Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5820605 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Batu K.çetin

Devam

ellerine sağlık çok güzel fotolar,birde mabed'deki hissettiklerini anlatırsan süper olur teşekkürler
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 19:35:32 Batu K.çetin ]

Çevrimdışı Anıl1903

Dolaşım alanları modern Avm havası vermiş,10 numara iş çıkmış.Fotolar için teşekkürler  :sevinc

Çevrimdışı idil

@idil  eline sağlık , statta mıydın bugün? Gomez i gördün mü?  :D :D

Ya stattan çıktım tam arkadaşım aradı gomez stattaymış resmi hesap paylaştı diye :D valla 1.5 saat stadı gezdik ama göremedim acaba sabah geldi haberi şimdi mi paylaşıyorlar diye düşündüm
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

ellerine sağlık çok güzel fotolar,birde mabed'deki hissettiklerini anlatırsan süper olur teşekkürler

Yazıcam:)

Çevrimdışı idil

Dolaşım alanları modern Avm havası vermiş,10 numara iş çıkmış.Fotolar için teşekkürler  :sevinc

Aynen öyle olmuş 1.sınıf malzeme

Çevrimdışı kryhrglu

Soyunma odalarından falan fotoğraf gelmeme nedeni nedir o bölüme kimse alınmıyor herhalde biri anlatabilirmi?

Çevrimdışı idil

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 18 Şubat 2016 arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı happy_

@idil ellerinize saglik, ilk kez icerden boyle teferruatli fotolar gorduk, stad bitiyor vallahi :)

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı idil

Soyunma odalarından falan fotoğraf gelmeme nedeni nedir o bölüme kimse alınmıyor herhalde biri anlatabilirmi?

İnşaat halinde daha çünkü  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@idil  eline sağlık
bütün resimler gelince aynı anda geliyor :D

Çevrimdışı idil

@idil ellerinize saglik, ilk kez icerden boyle teferruatli fotolar gorduk, stad bitiyor vallahi :)

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rica ederim portala da eklemişler hemen hemen aynı fotoğrafları çektim ben de. Çok iyi ilerliyor ama daha iş var

Çevrimdışı umutdogan62

neden iki tane blok numarası koymuşlar biri kırmızı diğeri siyah mantığı nedir? kırmızısı çok güzel durmuş...
1
9
0
3JK

Çevrimdışı FARUK

rica ederim portala da eklemişler hemen hemen aynı fotoğrafları çektim ben de. Çok iyi ilerliyor ama daha iş var
Eline sağlık İdil çok güzel fotoğraflar

Çevrimdışı dr.ozan

Arkadaşlar ben 412. bloktan kombine almayı düşünüyorum. Ama tribündeki koltuk dizilimi ile passo daki dizilim tamamen farklı. Çıkış kapısı tribünde solda ama passodaki dizilimde sağda gibi boşluk bırakılmış.. Bu konuda fikri olan var mı??

Çevrimdışı idil

@idil  eline sağlık
bütün resimler gelince aynı anda geliyor :D

Evet öyle oldu :D rica ederim yazı da yazarım birazdan

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

ellerine sağlık @idil off hertarafı süper olmuş  :super:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Stad bitti arkadaşlar bence başkan benim içim doğum günümde ( 1 Nisan ) stadı açacak :)

Çevrimdışı ers1903

Ulann çok mutluyum be şu kullanılan malzemelere bakin ,kaliteye bakın,uyuma bakin  :ishock:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yasin02

Devam

fotolar çok güzel sağolasınız, burdaki abi acaba çim için kontrole felan mı gelmiş ya da yanılıyor muyum yeleğin üzerinde sis yazıyorda  :D

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı OrhanAker

1.sınıf stad oldu vallahi..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet92

Devam
Ellerine sağlık,muhteşem fotoğraflar.daha iyi görebilmek içni laptopu tv'ye bağladım :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi