Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806623 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı tugozcan

Çim işinde SIS'ten garanti aldık 19.03'e yetiştirecekler.

Çinden daha yeni cash para gelmedi mi bize 20 milyon TL. Bir kısmını hemen işçi sayısını arttırmak için kullansınlar. İçerdeki işler ve çatı ve mekanik de hemen bitsin.

Necmi abi yanlış mıyım? Bundan sonra kalan işler fazla işçi çalıştırarak çözülemez mi? Bence başkanda böyle yapacaktır. İnşallah Pazartesiden itibaren geceli gündüzlü çalışma olur stadın her yerinde.

Ayrıca 2 maç erken açarsak zaten sadece taraftar geliri 5 milyon TL alıyoruz. 19.03 çok güzel olur çok. Kesinlikle imkansız değil.
Isci sayisinin artmasi her zaman isi de hizlandirmaz. Eger malzemeler hazirsa catiyi hizlandirir mesela. Ozellikle iceride bu durum boyle degil. (Eger her alanda calisiliyorsa ki ben oyle biliyorum)

Basit bir ornek vereyim; elektrik tesisati cekmeden siva cekemezsin. Siva olmadan duvar boyanmaz veya kaplanmaz. Yani ayni gun tesisatci sivaci ve kaplamacinin statta bulunmasi bir sey degistirmez.

Ha ama tesisat isi sadece bir kotta devam ediyor ve digerine gecmek icin ugrasilan kotun bitmesi bekleniyorsa dediginiz dogru. Tesisati cekecek ekip arttirilip stadin her alaninda isler yapilabilir.

Not: tesisat siva falan islerini sadece ornek olarak verdim. Belki de bu isler coktan bitmistir bilmiyorum.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

iyi iş çıkarıldı daha iyisi olmazdı zatn :icool:
bitmedi diyorlar ya kac senedir diye

Çevrimdışı kutalmis.pinar

iyi iş çıkarıldı daha iyisi olmazdı zatn :icool:
Efe abi bizim stadda benim gördüğüm çoğu şey eş zamanlı yürüyor.İçerde membran,drenaj,ince işçilik.Dışarıda da küfeki kaplama,çevre düzenlemesi(eski açığın orda taş kaplama falan,kapalının arkasında taş dizme) bunların hepsi eşzamanlı yürüyor.Bencede stadın temel atma tarihinden beri kaza hariç hiç bir işi ters gitmedi Allah'a şükür! :) :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

bitmedi diyorlar ya kac senedir diye
topu topu 2 yıl normal apartman 2 yılda bitiyor biz koskoca stadı bitirdik :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

topu topu 2 yıl normal apartman 2 yılda bitiyor biz koskoca stadı bitirdik :icool:
normal apartman bizim burda 9 ayda bitti de, bu ölcekte, bu lokasyondaki bir stad icin dunya rekoru gibi bir sey bir de su cati kazasi olmayaydi.

Çevrimdışı Efe

Efe abi bizim stadda benim gördüğüm çoğu şey eş zamanlı yürüyor.İçerde membran,drenaj,ince işçilik.Dışarıda da küfeki kaplama,çevre düzenlemesi(eski açığın orda taş kaplama falan,kapalının arkasında taş dizme) bunların hepsi eşzamanlı yürüyor.Bencede stadın temel atma tarihinden beri kaza hariç hiç bir işi ters gitmedi Allah'a şükür! :) :)
aynen öyle hep bi seviyede gidildi 2 yıldır ve bu hale geldi çatı kazası ve eski açık davası olmasaydı şuan maçlarımızı oynuyorduk herşeyde bi hayır var 1 ay içinde stad bitecek bi kaç eksik kalır açılıp açılmamasıda tamamıyle yönetime ve şirketlere bağlı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı fore_kazık

eger basaksehir son dakika karar degistirmez dedigi gibi stad acilana kadar maclarimizi basaksehir stadinda oynarsak ve sampiyon olursak kesinlikle osmanlispor ve basaksehirle ortak bir dostluk iliskisi kurulmali. oncelikle yazin 3 takimin katildigi bir turnuva organize edilmeli vodafone arenada dostluk turnuvasi olarak. ayrica her iki kluple futbolcu transferinde iyi niyet sozlesmesi imzalanarak transfer de onceligi bu kluplere vermeliyiz. ayni sekilde bizde onlardan oncelikli hak almaliyiz tabiki:)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

normal apartman bizim burda 9 ayda bitti de, bu ölcekte, bu lokasyondaki bir stad icin dunya rekoru gibi bir sey bir de su cati kazasi olmayaydi.
onların parası vardır 9 ayda bitirmiştir parası olmayan 2 senede anca şu çok önemli senelerdir bitmiyor diyen art niyetli ve takip etmeyendir işi bilmeyendir onlar sadece konuşur hep kötüyü görür gerçekleri söyleyemezler çünkü korkarlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

aynen öyle hep bi seviyede gidildi 2 yıldır ve bu hale geldi çatı kazası ve eski açık davası olmasaydı şuan maçlarımızı oynuyorduk herşeyde bi hayır var 1 ay içinde stad bitecek bi kaç eksik kalır açılıp açılmamasıda tamamıyle yönetime ve şirketlere bağlı :)
Evet abi dediğin gibi bizi bağlamayan yerler yani açılmasada fark etmeyecek yerler müze,tarihi duvar falan.Zaten son fotoğraflardan taraftar dolaşım alanları(büfeler,eski açık tarafı) gibi yerlerin %95'i bitmiş.Ben yine yeni yeniden bu stadın 30 Nisan Cumartesi Kayserispor maçıyla açılacağını düşünüyorum  :icool: :icool: :D :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı b.damatoglu

Aslında her maç 1 kişiye kedi yolundan izleme hakkı verseler, bilet de 1000 lira olsa...
Sosa altından topu sürüyor, oğuzhana veriyor oğuzhanın diagonalini tepeden görüyorsun top quaresmada quaresma ortalıyor gomez kafayı çakıyor, bütün tribünün dalgalanmasını sevincini görüyorsun tepeden

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fore_kazık

Aslında her maç 1 kişiye kedi yolundan izleme hakkı verseler, bilet de 1000 lira olsa...
Sosa altından topu sürüyor, oğuzhana veriyor oğuzhanın diagonalini tepeden görüyorsun top quaresmada quaresma ortalıyor gomez kafayı çakıyor, bütün tribünün dalgalanmasını sevincini görüyorsun tepeden

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasil bir fantazidir bu yaaa :)

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Şaka maka, kaza olmasaydı şu an açmıştık be..
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı can1903

:kop: herkes bişey söylüyor oylama yapalım mı ? :D
Vodafone 4.5 g ile şov yapacaktır. 9 nisanda açılacak
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ZEKI

abi taktıkları şey Vodafone Vericilerimi  :ebebe: :ebebe:
her kafadan bir ses var kimine gore, skorbord kimine gore kamera sistemi kimine gore verici ben bilmiyorum anlamamda. Anlayan birileri yazarsa seviniriz @kutalmis.pinar

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı ZEKI

5 nisannnnnnnnn  :bandit: :bandit:
5 nisan kurdela keismi sembolik acilis 30 nisan ilk resmi mac.

Çevrimdışı Kai Hiwatari

İyi akşamlar. Stat bir an önce açılsa da gitsek artık. Çok sıkıldık, çok bekledik. Ama aklımı kurcalayan bazı şeyler var. Tribünleri hiç beğenmedim. Tabii ki bu benim kişisel görüşüm, katılırsınız katılmazsınız orası ayrı. Bursanın kertenkele arenasının tribünleri bence Türkiye'nin en iyi tribünleri. Özellikle kale arkalarındaki dümdüz görüntü harika. Bizim statta beğendiğim tek yer yeni açık tribünü. Onun da bir kısmı deplasman seyircilerine verilecekmiş. Kapalı ve numaralı tribünleri beğenmiyorum. Alt tribün idare eder ama üst tribünler çok kötü. Oldukça küçük, görüntü anlamında hiç hoş olmayacak stat dolduğunda da. Eski açık tribününe zaten bişey demiyorum. Üst tribün rezalet. İnanılmaz dar. Madem böyle olacaktı, biz de spor toto tribününü dümdüz yapabilirdik. Dortmund kale arkası gibi.

Hiçbir şeyden memnun olmayan biri gibi konuşmuş olabilirim, onun için özür dilerim öncelikle. Beni yanlış anlamayın. Sadece hissettiklerimi söyledim. Tabii ki stadımız Türkiye'nin en modern stadı. En iyi sahasına sahip ve hatta dünyanın en güzel yerine sahip. Ama tribün konusunda maalesef sınıfta kaldık bence. Dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın, kişisel fikrim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK