Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5815877 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serdkar

[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 12:48:19 Serdkar ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

s.a cümleten nasılsınız dostlar  :)

Aleykümselam mübarek adam iyiyiz sen nasılsın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serjo

Hafriyat kamyon'u görünce saha'da
70 000 kamyon aklıma geliyor, bir tuhaf oluyorum  :alala:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı murat_

Arkadaşlar o kadar çok kafaya takmışım ki mabeti, rüyamda Fikret Başkanla beraber tüm stadı gezdik.
Üst kata çıktık çok dik. "Fikret abi ne yaptın sen, burası çok dik. Ben üstten aldım kombineyi bende
yükseklik korkusu var, nasıl izleyecem maçları" diyip sarılıyorum başkana. Suratıma bakıp gülüyor, izlersin diyor.

Sanırım bi yerlerim açıkta kaldı. :evillol:

fikret baskan gece fazla mesai yapti sanirim banada geldi dedim  baskan stadi ne zaman qcariz gayet net ve kendinden emin bi sekilde 19 03 dedi baya sevinmistim  desene benimde bi tarafim acik kalmis  :kop:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı quentine83

neden koltuk takılmıyor bi problem mi var...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Murat Gültekin

güvenlik ağları kapalıyı yarılamış  :claps:
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Günaydın,
Kapalı üstten aldım kombinemi durum o kadar vahim mi ya yükseklik korkumda var hafiften  :ebebe:

şöyle kısaca açıklayayım.

Ben üst trübün hastasıyım.Kapalıda da hep üst kattan alırdım.Burda hem fiyat hemde bu alışkanlıktan üst trübünden aldım.Fakat stad yapıldıkktan sonra aldıgım yerin muadili yere çıktım (ben numaralı yeni açık tarafından almıştım,kapalı trubun yeni açık tarafından baktım) gerçekten aşırı dik. Bir ara burda metal engeller konulmaması konuşuluyordu ama onlarsız yukarı aşağı inip çıkmayı bırakan sahaya paralel şekilde bile gidemezsiniz.

Kabaca eski kapalının üst katı başlangıcı buranın ortalama alt kat üst sıralara tekabül eder.Eger yeni üst katın ,üstlerindeyse yerin gerçekten farklı bir deneyim olacak senin için . :)

geçen sene nou campın en üstünde seyretmiştim maçı trübün eğimi ve saha görüntüsü resimdekiler gibi :)

Çevrimdışı martin40

Genis açidan bakinca, pikselli gerçekten çok hos duruyor. Tüm koltuklar takilinca herkes ayni görüste olacaktir.

Çevrimdışı quentine83

locaların önündeki şerit şeklindeki prekastlar boyanacakmı yoksa o sekilde beton renginde mi kalacak...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

neden koltuk takılmıyor bi problem mi var...
Stat da kalmamış olabilir, gelmesini bekliyorlardır. Kalsa kapalı son blokların altını tamamlarlardı.
Bu arada kalan ankraj ve korkulukları tamamlıyorlardır.
Tamamen tahmin tabi ki.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

vinçler köşeye sıkıştı skorbordun gelmesi lazım artık
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Açılış 19.03 te olacaksa Başkan bugün açıklar geri sayım için eğer açıklanmazsa büyük ihtimal Rıdvan bey seba için çok özel bişey planlıyoruz demişti 5 nisan Süleyman Sebanın doğum gününde protokol açılışı ve seba için özel düşünülmüş şeyler olabilir. 9 nisanda ilk maç olur sezon sonu şampiyonluk durumunda daha coşkulu konser-özel maç-gösteriler vs açılış programı devam eder..

Güneş panelleri, ışık ve ses sisteminin kiralanan sistemle değişimi, hibrit çim ve kalan ince işler yazın devam edecek..

Çevrimdışı ahmetx

Genis açidan bakinca, pikselli gerçekten çok hos duruyor. Tüm koltuklar takilinca herkes ayni görüste olacaktir.
çok ciddi hatalar var ama çok daha güzel yapılabilirdi.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

Stat da kalmamış olabilir, gelmesini bekliyorlardır. Kalsa kapalı son blokların altını tamamlarlardı.
Bu arada kalan ankraj ve korkulukları tamamlıyorlardır.
Tamamen tahmin tabi ki.

Yok gördük dün yeni açık tarafın arkası tamamen koltuk kolisiyle dolu
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı cadavra

Bence videodakiler konusulan 2. Ekip ama konusuldugu gibi stadın farkli tarafindan baslamadilar gunde 1 mebran takilioken simdi 2 -3 e cikti son bi kac gundur tabi buda tahmini :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Yok gördük dün yeni açık tarafın arkası tamamen koltuk kolisiyle dolu
Korkuluk ve ankrajlari yapiolardir herhalde sen gordun mu trubun apla korkuluk montaji ve ankraj montaji ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serdkar

Beyler 19.3 olacaksa neden Basin Toplantisi yapilip herkes aydinlatilmiyor...
Hani Istanbul birkac yerine Countdown koyulcakdi...
Divan da aciklayacaklar tarihi günü ?

Çevrimdışı trojan

Zemin şu an bana böyle görünüyor 😃

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2016, 13:24:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beyler 19.3 olacaksa neden Basin Toplantisi yapilip herkes aydinlatilmiyor...
Hani Istanbul birkac yerine Countdown koyulcakdi...
Divan da aciklayacaklar tarihi günü ?

hedef 19.3 ama yetişeceği netleşmeden tarih vermezler bence
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz