Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5825238 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Stadın dısında beşiktaşa ait hiç bişey olmayacak mı. Vodafone bayisi gibi durmasinda.
stadın kendisi var ya :alala:

Çevrimdışı ZEKI

Vodafone arena yazısı bitmek uzere

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

BEŞİKTAŞ JK yazısı çok güzel oldu bence.. takılmayalım bu kadar

Çevrimdışı harund1k3

Stadın dış yüzüyle alakalı herşey iyi gidiyor. Keşke çatının üstünde bir arma veya afilli bir kartal figürü görsek vodafone ile karşılıklı. Olmuyor mu vodafone birşeyler yapsanız. Vallahi korkuyorum cim üzerinede vodafone  yazısı falan yapacaklar diye.

Çevrimdışı ErmanS

@Anıl normalde bu tür ayrıntılara çok takılırım ama bu yazı stili nedense hoşuma gitti .  :D

Ben de dün akşam arabayla stadın onunden geçtim de peşini bıraktım yazı işinin. Gayet guzel duruyor :) B yi 1 sıra sola alıp İ yi ihtimal var da büyütürlerse tam oturacak bence.

Çevrimiçi Necmi

@Anıl normalde bu tür ayrıntılara çok takılırım ama bu yazı stili nedense hoşuma gitti .  :D
Bende çok olumsuz değilim aslında koltuklar sabitlenince daha iyi
fikir verir ama gri koltuklarla gölge yapılsaydı mükemmel olurdu @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Stadın dış yüzüyle alakalı herşey iyi gidiyor. Keşke çatının üstünde bir arma veya afilli bir kartal figürü görsek vodafone ile karşılıklı. Olmuyor mu vodafone birşeyler yapsanız. Vallahi korkuyorum cim üzerinede vodafone  yazısı falan yapacaklar diye.
futbolcu çıkış tünelinde This is Vodafone Arena yazar , futbolcular golden sonra Vodafone Ceo suna koşar artık  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bende çok olumsuz değilim aslında koltuklar sabitlenince daha iyi
fikir verir ama gri koltuklarla gölge yapılsaydı mükemmel olurdu @ahmetx
bence bu yazı stiline gölge gitmez abi köşeli font lazım gölge için
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Birisi fotoşopla B harfini 2 koltuk sola kaydırsın hele nasıl görünüyor bir bakalım . :icool:

kaydırdım abi farketti mi ?

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 17:06:54 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ErsinA.

Birisi fotoşopla B harfini 2 koltuk sola kaydırsın hele nasıl görünüyor bir bakalım . :icool:

tamam tamam espri yapmıcam :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

Ben de dün akşam arabayla stadın onunden geçtim de peşini bıraktım yazı işinin. Gayet guzel duruyor :) B yi 1 sıra sola alıp İ yi ihtimal var da büyütürlerse tam oturacak bence.
  :kop:

Ben de stada gitsem pikselin peşini bırakırım o zaman  :D

Çevrimdışı ahmetx

:kop:

Ben de stada gitsem pikselin peşini bırakırım o zaman  :D

Çevrimdışı ErsinA.

:alala: bizemi soruyorsun. :bandit:
arkadaşına sor bizde öğrenelim :D  @Birisi

abi resim istedim.  gelirse paylaşacağım.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı harun1903

Yazı stiline zerre kadar takılmıyorum artık bitsin de başka bir şey istemem. Mimarın da projenin de koltuğun da çatının da daha pahalısı daha güzeli olur muydu? Olurdu. Ama eldeki kuruşa göre yeteri kadar köftemiz oldu tadını çıkaralım. Emeği geçenlere de selam olsun.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Anıl

hah böyle olmuş işte  :claps: @Anıl bak @cursedofdragon yapmış   :D
Daha iyi gibi ama ben yine de fontun değişmesinden yanayım abi :) @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ddc1979

BEŞİKTAŞ yazısındaki genel hatalar;

*  yazı fontu çok sıradan ve kötü
*  B ve E harfleri birbirine çok yakın
* Ş harflerinin kıvrımı çok dik
* Ş harflerinin çengeli ayrı değil bitişik
* İ harfi orjinaline göre kısa

Isteseler bu kadar hatayı bir arada yapamazlardı valla
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı yatoraya

Stat bu haliyle gayet iyi bence oynamaya başlayalım artık ;]
BeşiktAŞK!