Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır
Beyler 19.3 olacaksa neden Basin Toplantisi yapilip herkes aydinlatilmiyor...
Hani Istanbul birkac yerine Countdown koyulcakdi...
Divan da aciklayacaklar tarihi günü ?
Bana kalırsada 19.03 değil geri sayım yapılacak olsaydı en geç bugüne açıklanmış olurdu birde 29 kaldı. Yönetim tarafından sürekli dillendirilen Beşiktaş için özel birgünde açılış olacak lafı 5 Nisan'ı gösteriyor aksilik olmazsa büyük ihtimal tarih bu ..

Çevrimdışı cio

@Erdem Çözer

Dışardan her ne kadar sonuna gelmiş gibi görünse de, lego yapmak gibi değil bu iş, her ayrıntının düşünüldüğü ve bu kadar heyecanla beklenen bir stadın açılışı yarım yamalak yapılmaz, bugün çim membran ışıklandırma koltuk bitti deseniz bile en az 15 günlük daha iş olur içeride.

Hepinizin heyecanını anlıyorum, ben de çok isterdim 19.03 ü ama malum kaza yaşanmasaydı olabilecek bir işti o.

Ben açılışı takmıyorum kafaya, sürecin tadını çıkarıyorum abi ve kardeşler.

Not : Koltuk için 1.ağızdan duyduğum ; Mart sonu gibi bizim işimiz bitecek.

Hayırlı forumlar herkese

Çevrimdışı idil

Korkuluk ve ankrajlari yapiolardir herhalde sen gordun mu trubun apla korkuluk montaji ve ankraj montaji ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet evet tribünlerde işçiler vardı korkuluk montajı mıydı dikkat etmedim ama evet eski açık altta özellikle işçiler prekastlarda bişeylerle uğraşıyorlardı :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı bad75

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer

Dışardan her ne kadar sonuna gelmiş gibi görünse de, lego yapmak gibi değil bu iş, her ayrıntının düşünüldüğü ve bu kadar heyecanla beklenen bir stadın açılışı yarım yamalak yapılmaz, bugün çim membran ışıklandırma koltuk bitti deseniz bile en az 15 günlük daha iş olur içeride.

Hepinizin heyecanını anlıyorum, ben de çok isterdim 19.03 ü ama malum kaza yaşanmasaydı olabilecek bir işti o.

Ben açılışı takmıyorum kafaya, sürecin tadını çıkarıyorum abi ve kardeşler.

Not : Koltuk için 1.ağızdan duyduğum ; Mart sonu gibi bizim işimiz bitecek.

Hayırlı forumlar herkese

peki :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Beyler 19.3 olacaksa neden Basin Toplantisi yapilip herkes aydinlatilmiyor...
Hani Istanbul birkac yerine Countdown koyulcakdi...
Divan da aciklayacaklar tarihi günü ?

bir beyaz yalan daha kaldıramayız

ve dediğiniz gibi 27 subatı bekliyor olabilirler
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 13:33:10 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu iş lego gibi değil, daha çok iş var, hayal kuruyorsunuz diyen arkadaşlara sesleniyorum..

hedef 19.03 ilk maç diyenler çimi yapan firma ve çatıda çalışan dağcılar..

ayrıca içeride işler son aşamada.. yönlendirme tabelaları bile takılmaya başladı ve ahkam kestiğinize göre bu işleri biliyorsunuzdur, bundan sonrası çok hızlı gider :)

firmalara bu tarih verildiyse hedef budur.. ha yetişmeyebilir.. zaten yetişeceği kesinleşmiş olsa geri sayım da başlamış olurdu :)

Çevrimdışı ayayhan

stad a ilk maç oynansa bile, böyle bir tesiste herşey bitmiş olmaz 6 ay daha bir çok kalemde işler yürütülecektir.

şahsi fikrim

Çevrimdışı carismalaz

Karadeniz Kartalı

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

stad a ilk maç oynansa bile, böyle bir tesiste herşey bitmiş olmaz 6 ay daha bir çok kalemde işler yürütülecektir.

şahsi fikrim

zaten amaç tamamen bitirip açmak değil, maç yapılacak duruma getirmek.. SIS röportajında da belirtildiği gibi asıl büyük açılış yaz sonu

Çevrimdışı Deniz

şahsi fikrim
katılıyorum ,maç haftada 2 saat oynanacak maç günleri çalışma olmaz muhtemelen ama diğer günler yine çalışmalar devam eder
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

Yok gördük dün yeni açık tarafın arkası tamamen koltuk kolisiyle dolu
Bizim tahmin fos çıktı  :iblush:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan

bu iş lego gibi değil, daha çok iş var, hayal kuruyorsunuz diyen arkadaşlara sesleniyorum..

hedef 19.03 ilk maç diyenler çimi yapan firma ve çatıda çalışan dağcılar..

ayrıca içeride işler son aşamada.. yönlendirme tabelaları bile takılmaya başladı ve ahkam kestiğinize göre bu işleri biliyorsunuzdur, bundan sonrası çok hızlı gider :)

firmalara bu tarih verildiyse hedef budur.. ha yetişmeyebilir.. zaten yetişeceği kesinleşmiş olsa geri sayım da başlamış olurdu :)
@Erdem Çözer anlamadığım stad bitime yaklaştıkça bizim arkadaşlarda umutsuzluk sendromu yaşanmaya başlandı. Ya inancımızı kaybettik yada blöf yapıyor arkadaşlar.

[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 13:56:10 bordelais ]

Çevrimdışı ozan062

koltukta mesela üst katın en üstteki kısımlarını tamamen siyah bırakmışlarya sanki birkaç tane daha beyaz oralara serpistirilebilir gibime geldi bilniyorum tamam  altkatta beyazın yogunlugu var ona karsılık oalrak yapıyorsun ama

biraz göze kötü görünüyor gibi geldi bana bilemiyorum siz ne dersiniz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer anlamadığım stad bitime yaklaştıkça bizim arkadaşlarda umutsuzluk sendromu yaşanmaya başlandı. Ya inancımızı kaybettik yada blöf yapıyor arkadaşlar.

yok abi daha çok hayal kırıklığına uğrama korkusu bence..

Açılış 5 nisan Süleyman Seba'nın doğum günü oldukça iddalıyım bekleyip görelim ..

Çevrimdışı umutdogan62

koltukta mesela üst katın en üstteki kısımlarını tamamen siyah bırakmışlarya sanki birkaç tane daha beyaz oralara serpistirilebilir gibime geldi bilniyorum tamam  altkatta beyazın yogunlugu var ona karsılık oalrak yapıyorsun ama

biraz göze kötü görünüyor gibi geldi bana bilemiyorum siz ne dersiniz
Abi aslında o siyahların beyazın üstüne akması lazım kapalı olmuş ama yeni açık kısmına onu yapamamışlar
1
9
0
3JK

Merhaba arkadaşlar, artık klişe olacak ama uzun süreli takipten sonra dayanamadım ve üyeliği aldım. İlk sorumu da soruyorum: Arenada mescit olacak mı? Olacaksa kaç tane olacak? Başkana bu konuda güveniyorum bizi tatmin edecektir ama hiçbir yerde konuşulduğunu göremedim.

Herkese bol membranlı günler

yok abi daha çok hayal kırıklığına uğrama korkusu bence..
bu zamana kadar çok hayalperest yaklaştık artık temkinli davranıyoruz

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Merhaba arkadaşlar, artık klişe olacak ama uzun süreli takipten sonra dayanamadım ve üyeliği aldım. İlk sorumu da soruyorum: Arenada mescit olacak mı? Olacaksa kaç tane olacak? Başkana bu konuda güveniyorum bizi tatmin edecektir ama hiçbir yerde konuşulduğunu göremedim.

Herkese bol membranlı günler

https://twitter.com/vodafonearena/status/478412897777774593
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…