Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813694 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı GökhanG

Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı bjkaan

Merhabalar abilerim,kardeşlerim. Site açıldığından beri forumu sürekli olarak takipteyim, fakat pasif olarak dışarıdan izlemeyi tercih ettim.

Artık mabedimizde sona doğru yaklaşmaktayız. İzmir'den, Vodafone Arena için kombine almayı düşünüyorum. Fakat kafama takılan bir soruyu size danışmak istedim.

Şimdi alacağım kombineyi de seneye kullanabilecek miyim? Nasıl olacak bunun hakkında bana yardımcı olabilecek ve detaylı bilgi verebilecek var mı?

Çevrimdışı ozan062

Abi aslında o siyahların beyazın üstüne akması lazım kapalı olmuş ama yeni açık kısmına onu yapamamışlar

aynn üstteki instagram videosundan sonra dedim bunu yani yeniacıktaki  durum hayli göze batıyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

Tarih geçse önümüzdeki sezon başına bile kalsa hayal kırıklığı olacak bir şey kalmadı benim için
Her şey gayet güzel,ellerinden geleni de yapacaklardır zaten mümkün olan en fazla maçı oynamak için

@Deniz Napıyon nasılsın kardeşim  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Merhaba arkadaşlar, artık klişe olacak ama uzun süreli takipten sonra dayanamadım ve üyeliği aldım. İlk sorumu da soruyorum: Arenada mescit olacak mı? Olacaksa kaç tane olacak? Başkana bu konuda güveniyorum bizi tatmin edecektir ama hiçbir yerde konuşulduğunu göremedim.

Herkese bol membranlı günler
Bu ilk zamanlar çok konuşuldu. Ancak bulamadık. Projeden bir bölüm ozellikle dikkat çekici ama orası da değilmiş. Yine de çok yakın bir cami var zaten.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bad75

Merhabalar abilerim,kardeşlerim. Site açıldığından beri forumu sürekli olarak takipteyim, fakat pasif olarak dışarıdan izlemeyi tercih ettim.

Artık mabedimizde sona doğru yaklaşmaktayız. İzmir'den, Vodafone Arena için kombine almayı düşünüyorum. Fakat kafama takılan bir soruyu size danışmak istedim.

Şimdi alacağım kombineyi de seneye kullanabilecek miyim? Nasıl olacak bunun hakkında bana yardımcı olabilecek ve detaylı bilgi verebilecek var mı?
kombinen stadın açıldıktan sonra başlıyor. o zamana kadar olan maçlar olimpiyatta ücretsiz

Çevrimdışı çArşı1903

Arkadaşlar merhaba,
Daha önce forumdaki bazı arkadaşlar konusunu açmıştı ama ben yeniden gündeme getirip bunun yapılması için bir kamuoyu oluşturalım diyorum.
''Vodafone Arena'da ilk gol Hologram Teknolojisi ile Süleyman Seba'ya attırılsa''
Arkamızda dağ gibi sponsorumuz Vodafone var bu işin altından kalkabilirler sanırsam.Hayal edin ; Canlı yayın ile tüm dünyaya bu an iletiliyor stat gelin gibi hazırlanmış pırıl pırıl boğaza nazır hava hafif güneşli, full dolu çıt ses çıkmıyor Rahmetli Seba Hologram teknolojisi ile ilk golü atıyor ardından ''Goool'' diye bağıran 41.903 kişi ve hemen ardından ''Süleyman Seba onurumuzdur'' tezahüratı sonrasında Işık şovlarıyla ''Eski Dostlar'' şarkısı.
Muazzam olmaz mı?
Bunu yaptırabilsek keşke.

"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı gostung

Passolig turnikeleri, gişeleri, stat kameraları vs.. bu altyapıdan haber var mı? stadın içindeki sıva boya falan kozmetik konular, kimse karışmaz bu durumda maç yapmana.
ama passolig altyapısı olmadan açılmasına izin vermezler. Bursa'nın gecikme sebeplerinden biri de buydu sanırım.

acaba bizde durum nasıl?

Çevrimdışı dj_dellyy

Yapımında büyük aşama kaydedilen ve artık son aşamaya gelinen Vodafone Arena'nın son detayları belli olmaya başladı.

Taraftarların İnönü Stadı'nda kapalı tribün olarak bildikleri tribünün dışında camekan bir kaplama olacak.  Müzesinde çok fazla kupa bulunan Beşiktaş, camekan içine kupaları yerleştirecek. Böylelikle Vodafone Arena çevresinden geçen insanların kupaları görebilmesini sağlayacak.  Gece de ışıklandırılacak bölüm 24 saat taraftarların hizmetinde olacak.

bjk.org

Çevrimdışı gostung

Arkadaşlar merhaba,
Daha önce forumdaki bazı arkadaşlar konusunu açmıştı ama ben yeniden gündeme getirip bunun yapılması için bir kamuoyu oluşturalım diyorum.
''Vodafone Arena'da ilk gol Hologram Teknolojisi ile Süleyman Seba'ya attırılsa''
Arkamızda dağ gibi sponsorumuz Vodafone var bu işin altından kalkabilirler sanırsam.Hayal edin ; Canlı yayın ile tüm dünyaya bu an iletiliyor stat gelin gibi hazırlanmış pırıl pırıl boğaza nazır hava hafif güneşli, full dolu çıt ses çıkmıyor Rahmetli Seba Hologram teknolojisi ile ilk golü atıyor ardından ''Goool'' diye bağıran 41.903 kişi ve hemen ardından ''Süleyman Seba onurumuzdur'' tezahüratı sonrasında Işık şovlarıyla ''Eski Dostlar'' şarkısı.
Muazzam olmaz mı?

bu ne kadar sürreel bir fantezidir, hayal gücünü takdir ettim :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar merhaba,
Muazzam olmaz mı?

tüm Dünya'ya yayınlanması ve havanın hafif güneşli olması dışında neden olmasın :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu diğer site dün idil'in çektiği fotoğrafları paylaşmış kendisi burda kendi sitesinin resimlerinin paylaşılmasına tepki koyuyor.

Kendisi niye bizim sitenin resimlerini kendi sitesinde paylaşıyor.

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu diğer site dün idil'in çektiği fotoğrafları paylaşmış kendisi burda kendi sitesinin resimlerinin paylaşılmasına tepki koyuyor.

Kendisi niye bizim sitenin resimlerini kendi sitesinde paylaşıyor.

Aynen bak sabah ben bunu soracaktım unuttum.

Buradaki resimleri paylaştığı yetmiyormuş gibi üzerine kendi sitesinin filigranını koymuş. @Necmi bir tepki göstermek gerekmezmi?

Çevrimdışı umutdogan62

aynn üstteki instagram videosundan sonra dedim bunu yani yeniacıktaki  durum hayli göze batıyor

Giriş ve çıkış kapıları hizasında siyah eksik olmuş. herkes beyaz olmalı diyor ama bence siyah az olmuş. Oralara bol siyah koltuk aşağıya akacakmış gbi eklenmeli. yeni açıktaki rastgele dizilmiş gibi duruyor.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Efe

koltukta ankraj ve korkuluk bitti bitecek son fotolara gore haftaya tum koltuklari takilmis goruruz sabitleme iside baslar heralde bide sis piches diyorum baskada bisey demiyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

https://twitter.com/vodafonearena/status/478412897777774593
stadımızda mutlaka bayanların çocuk emzirebilecegi , altlarını temizleyebilecegi ve bakımlarını yapabileceği alanlarda olması lazım çünkü insanlar oraya bebekleri yada küçük yaşta çocuklarınlada gelmekte isticektir

Çevrimiçi Akil Emre

Koltukları sabitleme işleminin başlaması için tüm koltukların yerleştirilmesi mi bekleniyor?

Bu sabitleme işleminin süresi hakkında bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı bjkaan

kombinen stadın açıldıktan sonra başlıyor. o zamana kadar olan maçlar olimpiyatta ücretsiz

Çok teşekkür ederim abi. En kısa sürede İstanbul'a gelip kombinemi alacağım inşallah.

NTVSPOR
Vodafone Arena'nin açılış tarihi 30 Nisan ama daha önce acma imkani olursa 5 Nisan Süleyman Seba'nin Doğum Gününde Açılması Planlanıyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

NTVSPOR
Vodafone Arena'nin açılış tarihi 30 Nisan ama daha önce acma imkani olursa 5 Nisan Süleyman Seba'nin Doğum Gününde Açılması Planlanıyor.

aha işte şimdi emin oldum açılış tarihi kesin 19 mart  :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba