Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5828703 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cisse557

Kulübün hisseleri 4 ocaktan bu yana %105 oranında artmış. Bu stat bize çok şey kazandıracak.

Çevrimdışı harund1k3

Akşam ki maça satılan bilet sayısı 5.500 .  Şampiyonluğa oynayan ve ligin en iyi futbol oynayan takımının sattığı bilet sayısı bu. Bazen burada bu kadar güzel stad yapılıyor buradaki arkadaşlar bir farkındalık yaratmaya çalışıyor ama değiyor mu diye düşünüyorum.

Bir önceki maçtan cezalıyız ama bu stad 19 bin kişilik be kardeşim bir 19 bin kişi daha çıkmıyor mu? Tamam maç 19:30 da ama 19.000 kişilik stadı ligin ilk maçında bile doldurmamız lazım.

Bu takıma yazık çok yazık ediyoruz. Artık şampiyon olacak takım taraftarı havasına girmemiz lazım.

Twitterdaki BJK grupları kendi genç taraftarımızın algısını Başakşehir uzak olimpiyat soğuk diye kırıyor. Bu maçlara gidilmez algısı veriyor.
Başakşehir uzak değil artık olimpiyat uzak değil artık şu algıyı kırmamız lazım. Olimpiyat futbol izlemek için kötü bir stad ama BJK'ı desteklemek için gitmek lazım. Geçen seneki liverpool maçında da oradaydık. Yeni stad açılınca tribünlerden uzaklaşan taraftarımız inşallah tekrar tribünü doldurur. Tek umudum 3 sezondur satılan kombineler.

Çok mu stada takılıyoruz bilmiyorum.

Çok moralimi bozdu bu durum.

@sfr03

Bu mersin macina hic taraftar gitmese yeridir. Bu mac diger maclara benzemiyor. konyaspor macina giden butun taraftarlar bu maca gidemiyor. Neden guya butun tribunlerden kufur edildigi icin. yani o maca giden 17000 kisinin tamami maca giremiyor. Maca 5000 kisi gitse bu passolig icin yeni rant kapisi demek. En basindan artik her yere kamera yerlestirdik kufur edenle etmeyen ayrilacak ona gore maca gelmeyecek dendi. ama mac sonu gorduk ki kufur eden kucuk bir kesmin cezasini butun taraftarlar cekti. kazanan yine passolig oldu. Belki konudisi ama kimse burada bana passoligi savunmaya kalkmasin. E bilet olacaksa, soylenildigi gibi kamera sistemleri tarafindan kufur edenler tespit edilecekse, kartlar istenilen bankadan veya direk kulup tarafindan cikarilacaksa ben sonuna kadar destekliyorum. Ama bu sekilde soygundan baska bisey degil.

ysariusta

• Ziyaretçi

Su kanalları tum catiyi dolanacakmi dolanacaksa su borusu icindir yoksa membran içindir :)
Kirişin hemen altında su toplama. Paralel olarak gidiyor. Yahu ne yordun be araban var zamanın da varsa bi dön gel şurayı...

Çevrimdışı Hicks

acaba burada ki yazı skorboard'daki maç yayını için mi görüşülüyor yoksa tekrar vs hatalarımı malum en çok hatalara kalan bizleri açıkcası bu konu beni heyecanlandırdı.

Bu konuda sıkıntı pozisyon tekrarlarından sonraki taraftar tepkisi olacaktır. İnönü'de de bir zaman gösterildi ve hemen kaldırıldı, sonrasında millet localardaki TV'lerden izleyip orada bile tepki koydu. Maç yayınının sırf bu yüzden yapılmayacağını ya da yapılırsa da 1-2 haftada kaldırılacağını düşünüyorum...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu konuda sıkıntı pozisyon tekrarlarından sonraki taraftar tepkisi olacaktır. İnönü'de de bir zaman gösterildi ve hemen kaldırıldı, sonrasında millet localardaki TV'lerden izleyip orada bile tepki koydu. Maç yayınının sırf bu yüzden yapılmayacağını ya da yapılırsa da 1-2 haftada kaldırılacağını düşünüyorum...
Pozisyon ofsaytmış Allah belanı versin.  Fakat bu durum kadar gakemin üstünde hiç birşey baskı oluşturamaz

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler yanlış yönlendirmek istemem ama az önce stadin oradan geçtim yanilmiyorsam eski acikta membran icin hazırlık yapılıyor membrani tutmak için o kanca tarzi birsey takmışlar eğer su tahliye borusu için değilse membran içindir :) bu arada tabela harika görünüyor:)
:kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı beratkaya

bu borular ne için acaba bilen varmı  :s20:  :s20:  :s20:

Çevrimdışı sfr03

@sfr03

Bu mersin macina hic taraftar gitmese yeridir. Bu mac diger maclara benzemiyor. konyaspor macina giden butun taraftarlar bu maca gidemiyor. Neden guya butun tribunlerden kufur edildigi icin. yani o maca giden 17000 kisinin tamami maca giremiyor. Maca 5000 kisi gitse bu passolig icin yeni rant kapisi demek. En basindan artik her yere kamera yerlestirdik kufur edenle etmeyen ayrilacak ona gore maca gelmeyecek dendi. ama mac sonu gorduk ki kufur eden kucuk bir kesmin cezasini butun taraftarlar cekti. kazanan yine passolig oldu. Belki konudisi ama kimse burada bana passoligi savunmaya kalkmasin. E bilet olacaksa, soylenildigi gibi kamera sistemleri tarafindan kufur edenler tespit edilecekse, kartlar istenilen bankadan veya direk kulup tarafindan cikarilacaksa ben sonuna kadar destekliyorum. Ama bu sekilde soygundan baska bisey degil.

Tamamen aynı fikirdeyim kardeşim. Bende uzun süre bu nedenlerden almadım passo ama BJK aşkı ağır geldi. Verdiğim her kuruş haram olsun.

Bende geçen maç cezalı duruma düştüm. Zaten bir 19 bin taraftar daha dedim. Cezalı grup 17 bin ise bir 17 bin daha çıkarmamız lazım artık her maç kritik. Çok fazla büyük bir stad değil.

İnşallah şu passo yalanı biter ve yeni stadımızda herşey daha güzel olur.

Çevrimdışı canergiray77

abi bende aynı fikirdeyim fakat bunu resmi hesap yazınca aklıma gelen bu oldu @Hicks
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Besenlik

Konu uzasın istemiyorum ama dün maçı 90 dk izledim. Net şekilde Süleyman Seba'ya küfür edildi. Edilmedi diyenlere itibar etmeyin.

Tekrar hoşgeldin bu arada abi :) @yigitcan1903

Merak ediyorum, Euro maçlarında küfür edildiğinde yaptırımı yok mu? Bence bunun bir yaptırımı olmalı...  FB nin ilk iç saha maçı bizimle... Fenerasyon Amed be Bursa maçlarını seyircisiz oynatıyor. Bu konuda üzerine gidilip FB maçı seyircisiz oynatılamaz mı?

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Sponsorumuzun logosu da ve isminin yazım stili de yakışıklı...Hem formaya yakışıyor, hem de küfekiye ve yazarlarsa membrana bayağı yakışacak...Ya vodafone yerine...Neyse...  :evillol:

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Selamun aleykum, konu dışı yapacağım ama kusura bakmayın Gebze veya Gebze'ye yakın bir yerden maça gidecek olan var mı ? Giden varsa  bilet alıp bende gitmeyi düşünüyorum.
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merak ediyorum, Euro maçlarında küfür edildiğinde yaptırımı yok mu? Bence bunun bir yaptırımı olmalı...  FB nin ilk iç saha maçı bizimle... Fenerasyon Amed be Bursa maçlarını seyircisiz oynatıyor. Bu konuda üzerine gidilip FB maçı seyircisiz oynatılamaz mı?
Konun yeri burasi degil Futbol basligi oraya yazarsaniz daha iyi olur ama madem sormussunuz cevap vereyim

Avrupa macinda edilen kufurun cezasi Avrupa macinda cekilir

Lakin Fb taraftari son kasimpasa macinda da bize kufur etti ve bu yuzden PFDK ya sevkedildi yani  bizim mac icin Ceza alacaklar ama Cezanin icerigi ne olur bilmiyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Güncel
yazi gayet guzel yakisti kırmızı isteyenlet alin size kırmızı iyiraz eden var mi yok neden dogru yerde kullanildi hersey dogru kullanildigi zaman güzel :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Nezif

Öncelikle herkese merhaba. Sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum ancak yazmak bugune nasipmiş.Kıbrıs'tan herkese sevgi selamlarımı yolluyorum.

Ayrıyeten  bu resim paylaşıldı mı bilmiyorum ama Ali Engin ağabeyimizin twitter sayfasından alıntıdır.

https://twitter.com/gurlerakgun/status/699921640961024000

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 14:01:19 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

bugün aksama dogru 8.mebran serilmeye baslanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Çevrimdışı onder23

Şubat ayının sonlarına doğru divan kurulu toplantısı var bence başkan stadın açılış tarihini orada açıklayacak

Çevrimdışı SuperBJK

Güncel

İşte şimdi olmadı bence. Ya sadece yazıyla düz bırakacaksın ya da Vodafone un yanına amblem koyuyosan arenanın yanına da Beşikaş amblemi koyacaksın. Babanın stadı değil burası Vodafone efendi !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 13:55:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yarın 14:00'te açılış tarihini açıklayacak deniyor başkan için borsa forumunda gördüm.
spekülasyonda olabilir belki de doğrudur...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ebabil

tabelanın olduğu yerde eksik küfeki sırası var. onları kapatmadan alelacele neden taktılar bu tabelayı?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne tabelaymış arkadaş, birlik, beraberlik sağlandı. Tabela hakkında 1 tane bile eleştiri yok, herkes mutlu, herkes hem fikir. Bu günü not edin...  :claps:

"Tabela güzel de sanki biraz böyle ne bileyim, şey gibi olsaydı; hani Emirates'te oluyor ya" diyen birisi çıkar yakında.  :D