Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813779 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Bu dağcılardan biri benim arkadaşım. Hem de yakın sayılabilecek bir arkadaşım. 2-3 Hafta önce demişti stadda çalışıcam galiba diye de yoğunluktan unuttum bak. Akşam sorarım, eğer bilgi verebiliyorsa aktarırım size ne olacak ne zaman bitecek diye.
fiberflon ptfe meshler ne zaman gelecekmiş onu da sorar mısın? @Caner
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Bu gerçekmi yoksa montajmı yapılmış :)
Gerçek @Emre.Guler
biz rica ettik çizip gönderdiler. RT yapalım lütfen
Şero tek Beşiktaşlı kedi  :D
Kötü kedi şerafettin filmini yapan ekip komple Beşiktaşlıdır. Filmede gidin destek verin.

Çevrimdışı kryhrglu

Membranların bağlantı noktalarında azda olsa açıklıklar var buralardan su sızıntısı gibi şeyler olmaz mı?Cevap verirseniz sevinirim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok girmez orda tribünleri çeviren 1.80 m yüksekliğinde cam korkuluk gelecek
tribün yüksekliği zaten 4 m içeri girmez yağmur arkada sıkıntı olmazda alt sıra öndekiler ıslanacaktır :evillol:
En on siradakilerin tepkisi (Temsili degildir)

Ulan Okadar para veriyorum en onden kombine alıyorum uzerine birde islaniyorum :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Çözer

Gerçek @Emre.Guler
Kötü kedi şerafettin filmini yapan ekip komple Beşiktaşlıdır. Filmede gidin destek verin.

aynen ayrıca film çok başarılı gidin  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bu dağcılardan biri benim arkadaşım. Hem de yakın sayılabilecek bir arkadaşım. 2-3 Hafta önce demişti stadda çalışıcam galiba diye de yoğunluktan unuttum bak. Akşam sorarım, eğer bilgi verebiliyorsa aktarırım size ne olacak ne zaman bitecek diye.
:alala: yoğunluktan unuttum ne demek :bandit:
Beşiktaşlımı? Resim isterik bilgi isterik  :D
buraya gelen bilgilerin servis edildiğinimi sanıyorsun işte böyle
bağ kurabilen arkadaşlar sayesinde oluyor :bandit: @Caner

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

@Özgür abi fotoyu yakinlastir ve Cikis kapsinin sag ve soluna bak orada dikey merdiven korkuluklarini göreceksin

Çevrimdışı GIUNTI

Kale arkası tribünlerinde tel örgü veya ağ yapılması konusunda bir gelişme var mı?

Sert gelen toplarda sakatlayabilir gibi bir bahaneyle kale arkasını kafes yapıp berbat etmezler umarım.

Çevrimiçi Necmi

Membranların bağlantı noktalarında azda olsa açıklıklar var buralardan su sızıntısı gibi şeyler olmaz mı?Cevap verirseniz sevinirim.
onlar kapanacak @kryhrglu

Çevrimdışı Erdem Çözer

guzel oluyo be

@Necmi abi bu çift takılan tabelalar deneme sanırım di mi? yani arasından seçim yapılıp seçilen üretilip takılacak

Çevrimdışı Emre.Guler

Gerçek @Emre.Guler

Ciddimi ya :) Vallahi ellerine yüreklerine sağlık. Çocukken az okumuyordum şeroyu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu çift takılan tabelalar deneme sanırım di mi? yani arasından seçim yapılıp seçilen üretilip takılacak
öyle gibi görünüyor yoksa manyaklarmı aynı tabeladan alt alta iki tane taksınlar :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok girmez orda tribünleri çeviren 1.80 m yüksekliğinde cam korkuluk gelecek
tribün yüksekliği zaten 4 m içeri girmez yağmur arkada sıkıntı olmazda alt sıra öndekiler ıslanacaktır :evillol:
@Necmi Abi ıslanır mıyım?  :evillol:

Eski Açık 119. blok 17.Sıra 50.koltuk.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bjkkartal

kamera yerleri işaretleyen kardeşim doğrumu bilgi nerden  aydınlatır mısın

Çevrimdışı Deadam

İnşaatın başından beri atlanan önemli bir ayrıntı var.
Bu zamana kadar bu konu üzerinde hiç bir resmi açıklama yapılmadı.
Büyük eksiklik var muhakkak sosyal medya üzerinden örgütlenip baskı kurmalıyız.
Çekirdekçiler nasıl gezecek, korkuluklar engel olacak mı?
Çekirdekçilere sabit bir yer yapılması lazım.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

öyle gibi görünüyor yoksa manyaklarmı aynı tabeladan alt alta iki tane taksınlar :evillol:

değillerdir herhalde :evillol:

Kale arkası tribünlerinde tel örgü veya ağ yapılması konusunda bir gelişme var mı?

Sert gelen toplarda sakatlayabilir gibi bir bahaneyle kale arkasını kafes yapıp berbat etmezler umarım.
Kafes , Tel orgu , Demir parmaklik kesinlikle yok bu defalarca söylendi burasi Besiktasin Besiktaslilarin stadi , Toki veya Belediye stadi degil

Türkiye de Stadlardan Tel orguyu ilk kaldiran takimda biziz inonudeyken..

Ag olma ihtimali var onun da nedeni belli , Tribünler sahaya cok yakin..
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 15:17:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ozan062

ham beton görüntüsü olacak diye baya kızıyordum içimden burda nadir paylasmısımdır fakat

görüyoruzki oyle birsey yok bu son arkadasın paylastıgı resimden sonra  daha cok eminimki beklentilerimi aşmaya başladılar:D

sadece su yeni acık ve maratonun oradaki yani dısarısı bakalım nasıl bir düzenleme görecek

bu arada hiç görmedim tarihi duvar ne durumda isminide unuttum oranın,, devlet bişiler yapıcaktı ne durumda orası?

bu arada radyoda dinlemiştim belki söylenmiştir ama görmeyenlere aktaralım, oradaki gaziler büfe yenileniyormus bunuda devlet yapıyormus bilginiz olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi Abi ıslanır mıyım?  :evillol:

Eski Açık 119. blok 17.Sıra 50.koltuk.

17.sıra nasıl ıslansın yahu , çatıyı boşa yaptık o zaman  :D 10 a kadar azalarak gelir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TURKahvesi

@Özgür abi fotoyu yakinlastir ve Cikis kapsinin sag ve soluna bak orada dikey merdiven korkuluklarini göreceksin
tmm Yunus gördüm farketmemişim yani (nasıl gözümden kaçmış hayret)
yalnız yinede bence o şekil korkuluklar yetersiz gibi gelmekte
hani tribün boyunca tamamen düz şeklinde merdiven korkuluğu olsa daha böyle güvenli olabilirdi
şu anki korkuluklar kopuk kopuk bu iyi bir şey değil
Allah göstermesin ayağın bir takılırsa şu anki korkuluklara rağmen kendini kurtarma veya toparlama şansı bırakmayabilir
sadece tribünlerde gençler olmayacak  arkadaşlar 50-60-70 yaşında insanlar da olacak
umarın anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Llama

Şov yapar gibiler :biggrinking:

Acaba membranların içtende mi bağlanması gerek bi yerlere abi :alala:

show değilde sanki o arkadaşa bir şey olmuş
aşağı indiriyorlar gibi geldi bana

Çevrimdışı ahmetx

kamera yerleri işaretleyen kardeşim doğrumu bilgi nerden  aydınlatır mısın
diğer stadyum planlarındaki tecrübelerimden  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

show değilde sanki o arkadaşa bir şey olmuş
aşağı indiriyorlar gibi geldi bana
Eğitim veya tatbikat gibi bir şey yapıyorlar.
Korku akıl katilidir.