Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5810060 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

Herkese iyi akşamlar..
Stadın dış yüzeyine yazılan Vodafone Arena yazısının başında Vodafone logosu var. Merak ettiğim Vodafone logosu yerine "Vodafone Arena" Logosu olması gerekmez miydi? Yada diğer tarafına Beşiktaşımızın logosu olması gerekmez mi? Saygılar...

senin için dünyadan ve türkiyede örneği tekrar paylaşayım.. sponsor kimse onun logosu olur.. adam o kadar para veriyor elbette logosu olacak..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Başkanın stat ile ilgili açıklaması 22 Şubat'ta olacak ve bu tarih 19.03 olmayacak arkadaşlar tekrar yazayım.

Bugün çim membran ve koltuklar tamam deseler daha 15 gün süre ister stadın açılmasına.

Lego değil bu arkadaşlar koca stat yapıyoruz, ayrıca aklınız kesiyor mu bu işin reklamı geri sayımı yapılacak, 28 gün kala geri sayıma başlanır mı? Bence en az 50 gün geri sayacağız iyice reklamını yapacaklar.

Sürecin tadını çıkarın.

Not : 1.ağızdan aldığım bilgi, Mir Ofis stattan mart sonu çıkacak. Gerisini siz tahmin edin.
herşey hayirlisi ben sadece başkanin verecegi tarihi bekliyorum artik stad bitti 19.03 olur 30.04 olur bi onemi yok sadece şu var stad bitiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

Çok haklısın vodafone bayi gibi olmuş böyle, vodafone arena logosu koyulmalıydı
bence harika bi tabela makettekinin aynisi hic oynama yok bence logo falan konmasin logo çok kötü armamiz konabilir kapali ve numaraliya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yenı acık arkaya kırmızı renk celık profıllerle ne yapıyorlar bılen fıkrı olan varmı
oraya kesin bilet gisesi gelecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Efe

30 nisanda acikacaksa acil 7 mart ,19 mart  ve 9 nisandaki ic saha maclarini basaksehire aldirmaliyiz bu çok onemli yoksa buyuk sıkıntı yasama ihtimali vat olimpiyatta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkanın stat ile ilgili açıklaması 22 Şubat'ta olacak ve bu tarih 19.03 olmayacak arkadaşlar tekrar yazayım.

Bugün çim membran ve koltuklar tamam deseler daha 15 gün süre ister stadın açılmasına.

Lego değil bu arkadaşlar koca stat yapıyoruz, ayrıca aklınız kesiyor mu bu işin reklamı geri sayımı yapılacak, 28 gün kala geri sayıma başlanır mı? Bence en az 50 gün geri sayacağız iyice reklamını yapacaklar.

Sürecin tadını çıkarın.

Not : 1.ağızdan aldığım bilgi, Mir Ofis stattan mart sonu çıkacak. Gerisini siz tahmin edin.

mir ofis daha önce 90 günde işi bitireceğiz dedi ve 11 Aralıkta başladılar..

ve evet lego yapmıyoruz.. bu lego muhabbetinin de tarihle ne ilgisi var bir anlasam :) 1. ağızlardan verilen bilgilerle konuşuyoruz.. çimi yapan SIS ve dağcıların verdiği bilgilerle konuşuyoruz..

ve evet bu iş ucu ucuna açılacağı, zaman sıkıntısı olduğu için 10 gün kala bile geri sayımı yapılır..

membran ve koltuklar bugün bitse 15 gün sürer de çok anlamlı değil çünkü bütün işler eş zamanlı ilerliyor.. hatta diğer işler membran ve koltuklardan önce de bitebilir..

ve yine tekrar ediyorum bunu biz değil firmalar söylüyor ama tutacağı kesin değil.. zaten gecikme yaşanma ihtimali olmasa Başkan çoktan tarihi açıklamış olurdu..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

30 nisanda acikacaksa acil 7 mart ,19 mart  ve 9 nisandaki ic saha maclarini basaksehire aldirmaliyiz bu çok onemli yoksa buyuk sıkıntı yasama ihtimali vat olimpiyatta

Başakşehir o konuda tekrar açık çek vermiş.. ihtiyaç duyduğumuz sürece oradayız..

Çevrimdışı berkayyalcin963

@berkayyalcin963 fotograflar icin tesekkurler
onemli degil iceride girecektimde isleri aksatmak istemedim ne olur ne olmaz :)
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Basaksehir Baskani Goksel Gumusdag :

Besiktas stadi açılana kadar burada oynayabilir biz artik kardes kulubuz

Basaksehir yoneticisi Mustafa Saral :

Beşiktaş istediği surece stadimizi onlara acariz , Sampiyonluk mucadelesi veriyorlar ters durum olmasin..
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 20:32:01 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Beşiktaş istediği surece stadimizi onlara acariz , Sampiyonluk mucadelesi veriyorlar ters durum olmasin..
bu demeçler fb nin isteeği doğrultusunda terse dönmez umarım çok önemli 3 maç oynayacağız artık nerde olacak göreceğiz ama vodafone arena olmayacaksa başakşehir bi şekilde olmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tugozcan

Hepimiz isterdik ki daha genis bir zamanda açılsın. 30 dan 50 den geri sayalim. Stada girdigimizde tek bir eksik kalmasin. Parkelerde taslarda toz bile kalmasın.

Ama gel gör ki sampiyonluk yarisindayiz. En cok yarayida kendi evimizde aliyoruz bu yarışta. O yuzden Vodafone Arenanin yaratacagi motivasyona kesinlikle ihtiyacimiz var.

Bu sadece seyirci sayisi ve atmosferle aciklanabilecek bir durum degil. Toki Arenanin acilmasi Gs yi nasıl etkiledi? Kertenkele arena bursayi nasil etkiledi? Konya? Antalya? Yeni bir stad her zaman extra bir motivasyon unsuru extra bir heyecandir.

Bu sebeple çatı çim koltuk üçlüsü biter bitmez bu stad acilmalidir. Duvarlari sivada kalsa, çevresi camur icinde de olsa açılmalidir bu stad.

Çevrimdışı samet-53

Hepimiz isterdik ki daha genis bir zamanda açılsın. 30 dan 50 den geri sayalim. Stada girdigimizde tek bir eksik kalmasin. Parkelerde taslarda toz bile kalmasın.

Ama gel gör ki sampiyonluk yarisindayiz. En cok yarayida kendi evimizde aliyoruz bu yarışta. O yuzden Vodafone Arenanin yaratacagi motivasyona kesinlikle ihtiyacimiz var.

Bu sadece seyirci sayisi ve atmosferle aciklanabilecek bir durum degil. Toki Arenanin acilmasi Gs yi nasıl etkiledi? Kertenkele arena bursayi nasil etkiledi? Konya? Antalya? Yeni bir stad her zaman extra bir motivasyon unsuru extra bir heyecandir.

Bu sebeple çatı çim koltuk üçlüsü biter bitmez bu stad acilmalidir. Duvarlari sivada kalsa, çevresi camur icinde de olsa açılmalidir bu stad.

+1903  :claps: :claps:
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Maç başına 250.000 veriyormuşuz. 12 maç oynasak 3 milyon yapar . Kardeşin kardeşe ettiğine bak  :)
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese iyi akşamlar..
Stadın dış yüzeyine yazılan Vodafone Arena yazısının başında Vodafone logosu var. Merak ettiğim Vodafone logosu yerine "Vodafone Arena" Logosu olması gerekmez miydi? Yada diğer tarafına Beşiktaşımızın logosu olması gerekmez mi? Saygılar...
Bir anlaşma var ve ciddi bir meblağ ödeniyor. Bunun dünya üzerinde de örnekleri var. Bu anlaşmalarda hangi amblemin hangi yazının nasıl nerede konulacağı belirlenir. Buna rövanşist bir gözle bakmamak lazım. Her şeyden öte bu stat Vodafone'un stadı değil. Beşiktaş'ın stadı. Bu değiştirilecek bir konu değil. Elbette bir çok yerinde de bizim logomuz olacaktır. Şimdi bakmadım makete ama illa vardır. Geçen gün sosyal medyada da vardı, birisi yazmış Tüzüğe göre Beşiktaş ismi sponsorluklardan önce gelir diyor. Tamam eyvallah öyledir de, sen öne benim adım gelecek dersen o zaman sana 140 milyon değil 14 milyon verirler. Bunlar işte hep o çıldırt bizi başgaaaaanların geri dönüşü. Keşke çok paramız olsa da formada da sponsor olmasa statta da olmasa. Ancak yıllardır Katalonya'nın medarı iftarı Barcelona bile önce bir yumuşak geçişle UNICEF reklamı alıp üste para verdi sonra Katar Havayollarının reklamını aldı göğsüne. Bunlara uyum sağlamayacaksan da o zaman kendine göre bir lig bulacaksın. Formalara isim de yazmayacaksın. Her futbolcunun numarası olmayacak, takımın numaraları olacak. Maça çıkarken takımın numaralarını alıp giyecek futbolcu. Uzar gider bu mevzu. Biraz bu konulara endüstüriyel futbol açısından bakmak lazım artık. Yoksa bir futbolcunun bırakın transfer ücretini, maç başı parasıyla bile bir çoğumuzun hayatı değişir. Bu paralar nasıl karşılanacak. Türkiye'de halen bu FFP anlaşılamadı. Aslında çok eskiye 2000 lere gidiyor konu. Kara para aklamanın önüne geçmek için futboldan kazanılan paranın futbola harcanması yönünde telkinlerle başlar. Fatih Terim 96 da GS'nin başına geçtiğinde Faruk Süren'le pazarlık konusu sadece budur. 2000 yılında kupayı kaldırdığında ancak bunu tam olarak sağlayabilmiştir. Artık paralı yönetici devri bitti denmesinin nedeni de budur. Kimse para koyamasın ki orada kara para operasyonları dursun. Başkan Yönetici para koyamazsa bu kulüpler nasıl yürüyecek peki. Sponsorlarla. O zaman sponsorları hoş tutacaksın. Rahatsız olmuyor muyum? Oluyorum. Yukarıda da yazdım. Keşke gömü bulsaydık stadın altında da bu sponsorlara falan gerek kalmasaydı. Fakat çıkmadı. Hatta sizin belediye başkanı bulundu yazdı da yokmuş.  :evillol: Bunları sineye çekmeyi öğrendim diyelim.

bu demeçler fb nin isteeği doğrultusunda terse dönmez umarım çok önemli 3 maç oynayacağız artık nerde olacak göreceğiz ama vodafone arena olmayacaksa başakşehir bi şekilde olmalı
Fenerin istegi ile degismez

Yukarıdan emir gelmediği surece Basaksehirde oynamaya devam ederiz.

Çevrimdışı eaglemania

Arkadaslar her gun 2 membran takilsa martin ilk haftasi biter. cati tamam. koltuklarin zaten cogu gitti azi kaldi.19 marta rahatlikla yetisir.gelelim en onemlisi cime.Daha once sis firmasi 3 gunde serme cimi monte etti ve mac oynandi. yani drenaj 16 martta bitse bile ki mart basinda bitecek.cim de yetisir.Taraftar olarak cok karamsar oldugumuzu goruyorum rahat olalim 19 Martta maca hazir olun son 1 ay

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Factatum

Elbette sahasını kiraladığı için parasını alacak. Kasımpaşa'nın stadında oynarken para vermiyor muyduk? Olimpiyat'ta bedava mı oynuyoruz?

Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin ve Kasımpaşa'nın sırtını döndüğü bir ortamda Başakşehir'in bize verdiği bu destek çok önemli.

Beşiktaş taraftarı bu iyiliği asla unutmaz. 

Çevrimdışı ernesto

Çim işinde SIS'ten garanti aldık 19.03'e yetiştirecekler.

Çinden daha yeni cash para gelmedi mi bize 20 milyon TL. Bir kısmını hemen işçi sayısını arttırmak için kullansınlar. İçerdeki işler ve çatı ve mekanik de hemen bitsin.

Necmi abi yanlış mıyım? Bundan sonra kalan işler fazla işçi çalıştırarak çözülemez mi? Bence başkanda böyle yapacaktır. İnşallah Pazartesiden itibaren geceli gündüzlü çalışma olur stadın her yerinde.

Ayrıca 2 maç erken açarsak zaten sadece taraftar geliri 5 milyon TL alıyoruz. 19.03 çok güzel olur çok. Kesinlikle imkansız değil.

Maç başına 250.000 veriyormuşuz. 12 maç oynasak 3 milyon yapar . Kardeşin kardeşe ettiğine bak  :)
Şampiyonluk = 20 milyon

S.ligine direkt katilim payi + Grup mac basi ücreti + Tv ve reklam geliri + Stad gise geliri = Ortalama 20-25 milyon €

3 milyon tl bu paranin yaninda devede kulak kalir yönetimde bunun farkinda oldugu icin bu parayi gözden çıkarıyor zaten

Ha Basaksehir e gelince Para kazanıyorlar evet ama vermek istemeseler vermezler tipki Kasimpasa gibi :tabe:

Sonuc = Nereye gidersen git bu kira parasini vereceksin

Ayrica 250.000 degil 150.000 tl ödüyoruz diye biliyorum ben :alala:

Olimpiyata 100.000 tl ödüyoruz hem eziyet cekip hem 100.000 tl odemektense Basaksehir e 150.000 tl vermek 10 kere tercih edilir..

Çevrimdışı fthkzgn

Şampiyonluk = 20 milyon

S.ligine direkt katilim payi + Grup mac basi ücreti + Tv ve reklam geliri + Stad gise geliri = Ortalama 20-25 milyon €

3 milyon tl bu paranin yaninda devede kulak kalir yönetimde bunun farkinda oldugu icin bu parayi gözden çıkarıyor zaten

Ha Basaksehir e gelince Para kazanıyorlar evet ama vermek istemeseler vermezler tipki Kasimpasa gibi :tabe:

Sonuc = Nereye gidersen git bu kira parasini vereceksin

Ayrica 250.000 degil 150.000 tl ödüyoruz diye biliyorum ben :alala:

Olimpiyata 100.000 tl ödüyoruz hem eziyet cekip hem 100.000 tl odemektense Basaksehir e 150.000 tl vermek 10 kere tercih edilir..

katılıyorum.  :claps:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Furkan5

benim okuduğum kadarıyla söylüyorum kesinlikle teyit edilen bir bilgi değil geçen gün stada 169 işçi daha alınmış yani merak etme bizim istediğimizden daha çok şeyi yönetim istiyor,ellerinden geleni yapıyorlar sadece biraz daha #Sabret  :)
Çim işinde SIS'ten garanti aldık 19.03'e yetiştirecekler.

Çinden daha yeni cash para gelmedi mi bize 20 milyon TL. Bir kısmını hemen işçi sayısını arttırmak için kullansınlar. İçerdeki işler ve çatı ve mekanik de hemen bitsin.

Necmi abi yanlış mıyım? Bundan sonra kalan işler fazla işçi çalıştırarak çözülemez mi? Bence başkanda böyle yapacaktır. İnşallah Pazartesiden itibaren geceli gündüzlü çalışma olur stadın her yerinde.

Ayrıca 2 maç erken açarsak zaten sadece taraftar geliri 5 milyon TL alıyoruz. 19.03 çok güzel olur çok. Kesinlikle imkansız değil.
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 22:29:29 Yunus ]