirdik. Dortmund kale arkası gibi.

Hiçbir şeyden memnun olmayan biri gibi konuşmuş olabilirim, onun için özür dilerim öncelikle. Beni yanlış anlamayın. Sadece hissettiklerimi söyledim. Tabii ki stadımız Türkiye'nin en modern stadı. En iyi sahasına sahip ve hatta dünyanın en güzel yerine sahip. Ama tribün konusunda maalesef sınıfta kaldık bence. Dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın, kişisel fikrim...

Özür dilenecek bir şey yok. Senin fikrin neticede. Ben sana ilk maçı izleyene kadar zaman veriyorum. İlk maçı izlemek için içeri gireceksin. Sonra bu yazdıkların aklına gelecek ya. Özür yerine bir kat daha fazla bağır. Borcun o olsun.

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Sarp

her kafadan bir ses var kimine gore, skorbord kimine gore kamera sistemi kimine gore verici ben bilmiyorum anlamamda. Anlayan birileri yazarsa seviniriz @kutalmis.pinar

Zeki abi hepsini geçiyorum. Fotoğrafa göre dağcı dostlarımız membran için değil stat içi donanımını takmak için tutulmuşlar gibi gözüküyor  :icool:

Çevrimdışı Anıl

1 haftaya deranj biter bence cimleri sermeye gecerler
Abi yapma ne 1 haftası :D 15-20 gün sürer daha :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyi akşamlar. Stat bir an önce açılsa da gitsek artık. Çok sıkıldık, çok bekledik. Ama aklımı kurcalayan bazı şeyler var. Tribünleri hiç beğenmedim. Tabii ki bu benim kişisel görüşüm, katılırsınız katılmazsınız orası ayrı. Bursanın kertenkele arenasının tribünleri bence Türkiye'nin en iyi tribünleri. Özellikle kale arkalarındaki dümdüz görüntü harika. Bizim statta beğendiğim tek yer yeni açık tribünü. Onun da bir kısmı deplasman seyircilerine verilecekmiş. Kapalı ve numaralı tribünleri beğenmiyorum. Alt tribün idare eder ama üst tribünler çok kötü. Oldukça küçük, görüntü anlamında hiç hoş olmayacak stat dolduğunda da. Eski açık tribününe zaten bişey demiyorum. Üst tribün rezalet. İnanılmaz dar. Madem böyle olacaktı, biz de spor toto tribününü dümdüz yapabilirdik. Dortmund kale arkası gibi.

Hiçbir şeyden memnun olmayan biri gibi konuşmuş olabilirim, onun için özür dilerim öncelikle. Beni yanlış anlamayın. Sadece hissettiklerimi söyledim. Tabii ki stadımız Türkiye'nin en modern stadı. En iyi sahasına sahip ve hatta dünyanın en güzel yerine sahip. Ama tribün konusunda maalesef sınıfta kaldık bence. Dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın, kişisel fikrim...
:o_o: :o_o:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ekrem

şöyle bir şey olabilir resmi paylaşan arkadaş netaş 'ı etiketlemiş  http://www.netas.com.tr/

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar bordeaux 'un stadini beğenen varmıydı şimdi maçını izliyorum da leş gibi stadyum olmuş..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı pascal26

İdil'in resimlerden görülüyor ki hakkaten çok klas olacak.
Benim tahminim -herşey ama herşey yolunda giderse- 19 Mart'ta ilk maç oynanır. 05 Nisan'da stadın resmi açılışı yapılır.

ysariusta

• Ziyaretçi

Dordmund tribünü ile Bursa stadının tribünün benzer tek tarafı yek pare olması. Açıları çok farklı. Derecesi vb bilmiyorum. Dordmund tribünü çok daha dik. Yanlardan da büyütülmüş durumda. Bursa kale arkası daha çok ortopedik yatak tadında. Tavan çok yukarıda ve o açıklık nedeniyle sanki ya stat ya da çatı oraya ait değilmiş gibi duruyor. @Kai Hiwatari

Bizim tribünlerin üst kısımları çok yakın. (4 mt) 2 metre civarı bir boşluk olacak ki normal gözle anlayamazsın bile karşı tribünden ya da saha içinden. Bütünleşik bir görüntü olacak ki sanırım epey sinirlerini bozar rakip takımların.

Çevrimdışı Kai Hiwatari

Özür dilenecek bir şey yok. Senin fikrin neticede. Ben sana ilk maçı izleyene kadar zaman veriyorum. İlk maçı izlemek için içeri gireceksin. Sonra bu yazdıkların aklına gelecek ya. Özür yerine bir kat daha fazla bağır. Borcun o olsun.

Taraftar konusunda 5.000 Beşiktaşlı ile herhangi bir takım taraftarını kıyaslamam orası ayrı. Atmosferin muhteşem olacağından zerre şüphem yok zaten. Sadece dediğim gibi o tribünlerin basıklığı, darlığı, eski açığın üst kısmının yeni açığın üstünün yarısı kadar olması, çift katlı locaların oluşturduğu görüntü canımı çok sıkıyor. Bi tamamlansın belki daha güzel gelecek hiç bilmiyorum. Anlayışınız için de teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı Levent BAL

şöyle bir şey olabilir resmi paylaşan arkadaş netaş 'ı etiketlemiş  http://www.netas.com.tr/
Çatıya uydu takıyorlar abi :)

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Kemal

Les gibide olsa mis gibide olsa koltukları yirtiklari gozede batsa açılsın artık . Neticede evimiz gerekli düzenlemeler yavaş yavaş yapılır sonra. Bıktık Otel köşelerinde yatmaktan akar kokar eser ... evimiz candir can .

ysariusta

• Ziyaretçi

Netaş bilişim sektöründe. Kim demişti dağcılar Vodafone vericileri için diye. Doğru tahmin

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Netaş Vodafone'un çözüm ortağıdır. Taktıkları her ne ise kesinlikle Vodafone ile ilgili.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Levent BAL

galiba bugünleri de gördük çok şükür :)
Az önce bi işçi kardeşimiz paylaşımında yazmış biz uydu takıyoruz diye :)

Çevrimdışı Burak Akay

Access point takıyorlar yani sinyal güçlendirici
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Ekrem

@forzabesiktas71 twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Resmi site yaptığı paylaşımlarla geri sayım hazırlığı yapıyor :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhancelebi

çArşı grubu açılış için kendi facebook sayfalarında bir açıklama yaptılar. Ben şahsen yapılacak görselliğin çok eski ve görsellikten uzak olduğu görüşündeyim. Çok etkili bir koreografi oluşturulup güzel bir görsellikle açmak varken, yeni stadyumun açılışında böyle eski görsellikler olmamalı bence.

Burdan yapılan paylaşımları görebilirsiniz.
https://www.facebook.com/Forzabesiktas

Çevrimdışı cio

@Efe  @Erdem Çözer

Arkadaşlar ben de en az sizin kadar, erken açılmasını istiyorum stadın, ama siz de takdir edersiniz ki stadı tam tamamlamadan açmayı ne bizim yönetim ne de Vodafone ister, sonuçta dünyanın yatırımı var ve stadın bundan sonraki süreçte kesinleşmeyen en büyük tanıtımı bu açılış(lar) olacak, bu bakımdan haydi hoppa çağırın topçuları tam bitmedi ama burada oynayalım yapılmaz yapılmayacak.

Allah bu seneki şampiyonluğumuzu orda kutlamayı nasip etsin der ve daha fazla açılma konusu yazmayacağımı belirtmek isterim.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yok tabii ki daha güzel demedim Dortmund tribününden. Ama göze yine de çok hoş geliyor bursanın stadı maalesef.

Bursanın stadını dolu halde gördün mü? Yek pare tribünün o beğenilen etkisi yok orada. Ben yaptım olduyla olmuyor bu işler. Bence iyi planlanmamış bir stat orası. Tavanı çok yukarıda. Bu arada beğenmemenle ilgili nesnel bir şey yazarsan o zaman daha "normal" bir tartışma olacak. Bence olmadı diyip duruyorsun da belli bir neden söyleyemiyorsun? Neden mesela tek parça tribün daha iyi? Onun muadili olan tribünü beğendim diyorsun. Localar falan sanırım orada senin kastın. Bence de localar yukarıda olunca şöyle bir durum oluyor. "Güç sahipleri aşağıda dönen tiyatroyu izliyor" tadında bir durum var. Bursa stadında da aynısı tüm localar yukarıda. Kast sistemi gibi oluyor. Rahatsız edici bir görüntü bana kalırsa. Ayrıca diğer tribünler (senin beğenmediklerin) senin düşündüğünden daha yakın. Üst kattan alt katı görmüyorsun bile. Boşuna denmiyor burada paraşütsüz üst kattan bilet almayın diye.