Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5827489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kivanc

Bu vodafone arena yazısı 4 köşede mi olucak?

Çevrimdışı Efe

Tabela sektöründe çalışıyorum. Harflerin sac olan kısımlarındaki fırın boyaya bakarsan arena yazısı siyah olacak

Gündüz siyah gece beyaz olur
bencde siyah olacak beyaz cig kalirdi siyah yapmislar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Maket ve proje resimlerinde de 4 adet abi

Eski acik sag ve sol kosede ve

Yeni acik sag ve sol kosede..

Evet gördüm kolonlara değil eski açık aşağıya takılmış daha büyük fontlu :claps:

Çevrimdışı Easthanbool

Muhtemelen 4 köşede de olacaktır Vodafone'un tek tarafa koyacağını sanmıyorum
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet yakin cekimden de görüldüğü uzere arena yazisi SIYAH :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasankavraz

S.a aranıza yeni katıldım uzun süredir forumu takip ediyorum ama üye olmamistim bi sorum olacak muhtemelen cevabı olmuştur ama kaçırdim gözden kaç mebran takılacak toplam da

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

abi burada ki boşluk böyle kalacak gibi hiç birşey yapılmıyor bu noktaya  :s20: :s20: :steamed: :steamed: @ahmetx

imkani yok boyle kalsin orasi icin raylar eksik hesaplandi. en yakin zamanda iki boslukta doldurulacak. baskan oyle birakir mi saniyorsun.

Bu vodafone arena yazısı 4 köşede mi olucak?

Evet kardesim 4 kosede de olacak maket ve proje gorsellerine gore..

Çevrimdışı Hasankavraz

Isterseler her yere vodafone yazsinlar reklam yapsınlar bu işin ticari yönü . Mühim olan stadimizin olması ve onu doldurup şampiyonluklar yaşamak  kaç senedir neler çekiyoruz olimpiyat Osmanlı basaksehir

Çevrimdışı FARUK

S.a aranıza yeni katıldım uzun süredir forumu takip ediyorum ama üye olmamistim bi sorum olacak muhtemelen cevabı olmuştur ama kaçırdim gözden kaç mebran takılacak toplam da

Ocelikle :hosgeldin

Yasinizi da yazarsaniz profilinize iyi olur

42 adet membran takilacak , 42 adette on tarafa seffaf membran takilacak @Hasankavraz

Çevrimdışı tangaz

ben de eski bir radyomuz vardı ondan dinlemiştim o maçı, ikindi vaktiydi hava çok güzeldi Ankara da maç bitince dışarı fırlamıştım 10-0 , 10-0 diyerek .  :D

bana da nostalji yaptırdınız şimdi ben de İzmitte maçı radyodan dinlemiştim ilk devre 4-0 bitmişti. ikinci devre her golden sonra o esnada çamaşır yıkamakta olan annemi gidip öpüyordum. 5 oldu öpücük 6 oldu öpücük en sonunda annem "git başımdan öpmek için bahane uyduruyorsun deyip banyodan kovalamıştı beni"  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tugozcan

Drenaj falan basladi mi ? Iklimleme icin sari kum gelecek once deniyordu.

Baslasinlar artik ay sonuna bitirsinler drenajdir iklimlemedir.. mart basinda yesil gorelim artik sahayi

Çevrimdışı quentine83

tabela çok kaliteli duruyor.hem yazı fontu hemde ebatlar ve renk cok yakışıyor.
o değilde membrane lerde dakika skor nedir...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı OrhanAker

Arena yazısının olayı resimlerdeki gibi olacak

Tamam iste ben geceden bahsettim.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Factatum

Merdivenler acaba ne renk olacak? Gri olacağına dair tevatür dolaşıyor. Doğru mudur?

Siyah-beyaz koltuk dizaynı için ideal bir renk sanki gri!

Çevrimdışı fani madida

rulo çim serildikten sonra kaç gün içerisinde maç oynanır hale geliyor ?
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı tangaz

rulo çim serildikten sonra kaç gün içerisinde maç oynanır hale geliyor ?

Ajax Amsterdam Arenada ertesi gün oynandığı dahi oluyormuş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı canergiray77

Isterseler her yere vodafone yazsinlar reklam yapsınlar bu işin ticari yönü . Mühim olan stadimizin olması ve onu doldurup şampiyonluklar yaşamak  kaç senedir neler çekiyoruz olimpiyat Osmanlı basaksehir

kesinlikle katılıyorum zor zamanda bu işe el atıp sponsor oluruz diyorlarsa herşey düzene girdiği zamanda sefasını sürecekler hem taraftar hem şirketler hem emekçi ustalar hakları ödenmez Vodafone vs yazı yazması farketmiyor benim kendi düşüncem bu yönde @Hasankavraz
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı SuperBJK

Ön şeffaf membranlarda aynı anda takılsa zaman açısından daha iyi olmaz mı ? Ya da daha hazır mı değiller gelmediler mi ?

Onlar içinde file çek ekip gönder bi tur daha 42 parça dön vs. vs.

Çevrimdışı minsk kartali

Eger harflerin icindeki ledler cok parlakla uzaktan isiklar birbirine karisir ne yazdigi anlasilmayabilir :)
karismaz kardesim. Ben tabelaciyim. o led ler hesaplanip takiliyor. ayrica direk led gorunmeyecek. uzerine pleksi kapak gelecek. hic merka etme. guzel olur.

Çevrimdışı YunusEmre

Deplasman yasağı bir ömür olsun ki rezil renkliler bu mabede ayak basamasınlar.. dün akşam etmedikleri küfür kalmadı ama biz ne yapmışız buyrun;

"1996-97 sezonuydu. Bir Gençlerbirliği maçıydı. Beşiktaşlı seyirciler mütemadiyen Fenerbahçe başkanı Ali Şen'e küfür ediyordu. Seba mahcup, birkaç kez eliyle yapmayın işareti verdi. Seyirci susmuyordu. Sonunda, yanına Beşiktaş'ın divan kurulu üyelerinden emekli tümgeneral Recai Uğurluoğlu'nu da alarak, kapalı tribünün "kutu" diye tabir edilen en merkezi noktasına gidip oturdu. Beşiktaş seyircisi hayret ve saygıyla başkanlarını izliyordu. Niçin orada olduğunu biliyorlardı. Sadece Beşiktaş ve başkanları için tezahürat yaparak, mesajı aldıklarını belli ettiler. Ali Şen, Seba'nın kendisi için yaptığı bu jesti hayatı boyunca unutmayacağını söylüyordu."

Çevrimdışı fani madida

Ajax Amsterdam Arenada ertesi gün oynandığı dahi oluyormuş...
hadi ya o zaman 19 martta bile açılabilir biraz zorlansa
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Erdem Çözer

hadi ya o zaman 19 martta bile açılabilir biraz zorlansa

çim de sorun yok SIS'e güveniyorum önemli olan çatı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Konu uzasın istemiyorum ama dün maçı 90 dk izledim. Net şekilde Süleyman Seba'ya küfür edildi. Edilmedi diyenlere itibar etmeyin.

Tekrar hoşgeldin bu arada abi :) @yigitcan1903