Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5820698 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

@Efe sorun gömmek değilki heriflerin adını Beşiktaş tarihine yazdırmak
Beşiktaş bursa maçıyla açıldı dedirtmenin manası ne dünyada takımmı kalmadı
ona bisey diyemem tabi ben şampiyonluk tarafindan bakiyorum stadin acilmasi ekstra guc katacaktir bana sorarsan abi 19.03 te acmaya mani bisey kalmiyor röportaja gore insallah acariz 19.03 e
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Başakşehir stadını yine bize vermiş kesinlikle açılış turnuvası yapalım Başahşehir - Osmanlı bide westam olabilir westam yerine başka kim olur düşünemedim
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Bu fotoğrafa göre kale direği ortalama olarak nerede olacak gösterebilir misiniz acaba  :D

Twitter : @orbayboran 'dan alıntı fotoğraf
tribüne en yakkın çizgi üzerinde
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı zekotha

Stad tam anlamıyla Eylül'e biter söylemine katılmıyorum. Stad geçici çim olayıyla Nisan'da biter.

Çevrimdışı Serjo

ilk resmi mac besiktas bursa tarih hep bunu yazar
nasil inonu de ki ilk macta golu atan suleyman sebayi yaziyorsa

Antalya stadinda ilk golu atanda necip, o kadar dunya stari eto, gomez varken necip tarihe aidni yazdirdi.
Allah korusun bursa ile ilk maci yapiyuoruz ve ilk golu (allah korusun) sercan atiyor isterse mac - 10-1 bitsin

tamam da ZEKi abi ,o zaman biz bu stad'ı hiç açmayalım
Allah korusun rakip ilk golü atmasın diye  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı DOĞAN

sis'in acıklamasına göre 19 martta biz hazır hale getiririz siz karar verin diyorlar sadece. 19 martta da 29 gün var. Şu an takılan membran sayısı 8-9 detaylıca su anki hızla kaç günde biter  birinin bize acıklaması lazım yani şuanki hızla x günde. x ekip daha gelirse x günde biter diye.İnşaat işleri hakkında en ufak bilgim yoktur o yüzden stadın hangi işleri tamamlandı hangi işleri eksik hangisine başlandı bilen biri varsa yazarsa cok makbule geçer.Yoksa kendi kendime lan işte koltukların yarısı takıldı bi bu kadar zamanda da yarısı takılır zemini de hazır hale gelebilirmiş e açsınlar o zaman gibi düşüncelere kapılmaya başladım.Belki biraz zor bu bilgileri almak hatta yöneticiler hariç bu bilgilerin tek elde toplanması dahi imkansız ama en azından bir yol gösteren olursa şahane olur malum yıllardır bekliyoruz artık sabırsızlık hat safhada.

Çevrimdışı Efe

Antalya stadinda ilk golu atanda necip, o kadar dunya stari eto, gomez varken necip tarihe aidni yazdirdi.
Allah korusun bursa ile ilk maci yapiyuoruz ve ilk golu (allah korusun) sercan atiyor isterse mac - 10-1 bitsin

19.03 acariz rahat ol zeki abi :D :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

2 haftadır oynadığımız rezil futbola rağmen hala 5 diyorsunuz :o_o:
şu bursa şuan bizi 3 ler...
:oha:  yavaş gel

Çevrimdışı ZEKI

bursa ve renkililerden birisi atmasinda kim atarsa atsin
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 16:23:59 ZEKI ]

Çevrimdışı DOĞAN

Abi ben olcay gökhan oğuzhan quaresma sahadayken ilk golu rakip takımdan veya bizim takımdan bu dörtlünün dışında birinin atacagına inanmıyorum kan cıkar o maçta maç iptal olur.

Çevrimdışı samet-53

Stadın açılış tarihini 5 nisan olarak söylüyorum ve beti artırıyorum  :evillol: :evillol:
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı zekotha

takılacak toplam membran sayısı kaçtı?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

sis'in acıklamasına göre 19 martta biz hazır hale getiririz siz karar verin diyorlar sadece. 19 martta da 29 gün var. Şu an takılan membran sayısı 8-9 detaylıca su anki hızla kaç günde biter  birinin bize acıklaması lazım yani şuanki hızla x günde. x ekip daha gelirse x günde biter diye.İnşaat işleri hakkında en ufak bilgim yoktur o yüzden stadın hangi işleri tamamlandı hangi işleri eksik hangisine başlandı bilen biri varsa yazarsa cok makbule geçer.Yoksa kendi kendime lan işte koltukların yarısı takıldı bi bu kadar zamanda da yarısı takılır zemini de hazır hale gelebilirmiş e açsınlar o zaman gibi düşüncelere kapılmaya başladım.Belki biraz zor bu bilgileri almak hatta yöneticiler hariç bu bilgilerin tek elde toplanması dahi imkansız ama en azından bir yol gösteren olursa şahane olur malum yıllardır bekliyoruz artık sabırsızlık hat safhada.

Membran ortalama iki tane takılıyor günlük diyebiliriz. Fakat daha şeffaf kısım takılacak. Ne zaman başlayacak bilmiyorum. 20 gün sürmez membranın bitmesi şeffaf kısım hariç bu tempoyla giderse. Mart 12-13 de işte. Mart 20 de cim bitecek demiş sis dediklerini gerveklestırecetır. Serme çim çok daha hızlı olacaktır. Onun dışında kufekıler neredeyse bitti. Işıklandırma ne zaman başlar nr kadar sürer bilmiyoruz. Onun dışında karşılıklı ekranlar ne zaman takılacak bilmiyoruz. Gazilerin olduğu bölüm ne zaman tam hazır olur bilmiyorum. Bana göre Mart 19-20 çok zor. Nisan ortası maç oynanır hale gelir.

Çevrimdışı ZEKI

Abi ben olcay gökhan oğuzhan quaresma sahadayken ilk golu rakip takımdan veya bizim takımdan bu dörtlünün dışında birinin atacagına inanmıyorum kan cıkar o maçta maç iptal olur.

gomez atmasin yani,  bence gider ismail'in atacagi tutar  :biggrinking: :biggrinking: bizden atsinda kim atarsa atsin

Çevrimiçi Necmi

neden bahsediyorsunuz Bursa rakipmiki onlara öyle bir
onur verelim ne yani bursayımı onure edelim en tiksindiğim kulüple
stad açacağız öylemi hangi kafada yaşıyorsunuz ne kullanıyorsanız söyleyin
bizde aynını kullanalım. Bursa maçını oynamazsak şampiyonlukmu gidecek
biz onları tarlada oynasak yeneriz. Nediye böyle bir onuru verelim tarihimize adlarını yazdıralım.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alperen1903

Stadın açılış tarihini 5 nisan olarak söylüyorum ve beti artırıyorum  :evillol: :evillol:

İnşallah dediğiniz tarihte açılır, bana da hayatımda aldığım en harika doğum günü hediyesi olmuş olur.  :icool:

Çevrimdışı zekotha

42 buyuk beyaz 42 ufak şeffaf :)

o zaman membranlar bu hızla devam ederse çatının 19.03'e yetişme ihtimali var  :halay:

Stad ne zamana yetişirse o zamana hiç beklemeden açılır bence. Bursa ilk golü atmasın vs olaylarına girmez yönetim.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 16:31:35 zekotha ]

Çevrimdışı harund1k3

Vay arkadaş futbol bu yenmek de var yenilmek de ne büyüttünüz. O zaman gidelim kendi kalemize atalım ilk golü olsun bitsin. Tamam bizim takım atsa iyi olur ama ilk maç bursa maçına gelse golü sercan atsa ne olacak. Abartmamak lazım Böyle şeyleri. Mevzu stat bir an önce açılsın. Bu stat yeni besiktasın tamamlanması demek. Transfer olarak, globalleşme olarak, vizyon olarak, yönetim olarak, takım olarak tamamlandık. Geriye sadece stat kaldı. Şu stat olsun zaten şampiyonluklar artarak gelecek. Kimsenin korkusu olmasın. Tek eksiğimiz alt yapı o konuda da çok iyi adımlar atılıyor.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 16:31:22 harund1k3 ]

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

bu stadın en kötü firması kesinlikle İz İnşaat. Adamlar kaynak yaparak çatıyı bitirdiler.
Bence en iyi firma çicekler en kotüsü obitaş :D

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emre1

abi tarih yazsa nolur. nolmuş ilk maçı bursa ile yaptıysak herkes bunun peşine mi düşcek vodafone arenada ki ilk maç bursa ile oldu die herkesin hayatı mı değişcek. reklam olur diyorsunuz neyin reklamı olucak sırf bu yüzden bursasının değerimi artıcak milyon dolarlara mı katlıcak gelirini, 1 ay sonra unutulur gider bursa mı kalır. amaç bu stadda ne kadar maç yaparsak o kadar katkı sağlamak değil mi takıma. o zaman bu sene hiç açmayalım yeni sezona açarız.. siz hala bu sene bu stadın apar topar açılmasının asıl amaçını anlamadınız. Ayrıca antalyada ilk golü necip attıda noldu kimin umrunda ne biz bu seyede yüceldik ne anltalya ezildi rencide oldu kim konuşuyor bu olayı kimse. bu takım bu sene yeterki şampıyon olsunda ilk golü kim atarsa atsın. Bu kadar büyütülmemeli eğer yetişiyorsa bursa maçına açılsın yetilmezse zaten diğer ilk maça açılsın. Saygılar abi

Çevrimdışı celiker1

fatih doğan'ın twitterda "Beşiktaş'ta bu akşama doğru iyi bir haber açıklanır" dediği stad açılış tarihimi acep.
Yüksek ihtimal.Facebook'tan takip ettiğim,genelde doğru haberler veren Beşiktaş transfer dedikoduları sayfasıda akşama doğru resmi siteden açılış tarihi haberi gelebilir dedi...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Efe

En güzeli 30 Nisan :bandit:
çik 19.03 sis yetistiricem diyor valla gerisi önemli degil
Şampiyon Beşiktaş JK