Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5819451 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ZEKI

Türkçe 1 cümle var, ondan da hiç bi şey anlamadım ya la  :help:

bos ver anlamaya gerek yok zaten, guzel bir calisma olmus ama. Kedi yollari ve baglantilarinida gorebiliyorsun

Çevrimdışı Efe

hem yeni hem eski açık altta bizi kırize sokan takılmayan ankrajlar takılıyor :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Aynı durumdayız abi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı idil

@idil  detaylı fotoğraflar inanılmaz güzel.. Standın içinde gbi hissettirdin..  :super:

Emeğine Sağlık.. @idil  muhtemelen mario gomezde bugün buraları gezince seneye burda şampiyonlar ligi tadından yenmez demiştir..

En iyisi ben bu hafta gençlerbirliğine hat-trick yapayım demiştir..  :sevinc
@idil eline koluna saglik super fotolar :claps:

Abi bu nasil bir stad ya

Renklerin uyumu , Lux , Konfor , Estetik hepsi bir arada

Bu kadar güzel olacağını kimse dusunemezdi heralde , Bir de hala bu stadi Toki ve BELEDIYE stadlariyla kiyaslayanlar var yuh yani..

Fikret Orman ve Bunyamin derman in yüreklerine saglik ortaya muhtesem bir sanat eseri çıkardılar :claps: :claps:

adamlar böylesi dünyada ilk kez diyorlar zaten :)

@idil fotoğraflar tek kelimeyle müthiş.. bugüne kadar çekilmiş en detaylı fotoğraflar diyebilirim  :claps:
Tribün apla eline sağlık :D @idil  :claps:

Ben teşekkür ederim  :iblush: :iblush:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı kadirakca

Kazılan yerlere boru yerleştiriliyor. Isıtma sistemi dimi ?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

M U H T E Ş E M.....Buram buram kalite kokuyor.Burasının Beşiktaş taraftarıyla dolu halini hayal edemiyorum bile...

Fotolar için elinize ayağınıza sağlık.

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı Karabay

Allahım bunlar ne kadar güzel resim.
Bu ne kadar güzel bir stat.
Teşekkürler @idil

Çevrimdışı Erdem Çözer

Türkçe bir cümle mi geçti içinde? :alala:  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ilhan mansız

Klübümüzün kendi kaynaklarıyla yaptığı stadda inşallah son viraja girdik. Fotoğraflar çok çok güzel. Allah nazardan korusun. 2014 temmuzunda kombine almak nasip olmuştu. Bu kadar büyük bir yatırımı bu kadar zor koşullarda bu noktaya getiren herkese helal olsun. 

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Efe

bu iş 19.03 e gidiyor hee iyice bayır aşşa gitmeye başladı saha net görülüyor ki yetişecek koltuk iç kısım yetişecek mebran 2.ekiple yetişme ihtimaline girecek yetişmesede problem değil biz antalya maçıyla açacağız öyle görünüyor 27 şubatta artık açıklanır ümit ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

fotolar müthiş @idil
idil eline sağlık müthiş fotoğraflar :)
@idil eline ayağına sağlık. bu sınıfta bu kalitede Türkiye de başka stat yapılmaz beklentimin hayli üstünde emeği geçen herkese teşekkürler.
@ahmetx dün yazmışsın yeni gördüm kusura bakma.yok daha haber gelmedi ne yazık ki   
eline yüreğine sağlık @idil gözümüz gönlümüz açıldı sayende :claps: :claps: :claps:

Ben teşekkür ederim

Çevrimdışı idil

İdil fotoğraflar için teşekkür ederiz :) tam ben mesaj yazdıktan sonra gelmesi de epey ilginç oldu :)

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Evet @rubi_tobin le beraber çektik zaten fotografları :)

Çevrimdışı canU

Daha önce soruldu mu bilmiyorum.

Çatının sonra mesela üzeri kapanabilir hale getirilme şansı var mı? Mesela amsterdam arena bunu iyi kullanarak daha çok konser verilmesine olanak sağlıyor. Belki ilerde böyle birşey mümkünse yapılarak kışın ligin devre arasında da konserler verdirilmesi sağlanabilir.

Ek olarak moda merkezi ktarzında olacak bölümle ilgili hiç resim var mı oryo da merak ediyorum.

Boyut çok büyük diyor 4 fotoğrafı bile kabul etmedi ayrı ayrı atıcam
@idil Resimler 10 numara teşekkürler  :ok: Bir de garip bir soru olacak ama çatıyı nasıl buldun :)

Çevrimdışı idil

@idil icerdeki islerin bitimi ne kadar surer yani gordugun insaat halindeki yerlere bakinca tahminin ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazı yazıcam birazdan stat muazzam gerçekten çok da hızlı ama daha iş var maalesef

Çevrimdışı idil

@idil Resimler 10 numara teşekkürler  :ok: Bir de garip bir soru olacak ama çatıyı nasıl buldun :)

Bence güzel :)

Çevrimdışı idil

Allahım bunlar ne kadar güzel resim.
Bu ne kadar güzel bir stat.
Teşekkürler @idil

Rica ederim

Çevrimdışı Serdkar

Resimler icin cok tskler... Günlerce bekledigimiz Resimler @idil

Çevrimdışı kryhrglu

Valla bak bak doyamadım resimlere tekrar ellerine sağlık, çok sağol. @idil  :D  :halay: