Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5819062 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Gürcan

Stad acilmasina acilir fakat bence eksik cok yonu olur sonra yapilabilir mi evet ancak tercihim tam bitmesidir.

Büyük paralar ödeniyor bu sebepten ne olursa olsun acilsin diye bilir baskan.

Herkezin gönlüne gore olsun diyelim.

Bu stada emek veren herkeze ve bu bilgileri bizlere ulaştıran tum forum yöneticileri ve arkadaslara tesekkurler. Son virana girdik artik.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

19.03.2017 de olabilir  :kop:
19.03.2016 olmazsa yazık olur tarihi bi an kaçırılmış olur bence yetiştirmek için ne gerekiyorsa yapılmalı 19 martta bile çalışma yapılabilir maç saatine kadar yeterki oynanacak duruma gelsin merakla başkanı bekliyorum artık bi açıklama yapacaktir elbet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eronimo18

:bigstar: çok güzel hareketler bunlar :bigstar:

Dünkü (sözde) Şenol Hoca - Gomez gerginliğinden hemen sonra Gomez'in stada gitmesi on numara iş. Medyanın olası saçmalamalarını hemen ilk günden durdurmaktır bu, gerekli yerlere de mesaj çok net gitmiştir. Akıl edeni tebrik ederim.
HADİD - 20

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

19.03.2016 olmazsa yazık olur tarihi bi an kaçırılmış olur bence yetiştirmek için ne gerekiyorsa yapılmalı 19 martta bile çalışma yapılabilir maç saatine kadar yeterki oynanacak duruma gelsin merakla başkanı bekliyorum artık bi açıklama yapacaktir elbet
Ah o çatı kazası olmayacaktı ki açılış tarihi 19.03 olarak açıklanmış şuan saha yemyeşil olurdu. 1 ay boyunca da son rütuşları yapmaya vaktimiz olurdu. Hayırlısı böyleymiş :by2:

Çevrimdışı Efe

Bence açılış tarihini çatı belirler 19 Mart şu andan itibaren 30. gün, 2. bir ekip gelmezse çatı yetişmez :)
hedef 19.03 se o hedefe göre gerekli hamleler gelecektir yok değil ise bu şekilde devam eder zaten anıl herşeyin bi raconu var Türkiyede bu tarz işler yumurta kapıya dayanınca 2-3 kat hızlanır biliyorsun  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

hedef 19.03 se o hedefe göre gerekli hamleler gelecektir yok değil ise bu şekilde devam eder zaten anıl herşeyin bi raconu var Türkiyede bu tarz işler yumurta kapıya dayanınca 2-3 kat hızlanır biliyorsun  :D
Aynen öyle abi ama açıkçası wcdir, blok numarasıdır bu tarz tabelaların takılması beni heyecanlandırdı :D

Çevrimdışı dlcs

Demir korkulukları beğenmiyorduk ama oradaki diğer unsurlarla birlikte sağlam bir konseptin ürünüymüş bunlar. Tamamlanmaya yakın daha net ortaya çıkmış.

Çevrimdışı serti67

en sevmedıgım sey cıllop gıbı olmayınca gozum takılıyor okadar emek para harcanıyorr suraya ınsallah bole seyler yaptık oldu bıse olmaz dıe ole bırakılmaz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Ah o çatı kazası olmayacaktı ki açılış tarihi 19.03 olarak açıklanmış şuan saha yemyeşil olurdu. 1 ay boyunca da son rütuşları yapmaya vaktimiz olurdu. Hayırlısı böyleymiş :by2:
aynen anıl maalesef olsun herşeyde bi hayır var işte evde hop oturup hop kalkıyoruz şuan 19.03 olacak mı diye dakika dakika takip ediyoruz valla evdekilere bu kadar zaman ayırmadım ben hayatımda şimdi ise heyecan dorukta :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

aynen anıl maalesef olsun herşeyde bi hayır var işte evde hop oturup hop kalkıyoruz şuan 19.03 olacak mı diye dakika dakika takip ediyoruz valla evdekilere bu kadar zaman ayırmadım ben hayatımda şimdi ise heyecan dorukta :busted_cop:
En geç 30 Nisan'da bu iş bitmiş olur :super:

Çevrimdışı cadavra

Ya stad yetisir yetismez ama hic deil kartal yuvasi acilsa ordan 3 5 gelir alirsin bide ustune belli bi fiatta alışveriş yapanada stada sokup 3 5 foto cektirirsin biraz gelirin olur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 21:47:00 cadavra ]

Çevrimdışı TayfurU

19.03 İçin 2 şey gerekli değil mi zaten Çatı Ve Çim. çim i SİS açıkladı 19 una yetiştiririz dediler çatıyı da 2-3 ekip farklı yerlerden taksınlar bitirsinler işte açılır bence membran dan dolayı sarkacağını sanmıyorum

Çevrimdışı Bekrakn

tabelalardaki kırmızı-siyah olayı hangisi daha güzel durursa onu takarız, ötekini sökeriz düşüncesiyle yapılmış olabilir mi? bir iki yere numune olarak koyup deniyorlar diye geldi aklıma? aynı tabelayı sırf farklı renk diye alt alta iki defa monte etmenin mantıklı bir açıklaması yoktur sanırım

Çevrimdışı birkanmaraz

en sevmedıgım sey cıllop gıbı olmayınca gozum takılıyor okadar emek para harcanıyorr suraya ınsallah bole seyler yaptık oldu bıse olmaz dıe ole bırakılmaz
@serti67 aynen abi benimde güzüme takıldı orası.  @Necmi abi o bölge ve o bölgeler gibi hasar alan yerler açılışa yakın tamir veya değişme şansı olur mu ?

Çevrimdışı Anıl

Çimin deseni de böyle olursa tadından yenmez :icool:

Çevrimdışı Efe

19.03 İçin 2 şey gerekli değil mi zaten Çatı Ve Çim. çim i SİS açıkladı 19 una yetiştiririz dediler çatıyı da 2-3 ekip farklı yerlerden taksınlar bitirsinler işte açılır bence membran dan dolayı sarkacağını sanmıyorum
bende öyle düşünüyorum olmazsa başkan 10 tane dağcı bulur getirir yine bitittirir o mebranları 2. ekip kısa sürede gelecektir sonrası tam bir heyecan fırtınası :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hicks

tabelalardaki kırmızı-siyah olayı hangisi daha güzel durursa onu takarız, ötekini sökeriz düşüncesiyle yapılmış olabilir mi? bir iki yere numune olarak koyup deniyorlar diye geldi aklıma? aynı tabelayı sırf farklı renk diye alt alta iki defa monte etmenin mantıklı bir açıklaması yoktur sanırım

Alt alta monte edilen herhangi bir tabela yok, o resim, iki şeklini de gösterebilmek için, gece ve gündüz...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Efe

@İhsan abi boşuna söylemiyormuş 19.03 benden kapacak köfte ekmeği  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smyrniankiwi

kesin daha önce sorulmuştur, sorulmaması imkansız ama gözümden kaçmış olmalı.

dış membranlar bitti diyelim, o sırada da çim ve koltuklar da bitti. iç halkadaki şeffaf membranlar takılmadan stadı açabilir miyiz? iç şeffaf membranların takılmasını sezon sonuna atabilir miyiz?  :alala:

@Efe , @Necmi abi ...

Çevrimdışı Efe

@Efe , @Necmi abi ...
bence hepsi bitecek vodafone izin vermez mebran koltuk saha tam bittiği gün stad açılır inşallah o gün 19.03 olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Efe , @Necmi abi ...
hiç sanmıyorum her şey bitmeden stad açılmaz. stadı bitirmeye çalışıyorlar yarım açma iznini her şeyden önce vodafone istemez
projeye çok büyük önem veriyorlar

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 22:16:01 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA