Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5812119 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı can1903

Vodafone Arena 19 Şubat 2016

YENİ İNÖNÜ.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ddc1979

Divan turizm çalışanı olarak Haftaya c.tesi Stadı'mızda gerçekleşecek kongremizde Görevli olacam kısmetse .. Gelsin fotolar detaylar :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimiçi Necmi

ilk röportajı okumuştum 70 günde hazır hale getiririz diyorlardı, son röportajta artırdıysalar onu bilmiyorum, okumadım.. Şuan için 2.5 ay var o tarihe.erken açılmazsa rahat yetişir bence..

orda bir cümle kaybı yapmış olabiliriz. aslında hibrit uygulamanın 8-10 hafta arası biteceğini net söyledi.
bu durumda dediğin doğru oluyor nisan sonu biter. Zaten bunları değerlendirecekler ekmemi sermemi
karar verecekler yanlız hibrit kelimesini yanlış kullanıyoruz serme çimede hibrit uygulanabiliyor. burda zaman alan şey
çimin ekilip büyüme süreci ekme çim uzun sürüyor yoksa hibrit dediğiniz olay çim büyürken yapılıyor onun
için özel bir zaman harcanmıyor hatta ekme çime hibrit uyguladıktan hemen sonra oynayabildiğin için hibrit aslında
ekme çimin zamanınında öne çekiyor.

Çevrimdışı TayfurU

Şu haberi görecek miyiz
19.03.2016
Beşiktaş - Antalyaspor
Yer:Vodafone Arena
Saat:19:00 :))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı selim

kaz-kapat,kaz-kapat ne değişik iştir yaa :ebebe: :s20:

Çevrimdışı Eagle_kd

Müze eski açık tarafında olacak diye düşünüyordum ama şu haberde kapalı tarafını tarif ediyor ve kupalar stadın dışından da görünecekmiş. doğruluk payı nedir sizce?

http://bjk.org/vodafone-arenaya-kupa-duvari

ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimiçi Necmi

Divan turizm çalışanı olarak Haftaya c.tesi Stadı'mızda gerçekleşecek kongremizde Görevli olacam kısmetse .. Gelsin fotolar detaylar :)
@ZEKI  yi bul oda divanda olacak :)  @ddc1979

Çevrimdışı YunusEmre

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena'yı 30 Nisan tarihinde açmayı planlıyor. (NTV Spor) eger bu doğruysa hibrit çim yapılmalı! Rahat yetişebilir bi tarih

bunlar çatı kaplaması 2 hafta sürecek demişlerdi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cadavra

Skorboard ve isiklandirmada takilsada catida mebran hariicinde iş kalmasa

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre.Guler

Müze eski açık tarafında olacak diye düşünüyordum ama şu haberde kapalı tarafını tarif ediyor ve kupalar stadın dışından da görünecekmiş. doğruluk payı nedir sizce?

http://bjk.org/vodafone-arenaya-kupa-duvari

Müze eski açıkta olacak zaten. Bu haberi sallamışlar sanki

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

catının üstündekiler kuşmu layn oyle

haydaa simdiden orayamı gelmeye basladı bunlar :bawling: :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

catının üstündekiler kuşmu layn oyle

haydaa simdiden orayamı gelmeye basladı bunlar :bawling: :bawling:

kuş bakışı olunca insanları kuş sanmışsın :)

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu maçta cezalıyız herhalde. Seyircisiz oynanıyo :D

saha stada sığmamış ve ayrıca bu çim ne böyle.. kalitesizlik kokuyor.. hakarete girer :D

Çevrimdışı tangaz

bu dağcı arkadaşlar rüzgar yağmur çamur kar kış demeden tırmanmıyor mu? ben artık rüzgar yağmur dinlemeden günde 2-3 membran bekliyorum sporcu arkadaşlarımdan  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

11.gün 9 membran
Sanırım henüz şeffaf membranların üretimi bitmedi bu yüzden 2 kere iş yapılacak yeniden ağ serilecekse.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı kartalpençesi

Sanırım henüz şeffaf membranların üretimi bitmedi bu yüzden 2 kere iş yapılacak yeniden ağ serilecekse.
Bilgi vermek için yazdım sadece
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR