Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5817486 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Tuğrul

”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın beyler. Liderliği alacağımız, koltuk takacağımız hafta sonuna doğru son adım. Koltuk takmaya davet edilen arkadaşlar sadece kendi fotoğraflarını çekmez, iyi bir makineyle gitmeyi unutmayın.

Günaydın arkadaşlar.Bu hafta bizim haftamız.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bol bol resim çek her detayı çek :D
Heyecandan cekemez bile simdi o

Ben stda gitmeden önce Soru listesi hazırlamıştım Mabete sormak uzere

Stada girince hepsini unuttum :alala:

2 tane foto çekilebildim aval aval etrafa bakmaktan :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Konya başkanı son hafta maçı puan durumu müsaitolursa Beşiktaş yeni stadinda kutmalama yapmak isterse deplasmana gidebiriz dedi bugun.
Adam gibi adammış :claps: :claps:

Çevrimdışı çArşı1903

@idil evet teşekkür ederim kendi adıma

bende idile katılıyorum tanıdıgım bbirçok kişi ust kattan maç izlerken çok zorlanacak 

aşırı dik alt kat tercih sebebi olacak

ama tabi daha pahallı

yükseklik korkusu olanlar çok zorlanır

Günaydın,
Kapalı üstten aldım kombinemi durum o kadar vahim mi ya yükseklik korkumda var hafiften  :ebebe:
"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Hadi ya sivil giyinimlere o ayari cekmeleri gerekmez mi Necmi abi neticede ben taraftarim ne zararim olur asil sıkıntı sivil yahu ilgincmis

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guvenlik sikintisi oluyor , Formali stada girdigin zaman bu olay Medyaaya taraftari stada aliyorlar diye yansıyor buda is guvenligi açısından sıkıntı oluyor :tabe:

Bende gittiğimde Mabet bana forma giyme dedi iceri girincede isci bareti taktim kafama herkes isci sandi :tabe:

az önce Twitterda gördüm burda illaki konuşulmuştur ama kesinleşti gibi oldu artık

oooooo Güzel haber :sevinc

Çevrimdışı SuperBJK

@Alptekin @Çağrı @Necmi Abi belki bahsedilen membrana yazılacak olan yazıyı altından ledlerle yazmak olabilir mi ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Adam gibi adammış :claps: :claps:
Bi daha düşün bakalım. O maçta resmi olarak rv sahibi Konya olur. Stadın o gün hasılatı tamamen onlara kalır. Geçen yıl 2. Yarı stadı vermeyen adam babasının hayrına mı gelecek deplasmana. Gerek yok biz Osmanlı maçında kutlarız şampiyonluğu

Çevrimdışı Yasin A.

Bi daha düşün bakalım. O maçta resmi olarak rv sahibi Konya olur. Stadın o gün hasılatı tamamen onlara kalır. Geçen yıl 2. Yarı stadı vermeyen adam babasının hayrına mı gelecek deplasmana. Gerek yok biz Osmanlı maçında kutlarız şampiyonluğu
Doğrudur abi olabilir farketmez ya sampiyon olalimda Olimpiyatta bile kutlamaya razi olurum :ok:

Ama bunu dusunmesi bile guzel bir hareket

Mesela Ilhan Cabcav da Inonunun son macinda kendi taraftarlarını getirmeyerek deplasman tirbunu bize birakmisti..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı berkayyalcin963

Günaydın arena bugun capada randevum var cikisinda mabede ugramak istiyorum acaba iceri girme sansimiz var midir
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hiç sanmıyorum her şey bitmeden stad açılmaz. stadı bitirmeye çalışıyorlar yarım açma iznini her şeyden önce vodafone istemez
projeye çok büyük önem veriyorlar
Şampiyonluk kutlamasını statta yapmaya da razıyım @Necmi abi. Üstelik hepsinden daha güzel olur. Bundan daha güzel bir açılış düşünemiyorum ben..
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Doğrudur abi olabilir farketmez ya sampiyon olalimda Olimpiyatta bile kutlamaya razi olurum :ok:

Ama bunu dusunmesi bile guzel bir hareket

Mesela Ilhan Cabcav da Inonunun son macinda kendi taraftarlarını getirmeyerek deplasman tirbunu bize birakmisti..
Çabuk unutan bir milletiz vesselam. Ankarada da bize hareket çekerdi Cavcav. Yine de o sadece 2000 koltuktan vazgeçti. Konya tüm geliri alır. Bence hiç gerek yok ne şamın şekeri ne arabın yüzü derler. Osmanlıda kutlarız derken Osmanlı maçında kendi evimizde kutlarız diyorum.

Çevrimdışı idil

Bi bayanin futbolla bu kadar ilgili olmasi ve ustune bide besiktas fanatigi olup bizim gibi semerini vs vs saymasi herhalde bunlarda etken cevremde cok besiktasli var her macinida izlerler ben foto gostermesem bakacagi yok stada yani bunlardan dolayida olabilir ama stada gidicek olursam kiz arkadasimla gidicem bide forma giydirirsem belki stada alirlar :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de ona veriyorum benim kadar manyagını görmedim daha :D

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çabuk unutan bir milletiz vesselam. Ankarada da bize hareket çekerdi Cavcav. Yine de o sadece 2000 koltuktan vazgeçti. Konya tüm geliri alır. Bence hiç gerek yok ne şamın şekeri ne arabın yüzü derler. Osmanlıda kutlarız derken Osmanlı maçında kendi evimizde kutlarız diyorum.
Cavcavi hic sevmem bize yaptiklarini da cok iyi biliyorum ornek verdim sadece abi

Onun haricinde katiliyorum dediklerine..

Çevrimdışı idil

Yoğunum. Siteye fazla giremedim
Arkadan okuyarak ancak geldin.
günün taraftarı @idil kardeşime teşekkür etmek istiyorum. Güzel fotolara doyduk.

Ben teşekkür ederim

Günaydın,
Kapalı üstten aldım kombinemi durum o kadar vahim mi ya yükseklik korkumda var hafiften  :ebebe:

Valla ciddi anlatmaya çalıştım benim de kombinem üstten Allah kolaylık versin bizlere :)

Çevrimdışı idil

en üst tribün giriş katı bitti iki loca katı bitti alt kat tribün giriş katı bitinceki ben bitti biliyorum stadın diğer kısımlarıyla işimiz kalmayacak
soyunma odalarının olduğu bölüm zaten hep kaplama olur orda sıva vs kullanılmaz çok şık olacaktır oralar yani dışarda hazırlanır demonte vaziyette
gelir kısa sürede montajı yapılır. Zeminlerin üstü kapalıydı bakabildinmi cilaları yapılmışmı. @idil

Abi aynen dediğin gibi üst katlar ve localarda çok sorun görünmüyor ama eğer maç yapılmak isteniyosa alt katlar bir an önce bitirilmesi gerekicek

Çevrimdışı Altuğ

Ben teşekkür ederim

Valla ciddi anlatmaya çalıştım benim de kombinem üstten Allah kolaylık versin bizlere :)
Stadin en guzel yerinin yeni acik Balkon oldugunu düşünüyorum hem butun sahaya hakimsin hemde ceza sahasi ve kalenin tepesindesin

Maclarda o bolgedeki taraftarlara cok is düşecek pozisyonlari iyi sezip Penalti ve kartlari aldirmasi lazim o bolgedeki taraftarların

Çevrimdışı SuperBJK

Şimdi bunun anlamı tüm localarda Mimarlık firmasının ismi mi olacak, yoksa Fikret Başkan onlara da mı loca satmış :)