Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5824677 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Pesin not yasımı girdim ama henüz yansımadı profilime. Tapatalkı anlama gayreti içindeyim.

masaüstünden güncellersen görünür şuan görünmüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eren Özdemir

Ben mi görmedim yoksa yapılmadı mı bilmiyorum ama stat logosu var mı? Yoksa yapılacak mı?

Çevrimdışı ALBATROS

son çekilen reklam, tv'de de yayınlanmaya başlamış ama sadece bir bölümü

Çevrimdışı Eren Özdemir

Ben mi görmedim yoksa yapılmadı mı bilmiyorum ama stat logosu var mı? Yoksa yapılacak mı?
Tamam tamam dalgınlığıma gelmiş. Profil resmimdeki logo. Peki bunu stadın bir yerinde görücekmiyiz? Bence vodafone amblemi yerine o olmalıydı.

Çevrimdışı Sezer94

son çekilen reklam, tv'de de yayınlanmaya başlamış ama sadece bir bölümü

Ben sadece lig tv de gordum atv star kanal d gibi kanallarda cikiyor mu
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Bazı arkadaşlar iyi niyetlerinin kurbanı olup sanırım biraz ileri gitmişler mabedimize dükkan gibi görünüyor gibi laflar sarf etmişler iyi niyetlerini ve heyecanlarını anlamak ile birlikte bir yandan da doğru olanları söylemek gerektiğini düşünüyorum günümüzdeki "endüstriyel futbol" dedikleri olay tamda oradaki vodafone'un logosu kardeşim o logoyu oraya koymak için para ödüyor adam sana başkanımızın kara kaşına kara gözüne değil. Logoyu beğenmeyebilirsin ama marketmi burası yok vodafone bayii gibi olmuş gibi laflar edemezsin çünkü şunu bil Beşiktaş bu stadı yapmak zorundaydı ha Vodafone sponsor olmasaydı da örneğin sen olsaydın oraya vesikalık resmin asılsaydı gene sesimi çıkarmazdım sebebi bizim için önemli olan ordaki armanın ne olduğu değil biran önce mabedimize kavuşmamız. :ok:
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı Sezer94

Bu arada kapali ust catinin onune kocaman bi besiktas amblemi olsa juventus gibi inanilmaz olurdu :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı kadir137

Bu arada kapali ust catinin onune kocaman bi besiktas amblemi olsa juventus gibi inanilmaz olurdu :)
+1903
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Eren Özdemir

Abi burdaki resimde alt taraf catıdan başlayarak beyazdan şeffaf olmak üzere saydamlaşarak gitse nasıl olur? çizimin kusuruna bakmayın isterseniz normal halini atabilirim bilen arkadaşlar anlatabildiysem hallederler.

Çevrimdışı chucky

Abi burdaki resimde alt taraf catıdan başlayarak beyazdan şeffaf olmak üzere saydamlaşarak gitse nasıl olur? çizimin kusuruna bakmayın isterseniz normal halini atabilirim bilen arkadaşlar anlatabildiysem hallederler.
keşke orayı alıp basket salonu sıgdırabılseler.

Çevrimdışı chucky

Ben sadece lig tv de gordum atv star kanal d gibi kanallarda cikiyor mu
atv verdi minibüs kısmından sonrası çıkıyo.

Çevrimdışı eronimo18

Malum nedenden dolayı forumun havası yok bu gece
HADİD - 20

Çevrimdışı ozeratalay

Bugün maça gitmeden önce Kocaeli Üni BJK olarak stadımıza uğrayalım dedik ve bi kaç fotoğraf çektik.Biraz hızlı oldu içeride 2 dk civarı kaldık anca bu resimler çıktı yinede paylaşıyım dedim.
saat 16-17.00 arası
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 02:26:40 ozeratalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gezi olaylarından sonra yan çizip o uç kısmı vermediler bize.

Bazı arkadaşlar iyi niyetlerinin kurbanı olup sanırım biraz ileri gitmişler mabedimize dükkan gibi görünüyor gibi laflar sarf etmişler iyi niyetlerini ve heyecanlarını anlamak ile birlikte bir yandan da doğru olanları söylemek gerektiğini düşünüyorum günümüzdeki "endüstriyel futbol" dedikleri olay tamda oradaki vodafone'un logosu kardeşim o logoyu oraya koymak için para ödüyor adam sana başkanımızın kara kaşına kara gözüne değil. Logoyu beğenmeyebilirsin ama marketmi burası yok vodafone bayii gibi olmuş gibi laflar edemezsin çünkü şunu bil Beşiktaş bu stadı yapmak zorundaydı ha Vodafone sponsor olmasaydı da örneğin sen olsaydın oraya vesikalık resmin asılsaydı gene sesimi çıkarmazdım sebebi bizim için önemli olan ordaki armanın ne olduğu değil biran önce mabedimize kavuşmamız. :ok:

"Dükkan gibi görünüyor" lafı stadımız için değil, Febenin Ülker amblemli tabelasına söylendi yanlış görmediysem.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Eren Özdemir

Gezi olaylarından sonra yan çizip o uç kısmı vermediler bize.

"Dükkan gibi görünüyor" lafı stadımız için değil, Febenin Ülker amblemli tabelasına söylendi yanlış görmediysem.
Arazi kimin belediyenin ise çözülür.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu projeyi diyorsun galiba

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı realsorak

Herkese gundaydin, bol membranli, koltuklu ve drenajin hizli ilerledigi bir gun olsun!

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vodafone Arena gayet güzel durmuş dış cephede ama takıldığım bir nokta var biz neden özel bir logo tasarladık bu stadın görünür bir yerinde kullanılmayacaksa? Sadece internette ve reklamlarda gösterilmek için tasarlanan bir logo bana anlamsız geldi, benim beklentim Vodafone'un amblemi yerine stat için tasarlanan amblemin yer almasaydı, bu şekilde hem firmanın hem de Beşiktaş'ın ortaklığı daha iyi dile getirilirdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Vodafone Arena gayet güzel durmuş dış cephede ama takıldığım bir nokta var biz neden özel bir logo tasarladık bu stadın görünür bir yerinde kullanılmayacaksa? Sadece internette ve reklamlarda gösterilmek için tasarlanan bir logo bana anlamsız geldi, benim beklentim Vodafone'un amblemi yerine stat için tasarlanan amblemin yer almasaydı, bu şekilde hem firmanın hem de Beşiktaş'ın ortaklığı daha iyi dile getirilirdi.
abi ben çok beğendim çok hoş güzel durmuş AMA sana katılmamak elde değil bende bunu söyledim bi ton laf edildi ,  orda stadın ismi yazıyor, bu stadın bi logosu var mı ? var , o zaman orda o logo olmalıydı, he çok mu bayılıyorum logoya ,  hayır ama madem stad ismi o zaman stadın logosu olacak , ayrıca belliydi yeni mi konuşuyorsunuz diyenlere de bi cevap verelim ,  evet zamanı şimdi geldi şimdi konuşuyorum , bende beğendim ama bi fikir söylüyoruz dayak yemediğimiz kalıyor insanın hiç birşey yazası kalmıyor
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 08:26:56 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı idil

+1903 bunu göz ardı etmeyelim
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Herseke gunaydin

Dun aksam mactaydim aklima bir soru takildi.

Malumunuz yeni stadlara uefa yanlis bilmiyordam c30 veya c90 kurali getiriyor. Yani her izleyici oturdugu koltuktan sahanin her noktasini net gorebiliyor olmali.

Dun ben vip alt trubun f ve g bolumundeydim. Tribunun sahaya acilan kapısının tarafindaki en az 15 sira koltuk imkan ihtimal yok 2. Yari kalemizin bulundugu yari sahayi goremiyor.

Bu gorus acisi kuralını uygulamak zorunluysa eger bunun bir yaptırımı var mi ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SuperBJK

abi ben çok beğendim çok hoş güzel durmuş AMA sana katılmamak elde değil bende bunu söyledim bi ton laf edildi ,  orda stadın ismi yazıyor, bu stadın bi logosu var mı ? var , o zaman orda o logo olmalıydı, he çok mu bayılıyorum logoya ,  hayır ama madem stad ismi o zaman stadın logosu olacak , ayrıca belliydi yeni mi konuşuyorsunuz diyenlere de bi cevap verelim ,  evet zamanı şimdi geldi şimdi konuşuyorum , bende beğendim ama bi fikir söylüyoruz dayak yemediğimiz kalıyor insanın hiç birşey yazası kalmıyor

Abi hala arenanın yanına bizim amblemimizi koyma taraftarıyım. Tamam sökmesinler kendi amblemlerini sonuçta sponsordur o kadar para vermiştir ama stadın ismi sadece vodafone değil Vodafone Arena. Kendi amblemimizi koymak kimseye bişey kaybettirmez. Ki kanımca hoşta gözükür. Bunu da direttirip yaptıramaz mıyız  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu forumdaki linç kültürü çok acımasız maalesef, her eleştiri de bulunan Beşiktaş'ın kötülüğünü istiyormuş gibi düşünülüyor. Neyse onu geçersek ben kesinlikle çok beğendim bu konuda bir eleştirim yok ama neden logo bir şekilde statta kullanılmıyor? Daha şık bir görüntü oluşurdu bence hem de stadın Beşiktaş'a ait olduğu hissini dahada güçlendirirdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi hala arenanın yanına bizim amblemimizi koyma taraftarıyım. Tamam sökmesinler kendi amblemlerini sonuçta sponsordur o kadar para vermiştir ama stadın ismi sadece vodafone değil Vodafone Arena. Kendi amblemimizi koymak kimseye bişey kaybettirmez. Ki kanımca hoşta gözükür. Bunu da direttirip yaptıramaz mıyız  :lol:
Bu da bir fikir ve neden olmasın diyorum.
Korku akıl katilidir.